Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sapat

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Α, ευχαριστώ πολύ.  :)
Νόμιζα ότι έχει και Πάρνηθα...

Και κάτι επίσης σημαντικό, όσο παίζετε εκεί, πετύχατε κανέναν που βγήκε από τα ρούχα του?
Rωτάω, γιατί το πόκερ είναι το παιχνίδι που μπορεί να σε οδηγήσει σε πολλές άσχημες καταστάσεις όταν παίζεις σε τραπέζι και όχι online...you know what I mean...μπορείς να μπλέξεις άσχημα με κάποιους που χάνουν συνεχώς...

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
Α, ευχαριστώ πολύ.  :)
Νόμιζα ότι έχει και Πάρνηθα...

Και κάτι επίσης σημαντικό, όσο παίζετε εκεί, πετύχατε κανέναν που βγήκε από τα ρούχα του?
Rωτάω, γιατί το πόκερ είναι το παιχνίδι που μπορεί να σε οδηγήσει σε πολλές άσχημες καταστάσεις όταν παίζεις σε τραπέζι και όχι online...you know what I mean...μπορείς να μπλέξεις άσχημα με κάποιους που χάνουν συνεχώς...
στην παρνηθα ακουσα οτι θα ανοιξει τελη νοεμβριου,δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ισχυει αυτο...
οσον αφορα τωρα το αλλο που ρωτας,θεωρω πολυ δυσκολο καποιος να σου επιτεθει ειτε λεκτικα ειτε σωματικα μεσα στο καζινο καθως υπαρχει ασφαλεια και πολυ προσεκτικη μαλιστα...αν ησουν σε καμια παρανομη λεσχη η κατι παρομοιο δεν ειναι απιθανο να συμβει κι αυτο αλλα στο καζινο δεν εχω πετυχει εως τωρα κατι τετοιο και ουτε πιστευω θα εξελιχθει κατι παρομοιο...βεβαια ποτε μη λες ποτε!...τουλαχιστον αν σου τυχει κανα νταμαρι να σε περιμενει εκτος καζινο,καλο ειναι να του εχεις παρει πολλα να σου φτασουν για τους γιατρους!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
στην παρνηθα ακουσα οτι θα ανοιξει τελη νοεμβριου,δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ισχυει αυτο...
οσον αφορα τωρα το αλλο που ρωτας,θεωρω πολυ δυσκολο καποιος να σου επιτεθει ειτε λεκτικα ειτε σωματικα μεσα στο καζινο καθως υπαρχει ασφαλεια και πολυ προσεκτικη μαλιστα...αν ησουν σε καμια παρανομη λεσχη η κατι παρομοιο δεν ειναι απιθανο να συμβει κι αυτο αλλα στο καζινο δεν εχω πετυχει εως τωρα κατι τετοιο και ουτε πιστευω θα εξελιχθει κατι παρομοιο...βεβαια ποτε μη λες ποτε!...τουλαχιστον αν σου τυχει κανα νταμαρι να σε περιμενει εκτος καζινο,καλο ειναι να του εχεις παρει πολλα να σου φτασουν για τους γιατρους!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εχει και υποκαταστημα της πειραιώς μέσα για όσους έχουν πρόβλημα....
ΥΓ: Αυριο μεσημέρι θα είμαι εκεί...Όποιος θέλει, PM...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μπηκα στο πρωτο μου bubble στο Poker.gr, επρεπε να φυγω απ το final table ομως (!) και βγηκα 6ος, παλι καλα! Αν θελετε στειλτε με pm τα nick σας εκει να λεμε και καμια κουβεντα!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εχει και υποκαταστημα της πειραιώς μέσα για όσους έχουν πρόβλημα....
ΥΓ: Αυριο μεσημέρι θα είμαι εκεί...Όποιος θέλει, PM...
Καλό παιχνιδι έγινε χτες κάτω..Αν εξαιρέσουμε ότι σε 5 ώρες πηρα ...4 κόλπα κι εξ'αυτών τα δυο τα μοιράστηκα!Έφυγα με +150 αφού χτύπησα ρεστα pre-flop ,μαζευτήκανε κατω 450 ευρώ και ανοιξαν ΡΗΓΑΣ-ΒΑΛΕΣ-ΕΠΤΑ-ΠΕΝΤΕ-ΔΥΟ αχρωμα!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καλό παιχνιδι έγινε χτες κάτω..Αν εξαιρέσουμε ότι σε 5 ώρες πηρα ...4 κόλπα κι εξ'αυτών τα δυο τα μοιράστηκα!Έφυγα με +150 αφού χτύπησα ρεστα pre-flop ,μαζευτήκανε κατω 450 ευρώ και ανοιξαν ΡΗΓΑΣ-ΒΑΛΕΣ-ΕΠΤΑ-ΠΕΝΤΕ-ΔΥΟ αχρωμα!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εσυ τι κραταγες;  :think:

sapat

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Όντως, εσύ τι είχες? K?

Στα Ελληνικά μιλάμε εκεί? Δεν ξέρω τίποτα...εγώ ξέρω μόνο check, call, raise...κλπ...χαχαχα

Τα ρέστα φαντάζομαι είναι το All In? Πείτε και κάτι παραπάνω...

Και καμιά εμπειρία από το Λουτράκι...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Σουπερ λοιπον! Στο τσακ σημερα για το bubble σε τουρνοα, για 3 θεσεις θα παιρνα πισω το buy in..Εχασα απο QQ ενω ειχα A,T!

sapat

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Α, Τ???? Το Τ τι είναι? χαχαχα, Α 10 (T = Ten) εννοείς?

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ναι ;) Δεν ηξερα οτι στους 180 (τερματισα 183) θα επαιρνα και κατι ψιλα αλλα δεν θα το επαιζα και διαφορετικα, τα blinds πιεζαν..

sapat

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χρησιμοποιούν την κλασσική Αγγλική ορολογία στο Λουτράκι? Check, call κλπ.?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Χρησιμοποιούν την κλασσική Αγγλική ορολογία στο Λουτράκι? Check, call κλπ.?
Nαι φίλε,αλλά μπορείς να χρησιμοποιείς και την ορολογία της πόκας.Πασο,μεσα,ντούκου,ρεστα κλπ..

sapat

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ωραία, γιατί Αγγλική προτιμώ..

Είναι αλήθεια αυτά που διαβάζω για Λουτράκι? Ότι ό,τι bet/raise και να κάνεις έχει πολλά άτομα που κάνουν συνεχώς call άσχετα με το τι φύλλο έχουν? Έλεος...και το χειρότερο είναι ότι στο flop κερδίζεις, ενώ στο river δύσκολα τα πράγματα...Αν είναι να έχω σετ στο flop και μέχρι να βγάλω όλους έξω από την παρτίδα να πρέπει να κάνω bet 500 ευρώ...και αν δεν σου κάνει call κάποιος Μπάρμπας...ε τι να πω...δεν συμφέρει ούτε από έξω από το Λουτράκι να περάσω τότε...

Για πείτε εσείς αν είναι όντως έτσι τα πράγματα. Ίσως πρωινά να είναι καλύτερα?

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Redbet €250 Facebook freeroll to be played 4th of November, 20:35

Password: NHGG

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Redbet €250 Facebook freeroll to be played 11th of November

The Password to enter is: FBRED

Time: 20:35

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
The freeroll will be on the ENTRACTION network, and registration is made in the ENTRACTION Client lobby, by clicking on "Tournaments" then "Special".

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σαββάτο θα είμαι κάτω!11 το πρωί χτυπάω κάρτα! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom