Νέα

Πολεμικό Ναυτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Έχω στην κατοχή μου ένα βιντεάκι από το παρθενικό ταξίδι για δοκιμές του Υποβρυχίου μας,αλλά είναι μεγάλο.Αν ξέρει κάποιος μου λέει τον τρόπο να το "κόψω" και να το ανεβάσω...

Φίλε ορίστε το λινκ.Χρησιμοποίησε αυτό το προγραμματάκι:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/84592143/allok_vsplitter_with_serial.rar[/url]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Θα ψάξω και κανά άλλο πρόγραμμα και θα το ανεβάσω συντόμως οκ?

kikoman

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
9
Like
105
Πόντοι
0
Νομίζω ειχε γίνει πρόταση απο τα ναυπηγεια να τους κανουν τσιμεντοενεσεις για να γινουν ευσταθη. Αληθεια ειναι? Πως μπορουν να ερθουν στα ισια τους γενικοτερα?
Συνάδελφε, η γενική απάντηση για να μην εμφανίζει εγκάρσια κλίση (ή ακόμα και διαμήκη) είναι ο ερματισμός, δηλαδή να γεμίζεις συγκεκριμένες δεξαμενές με θαλασσινό νερό ή ακόμα και με μόνιμο έρμα (χελώνες). Αυτό θα το έκανες σε περίπτωση 'κακής' φόρτωσης ή κακοκαιρίας, κτλ. Σε νέο ναυπήγημα, η κλίση σημαίνει είτε κακό σχεδιασμό (design) είτε κακή παραγωγή. Επειδή έχω επαγγελματική εμπειρία και υπηρέτησα στο ΠΝ στις νέες κατασκευές σου λέω ότι αν το πρόβλημα το είχε ιδιώτης θα είχε είτε αρνηθεί να παραλάβει το πλοίο είτε θα τσίμπαγε αποζημίωση. Το ΠΝ (και όχι μόνο το δικό μας αλλά όσα ΠΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ design και τεχνογνωσία) εξαρτάται από τη σύμβαση που υπογράφουν πολιτικοί και τα ξένα 'μεγαλοσυμφέροντα'. Η ευθύνη των δικών μας αξιωματικών έγκειται ότι δεν 'ιδρώνουν' τη φανέλα, συμβιβάζονται στο μικρο-επίπεδο του βολέματος και της αναφοράς (μπαλάκι) και ΔΕΝ διαβάζουν το project. Σε ιδιωτικό έργο θα δεις κόντρες κάθε μερα και παρεμβάσεις. Στην θητεία μου (23 συνολικά εκ των οποίων 14 στη κατασκευή Φ/Γ) είναι ζήτημανα είχαμε 'τεχνικές συζητήσεις' μια φορά τον μήνα....

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Υπάρχουν φίλε και κάνουν περιπολίες στο Ιόνιο....
Τα παλιά Ναρκαλιευτικά (αυτά με τα ονόματα πουλιών, Κίσσα, Κίχλη, Αλκυών κλπ), στα οποία υπηρέτησα εγώ, υπάρχουν ακόμα η πήραν καινούργια;
Μολις την Τεταρτη 16/1, ξεφορτωθηκαν απο πλοιο-δεξαμενη, στο ΝΣ, τα νεα αποκτηματα της ΔΝΑΡ, Καλυψω και Ευνικη, πρωην USS Heron/USS Pelican. Ευτυχως που δεν διατηρησαν τα Αμερικανικα ονοματα τους, σκεφτειτε πλοιο Ερωδιος η Πελεκανος

donsanto

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πεζοπουλλος ΤΠΚ.  Τι κνει αυτο το καραβι ρε παιδια ξερει κανεις...?? Εκει υπηρετισα τηλεγραφιτης 01Β.  Ολο το καραβι μια πατεντα ηταν θυμαμε!!!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
γεια σου ρε θαλασσόλυκε KALIS.. τα χρόνια σου έφαγες να θαλασσοδέρνεσαι .. μεταξύ Ρίου Αντιρίου

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
γεια σου ρε θαλασσόλυκε KALIS.. τα χρόνια σου έφαγες να θαλασσοδέρνεσαι .. μεταξύ Ρίου Αντιρίου
Γεια σου και σένα θαλασσόσκυλο της ναρκάλας!!!!Ανάθεμα κι αν βγήκες πιο έξω απ'τις Φλέβες ποτέ....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Γράψε λάθος Ξάδερφε,σε πέρασα για τον Αρίονα!!! :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση το νέο μας υποβρύχιο "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ"...Ακολουθεί και επόμενο section!
[youtube=425,350]n1cJKwkjDHg[/youtube]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014