Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Όπως το λες φίλε..Καραμπίνα μέχρι να κάτσουν ασσοι,ρηγαδες,η να δεις φλοπ με ταλληρο.Το ποκερ θέλει υπομονη....

ταληρο αρα μιλας για 2 5 χολντεμ εκει πεζουν μεγαλα στακ εχει και με μικροτερα μπλαιντς τραπεζια ?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ταληρο αρα μιλας για 2 5 χολντεμ εκει πεζουν μεγαλα στακ εχει και με μικροτερα μπλαιντς τραπεζια ?
Το 2 5 είναι το μικρότερο.......Αλλα συνηθως αυτό παίζεται..μετά για τζόγο,έχει και ΟΜΑΧΑ....

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Έπαιξα χθες 10/20 στην poker star και έκανα hit & run με 6000 κέρδος! Θα πάω να τα φάω όλα στις πουτάνες δεν θα αφήσω τίποτα.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Το Omaha γαμαει ασχημα . Κι εγω στην αρχη δεν ενθουσιαζομουν , αλλα πλεον ψαχνω τραπεζια που παιζουμε 1-1 γυρες texas- omaha . Τζογος πολυ περισσοτερος βεβαια αλλα γαμηστερο  :rockon: :rockon:

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
bwin μακρυα...ειναι μεγαλη απατη,δεν εχει δικλιδες ασφαλειας..δηλαδη σε ενα τραπεζι μπορουν να παιζουν 2 γνωστοι δυο μαζι..ΕΛΕΟΣ..ενω pokerstars εχω ακουσει αρκετα καλα λογια..ξερει κανεις τι παιζει με royalpoker? ψιλοπεριεργο το βλεπω..

royalpoker ξερω σιγουρα οτι προσφερουν λογαριασμους σε μαγαζια/λεσχες. Δηλαδη. ανοιγεις λογαριασμο και καταθεση χρηματων κανεις μεσω καποιου μαγαζιου. Οπως και αναληψη χρηματων κανεις παλι μεσω του μαγαζιου που εχεις κανει καταθεση. Η δικλιδα που υπαρχει ειναι οτι παιχτες που παιζουν απο το ιδιο μαγαζι (διαφορετικα τερματικα) δεν μπορουν να παιξουν στο ιδιο τραπεζι. Περισσοτερες λεπτομερειες δεν ξερω αλλα μονο και μονο που παιζει σε λεσχες και με τον τροπο που περιγραφω πιο πανω εμενα προσωπικα δε μου αρεσει. εννοειται οτι καθε ενας καφετζης-λεσχιαρχης-φρουτακιας...εχει το ποσοστο του απο το τζηρο που γινετε.

Απο εκει και περα καταλαβαινετε τι παιζει...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ADMIRAL ksekinise na pezis omaha esto kai me oikonika xrimata tha veltiosi poli ton tropo pou skeftesai tis partides kai tha se kani kalitero sto texas arki vevea meta apo poli omaha na min arxisis na variesai me to texas
Το Omaha γαμαει ασχημα . Κι εγω στην αρχη δεν ενθουσιαζομουν , αλλα πλεον ψαχνω τραπεζια που παιζουμε 1-1 γυρες texas- omaha . Τζογος πολυ περισσοτερος βεβαια αλλα γαμηστερο  :rockon: :rockon:
Φίλοι,το ΟΜΑΗΑ προυποθέτει μεγάλο κεφάλαιο για να σταθείς...Κι εγω δεν το έχω.Αν είναι να εξαφανίζονται τα 250 ευρα σε 20λεπτα πάω και στη ρουλέτα!Αστε που ξεκόλησα με το διάολο και βρηκα την υγειά μου στο ΤΕΞΑΣ..Ανατρέξτε λίγο στο thread "Καζίνο..Εμπειρίες και διδάγματα" και θα δείτε τα χάλια μου... :jerking: :jerking: :jerking:

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
royalpoker ξερω σιγουρα οτι προσφερουν λογαριασμους σε μαγαζια/λεσχες. Δηλαδη. ανοιγεις λογαριασμο και καταθεση χρηματων κανεις μεσω καποιου μαγαζιου. Οπως και αναληψη χρηματων κανεις παλι μεσω του μαγαζιου που εχεις κανει καταθεση. Η δικλιδα που υπαρχει ειναι οτι παιχτες που παιζουν απο το ιδιο μαγαζι (διαφορετικα τερματικα) δεν μπορουν να παιξουν στο ιδιο τραπεζι. Περισσοτερες λεπτομερειες δεν ξερω αλλα μονο και μονο που παιζει σε λεσχες και με τον τροπο που περιγραφω πιο πανω εμενα προσωπικα δε μου αρεσει. εννοειται οτι καθε ενας καφετζης-λεσχιαρχης-φρουτακιας...εχει το ποσοστο του απο το τζηρο που γινετε.

Απο εκει και περα καταλαβαινετε τι παιζει...

ξερω ναι..εμαθα τι παιζει με royal..μπα δεν λεει και εκει..ετσι οπως τα ειπες ειναι με λογαριασμο σε μαγαζι..που το μαγαζι συνηθως ειναι με φιμε τζαμια σκοτεινο..κοινως θυμιζει ενα τυπικο κολομπαρο που πανε οι τυποι εδω μεσα,και βαζεις απο εκει λεφτα στο λογαριασμο που κανεις και μετα οτι κερδισεις απο εκει τα παιρνεις,αλλα ετσι εμενα μου βρωμαει πιστολια απο χιλιομετρα μακρυα..για ποτε κλεινει ο αλλος και τη κοπαναει μαυρα μεσανυχτα και χαμπαρι δεν παιρνουν οι παικτες που εβαλαν λεφτα..

οσο για το ομαχα..μην γελιεσται..και μην ακουτε το τυπο που επιασε 6000 χιλιαρικα..τοσο τυχερος?το ομαχα θελει κεφαλαιο..και λιγοι το εχουν αυτο..επισης ειναι η κερδιζεις η πονος..δεν ειναι τοσο απλα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καλα αυτος ο phil helmouth ποσο μαλακας παιζει να ειναι ρε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οποτε παιζει αυτος δεν χανω ουτε λεπτο

μιλάμε ο ανθρωπος δεν ξερει να χανει, οποτε χανει ολα του φταινε  :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μετα απο μεγαλη μελέτη εχω παρατηρησει το εξης..

βασικα αυτο αφορα οσους θελουν να βγαλουν καποια λεφτα στο ποκερ online

υστερα λοιπον μετα απο καποιο ψαξμο τσεκαρα τα σαιτ , partypoker,888poker,unibetpoker και κανα δυο αλλα

σχετικα απο εταιριες στοιχηματων

και παμε στα μεγαθήρια του χωρου Pokerstars, Fulltiltpoker, Everstpoker κλπ...

Στα 888poker και partypoker μεσα στους 5 εκατομυρια παιχτες οι μισοι δεν ξερουν να παιζουν καλα και χανουν λεφτα, οποτε οποιος ειναι μετριος παιχτης με την ενοια καλος αλλα οχι expert μπορει να παιξει εκει περα και να βγαλει λεφτα, εγγυημενο απο μένα  ;)

Παμε στην χειροτερη περίπτωση 888 poker .com αλλα σαπακια εκει μεσα εχει στο turn ασσο, ριγα, 10 κουπες ,7 κουπα, και αλλος κανει raise με 5 σπαθι και 9 σπαθι  :jerking: :jerking:

Τελοσπαντων, φυσικα και εχει καλους παιχτες αλλα εχει παρα πολους αμπαλους εκει μεσα οπου ενας σχετικα καλος παιχτης θα βγάλει λεφτα  ;)

Πάμε λοιπον στα pokerstars , και fulltiltpoker

Εκει για να βγάλεις λεφτα, πρεπει να εχεις μεγάλη μπαζα απο λεφτα , Μεγάλη ομως
πρεπει τουλάχιστον να παιζεις 5-10 χρονια επαγγελματικά, δηλαδη ενας αρχάριος η μετριος που παιζει 1 χρονο με λιγα λεφτα, δεν θα επιβιωσει
αυτο υσχιει και για το full tilt  , οπου μαζευονται μεγαθυρια του χωρου oπως o ΗUNSEN , Phil evey , Durr κλπ

μπορειτε απλα να τσεκάρετε  και να κανετε πρακτική με λιγα ευρω...

αυτα  ;)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Φίλε μπορείς να μου προτείνεις κανα καλό σάιτ με εικονικά λεφτά κ όσο γίνεται περισσότερο σοβαρούς παίκτες?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Φίλε μπορείς να μου προτείνεις κανα καλό σάιτ με εικονικά λεφτά κ όσο γίνεται περισσότερο σοβαρούς παίκτες?

στο pokerstars μπορεις να παιξεις με εικονικα λεφτα

τα λεγομενα freerols

απλα κανεις εγγραφη, τους στελνεις μυνημα και ολα οκ  ;)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
μετα απο μεγαλη μελέτη εχω παρατηρησει το εξης..

βασικα αυτο αφορα οσους θελουν να βγαλουν καποια λεφτα στο ποκερ online

υστερα λοιπον μετα απο καποιο ψαξμο τσεκαρα τα σαιτ , partypoker,888poker,unibetpoker και κανα δυο αλλα

σχετικα απο εταιριες στοιχηματων

και παμε στα μεγαθήρια του χωρου Pokerstars, Fulltiltpoker, Everstpoker κλπ...

Στα 888poker και partypoker μεσα στους 5 εκατομυρια παιχτες οι μισοι δεν ξερουν να παιζουν καλα και χανουν λεφτα, οποτε οποιος ειναι μετριος παιχτης με την ενοια καλος αλλα οχι expert μπορει να παιξει εκει περα και να βγαλει λεφτα, εγγυημενο απο μένα  ;)

Παμε στην χειροτερη περίπτωση 888 poker .com αλλα σαπακια εκει μεσα εχει στο turn ασσο, ριγα, 10 κουπες ,7 κουπα, και αλλος κανει raise με 5 σπαθι και 9 σπαθι  :jerking: :jerking:

Τελοσπαντων, φυσικα και εχει καλους παιχτες αλλα εχει παρα πολους αμπαλους εκει μεσα οπου ενας σχετικα καλος παιχτης θα βγάλει λεφτα  ;)

Πάμε λοιπον στα pokerstars , και fulltiltpoker

Εκει για να βγάλεις λεφτα, πρεπει να εχεις μεγάλη μπαζα απο λεφτα , Μεγάλη ομως
πρεπει τουλάχιστον να παιζεις 5-10 χρονια επαγγελματικά, δηλαδη ενας αρχάριος η μετριος που παιζει 1 χρονο με λιγα λεφτα, δεν θα επιβιωσει
αυτο υσχιει και για το full tilt  , οπου μαζευονται μεγαθυρια του χωρου oπως o ΗUNSEN , Phil evey , Durr κλπ

μπορειτε απλα να τσεκάρετε  και να κανετε πρακτική με λιγα ευρω...

αυτα  ;)
εγω πάντως στην pokerstars πηρα προχθες εισητήριο για τον ημιτελικό του EPT LOYTRAKI με τους 4 πρωτους να πηγαινουν για συμμετοχες για 5-15 Νοεμβρίου..Είδομεν...

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Το παιχνιδι με λεφτα εχει μεγαλη διαφορα απο το ποκερ του φεισμπουκ ξερω γω? εννοω τα σιτ εν γκοου

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Aν θες να ξεκινησεις στο ποκερ καλη αρχη ειναι τα εικονικα. Απο καποια στιγμη κ μετα δοκιμαζεις στα χαμηλα stakes, καλυτερα sit n go γιατι χτιζεις πιο ευκολα bankroll και μετα τουρνουα. Τα μετρητα ειναι αλλη φαση, πιο δυσκολη κατ εμε που μπορει να σε καταβαραθρωσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom