barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.283
- Πόντοι
- 5.506
Το "του αρχηγού σου του Ακη" το έσβησες.
Και τον Χριστό τον απαρνήθηκε μαθητής Του τρις.
Το "του αρχηγού σου του Ακη" το έσβησες.
Και τον Χριστό τον απαρνήθηκε μαθητής Του τρις.
Ναι, τέτοια είναι.
Και λοιπόν?
Δεν έχουν κόστος λειτουργίας αυτά?
[size=14pt]ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ?[/size]
Όπως μάλλον ξέρεις, Λέων, οι ΔΥ δεν αμοίβονται ανάλογα με τη δουλειά που κάνουν, αλλά "όλοι το ίδιο".
Επομένως αυτοί οι τέσσερεις θα παίρνουν ακριβώς τα ίδια λεφτά με το "συνάδελφο" τους που κάθεται όλη μέρα σε ένα γραφείο και ξύνει τα τέτοια του. Καμιά φορά (άμα έχει καλό καιρό) βγαίνει και έξω, και πλένει τ' αμάξι του.
Δεν ξέρω τι ακριβώς έκαναν αυτοί οι 4, αλλά φαίνεται ότι κάτι καλό και σπουδαίο έκαναν. Ε, θα πάρουν τα δικά μου τέτοια.
Έτσι όμως, δεν πάει τίποτα μπροστά.
Οταν προσάραξε η Γιαβούζ στην Κω ήταν έλλειψη ναυτοσύνης των τούρκων,
Τώρα είναι ....ατύχημα.
Να λειπει η χολη παρακαλώ..Τα αιτια θα διερευνηθούν και ο Κυβερνητης θα κληθει να αναλάβει τις ευθύνες του..
Τον ξερω τον συναδελφο, καλός Αξιωματικός,αλλά ...του εκατσε στραβη...Τωρα θα παει σε γραφείο και μεχρι Αρχιπλοίαρχος...
Υπαρχουν συναδελφοι που πανε τρενο προς τα πανω,χωρίς απροοπτα κι εμποδια,χωρίς να εχουν επιδείξει κατι ιδιαίτερο στη μεχρι τωρα σταδιοδρομία τους.Υπάρχουν και άλλοι,οι οποίοι μοχθούν,προσπαθούν για το καλύτερο και ξαφνικά σκαει μια μαλακία και γειώνονται απότομα.Και τελος,υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι απλώς περιμένουν τη συνταξη...Διαλεγετε και παιρνετε...
Βασικά η ισχύουσα νομοθεσία και οι κανονισμούς περί ηθικών αμοιβών προβλέπουν εκτός της μνείας και της ηθικής αμοιβής με την απονομή επαίνου ή μεταλλίου και την χρηματική αμοιβή του υπαλλήλου με την χορήγηση σε αυτόν ενός βασικού μισθού.
Για να πω όμως και την αλήθεια στα 35 χρόνια εχω δει ή ακούσει πάρα πολλές ηθικές αμοιβές. Χρηματικές όμως λιγότερες από 10!!!
Ναι, μύτη δεν άνοιξε.
(Καλό αυτό).
Όμως, (από τις ειδήσεις), τρία ρυμουλκά είναι γύρω-γύρω για ό,τι χρειαστεί.
Ξέρεις πόσο κοστίζουν την ώρα αυτά? Ποιος τα πληρώνει?
Αφού ξεκολλήσει, θα μπει σε δεξαμενή.
Ξέρεις πόσο κοστίζει αυτό το βάλε-βγάλε? Ποιος το πληρώνει?
Μπορεί να χρειαστεί και κάποια επισκευή (από κάτω, εκεί που χτύπησε).
Ποιος θα την πληρώσει?
Αυτά μόνο λέω. Δεν "κάνω έτσι".
Επειδή με την διερεύνηση ατυχημάτων εχω ασχοληθεί, σας ενημερώνω οτι υπάρχει και καταλογισμός της δαπάνης στον υπαίτιο! Στις ΕΔ δε, γίνεται αρκετές φορες, σε αντίθεση με τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα!
Ανθρωποι ειναι στα καράβια, και κάνουν και λάθη, προς τι οι φωνές?Ναι, τέτοια είναι.
Και λοιπόν?
Δεν έχουν κόστος λειτουργίας αυτά?
[size=14pt]ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ?[/size]
Ειδικα γι'αυτον τον ΑΣ,επειδη ειστε ασχετοι,ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ με διαφορα απ'όλους στην Ιεραρχία.Δηλαδή ο καμμένος (και ο cheep-R-ass) τον έζπρωξαν....
Κατάλαβα...!
Ολα καλα...
Λενε οτι δεν υπάρχουν σοβαρες ζημιές αλλά απο τι φαίνεται η πλώρη του είναι σχεδόν ολοι έξω, μακαρι να είμαστε τοσο κωλόφαρδη και να μην έπαθε τίποτα το καράβι.
Ειδικα γι'αυτον τον ΑΣ,επειδη ειστε ασχετοι,ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ με διαφορα απ'όλους στην Ιεραρχία.
Βατραχος, με εκπαιδευση στους Rangers,ικανοτατος επιχειρησιακα,αλλα κυρίως ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ..
Εχουμε συνηπηρετησει σε διαφορετικα ποστα-δεν τον ειχα προισταμενο- αλλα όλοι εσταζαν μελι για το χαρακτηρα του.Με κλειστα ματια παιζω οτι εχω και δεν εχω οτι ειναι ο επόμενος Α/ΓΕΝ και αμα ευννοησουν οι συγκυρίες-Διαδοχη μεταξυ των Οπλων- και Α/ΓΕΕΘΑ.
Εκανε τρομερη δουλεια σαν Δ/της ΚΕΝΑΠ εδω στα Χανια και ακουστηκε σε ολο το ΝΑΤΟ..
Οσο για τα μαλλια του κι εγω 52 ειμαι και ειμαι κορακι χωρίς να τα βαφω!!Τραμου Σκασε!!!
Τωρα στα του καραβιού οπως ειπε και ο LEON ειναι να μη σου κατσει...Αλλα καταλογισμός ευθυνών θα γινει....
Ειδικα γι'αυτον τον ΑΣ,επειδη ειστε ασχετοι,ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ με διαφορα απ'όλους στην Ιεραρχία.
Βατραχος, με εκπαιδευση στους Rangers,ικανοτατος επιχειρησιακα,αλλα κυρίως ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ..
Εχουμε συνηπηρετησει σε διαφορετικα ποστα-δεν τον ειχα προισταμενο- αλλα όλοι εσταζαν μελι για το χαρακτηρα του.Με κλειστα ματια παιζω οτι εχω και δεν εχω οτι ειναι ο επόμενος Α/ΓΕΝ και αμα ευννοησουν οι συγκυρίες-Διαδοχη μεταξυ των Οπλων- και Α/ΓΕΕΘΑ.
Εκανε τρομερη δουλεια σαν Δ/της ΚΕΝΑΠ εδω στα Χανια και ακουστηκε σε ολο το ΝΑΤΟ..
Οσο για τα μαλλια του κι εγω 52 ειμαι και ειμαι κορακι χωρίς να τα βαφω!!Τραμου Σκασε!!!
Τωρα στα του καραβιού οπως ειπε και ο LEON ειναι να μη σου κατσει...Αλλα καταλογισμός ευθυνών θα γινει....
Ναύαρχε, ο κυβερνήτης έχει ήδη βγει σε αποστρατεία...
Στο σπίτι του, τον πούλο και κανονικά θα πρέπει να πληρώσει και όλα τα έξοδα. Να μάθει ότι δεν είναι lego τα πλοία ούτε παίζει με παπάκια στην μπανιέρα του σπιτιού του.
Ειδα τη νησιδα τωρα στον Αλφα. Κοτζαμ νησι. Που να ηταν και κανενας υφαλος ξερα κρυμμενος να μη φαινεται. Ο στραταρχης Βερυκιος παντως ηταν εξαγριωμενος. Δε προμηνυει καλα μαντατα για τον πλοιαρχο αυτο.Mπορει να μη φταιει ο κυβερνήτης ρε τυπε. Εκτος και αν οριζει κάπου στον νομο ότι σε περιοχές τέτοιες θα πρέπει ο ιδιος - αυτοπροσώπως να κυβερνάει το πλοίο αλλιως μπορουσε να είναι στην καμπινα του και να ειχε αφησει εντολές.
Μπορει και οι άλλοι να κοιμηθηκαν και να τους παραπλάνησε το GPS που συνηθως έχει αποκλιση κάποια μέτρα.