ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ρε συ τώρα ξύπνησες?11 Νοεμβρίου το έγραψα και με ρωτάς τι ΘΑ φοράω?????τι θα φορας?
Ρε συ τώρα ξύπνησες?11 Νοεμβρίου το έγραψα και με ρωτάς τι ΘΑ φοράω?????τι θα φορας?
συγνωμη τι φοραγεςςςςςςςςς????????????Ρε συ τώρα ξύπνησες?11 Νοεμβρίου το έγραψα και με ρωτάς τι ΘΑ φοράω?????
Επειδη δεν το διατυπωσα σωστά,ειχα ασσο νταμα,φλοπ ασσος επτα ασσος,turn νταμα, φουλιάζω ,χτυπάω,ακολουθεί ο άλλος,river ρηγας ,all in αυτός ,μεσα εγώ σαν μαλάκας-τι να κάνω άλλωστε- κι έχει ασσο ρηγα στο χερι...Απλά εκτέλεση!
Καλοφάγωτα Ναυαρχε!!!!!!!!!!!!!!!Καλησπέρα Τζογαδόροι και χρόνια πολλά..Τελείωσε επίσημα και σήμερα η "άδεια" που είχαμε προκειμένου να ξεκουραστούμε από την τσόχα και να αναλάβουμε δυνάμεις.Εγώ πάντως τελείωσα την άδεια νωρίτερα καθότι χτες έκλεισα 12ωρο κάτω-με διαλείμματα βέβαια αφού έμεινα στο Ξενοδοχείο-.Απολογισμός θετικός,κόσμος πολύς,ουρά 2 ωρών το βράδυ και ωραίες παρουσίες τριγύρω.Ξεχώρισα τον γνωστό Ταραμά και ένα γλοιώδη κωλόγερο που του φυλάγανε τη θέση καθότι ακουμπούσε μπόλικα...Φωτό από τα κέρδη ακολουθεί,Χρόνια ΚΑΛΑ και τυχερά σε όλους σας...
Είσαι the Poker man.. Και εγώ κάποτε θα αξιωθώ να παο αλλα βαριέμαι ουρές και τέτοια ανοίγω τις 2 tft μου και αράζω με το καφεδάκι μου και το κρασάκι μου.."όχι πολύ κρασί μην πάθουμε κανένα tilt)" ..Καλησπέρα Τζογαδόροι και χρόνια πολλά..Τελείωσε επίσημα και σήμερα η "άδεια" που είχαμε προκειμένου να ξεκουραστούμε από την τσόχα και να αναλάβουμε δυνάμεις.Εγώ πάντως τελείωσα την άδεια νωρίτερα καθότι χτες έκλεισα 12ωρο κάτω-με διαλείμματα βέβαια αφού έμεινα στο Ξενοδοχείο-.Απολογισμός θετικός,κόσμος πολύς,ουρά 2 ωρών το βράδυ και ωραίες παρουσίες τριγύρω.Ξεχώρισα τον γνωστό Ταραμά και ένα γλοιώδη κωλόγερο που του φυλάγανε τη θέση καθότι ακουμπούσε μπόλικα...Φωτό από τα κέρδη ακολουθεί,Χρόνια ΚΑΛΑ και τυχερά σε όλους σας...
ειχα ασσο νταμα,φλοπ ασσος επτα ασσος,turn νταμα, φουλιάζω ,χτυπάω,ακολουθεί ο άλλος,river ρηγας ,all in αυτός ,μεσα εγώ σαν μαλάκας-τι να κάνω άλλωστε- κι έχει ασσο ρηγα στο χερι...
xaxaxaxaxa!Είμαι μέλος εκεί!και σήμερα που κατέβηκα κάτω ,δεν επιασα καλό φύλλο- αν κι εβγαλα ενα καρε της νταμας το οποίο όμως δεν πληρώθηκα-και έχασα 120 ευρώ...Αν και δεν παιζω ποκερ , μου αρεσει να παρακολουθω .
Εδω εχει βιντεο απο ολες τις σειρες αλλά και cash games
Eδω μια αξιολογη σελιδα με αρκετα ενδιαφερουσα αρθρογραφια
xaxaxaxaxa!Είμαι μέλος εκεί!και σήμερα που κατέβηκα κάτω ,δεν επιασα καλό φύλλο- αν κι εβγαλα ενα καρε της νταμας το οποίο όμως δεν πληρώθηκα-και έχασα 120 ευρώ...
Κι ομως...Αφού βγηκαν τρεις νταμες στο φλοπ!!!!!Μόλις τόλμησα να πω "10 ευρώ" φυγανε ολοι και τους κυνηγούσα γύρω γύρω στατραπέζια!!!θα μας τρελλανεις εσυ. δε πληρωθηκες καρε της νταμας? ολοι οι απιστευτοι συνδιασμοι συμβαινουν καθε φορα που παιζεις?
Κι ομως...Αφού βγηκαν τρεις νταμες στο φλοπ!!!!!Μόλις τόλμησα να πω "10 ευρώ" φυγανε ολοι και τους κυνηγούσα γύρω γύρω στατραπέζια!!!
Λοιπόν,ρεπορτάζ εχει στην ιστοσελίδα που ειπε ο φίλος πιο πάνω..Δεν εχω πάει αλλα απ'ότι λέγανε κάτω εχει συν και πλην.Στα συν συγκαταλέγονται οι φοβερές καρέκλες,η ταχύτητα των dealer-17 με 20 χερια την ωρα-και η αυστηρη ηλεκτρονικη τηρηση της προτεραιότητας.Στα πλην ο μικρός χωρος,η κοντινή απόσταση μεταξύ των 8 μόνο τραπεζιών και το 12ωρο ωράριο 17.00-05.00.Απ'ότι λέγανε πάντως κάτω φτιάχνουν άλλα 25 (!!) τραπέζια για ΤΕΞΑΣ και ΟΜΑΗΑ στην Πάρνηθα....ααααα ετσι οκ. νομισα εχασες απο φυλο. απο παρνηθα εχεις κανα ρεπορταζ?
+800 απο Σεπτέμβριο...Ψιλικοκό αλλά σε σχέση με τη ρουλέτα...μια χαρά...ταμειο τεφτερι κρατας ναυαρχε? εισαι στα συν ή στα μειον στα κερδη