Από αυτό που διάβασα-και σ'ευχαριστώ που το έβαλες-δικαιώνονται τα όσα έχω υποστηρίξει κατά καιρούς σχετικα με το συμβάν στα Ίμια....
Παρακαλώ... + χαίρομαι που συμφωνούμε
O.Y.K. 111
Από αυτό που διάβασα-και σ'ευχαριστώ που το έβαλες-δικαιώνονται τα όσα έχω υποστηρίξει κατά καιρούς σχετικα με το συμβάν στα Ίμια....
Κανονίστε να τα θαλασσώσετε πάλι εσείς του Ναυτικού.....22 με 26 Σεπτεμβρίου θα διεχαχθεί η μεγάλης κλίμακας διασυμμαχική άσκηση "ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2008".Φυσικά το site θα εκπροσωπηθεί από εμένα ως απλό μέλος αλλά ...και από ΕΝΑΝ MODERATOR ο οποίος θα πήξει στις κελευστίνες εκεί που θα είναι...Ποιος τη χάρη σου βρεεεεεε!!!
22 με 26 Σεπτεμβρίου θα διεχαχθεί η μεγάλης κλίμακας διασυμμαχική άσκηση "ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2008".Φυσικά το site θα εκπροσωπηθεί από εμένα ως απλό μέλος αλλά ...και από ΕΝΑΝ MODERATOR ο οποίος θα πήξει στις κελευστίνες εκεί που θα είναι...Ποιος τη χάρη σου βρεεεεεε!!!
Γραψου στην Αναφορά για 20Φ...ορεα πατριδα!!!μασ γαμαει ενα χρονο απο τιν ζοι μασ!!!καλι φασι!
Για την πατρίδα και τις κελευστίνες βεβαίως βεβαίως!!!! ;) ;) ;) ;)Όλα για την πατρίδα Ναύαρχε!
Το καθήκον υπερέχει!
Για την πατρίδα και τις κελευστίνες βεβαίως βεβαίως!!!! ;) ;) ;) ;)
Aπό πότε οι θαλαμοφύλακες ρίχνουν και 20Φ...???Γραψου στην Αναφορά για 20Φ...
22 με 26 Σεπτεμβρίου θα διεχαχθεί η μεγάλης κλίμακας διασυμμαχική άσκηση "ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2008".Φυσικά το site θα εκπροσωπηθεί από εμένα ως απλό μέλος αλλά ...και από ΕΝΑΝ MODERATOR ο οποίος θα πήξει στις κελευστίνες εκεί που θα είναι...Ποιος τη χάρη σου βρεεεεεε!!!
Aπό πότε οι θαλαμοφύλακες ρίχνουν και 20Φ...???
Υ.Γ.Λίγα με τον Πίτσι γιατι δεν θα τα πάμε καλά εμείς οι 2...
Ασ'τον να πήξει στο θαλαμοφυλίκι και καπάκι καλλιόπη!!!
Την έχει βρει Χηνοφώτης Ο Μούτσος...
Την έχει βρει Χηνοφώτης Ο Μούτσος...
Πολλά,πάρα πολλά λέτε.....Ασ'τον να πήξει στο θαλαμοφυλίκι και καπάκι καλλιόπη!!!
Ρώτα τον...Στη φωλιά του μίνι θα είναι....Σε ΚΣ θα είναι?
Σε ΚΣ θα είναι?
Μη γελάς καθόλου!Εκεί που πάει,λίγοι έχουν πρόσβαση,including me!!!!!
Εδω γελαμε!
Μη γελάς καθόλου!Εκεί που πάει,λίγοι έχουν πρόσβαση,including me!!!!!