Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
ασε τα πιμι αι μολογα δημοσιως...
ασε τα πιμι αι μολογα δημοσιως...
για μαυρο κοκκινο λες;;;εγω θα σας πω το συνιθσμενο η το εχετε ψαξει ?
Με το 50% μιλαω..
Ψιλικατζίδικα ρεεεεεεεεεεεεε!!!Σε είχα για μεγάλο τζογαδόρο!!!Όσο για συστηματα αστε τα!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ....Σας το λεει καποιος που κοντευει να βγαλει μειωμενη συνταξη στη ρουλέτα.....Κόντευα μάλλον γιατι απο τοτε που ανοιξε το ποκερ την εκοψα μαχαίρι....οχι ρε...ψιλα παιζω...δεν ειμαι για πολλα πολα...απλα μου αρεσει να πιανω τις μαρκες στα χερια μου και να παιξω για καμμια ωριτσα για το αλκοολικι...δεν ειμαι για παραπανω....παιζω την τελευταια εξαδα με τρει μαρκες
μια στην τετραδα 31,32,34,35 ....μια στην τετραδα 32,33,35,36,και μια σεβαλ 32,35...καλα δεν το ειπα ναυαρχε το σεβαλ;;;
ρε συ admiral, να σε ρωτησω κατι.... παιζω στην ποκερσταρς και εδω και κανα εφταμηνο δεν εχω βαλει καρτα στο λογαριασμο μου.... αλλα ειμαι σταθερος ανεβαινω απο τα 120 δολλαρια κερδος στα 200 παλι στα 100 και παλι πανω.... ολα με sit & go....εχω παιξει περιπου 800 παιχνιδια.... λεω θα παω στη bwin που εχει πολλα donk και θα τους πηδηξω.... ετσι και εκανα.... σου αναφερω τις τρεις τελευταιες παρτιδες που επαιξα ρεστα.... Α -Κ εγω απεναντι σε Α -J σκαει J στο flop..... K K εγω απεναντι σε 7 -8 αχρωμα, σκαει ο ρηγας στο flop και βγαζει χρωμα στο 8, K - D εγω απεναντι σε Κ -10 ακαει το 10 στο ριβερ..... τι συμβαινει ρε φιλε??? να ανησυχω η να πω bad luck .....?????Ψιλικατζίδικα ρεεεεεεεεεεεεε!!!Σε είχα για μεγάλο τζογαδόρο!!!Όσο για συστηματα αστε τα!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ....Σας το λεει καποιος που κοντευει να βγαλει μειωμενη συνταξη στη ρουλέτα.....Κόντευα μάλλον γιατι απο τοτε που ανοιξε το ποκερ την εκοψα μαχαίρι....
τυπε και εγω εχω την ιδια υποψια με εσενα καθως και την ιδια κακη εμπειρια.Εχω δυνατο φυλο λεγοντας σετ,ζευγη,χρωμα.. κανω ρελανς στο μεγαλο χαρτι μου αλλα οταν παιζουν χρηματα στο ποτ τα χανω με χρωμα η με κεντα..οι αθεοφοβοι μου εστειλαν και το ακολουθο μαιλ ..ρε συ admiral, να σε ρωτησω κατι.... παιζω στην ποκερσταρς και εδω και κανα εφταμηνο δεν εχω βαλει καρτα στο λογαριασμο μου.... αλλα ειμαι σταθερος ανεβαινω απο τα 120 δολλαρια κερδος στα 200 παλι στα 100 και παλι πανω.... ολα με sit & go....εχω παιξει περιπου 800 παιχνιδια.... λεω θα παω στη bwin που εχει πολλα donk και θα τους πηδηξω.... ετσι και εκανα.... σου αναφερω τις τρεις τελευταιες παρτιδες που επαιξα ρεστα.... Α -Κ εγω απεναντι σε Α -J σκαει J στο flop..... K K εγω απεναντι σε 7 -8 αχρωμα, σκαει ο ρηγας στο flop και βγαζει χρωμα στο 8, K - D εγω απεναντι σε Κ -10 ακαει το 10 στο ριβερ..... τι συμβαινει ρε φιλε??? να ανησυχω η να πω bad luck .....?????
ρε συ φιλε κολλητος κερδιζει 8500 dollars στη bwin.... επισης μου εχει κανει τεραστια εντυπωςη οτι σε καποια προγραμματισμενα τουρνουα που λεει 700 δολλαρια εξασφαλσισμενα δεν βγαινει.... δηλαδη αν κοιταξει τις συμμετοχες και το κοστος συμμετοχης ειναι μικροτερο απο τα λεφτα που μοιραζονται.... και δεν μιλαω για ενα τουρνουα αλλα για πολλα.... δηλαδη τιγινεται μας πληρωνουν απο τη τσεπη τους κιολας??????τυπε και εγω εχω την ιδια υποψια με εσενα καθως και την ιδια κακη εμπειρια.Εχω δυνατο φυλο λεγοντας σετ,ζευγη,χρωμα.. κανω ρελανς στο μεγαλο χαρτι μου αλλα οταν παιζουν χρηματα στο ποτ τα χανω με χρωμα η με κεντα..οι αθεοφοβοι μου εστειλαν και το ακολουθο μαιλ ..
Έχετε ζήσει bad beat σε τέλεια παιγμένες παρτίδες με χρώμα; Δεν μπορούμε να αποτρέψουμε την περίπτωση να σας έρθει ένα από τα κοινά φύλλα. Όμως για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα σας γλυκάνουμε λίγο τις ήττες με χρώμα με έπαθλα παρηγοριάς: από ειδικά εισιτήρια Freeroll έως 200$ σε μετρητά.
Κάθε εβδομάδα σειρά έχει ένα νέο σενάριο bad beat, για το οποίο θα λάβετε ως επιβράβευση ένα sweet beat.
Συνεπώς, ακόμη κι εάν χάσετε με χρώμα στα καρό από φουλ ή κέντα χρώματος στο river, εσείς μπορεί να αποκομίσετε κάτι.
Η εκδίκηση παραμένει όμως δική σας υπόθεση.
περιεργα πραγματα οντως αν και με τον κολλητο σου να εχει κερδος καπως ηρεμησα να σου πω ..ρε συ φιλε κολλητος κερδιζει 8500 dollars στη bwin.... επισης μου εχει κανει τεραστια εντυπωςη οτι σε καποια προγραμματισμενα τουρνουα που λεει 700 δολλαρια εξασφαλσισμενα δεν βγαινει.... δηλαδη αν κοιταξει τις συμμετοχες και το κοστος συμμετοχης ειναι μικροτερο απο τα λεφτα που μοιραζονται.... και δεν μιλαω για ενα τουρνουα αλλα για πολλα.... δηλαδη τιγινεται μας πληρωνουν απο τη τσεπη τους κιολας??????
και πως το ερμηνευεις αυτο???Ναι αυτο ισχυει, καποιες φορες θα βαλουν και απο "μεσα".
Φιλε εχω απαντησει παλαιότερα αλλάθα το επαναλαβω..Στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ..Ετσι απλά..Κάτι μου βρωμάει,μπορεί να εχω αδικο αλλά προτιμάω να βλέπω τον αντιπαλο απέναντι μου,να παρατηρω τις κινήσεις του ,να συλλέγω γενικά πληροφορίες...Εδω στο Λουτράκι που είμαι τωρα,εχω μια τεράστια συλλογη απο πληροφορίες από τους συμπάικτες μου,η οποία με εχει γλυτώσει πολλες φορές απο bad beats..Τωρα αυτο πιστεύω εγω,για σενα δεν ξέρω....ρε συ admiral, να σε ρωτησω κατι.... παιζω στην ποκερσταρς και εδω και κανα εφταμηνο δεν εχω βαλει καρτα στο λογαριασμο μου.... αλλα ειμαι σταθερος ανεβαινω απο τα 120 δολλαρια κερδος στα 200 παλι στα 100 και παλι πανω.... ολα με sit & go....εχω παιξει περιπου 800 παιχνιδια.... λεω θα παω στη bwin που εχει πολλα donk και θα τους πηδηξω.... ετσι και εκανα.... σου αναφερω τις τρεις τελευταιες παρτιδες που επαιξα ρεστα.... Α -Κ εγω απεναντι σε Α -J σκαει J στο flop..... K K εγω απεναντι σε 7 -8 αχρωμα, σκαει ο ρηγας στο flop και βγαζει χρωμα στο 8, K - D εγω απεναντι σε Κ -10 ακαει το 10 στο ριβερ..... τι συμβαινει ρε φιλε??? να ανησυχω η να πω bad luck .....?????
Φιλε εχω απαντησει παλαιότερα αλλάθα το επαναλαβω..Στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ..Ετσι απλά..Κάτι μου βρωμάει,μπορεί να εχω αδικο αλλά προτιμάω να βλέπω τον αντιπαλο απέναντι μου,να παρατηρω τις κινήσεις του ,να συλλέγω γενικά πληροφορίες...Εδω στο Λουτράκι που είμαι τωρα,εχω μια τεράστια συλλογη απο πληροφορίες από τους συμπάικτες μου,η οποία με εχει γλυτώσει πολλες φορές απο bad beats..Τωρα αυτο πιστεύω εγω,για σενα δεν ξέρω....
και πως το ερμηνευεις αυτο???
ρε συ admiral, να σε ρωτησω κατι.... παιζω στην ποκερσταρς και εδω και κανα εφταμηνο δεν εχω βαλει καρτα στο λογαριασμο μου.... αλλα ειμαι σταθερος ανεβαινω απο τα 120 δολλαρια κερδος στα 200 παλι στα 100 και παλι πανω.... ολα με sit & go....εχω παιξει περιπου 800 παιχνιδια.... λεω θα παω στη bwin που εχει πολλα donk και θα τους πηδηξω.... ετσι και εκανα.... σου αναφερω τις τρεις τελευταιες παρτιδες που επαιξα ρεστα.... Α -Κ εγω απεναντι σε Α -J σκαει J στο flop..... K K εγω απεναντι σε 7 -8 αχρωμα, σκαει ο ρηγας στο flop και βγαζει χρωμα στο 8, K - D εγω απεναντι σε Κ -10 ακαει το 10 στο ριβερ..... τι συμβαινει ρε φιλε??? να ανησυχω η να πω bad luck .....?????