Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Επειδη δεν το διατυπωσα σωστά,ειχα ασσο νταμα,φλοπ ασσος επτα ασσος,turn νταμα, φουλιάζω ,χτυπάω,ακολουθεί ο άλλος,river ρηγας ,all in αυτός ,μεσα εγώ σαν μαλάκας-τι να κάνω άλλωστε- κι έχει ασσο ρηγα στο χερι...Απλά εκτέλεση! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

αυτο και αν ειναι μπαντ μπιτ  :headbang:

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
κοιτα φλοοπ 2 8 2      ο ενας all in  και ακολουθει ο αλλος ο πρωτος ειχε 8 8  και αλλος 2 2 και ανοιγουν νταμα 6 αν θυμαμαι καλα

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Κοσμοσυρροή σήμερα κάτω....Κάθησα στην αρχή σε ενα τραπέζι (2-4) όπου αν δεν εβαζες 30-40 ευρώ δεν εβλεπες φύλλα!Πηρα δυο τρία κόλπα και στάθηκα λίγο και μετάζήτησα να με αλλάξουν.πήγα σε ένα άλλο και ήμουν μία πάνω μία κάτω.Επιασα τεσσερις φορες στα χερια μου Νταμα-δέκα κι εφτασα μεχρι τετάρτη κέντας πάνω κάτω!! :2funny:Πληρώθηκα δυο βαλέδες από χέρι ώσπου...ήρθε το κορυφαίο!Στο χέρι βαλές -εννέα μπαστούνια,φλοπ 8 μπαστούνι-9 σπαθί -δέκα μπαστούνι.Χτυπάμε γυρω στα 40-50 ,δε θυμάμαι καλά,turn 7 σπαθί ,ξαναχτυπάμε από 80 ,ακολουθώ και σκάει river....ΝΤΑΜΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ!!!!Φτιάχνονται δύο με κέντες, χτυπάει ο ένας 80,ακολουθεί ο άλλος,ALL IN 150 εγώ ,μέσα και οι δύο και END OF GAME ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!!!!Εφυγα με 700 και τωρα αποχή γιατί πλακώσαν οι άσχετοι!!!

[move][size=20pt]ΦΛΟΣ ΣΤΗ ΝΤΑΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!![/size][/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

cs1966

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
0
εχω βρει συναδελφοι ενα πολυ καλο site με αληθινη ρουλεττα, ποκερ , blackjack κλπ κλπ το οποιο μου εχει φανει πολυ γουρικο.δεν επαιζα ποκερ αλλα κολλησα.....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα Τζογαδόροι και χρόνια πολλά..Τελείωσε επίσημα και σήμερα η "άδεια" που είχαμε προκειμένου να ξεκουραστούμε από την τσόχα και να αναλάβουμε δυνάμεις.Εγώ πάντως τελείωσα την άδεια νωρίτερα καθότι χτες έκλεισα 12ωρο κάτω-με διαλείμματα βέβαια αφού έμεινα στο Ξενοδοχείο-.Απολογισμός θετικός,κόσμος πολύς,ουρά 2 ωρών το βράδυ και ωραίες παρουσίες τριγύρω.Ξεχώρισα τον γνωστό Ταραμά και ένα γλοιώδη κωλόγερο που του φυλάγανε τη θέση καθότι ακουμπούσε μπόλικα...Φωτό από τα κέρδη ακολουθεί,Χρόνια ΚΑΛΑ και τυχερά σε όλους σας...

Συνημμένα

• Εικόνα2273.jpg
    Εικόνα2273.jpg
    270,2 KB · Εμφανίσεις: 17

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλησπέρα Τζογαδόροι και χρόνια πολλά..Τελείωσε επίσημα και σήμερα η "άδεια" που είχαμε προκειμένου να ξεκουραστούμε από την τσόχα και να αναλάβουμε δυνάμεις.Εγώ πάντως τελείωσα την άδεια νωρίτερα καθότι χτες έκλεισα 12ωρο κάτω-με διαλείμματα βέβαια αφού έμεινα στο Ξενοδοχείο-.Απολογισμός θετικός,κόσμος πολύς,ουρά 2 ωρών το βράδυ και ωραίες παρουσίες τριγύρω.Ξεχώρισα τον γνωστό Ταραμά και ένα γλοιώδη κωλόγερο που του φυλάγανε τη θέση καθότι ακουμπούσε μπόλικα...Φωτό από τα κέρδη ακολουθεί,Χρόνια ΚΑΛΑ και τυχερά σε όλους σας...
Καλοφάγωτα Ναυαρχε!!!!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

London(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Είσαι the Poker man.. Και εγώ κάποτε θα αξιωθώ να παο αλλα βαριέμαι ουρές και τέτοια ανοίγω τις 2 tft μου και αράζω με το καφεδάκι μου και το κρασάκι μου.."όχι πολύ κρασί μην πάθουμε κανένα tilt:))" ..

mitsos73

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ειχα ασσο νταμα,φλοπ ασσος επτα ασσος,turn νταμα, φουλιάζω ,χτυπάω,ακολουθεί ο άλλος,river ρηγας ,all in αυτός ,μεσα εγώ σαν μαλάκας-τι να κάνω άλλωστε- κι έχει ασσο ρηγα στο χερι...

Όχι ανήμερα Πρωτοχρονιά αλλά την επομένη, σε φιλικό σπίτι στήθηκε χαρτάκι.

Και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μου έκατσε κωλοφαρδία.

Η φωτογραφία που επισυνάπτεται από το κινητό μου, δείχνει τα χαρτιά μου μπροστά, του μοναδικού αντιπάλου απέναντι και στη μέση flop, turn, river.

Δεν κρατήθηκα και την τράβηξα (τη φωτογραφία) -- συγγνώμη για την ποιότητα.

Συνημμένα

• IMG-20110103-0014.jpg
    IMG-20110103-0014.jpg
    108,2 KB · Εμφανίσεις: 20

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Συντζογαδοροι καλησπέρα.Μια πολύ καλή μερα σήμερα κάτω...Εβγαλα δύο (!!!) καρρέ και ένα χρώμα καλοπληρωμένα κι εφυγα και νωριτερα,δε συμπλήρωσα δωδεκάωρο αυτη τη φορά.Και ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ!!!! :offtopic: :2funny:.
ΥΓ: Προς ενημέρωσή σας ,άνοιξε και η Πάρνηθα για τεξας από σήμερα το απόγευμα..Οι πρωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 8 τραπέζια ,με το μικρότερο να είναι 2-5 (!!!)...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Και με μικροτερο rake ακουσα για Παρνηθα, θα ανεβω βουνο καποια στιγμη..Ωραιο το καρε του 7

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Αν  και δεν  παιζω  ποκερ ,  μου  αρεσει  να  παρακολουθω .
Εδω  εχει  βιντεο  απο  ολες  τις  σειρες  αλλά  και  cash games

Eδω  μια  αξιολογη  σελιδα με  αρκετα  ενδιαφερουσα  αρθρογραφια

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αν  και δεν  παιζω   ποκερ ,  μου  αρεσει  να  παρακολουθω .
Εδω  εχει   βιντεο   απο  ολες   τις   σειρες  αλλά   και   cash games

Eδω   μια  αξιολογη   σελιδα με   αρκετα  ενδιαφερουσα   αρθρογραφια
xaxaxaxaxa!Είμαι μέλος εκεί!και σήμερα που κατέβηκα κάτω ,δεν επιασα καλό φύλλο- αν κι εβγαλα ενα καρε της νταμας το οποίο όμως δεν πληρώθηκα-και έχασα 120 ευρώ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
xaxaxaxaxa!Είμαι μέλος εκεί!και σήμερα που κατέβηκα κάτω ,δεν επιασα καλό φύλλο- αν κι εβγαλα ενα καρε της νταμας το οποίο όμως δεν πληρώθηκα-και έχασα 120 ευρώ...

θα μας τρελλανεις εσυ. δε πληρωθηκες καρε της νταμας? ολοι οι απιστευτοι συνδιασμοι συμβαινουν καθε φορα που παιζεις?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
θα μας τρελλανεις εσυ. δε πληρωθηκες καρε της νταμας? ολοι οι απιστευτοι συνδιασμοι συμβαινουν καθε φορα που παιζεις?
Κι ομως...Αφού βγηκαν τρεις νταμες στο φλοπ!!!!!Μόλις τόλμησα να πω "10 ευρώ" φυγανε ολοι και τους κυνηγούσα γύρω γύρω στατραπέζια!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κι ομως...Αφού βγηκαν τρεις νταμες στο φλοπ!!!!!Μόλις τόλμησα να πω "10 ευρώ" φυγανε ολοι και τους κυνηγούσα γύρω γύρω στατραπέζια!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ααααα ετσι οκ. νομισα εχασες απο φυλο. απο παρνηθα εχεις κανα ρεπορταζ?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ααααα ετσι οκ. νομισα εχασες απο φυλο. απο παρνηθα εχεις κανα ρεπορταζ?
Λοιπόν,ρεπορτάζ εχει στην ιστοσελίδα που ειπε ο φίλος πιο πάνω..Δεν εχω πάει αλλα απ'ότι λέγανε κάτω εχει συν και πλην.Στα συν συγκαταλέγονται οι φοβερές καρέκλες,η ταχύτητα των dealer-17 με 20 χερια την ωρα-και η αυστηρη ηλεκτρονικη  τηρηση της προτεραιότητας.Στα πλην ο μικρός χωρος,η κοντινή απόσταση μεταξύ των 8 μόνο τραπεζιών και το 12ωρο ωράριο 17.00-05.00.Απ'ότι λέγανε πάντως κάτω φτιάχνουν άλλα 25 (!!) τραπέζια για ΤΕΞΑΣ και ΟΜΑΗΑ στην Πάρνηθα....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ταμειο τεφτερι κρατας ναυαρχε? εισαι στα συν ή στα μειον στα κερδη

Stories

Νέο!

Stories