Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
για ποιο λογο να παίξει καποιος στο poker stars απο την στιγμη που σε ευρωπαικο επιπεδο για μενα το καλύτερο ειναι το paradise poker tour

το εχει στην sportingbet

πολυ καλό λογισμικο και πολυ γρηγορο ανεξάρτητα το pc εχει επεισης και πολλα τουρνουά.

Απο την αλλη το ποκερ της bwin ειναι μακραν η μεγαλύτερη απάτη, κολάει συνεχεια οποτε εχεις καλο φιλο μακρια παιδες.

Εχει κανεις δοκιμάσει το ποκερ της unibet να μας πει γνωμες?

Προσωπικα παιζω ποκερ σε στοιχηματικες εταιρειες και στα οχι γνωστα μεγαθηρια οπως pokerstars,WSOP,PKR,  κλπ .

στο παρανταις δηλαδη εχει πολλα θυματα
αμα ειναι να γραφτουμε να βγαλουμε κανα φραγκο

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
για ποιο λογο να παίξει καποιος στο poker stars απο την στιγμη που σε ευρωπαικο επιπεδο για μενα το καλύτερο ειναι το paradise poker tour

το εχει στην sportingbet

πολυ καλό λογισμικο και πολυ γρηγορο ανεξάρτητα το pc εχει επεισης και πολλα τουρνουά.

Απο την αλλη το ποκερ της bwin ειναι μακραν η μεγαλύτερη απάτη, κολάει συνεχεια οποτε εχεις καλο φιλο μακρια παιδες.

Εχει κανεις δοκιμάσει το ποκερ της unibet να μας πει γνωμες?

Προσωπικα παιζω ποκερ σε στοιχηματικες εταιρειες και στα οχι γνωστα μεγαθηρια οπως pokerstars,WSOP,PKR,  κλπ .
Τι εννοεις "οποτε εχεις καλο φιλο μακρια παιδες" μεσιε?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
στο παρανταις δηλαδη εχει πολλα θυματα
αμα ειναι να γραφτουμε να βγαλουμε κανα φραγκο
Δεν ειπα αυτο, δεν ειμαι και εξπερ φιλε, απλα παιζω με μικρα stakes, οχι με μεγάλα .

Απλα στο poker stars εχει τα μεγαθηρια μεσα, brunson, negranu κλπ..

οσο καλος να σαι δεν τα βγαζεις περα με αυτους που παιζουν απο τα 10 ποκερ  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τι εννοεις "οποτε εχεις καλο φιλο μακρια παιδες" μεσιε?
Δεν το λεω απο μεγαλη προσωπικη εμπειρια λιγο εχω παιξει και κανουν μαλακίες

Αλλα εχω καμια 15αρια γνωστους που παιζουν ποκερ στην bwin και λενε οτι οποτε το pot ειναι μεγάλο και εχεις ενα καλο φυλο

πχ qouad aces, pair of aces,KK, κλπ μερικές φορές κολάει και σε πετάει εξω, χωρις βεβαια να χασεις και αλλα λεφτα.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Δεν το λεω απο μεγαλη προσωπικη εμπειρια λιγο εχω παιξει και κανουν μαλακίες

Αλλα εχω καμια 15αρια γνωστους που παιζουν ποκερ στην bwin και λενε οτι οποτε το pot ειναι μεγάλο και εχεις ενα καλο φυλο

πχ qouad aces, pair of aces,KK, κλπ μερικές φορές κολάει και σε πετάει εξω, χωρις βεβαια να χασεις και αλλα λεφτα.
Σε μενα εχει τυχει να χασω και χρηματα με το κολλημενο τους λογισμικο επειδη ειχα ανοιχτο το torrent

γενοκοτερα εχω τις αμφιβολιες μου με αυτους

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλα αυτος ο μαλάκας δεν ξέρει να ντυθει σαν ανθρωπος οπου εχει κόσμο  :jerking: :jerking: :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σε μενα εχει τυχει να χασω και χρηματα με το κολλημενο τους λογισμικο επειδη ειχα ανοιχτο το torrent

γενοκοτερα εχω τις αμφιβολιες μου με αυτους
paradise και παλι paradise  :) :) :)

και το partypoker καλο εχω ακουσει

δεν το εχω δοκιμάσει ακομα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οι εταιριες δινουν ρουχα και αυτος εμφανιζεται με εσωρουχα

εχει τα γουρια του ο κοκκινομαγουλος  :cheesy:
εμ τι, την εβγαλε καθαρη ενω ο αλλος ειχε AA, 2.5 % πιθανοτητα να κερδισεις το ποτ εαν ο αλλος εχει qouad aces , και αυτος τον διαολοστηλε, δεν παιζει να ξαναφορεσε ποτε μπλουζα σε τουρνου, ολο με αμανικα και φανελάκια τον βλέπω  :2funny:

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
καλα αυτος ο μαλάκας δεν ξέρει να ντυθει σαν ανθρωπος οπου εχει κόσμο  :jerking: :jerking: :jerking:

οτι πιο αρρωστο απο bad beat εχω δει ειναι αυτο . ανετα το μεγαλυτερο cooler ever ,αν γινοταν σε cash game θα χε κονομησει για τα καλα το τραπεζι

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
παιζοντασ ποκερ σχεδον ενα χρονο +++
μονο στην pokerstars/νομιζω δεν παιζει"βρωμια"αλλα ποτε δεν ξερεις..
το μονο που ακουσει ηταν για τα τραπεζια τοτε double or nothing με 5 ατομα που μπαιναν συνεχεια κ τους τσιμπησαν μετα απο καιρο(τραπεζια με 10 ατομα οι 5 κερδιζουν χ 2)
--------------------------------------------------------------------
το συμπερασμα..
σε μικρα τουρνουα η sit and go...
που τα ποσα ειναι μικρα 1$ εως 7$ παιζει ρολο κ η τυχη γιατι πολλοι πονταρουν με φυλλα που αν ηταν τουρνουα των 20$,50$ δεν θα πισκαραν ετσι...(σου λεει θα χασω 2$ κ τι εγινε)
-------
νομιζω το α κ το ω ειναι η ΥΠΟΜΟΝΗ κ οχι η βιασυνη...
κ οχι να κοιταζεις αλλες σελιδες την ωρα του παιχνιδιου..
αλλο σε τουρνουα με blinds 10/20/15/30-den αξιζει πονταρισμα μετα τα 25/50 η ακομα κ τα 50/100 ειναι οκ...
-----------------------------
στρατιγικη ο καθενας εχει την δικια του αλλα πιεση σε μικρο στακ σχεδον παντα αποδιδει...
μ χει κατσει να χασω με τρελλα φυλλα 2 a apo δυο δυαρια!!!
δεν εχω παιξει σε πραγματικο τραπεζι...
νομιζω τραπεζι με 6 ατομα πολυ καλυτερο απο τραπεζι με 9
----
χαβαλες να γινεται κ αν καποιος εχει ταλεντο αργα η γρηγορα θα τσιμπησει κατι..
αλλα παντα υπαρχει καποιος πιο εμπειρος απο σενα.....
τυχη παιζει ρολο αλλα ειναι κ 70% η ικανοτητα..
το παραδοξο ειναι 1 φορα βγηκα 3 στους 4700(με τα re-buys)alla ti na to kaneis ειχα μπει για χαβαλε σιγα,σιγα το πηρα σοβαρΑ αλλα η ατυχια το buy in  ηταν μολις 0.55$ τα οποια εκανα 110$-κ λεω ρε πουστη μου να ταν buy in me 11$ θα ταν καλα λεφτα...
-------
εκτος απο το pokerstars αν ξερει κανεις εγγυημενα κανα καλο site 100% ας προτεινει

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
bwin μακρυα...ειναι μεγαλη απατη,δεν εχει δικλιδες ασφαλειας..δηλαδη σε ενα τραπεζι μπορουν να παιζουν 2 γνωστοι δυο μαζι..ΕΛΕΟΣ..ενω pokerstars εχω ακουσει αρκετα καλα λογια..ξερει κανεις τι παιζει με royalpoker? ψιλοπεριεργο το βλεπω..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
bwin μακρυα...ειναι μεγαλη απατη,δεν εχει δικλιδες ασφαλειας..δηλαδη σε ενα τραπεζι μπορουν να παιζουν 2 γνωστοι δυο μαζι..ΕΛΕΟΣ..ενω pokerstars εχω ακουσει αρκετα καλα λογια..ξερει κανεις τι παιζει με royalpoker? ψιλοπεριεργο το βλεπω..
Οντως pokerstars ειναι γενικα αξιοπιστη, δεν θα εχεις καποιο προβηλα ουτε στης συναλλαγές σου.

Royalpoker?
το εχω δει, αλλα δεν το πολυ εμπιστευομαι.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα στους ποκαδόρους -ποκεράδες...Μόλις γύρισα από Λουτράκι-διακοπές-και πήγα για χαρτιά 16 φορές..Συνολο 1.900 ευρώ κέρδος με ΥΠΟΜΟΝΗ αλλά και ΕΠΙΓΝΩΣΗ των πιθανοτήτων..Η θέση μου είναι γνωστή ,δεν παίζω ιντερνετ ΠΟΤΕ,μόνο live,πιστεύω ότι με λίγες επιπλέον γνώσεις Η/Υ μπορείς να κάνεις παπάδες.Υστερα,στο live,τα λάθη των παικτών φαίνονται και απο τις εκφράσεις τους...παρατηρηστε παρτίδα με κέρδος δικό μου πάνω από χιλιάρικο..
Αχτύπητα μπαίνουμε όλοι στο φλοπ-ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ-μπαινω κι εγω με 9-4 αχρωμα....
Φλοπ 6-9-4 (!!) ,δυο μπαστουνια.
Από UTG +2 χτυπάω 25,μπαινουν 4 και ο πέμπτος κανει raise 100..
Call εγω ,call και άλλος ενας,εξω οι υπόλοιποι..
Turn 2 καρω..
Check εγω,check o επόμενος,275 all in o αρχικός raiser...
Mετά απο αρκετή σκέψη, call εγώ,call και ο άλλος...
River 9 μπαστούνι (!!!!!)
all in 75 εγω ,μεσα και ο άλλος,ανόιγουμε και τα παίρνω...
Τι είχε ο πρώτος που χτύπαγε? 2 νταμες που τις πέρασε αχτυπητες pre flop (!!!) ενω το παλικαρι το αλλο εκανε χρωμα στα μπαστούνια..
Φυσικα αν οι ντάμες είχαν χτυπήσει pre flop εγω θα ετρεχα ακόμα....
Το λάθος που εκανε ο παίκτης του το επισημάναμε-ΚΑΚΩΣ- με αποτέλεσμα την επόμενη φορά που επιασε πάλι ντάμες,χτυπησε 65 pre flop και φυγανε όλοι...

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
προσπαθησα να μπω με τον αδερφο μου στο ιδιο τραπεζι sit & go, εχουμε δηλωσει ιδια διευθυνση κατοικιας .... εγω ειμουν στη κρητη και αυτος αθηνα.... δεν μοθ επετρεψε να κανω εγγραφη στο τραπεζι,,,, αυτο εγινε στην ποκερσταρς

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
προσπαθησα να μπω με τον αδερφο μου στο ιδιο τραπεζι sit & go, εχουμε δηλωσει ιδια διευθυνση κατοικιας .... εγω ειμουν στη κρητη και αυτος αθηνα.... δεν μοθ επετρεψε να κανω εγγραφη στο τραπεζι,,,, αυτο εγινε στην ποκερσταρς

το χω ξανακουσει αυτο μου φαινεται για το ποκερσταρς . Αυτο που ξερω εγω ,επειδη το εχω δοκιμασει , ειναι οτι απο 2 υπολογιστες με την ιδια IP δεν αφηνει το room να κανουν εγγραφη στο ιδιο τουρνουα (η τουλαχιστον τουρνουα μεχρι 500 ατομων νομιζω) .

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Καλησπέρα στους ποκαδόρους -ποκεράδες...Μόλις γύρισα από Λουτράκι-διακοπές-και πήγα για χαρτιά 16 φορές..Συνολο 1.900 ευρώ κέρδος με ΥΠΟΜΟΝΗ αλλά και ΕΠΙΓΝΩΣΗ των πιθανοτήτων..Η θέση μου είναι γνωστή ,δεν παίζω ιντερνετ ΠΟΤΕ,μόνο live,πιστεύω ότι με λίγες επιπλέον γνώσεις Η/Υ μπορείς να κάνεις παπάδες.Υστερα,στο live,τα λάθη των παικτών φαίνονται και απο τις εκφράσεις τους...παρατηρηστε παρτίδα με κέρδος δικό μου πάνω από χιλιάρικο..
Turn 2 καρω..
Τι είχε ο πρώτος που χτύπαγε? 2 νταμες που τις πέρασε αχτυπητες pre flop (!!!) ενω το παλικαρι το αλλο εκανε χρωμα στα μπαστούνια..
Το λάθος που εκανε ο παίκτης του το επισημάναμε-ΚΑΚΩΣ- με αποτέλεσμα την επόμενη φορά που επιασε πάλι ντάμες,χτυπησε 65 pre flop και φυγανε ό
--------------------------
το θεμα στο live ειναι οτι αν παω εγω με300 ευρω διατεθημενος να παιξω κ αλλος ειναι φορτομενος με φραγκα πως καλυπτω ενα raise 400e...με τι λεφτα???

πορδηλας

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επαιξα στο ποκερ που εχει το φεις μπουκ και πηρα τα αρχιδια μου  :fuck1:

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Turn 2 καρω..
Το λάθος που εκανε ο παίκτης του το επισημάναμε-ΚΑΚΩΣ- με αποτέλεσμα την επόμενη φορά που επιασε πάλι ντάμες,χτυπησε 65 pre flop και φυγανε ό
--------------------------
το θεμα στο live ειναι οτι αν παω εγω με300 ευρω διατεθημενος να παιξω κ αλλος ειναι φορτομενος με φραγκα πως καλυπτω ενα raise 400e...με τι λεφτα???

αν πας σε τραπέζι που όλοι οι παίχτες βλέπεις πως εχουν πανω απο χιλιαρικο στακ δεν καθεσαι με 300 και φυσικα θα δεις και τα μπλαιντς ,αν στο τραπεζι απο τα 10 ατομα ειναι 1 η 2 ατομα με πανω απο χιλιαρικο και οι  υπολοιποι κοντα σε σενα  θα κατσεις οσο για την ερωτηση σου αν σου κανει αλλιν πρεφλοπ θα το δεις μονο με ασσους και φυσικα δεν θα κηνυγας μετρια φυλλα θα κοιτας να παιζεις στα σιγουρα με οσο το δυνατον μικροτερο κοστος.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
αν πας σε τραπέζι που όλοι οι παίχτες βλέπεις πως εχουν πανω απο χιλιαρικο στακ δεν καθεσαι με 300 και φυσικα θα δεις και τα μπλαιντς ,αν στο τραπεζι απο τα 10 ατομα ειναι 1 η 2 ατομα με πανω απο χιλιαρικο και οι  υπολοιποι κοντα σε σενα  θα κατσεις οσο για την ερωτηση σου αν σου κανει αλλιν πρεφλοπ θα το δεις μονο με ασσους και φυσικα δεν θα κηνυγας μετρια φυλλα θα κοιτας να παιζεις στα σιγουρα με οσο το δυνατον μικροτερο κοστος.
Όπως το λες φίλε..Καραμπίνα μέχρι να κάτσουν ασσοι,ρηγαδες,η να δεις φλοπ με ταλληρο.Το ποκερ θέλει υπομονη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom