ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.032
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα σε όλους.Λοιπόν χτες έληξε με επιτυχία το πρωτο Greek Poker Cup που διεχήχθη στο Καζίνο Λουτρακίου.Ο Γιώργος Γρηγορόπουλος κατάφερε να κρατήσει τον τίτλο του παρθενικού Greek Poker Cup σε ελληνικό έδαφος υπερνικώντας στην σύντομη heads-up μονομαχία τον Σουηδό Daniel Carlsson.Με αυτόν το Σουηδό έχω παίξει κι εγω σε cash game και του έχω ρίξει στα αυτιά δυο φορές έναντι μίας!Πολύ καλός παίκτης πάντως.Ο Έλληνας παρέλαβε το εντυπωσιακό χρηματικό έπαθλο των 69.100 € και τα συγχαρητήρια ολόκληρης της ελληνικής κοινότητας πόκερ.Όχι και ασχημα!!!
Στο hand που έκρινε ουσιαστικά και τον τίτλο με τους παίκτες να μπαίνουν all-in ο Γρηγορόπουλος κρατούσε Α-Q και ο Daniel Carlsson A-6! O Σουηδός έμεινε με ελάχιστες μάρκες και 2 λεπτά αργότερα τερμάτισε ως φιναλίστ...
Παρτε και μερικές φωτο όχι από το τουρνουα αλλα απο cash game σε Παρνηθα και Λουτρακι!
Στο hand που έκρινε ουσιαστικά και τον τίτλο με τους παίκτες να μπαίνουν all-in ο Γρηγορόπουλος κρατούσε Α-Q και ο Daniel Carlsson A-6! O Σουηδός έμεινε με ελάχιστες μάρκες και 2 λεπτά αργότερα τερμάτισε ως φιναλίστ...
Παρτε και μερικές φωτο όχι από το τουρνουα αλλα απο cash game σε Παρνηθα και Λουτρακι!