Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Θα συμφωνήσω με τον Mariath...Συνταξη όπως όλοι οι αλλοι ,αλλα με ισχυρές προυποθέσεις,ασφάλιση,επιδόματα κινδυνου κλπ.Αλλιως, καλώς βγαίνουν στα 45..
Επι τη ευκαιρία ειχαμε και αλλαγή ηγεσίας σήμερα..Ο λίγος τωρινός Α/ΓΕΝ αντικαθίσταται από εναν καλύτερο-πιστεύω..Αλλα στο Στόλο πάει "Βατραχος" οπότε ειμαστε οκ...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Επι τη ευκαιρία ειχαμε και αλλαγή ηγεσίας σήμερα

Ευχαριστώ.

Τι έγινε, τσακώθηκε ο μπούλης στη μοιρασιά, και είπαν να αλλάξουν τις ηγεσίες μπας και τα βρούνε με τους καινούριους?

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Τι μοιρασια
Ευχαριστώ.

Τι έγινε, τσακώθηκε ο μπούλης στη μοιρασιά, και είπαν να αλλάξουν τις ηγεσίες μπας και τα βρούνε με τους καινούριους?

Τι μοιρασια, ουτε βιδες δεν αγοραζουμε ποια. Μαλλον οι παλιοι δεν ηταν αρκετα συριζαιοι. Για τον αγες αποστρατευουν καμια δεκαρια αντιστρατηγους που ειναι αρχαιοτεροι. Ο πρωτος αγες που δεν εχει κανει στρατια, δ σωμα η ασδεν. Μεγαλεια... 

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Θα συμφωνήσω με τον Mariath...Συνταξη όπως όλοι οι αλλοι ,αλλα με ισχυρές προυποθέσεις,ασφάλιση,επιδόματα κινδυνου κλπ.Αλλιως, καλώς βγαίνουν στα 45..
Επι τη ευκαιρία ειχαμε και αλλαγή ηγεσίας σήμερα..Ο λίγος τωρινός Α/ΓΕΝ αντικαθίσταται από εναν καλύτερο-πιστεύω..Αλλα στο Στόλο πάει "Βατραχος" οπότε ειμαστε οκ...

:rockon: :rockon:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
τυπε κάποιοι έχουν βγει σε συνταξη πολύ νωρίτερα και από τα χρονια που λέει μέσα στις περγαμηνές.

Πάρε παράδειγμα έναν αρχιλοχια που είχαμε εμεις .... παλεουρα βαριοταν να περπατησει. Συνταξιοδοτημενος χρονια απλα δεν το ήξερε.

Μηπως ήταν ΕΠΥ, ΕΜΘ ή ΕΠΟΠ? Αρχιλοχίας απο σχολή έχει το πολύ 10 χρόνια υπηρεσίας!

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Το νόημα στο ποστ μου ηταν..
Παράδειγμά δεν μπορει ενας που ειναι σε γραφείο ολη του την σταδιοδρομία 35 χρονια π.χ αντε να το κανουμε 20..
Να βγαίνει στην συνταξη με κάποιον που εχει μια 15ετια στην θάλασσα. .
Ανεξάρτητα απο βαθμο σχολη.
Δεν ειναι αντιμετώποι με ίδιους κινδύνους.
Ακομη κ στην καθημερινοτητα ο ενας γαμει την γκομενα η την γυναίκα του ο αλλος την χουφτα του.
Ο ένας μπορει να βγει να ξεσκασει ο αλλος ΟΧΙ.
Μην παμε σε καταπόνηση σωματος...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΆ ΕΠΆΓΓΕΛΜΑΤΑ..
ο αλλος βγαίνει στα 65 ερειπιο στην σύνταξη κ ο αλλος λες κ είναι έφηβος.
Ολα μετρανε αλά τις αποφάσεις τις περνουν σφουγγαροκωλοι φλωροι αν αισθητά πουσταρια βολεμενοι.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...
βαλτε στην εξίσωση αμα εχει κ οικογένεια παιδιά  την αγωνια των δικων τού.
Το ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΛΥΦΤΗΣ Κ ΠΟΤΕ ΜΑΧΙΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΓΕΝΈΘΛΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΙΩΝ...
Ο ΜΗ ΚΑΒΑΤΖΟΜΕΝΟΣ 3 ΣΤΙΣ 4 ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ..
Οποιος παρεξηγηθει να παει να γαμηθει ..
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
υπαρχει η αποψη μου η άποψη των άλλων. .
Κ το ΔΙΚΑΙΟ...
που σχεδον δεν εφαρμόζεται. .

Το ιδιο κ σε αλλα σώματα ασφαλείας. .
Π.χ ΖΗΤΑΣ με Γραφια που τα ξυνει...
ΛΥΣΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ τις αδικίες. .
Αλλα οταν περνουν καλα η παιρνουν προαγωγές ΞΕΧΝΑΝΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ...
αυτο δυστυχώς ισχυει παντου...
Για αυτο  δεν πάμε μπροστα η αλλαζει κάτι....
Μετα φταει ΜΟΝΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ ...Ο ΚΚΚ Ξ.
Η ΚΚΚ....ΤΟ χοντρός ο προδοτης κτλ...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Φίλε διακρίνω οργή στα γραφόμενά σου...Εχεις μάλλον τραυματικές εμπειρίες και ισοπεδώνεις τα παντα..Σιγουρα υπαρχουν τα βυσματα,αλλο τόσο όμως υπαρχουν και οι σωστοί επαγγελματίες Διοικητές/Προιστάμενοι που ξερουν να βαζουν τα πραγματα στη θεση τους..
Οταν ημουν Σημαιοφόρος,εφτασα να κανω βαρδια στο καραβι,μια /ΚΑΜΙΑ!!!Θα κανω το ιδιο κι εγω στους μικρούς??
Από τη Διευθυντική θεση που κατέχω πια στο ΠΝ ,μπορω μόνο να σου πω τι κανω εγω..
Εχω 65 ατομα στη Διευθυνσή μου..Καθε μερα λειπουν τουλαχιστον οι 15,λόγω βαρδιών,αργιών,αναρρωτικών,μαθητικών κλπ αδειών..Παρόλα αυτα,η πρωτες κουβέντες που ειπα στο προσωπικό όταν ανελαβα,ήταν "Εσεις ερχεστε πρωτοι σε ιεραρχηση αναγκών και όχι η δουλειά μας"..
Αλλα στα τφ για τα βυσματα ειμαι καθετα αρνητικός..Θα το κοιταξω" λεω και ακόμα το κοιτάζω...
Με λίγα λόγια,τα βυσματα υπαρχουν και θα υπαρχουν,Εγκειται στον καθενα πώς θα τα αντιμετωπίζει..

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Φίλε διακρίνω οργή στα γραφόμενά σου...Εχεις μάλλον τραυματικές εμπειρίες και ισοπεδώνεις τα παντα..Σιγουρα υπαρχουν τα βυσματα,αλλο τόσο όμως υπαρχουν και οι σωστοί επαγγελματίες Διοικητές/Προιστάμενοι που ξερουν να βαζουν τα πραγματα στη θεση τους..
Οταν ημουν Σημαιοφόρος,εφτασα να κανω βαρδια στο καραβι,μια /ΚΑΜΙΑ!!!Θα κανω το ιδιο κι εγω στους μικρούς??
Από τη Διευθυντική θεση που κατέχω πια στο ΠΝ ,μπορω μόνο να σου πω τι κανω εγω..
Εχω 65 ατομα στη Διευθυνσή μου..Καθε μερα λειπουν τουλαχιστον οι 15,λόγω βαρδιών,αργιών,αναρρωτικών,μαθητικών κλπ αδειών..Παρόλα αυτα,η πρωτες κουβέντες που ειπα στο προσωπικό όταν ανελαβα,ήταν "Εσεις ερχεστε πρωτοι σε ιεραρχηση αναγκών και όχι η δουλειά μας"..
Αλλα στα τφ για τα βυσματα ειμαι καθετα αρνητικός..Θα το κοιταξω" λεω και ακόμα το κοιτάζω...
Με λίγα λόγια,τα βυσματα υπαρχουν και θα υπαρχουν,Εγκειται στον καθενα πώς θα τα αντιμετωπίζει..

:rockon: :rockon: :rockon: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

:hi: :hi:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
admiral, τι εγινε σημερα στα ΙΜΙΑ??

βγηκε καμια τρατα για βαρκαδα....εστω για τα ματια του κοσμου τυπε ... (ή ηταν απασχολημενοι με καμια τσιπουρα και που να τρεχεις?

:hi:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
admiral, τι εγινε σημερα στα ΙΜΙΑ??

βγηκε καμια τρατα για βαρκαδα....εστω για τα ματια του κοσμου τυπε ... (ή ηταν απασχολημενοι με καμια τσιπουρα και που να τρεχεις?

:hi:
Εγραψα αλλού φιλε...
ΜΑΛΑΚΙΕΣ για εσωτερική κατανάλωση...
Κατι κουρασμένα παλικαρια που ηταν στο μωρέ μωρε να συνεχίσουν για Αθηνα-πολιτικό ασυλο-...
Οι προκλήσεις δεν ειναι τέτοιου ειδους με φωτό και ρεπορτερς..Προπαγάνδα τυπου Γκαίμπελς ειναι αυτη για τους Μογγόλους στα βαθη της Τουρκιάς...
ΥΓ:Και για να το ολοκληρωσω,ο "ΚΡΑΤΑΙΟΣ" ηταν εκεί,τους ειδε τους αναγνωρισε,τους καλεσε να αποχωρήσουν και αυτοί..αποχωρησαν..10 λεπτα ιστορία..
Μιλαει τωρα το ΠΝ-Θαλαμος επιχειρησεων ΑΣ-όχι ο ΣΚΑΙ...

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Εγραψα αλλού φιλε...
Κατι κουρασμένα παλικαρια που ηταν στο μωρέ μωρε να συνεχίσουν για Αθηνα-πολιτικό ασυλο-...
Οι προκλήσεις δεν ειναι τέτοιου ειδους με φωτό και ρεπορτερς..Προπαγάνδα τυπου Γκαίμπελς ειναι αυτη για τους Μογγόλους στα βαθη της Τουρκιάς...

μπεσα τυπε!!

Γιατι μιλας σε Εφεδρο Ανθυποσμηναγο ....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
μπεσα τυπε!!

Γιατι μιλας σε Εφεδρο Ανθυποσμηναγο ....
Το συμπληρωσα το ποστ,λες και το ηξερα! ;)
ΥΓ:κι εσυ μιλας με Ναυαρχο Ε.Ε. ,αλλα δε σου λεω να κατσεις προσοχή! :grin: :grin:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Το συμπληρωσα το ποστ,λες και το ηξερα! ;)
ΥΓ:κι εσυ μιλας με Ναυαρχο Ε.Ε. ,αλλα δε σου λεω να κατσεις προσοχή! :grin: :grin:

Εγω απο ΑΤΑ λαμβανω εντολες...αντε και απο κανα Α.ΓΕΑ..

ααα ναμστε ξηγημενοι

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εγραψα αλλού φιλε...
ΥΓ:Και για να το ολοκληρωσω,ο "ΚΡΑΤΑΙΟΣ" ηταν εκεί,τους ειδε τους αναγνωρισε,τους καλεσε να αποχωρήσουν και αυτοί..αποχωρησαν..10 λεπτα ιστορία..
Μιλαει τωρα το ΠΝ-Θαλαμος επιχειρησεων ΑΣ-όχι ο ΣΚΑΙ...

Nα σε ρωτήσω κάτι τύπε;
Τι πιστεύεις ότι μπορεί να συμβεί ΣΗΜΕΡΑ,αν η Ελλάδα βούλιαζε ένα τουρκικό σκάφος του λιμενικού,εντός των χωρικών της υδάτων;
Ή αν κατέρριπτε ένα οπλισμένο τουρκικό αεροσκάφος,χωρίς σχέδιο πτήσης,εντός FIR μας;

Αφού είμαστε καλυμμένοι από το διεθνές δίκαιο,γιατί μια γαμημένη φορά,δεν κάνουμε μια γαμημένη προληπτική καταστολή,ώστε να τους κοπεί ο αέρας;

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Nα σε ρωτήσω κάτι τύπε;
Τι πιστεύεις ότι μπορεί να συμβεί ΣΗΜΕΡΑ,αν η Ελλάδα βούλιαζε ένα τουρκικό σκάφος του λιμενικού,εντός των χωρικών της υδάτων;
Ή αν κατέρριπτε ένα οπλισμένο τουρκικό αεροσκάφος,χωρίς σχέδιο πτήσης,εντός FIR μας;

Αφού είμαστε καλυμμένοι από το διεθνές δίκαιο,γιατί μια γαμημένη φορά,δεν κάνουμε μια γαμημένη προληπτική καταστολή,ώστε να τους κοπεί ο αέρας;
Συννενοημένοι ειστε??
Copy paste απο το αλλο νημα "πιθανότητες Πολέμου με Τουρκία"
"Γιατί τόσα χρόνια τι κάνουμε?Εχουμε προκαλέσει ποτέ? Ειμαστε η "Ηρεμη Δυναμη", ο "σταθεροποιητικός παράγοντας" της περιοχής.Αυτόν το ρόλο επελεξαν οι Πολιτικοί και αυτόν ακολουθούμε εμείς οι Στρατιωτικοί..Μη με ρωτας αν συμφωνω,απλά υπακούω...Αλλά προετοιμάζομαι κιολας..¨"

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
κανε αυτο που ξερεις καλα τυπε.....στησε κολοτρυπιδα να στον κανουν ταλαρο ποντικοκουραδε

Ένα σου λέω:

Όταν ξαναπάρεις διαζύγιο, θα έρθεις πάλι σα κλαψομούνι να ρωτάς πώς και τί.

Μαλάκα ολκής.  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom