You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολεμικό Ναυτικό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 351K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ως προς την ηλικια και την καβλα συμφωνω απεριοριστα διολου χαλαρα φιλε μου !!!Δεν ρωτήσαμε τίποτα ρε SPL!Χαλάρωσε...
Γύρω στα 32-34 πρέπει να είναι λογικά file...μια χαρά καβλέ ηλικία για !!!
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Ακριβώς! Στην κατάλληλη ηλικία είναι η κοπέλα! Εσείς του Ναυτικού δεν έχετε τα κονέ να την πλησιάσετε;Δεν ρωτήσαμε τίποτα ρε SPL!Χαλάρωσε...
Γύρω στα 32-34 πρέπει να είναι λογικά file...μια χαρά καβλέ ηλικία για !!!
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ακριβώς! Στην κατάλληλη ηλικία είναι η κοπέλα! Εσείς του Ναυτικού δεν έχετε τα κονέ να την πλησιάσετε;
Aμα ειναι ΕΠΟΠ πως να την πλησιασει?
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ναύαρχε δεν μας τα έλεγες αυτά...
"Πολύ συνοπτικά η πλωτάρχης Πηνελόπη Πουλή έχει να παρουσιάσει στο βιογραφικό της το οποίο και είχε υποβάλει για την θέση του Medical Planning Officer του ΟΗΕ:
•Medical Nursing στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Σαν Φραντζίσκο 1999-2000
•Teaching minor από το ίδιο Πανεπιστήμιο
•Medical Nusrsing στο Karolinska University Hospital της Σουηδίας το 2006
•ΣΔΙΕΠΝ το 2005
•Ειδική Παθολογίας Σισμανόγλειο το 2004
•Μιλά άψογα αγγλικά και γαλλικά
•Executive Msc in European Studies (τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών)
Επιπλέον κάνει μεταπτυχιακό με θέμα “Πολιτικές Υγείας στα κράτη μέλη της ΕΕ και στους διεθνείς Οργανισμούς ΟΗΕ και ΠΟΥ” και στις διεθνείς σχέσεις “Ηγεσία-προεδρίες του ΟΗΕ”.
Η πλωτάρχης είναι επίσης και αυτοδύτης έχοντας περάσει από σχολείο της ΜΥΚ.
Φυσικά, με ένα τέτοιο βιογραφικό, είναι απορίας άξιον γιατί να δέχεται να αναλάβει την απολύτως διακοσμητική θέση μιας υπασπιστού."
Τι "απορίας άξιον" και μπαρμπούτσαλα ρε παιδιά?
Είναι προφανές ότι εκτός ότι από όλα τα παραπάνω καλά στοιχεία της διαθέτει και ένα ακόμα (που δεν το γράφει η ζούγκλα):
Είναι και κομματόσκυλο.
Αν δεν είσαι, δε σε παίρνει η Φώφη γραμματέα, δύσκολο είναι να το καταλάβει κανείς?
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Συμφωνω απόλυτα...Πρωτο πρωτο επρεπε να γραφεται ότι ειναι του "πρασινου ήλιου"!Για τα άλλα ξαναλέω ότι ειναι πολύ μεγαλη για τα γούστα μου!Μεχρι 25 βια ειμαι..."Πολύ συνοπτικά η πλωτάρχης Πηνελόπη Πουλή έχει να παρουσιάσει στο βιογραφικό της το οποίο και είχε υποβάλει για την θέση του Medical Planning Officer του ΟΗΕ:
•Medical Nursing στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Σαν Φραντζίσκο 1999-2000
•Teaching minor από το ίδιο Πανεπιστήμιο
•Medical Nusrsing στο Karolinska University Hospital της Σουηδίας το 2006
•ΣΔΙΕΠΝ το 2005
•Ειδική Παθολογίας Σισμανόγλειο το 2004
•Μιλά άψογα αγγλικά και γαλλικά
•Executive Msc in European Studies (τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών)
Επιπλέον κάνει μεταπτυχιακό με θέμα “Πολιτικές Υγείας στα κράτη μέλη της ΕΕ και στους διεθνείς Οργανισμούς ΟΗΕ και ΠΟΥ” και στις διεθνείς σχέσεις “Ηγεσία-προεδρίες του ΟΗΕ”.
Η πλωτάρχης είναι επίσης και αυτοδύτης έχοντας περάσει από σχολείο της ΜΥΚ.
Φυσικά, με ένα τέτοιο βιογραφικό, είναι απορίας άξιον γιατί να δέχεται να αναλάβει την απολύτως διακοσμητική θέση μιας υπασπιστού."
Τι "απορίας άξιον" και μπαρμπούτσαλα ρε παιδιά?
Είναι προφανές ότι εκτός ότι από όλα τα παραπάνω καλά στοιχεία της διαθέτει και ένα ακόμα (που δεν το γράφει η ζούγκλα):
Είναι και κομματόσκυλο.
Αν δεν είσαι, δε σε παίρνει η Φώφη γραμματέα, δύσκολο είναι να το καταλάβει κανείς?
Για τον Υποναυαρχο που λεει ο φιλος πιο πανω σωστός κι αυτός!τελικά ολα τα ξερετε εσεις οι απ'έξω..... ;) ;) ;) ;)
ΥΓ:Boldemort δε φανταζομαι να εννοείς εμενα ως ΕΠΟΠ?????Θα φαω τα γαλόνια μου επιτόπου....
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
νοσηλευτρια και δασκαλα με...σπουδες στο καλιφορνια γιουνιβεερσιτυ???πςςςςς αυτο ειναι βιογραφικο...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
xaxaxax οχι παρεξηγηση.... ΕΠΟΠ πλοιαρχος δεν γινεται τουλαχιστον οχι στην Ελλαδα... για Αμερικη το συζηταμεΣυμφωνω απόλυτα...Πρωτο πρωτο επρεπε να γραφεται ότι ειναι του "πρασινου ήλιου"!Για τα άλλα ξαναλέω ότι ειναι πολύ μεγαλη για τα γούστα μου!Μεχρι 25 βια ειμαι...
Για τον Υποναυαρχο που λεει ο φιλος πιο πανω σωστός κι αυτός!τελικά ολα τα ξερετε εσεις οι απ'έξω..... ;) ;) ;) ;)
ΥΓ:Boldemort δε φανταζομαι να εννοείς εμενα ως ΕΠΟΠ?????Θα φαω τα γαλόνια μου επιτόπου....
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.000
- Πόντοι
- 6.515
Ειδα και τους "Φακέλους"...
Τα συναισθήματα?
Απογοήτευση
Πικρα
Οργη
Με τη σειρα αυτη.....
Απογοήτευση για την προσπαθεια εξωραισμού της καταστασης
Πίκρα για την ματαιη προσπαθεια ανυψωσης του Ηθικού των Στελεχων
Οργή για τους δυο πρωην που ανοίξαν το στοματακι τους στην Αποστρατεία και κατόπιν εορτής...
Φιλε Samsung ελπίζω να σε κάλυψα...
Εντυπωση και θλιψη προκαλεσε η εκπομπη Παπαχελα. Ιδιαιτερα σ' εμενα η συγκινηση του αρχηγου.
Οσο αφορα τον φιλο που αναρωτιεται γιατι να συμμετεχει η ελλαδα δε αποστολες ειναι σαν να αναρωτιεται αν πρεπει οι γιατροι να συμμεταχουν σε συνεδρια, οι μηχανικοι σε ημεριδες, οι εκπαιδευτικοι κλπ.
Απο την αλλη, ειναι φανερο οτι η χρεωκοπια της χωρας δεν επιτρεπει τη συνεχιση της προτερης καταστασης στις ενοπλες δυναμεις.
Προφανως οι ξενοι που παλιοτερα ηταν προμηθευτες και τωρα ειναι δανειστες καταλαβαν οτι δεν εχει πλεον κανενα νοημα η πωληση στην ελλαδα οπλικων συστηματων που δεν μπορουν να πληρωθουν.
Ισως μεσα στο μνημονιακο κοστουμι υπαρχει ενα αορατο πεπλο προστασιας της καταχρεωμενης χωρας απο τυχον επιβολεις
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κατι ακουσα οτι θα τους κανουν νεες περικοπες για νεο μισθολογιο και κατι τετοια.δεν ξερω.ο πλωταρχης θα ξερει.παντως βλεπω τον συνονοματο μου να δηλωνει παραιτηση.Ωραια ειστε στο Ναυτικο αρκει να μην σας κοψουνε άλλα. Γιατι θα πεσει και αλλο το ηθικο μετα ... :-
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Άρα κατάλαβες filos...σταμάτα να ρωτάς τους ναύτες και ψάξε τα πασοκόσκυλα του φόρουμ!Είναι και κομματόσκυλο.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
κατι ακουσα οτι θα τους κανουν νεες περικοπες για νεο μισθολογιο και κατι τετοια.δεν ξερω.ο πλωταρχης θα ξερει.παντως βλεπω τον συνονοματο μου να δηλωνει παραιτηση.
Kατσε να δουμε τωρα τι πακετο μετρων ερχεται... ελπιζω να μην έχει αλλο γιατι το ηθικο τους στις ενοπλες δυναμεις ειναι αρκετα χαμηλο ... εδω ο αλλος αυτοκτονησε μαλακια του βεβαια γιατι αυτος επαιρνε και 1200 το μηνα σαν λοχαγος αλλοι δεν παιρνουν ουτε αυτα και ομως παλευουν απο το πρωι ως το βραδυ και ευχαριστουν τον θεο που τουλαχιστον έχουν την υγεια τους
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Συμφωνω απόλυτα...Πρωτο πρωτο επρεπε να γραφεται ότι ειναι του "πρασινου ήλιου"!Για τα άλλα ξαναλέω ότι ειναι πολύ μεγαλη για τα γούστα μου!Μεχρι 25 βια ειμαι...
Αν ήταν άνδρας και είχε ακόμα περισσότερα μεταπτυχιακά (που συνήθως έχουν) θα το είχε σχολιάσει κανείς?
Αυτή πότε δούλεψε στο ΠΝ? Σε τι πλοία πήγε και για πόσο?
αγαπητε εχω ενσταση. μην το θετεις ρατσικα το θεμα. δεν νομιζω οτι ασχοληθηκαμε με την κυρια λογω των μεταπτυχιακων της.Αν ήταν άνδρας και είχε ακόμα περισσότερα μεταπτυχιακά (που συνήθως έχουν) θα το είχε σχολιάσει κανείς?
Αυτή πότε δούλεψε στο ΠΝ? Σε τι πλοία πήγε και για πόσο?
τωρα την ενεργο προυπηρεσια της δεν την γνωρισζω.
και αν τυχον διαβασες καποιο δικο μου ποστ πιο πανω εδωσακαι μια αλλη "ΟΠΤΙΚΗ" γωνια στι θεμα.
οτι δηλαδη καθ ολα αξιοι αξιωματικοι με γνωσεις ανωτατου επιπεδου και μαχιμη εμπειρια σε μεγαλες μοναδες "καιγονται" οταν υπηρετουν στα πολιτικα γραφεια των διαφορων.......
και ειναι κριμα και αμαρτια για τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ αλλα και τους ιδιους !!!!!
τωρα συγκεκριμενα για την κυρια πλωταρχη προσωπικα και βλεποντας τη στην καθαρα "ΘΗΛΥΚΗ" γωνια μου αρεσει τρελλα και την θελω να την γευτω τωρα.
για να λυνονται και οι τυχον παρεξηγησεις.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
αγαπητε εχω ενσταση. μην το θετεις ρατσικα το θεμα. δεν νομιζω οτι ασχοληθηκαμε με την κυρια λογω των μεταπτυχιακων της.
τωρα την ενεργο προυπηρεσια της δεν την γνωρισζω.
και αν τυχον διαβασες καποιο δικο μου ποστ πιο πανω εδωσακαι μια αλλη "ΟΠΤΙΚΗ" γωνια στι θεμα.
οτι δηλαδη καθ ολα αξιοι αξιωματικοι με γνωσεις ανωτατου επιπεδου και μαχιμη εμπειρια σε μεγαλες μοναδες "καιγονται" οταν υπηρετουν στα πολιτικα γραφεια των διαφορων.......
και ειναι κριμα και αμαρτια για τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ αλλα και τους ιδιους !!!!!
τωρα συγκεκριμενα για την κυρια πλωταρχη προσωπικα και βλεποντας τη στην καθαρα "ΘΗΛΥΚΗ" γωνια μου αρεσει τρελλα και την θελω να την γευτω τωρα.
για να λυνονται και οι τυχον παρεξηγησεις.
θέλω να διευκρινίσω οτι δεν το λέω ρατσιστικά.
Απλά σχολιάζω το ότι ποτέ κανεις δεν ασχολήθηκε για το βιογραφικό άλλου υπασπιστή.
Πάντως συμφωνώ με τα λεγόμενά σου. Προσωπικά θεωρώ "καμένους" αυτούς που στελεχώνουν τα ΣΓ και απορώ γιατί πάνε.
Παντως σχολια για τα νεα έπιπλα δεν είδα πουθενά!!!!!
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=219615&catid=3]Η πρώτη γυναίκα - αρχηγός της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων[/url]
Ναυαρχούκο η άλλη ήταν μεγάλη, αυτή καλύτερα;
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=219615&catid=3]Η πρώτη γυναίκα - αρχηγός της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων[/url]
αξιογάμητον το τεμάχιον.. οπωσδήποτε καλύτερο από τον ναύαρχο
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Εχε χαρη που φευγω τωρα..Οταν θα γυρισω θα την πετυχω κελευστίνα και θα την παρω γραμματεα μου!!! ;) ;) ;) ;) ;)www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=219615&catid=3]Η πρώτη γυναίκα - αρχηγός της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων[/url]
Παψε ρε κωλόγρια εσύ... Ειδες πιπίνι και το λιγουρευτηκες....Ουστ!αξιογάμητον το τεμάχιον.. οπωσδήποτε καλύτερο από τον ναύαρχο
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Εχε χαρη που φευγω τωρα..Οταν θα γυρισω θα την πετυχω κελευστίνα και θα την παρω γραμματεα μου!!! ;) ;) ;) ;) ;)
Παίζει και μια δεκανέας πρωην υποψήφια Playmate (σημερινό πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα)
Άντε και Α/ΓΕΕΘΑ μπας και πάρεις εκείνη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 21K
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις