mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Αυτος τα λεει,ετσι?
Δεν κοιτάω ποιος λέει, ναύαρχε μου.
Κοιτάω ΤΙ λέει.
Ευπειθώς αναφέρω.
Αυτος τα λεει,ετσι?
Μεγάλη απογοήτευση φέτος απο την εμφάνιση των πληρωμάτων,
Τελικά κάθε πέρσυ και καλύτερα,
Όλοι πλέον μουσάτοι ( κωλομόδα ).
Και καθώς οι έλληνες είναι και λίγο σκουρόχρωμοι, τελικά μιλάμε για πακιστανούς με στολή ΠΝ.
τα μούσια έχουν ξεφύγει εντελώς, λίγο μακρυά πλέον και όχι όπως παλια κοντά και περιποιημένα,
ο ´ξεναγός´ μας στη φρεγάτα, τα μούσια του έκαναν μπούκλες.
Γενικώς θα έλεγα λίγο ασουλούπωτοι, μερικοί είχαν μεγάλα νούμερα στολές,
Απ ότι πρόσεξα οι υπαξιωματικοί ηταν γενικως προσεγμένοι σε όλα τους, οι αξιωματικοί πιό χύμα θα λεγα.
Ίσως και να φταίει το νταηλίκι των βρωμότουρκων που έχουν όλο το ΠΝ συνεχώς εν πλω και συνεπως όλα να είναι πιο χαλαρά, λογικό.
Έτσι κι αλλιώς οι επισκέψιμες μονάδες είναι πλοία μάχιμα πρώτης γραμμής και άρα συνεχώς στην τσίτα.
Πάντως την υπόθεση μούσι μάλλον θα πρέπει να την επανεξετάσουν.
Οι γνώστες ας δώσουν τα φώτα τους.
Ίσως σε όλα τα παραπάνω να είμαι λάθος
Τυπε οτα θ αλειπες 6 μηνεσ με βαρδιεσ-γυμνασια-βλαβες και συνολικο υπνο 5-6 ωρες τη μερα και χωρις χορο για γυμναστηριο πες μου που θα τα κανω ολα αυτατυπε λογικο με αυτά που τρωνε, εχω δει και εγω αρκετους γαλονάδες με μεγάλες στολές και κοιλιες. Ετσι πάει ότι αφηνεις σε αφήνει.
Ο στρατιωτικος πρέπει να είναι και Σπαρτιάτης. Γυμνασμένος με στηθος πλάτες και κοιλιακους και όχι σκεμπές. Ειδικα οι ναυτικοι μπορει να αντιμετωπισουν πολύ δυσκολες καταστασεις και αν δεν είναι γυμνασμένοι θα χάσουν πολύ ευκολοτερα τη ζωή τους από ότι νομιζουν.
Ο σωστος στρατιωτικος δεν είναι δημοσιος υπάλληλος πρεπει να είναι γυμνασμένος να ξέρει πολεμικες τέχνες να περνάει από τέστ φυσικής κατάστασης και να κανει καλη διατροφή. οΛΟΙ ανεξαιρέτως όχι μονο οι βατραχάνθρωποι-λοκατζήδες κτλπ.
Η εικονα ενός χοντρου στρατιωτικου θα έπρεπε να είναι απαγορευτική για την μονάδα. Ο τελευταίος θα ειχε διορια 1 χρονο να αδυνατισει.
Ναι,κατσε ασχολήσου με το φασινα του Στόλου τωρα..Αυτος θελει να σχολασει μια ωρα νωριτερα,να προλαβει τις μαυρες πισω απο το Μεταξουργειο...Αυτος τα λεει,ετσι?Οπότε,τι ψαχνεις τωρα...
Τυπε οτα θ αλειπες 6 μηνεσ με βαρδιεσ-γυμνασια-βλαβες και συνολικο υπνο 5-6 ωρες τη μερα και χωρις χορο για γυμναστηριο πες μου που θα τα κανω ολα αυτα
Οκ αντε βρισκεις χωρο. εδω δεν εχουμε να παρουμε αλλα και θες να βρουμε λεφτα για γυμναστηριο; αλλα οκ αντε και καναμε ερανο και πηραμε.εξακολουθω και σου λεω για ελειμμα χρονο καθως και το οτι ο χ,ψ ω που δεν ξερει να γυμαστει σωστα αλλα μονο απο οτι εχει δει στα ροκυ τραυματιζεται.Τα μεγάλα καράβια φευγουν για 6 μηνες όχι τα μικρά. κΑΙ αποκλειεται να μην έχει μέσα γυμναστηριο. Σου φτιάχνω ένα πολύ εύκολα :
Ένας διάδρομος , ένας μονοζυγος , ένας πάγκος, μια μπάρα , 2-3 αλτηράκια , και 4-5 δισκοι με βάρος 2.5 - 5 - 10 - 20 κιλά. Χωράνε και σε έναν χώρο 20τ.μ.
βάλε και έναν σάκο πυγμαχιας. Με μια σωστη διατροφη σε 2 χρονια με 5-6 μήνες εντατική αυτοάμυνα με έναν καλο δάσκαλο έχεις γινει φονιάς.
Καλα το πρόγραμμα στο στρατο ξηράς ήταν της πλάκας για οσους δεν ειχαν πάει αλεξίπτωτα ή ειδικές δυνάμεις ή ΔΕΑ. Είναι απιστευτο να βλέπεις στρατιώτες να καθαριζουν ενώ αυτές τις δουλειές θα έπρεπε να τις κάνουν οι καθαριστριες.
Οκ αντε βρισκεις χωρο. εδω δεν εχουμε να παρουμε αλλα και θες να βρουμε λεφτα για γυμναστηριο; αλλα οκ αντε και καναμε ερανο και πηραμε.εξακολουθω και σου λεω για ελειμμα χρονο καθως και το οτι ο χ,ψ ω που δεν ξερει να γυμαστει σωστα αλλα μονο απο οτι εχει δει στα ροκυ τραυματιζεται.
Τα μεγάλα καράβια φευγουν για 6 μηνες όχι τα μικρά. κΑΙ αποκλειεται να μην έχει μέσα γυμναστηριο. Σου φτιάχνω ένα πολύ εύκολα :
Ένας διάδρομος , ένας μονοζυγος , ένας πάγκος, μια μπάρα , 2-3 αλτηράκια , και 4-5 δισκοι με βάρος 2.5 - 5 - 10 - 20 κιλά. Χωράνε και σε έναν χώρο 20τ.μ.
βάλε και έναν σάκο πυγμαχιας. Με μια σωστη διατροφη σε 2 χρονια με 5-6 μήνες εντατική αυτοάμυνα με έναν καλο δάσκαλο έχεις γινει φονιάς.
Καλα το πρόγραμμα στο στρατο ξηράς ήταν της πλάκας για οσους δεν ειχαν πάει αλεξίπτωτα ή ειδικές δυνάμεις ή ΔΕΑ. Είναι απιστευτο να βλέπεις στρατιώτες να καθαριζουν ενώ αυτές τις δουλειές θα έπρεπε να τις κάνουν οι καθαριστριες.
Έτσι ακριβώς πρέπει να είναι.Ο στρατιωτικος πρέπει να είναι και Σπαρτιάτης. Γυμνασμένος με στηθος πλάτες και κοιλιακους και όχι σκεμπές. Ειδικα οι ναυτικοι μπορει να αντιμετωπισουν πολύ δυσκολες καταστασεις και αν δεν είναι γυμνασμένοι θα χάσουν πολύ ευκολοτερα τη ζωή τους από ότι νομιζουν.
Ο σωστος στρατιωτικος δεν είναι δημοσιος υπάλληλος πρεπει να είναι γυμνασμένος να ξέρει πολεμικες τέχνες να περνάει από τέστ φυσικής κατάστασης και να κανει καλη διατροφή. οΛΟΙ ανεξαιρέτως όχι μονο οι βατραχάνθρωποι-λοκατζήδες κτλπ.
Η εικονα ενός χοντρου στρατιωτικου θα έπρεπε να είναι απαγορευτική για την μονάδα. Ο τελευταίος θα ειχε διορια 1 χρονο να αδυνατισει.
Να την περνει ο φιλος μας ο τουρκος από την φιλη μας την ρωσια μεσα στο 2019 είναι φρεγατα που εχει την δυνατοτητα μεταφωρας πυραυλον S 400
είμαι ναι σε φρεγατα και το εχω δει από κοντα αυτό ο Admiral με γνωριζει 2 σκαφοι σαν αυτό θα παραλαβη η τουρκια μαζι με τους πυραυλους S 400Φιλε αυτο ειναι καταδρομικο "slava", οχι φρεγατα. Λες να τους δωσουν και κανα "kirov"?????
Εισαι σιγουρα στο πν???????
είμαι ναι σε φρεγατα και το εχω δει από κοντα αυτό ο Admiral με γνωριζει 2 σκαφοι σαν αυτό θα παραλαβη η τουρκια μαζι με τους πυραυλους S 400
το γνωρίζω από πηγη μου μεσα από την κυβερνηση υπαρχει και ορος από την ρωσια για την στρατιωτικη χρηση που θα ενταχθουν αυτά τα 2 πλοια στο τουρκικο πολεμικο ναυτικο και θα είναι στην βαση που είναι στο BodrumSorry φιλε αλλα αποκλειεται...
Αδερφε εχω ενσταση αν θα τα παρουν...Δεν ξερω τις πηγες σου ,αλλα ειναι μεγαλο το ρισκο για τα μεμετια....Τοση κοντρα με το ΝΑΤΟ και δεν θα ανοιξει ρουθούνι??το γνωρίζω από πηγη μου μεσα από την κυβερνηση υπαρχει και ορος από την ρωσια για την στρατιωτικη χρηση που θα ενταχθουν αυτά τα 2 πλοια στο τουρκικο πολεμικο ναυτικο και θα είναι στην βαση που είναι στο Bodrum
Αδερφε εχω ενσταση αν θα τα παρουν...Δεν ξερω τις πηγες σου ,αλλα ειναι μεγαλο το ρισκο για τα μεμετια....Τοση κοντρα με το ΝΑΤΟ και δεν θα ανοιξει ρουθούνι??
Εχεις ιδεα αυτή την στιγμη την γινεται στο FIR της κυπρου με τους ρωσους τους τουρκους και τους αμερικανους ελα σε πρωσοπικο ΠΜ αν θες και μιλαμε αδερφεΑδερφε εχω ενσταση αν θα τα παρουν...Δεν ξερω τις πηγες σου ,αλλα ειναι μεγαλο το ρισκο για τα μεμετια....Τοση κοντρα με το ΝΑΤΟ και δεν θα ανοιξει ρουθούνι??
είμαι ναι σε φρεγατα και το εχω δει από κοντα αυτό ο Admiral με γνωριζει 2 σκαφοι σαν αυτό θα παραλαβη η τουρκια μαζι με τους πυραυλους S 400
Είπε ο Βερύκιος.Αν δεν δώσουν προκαταβολή δεν πέρνουν τίποτα. Τα οπλικά/εξοπλιστικά δεν είναι στραγάλια να τα βρίσκεις άμεσα και οταν τα θες. Πρέπει να κατασκευαστούν!
Τωρα οι "σύμμαχοι" δεν έχουν φράγκα για τέτοια. Γι'αυτό γύρισαν και στα πατριοτ.