Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Kαλησπέρα στην ομάδα κ όχι μόνο.

Όπως κ την προηγούμενη εβδομάδα έτσι κ σήμερα, ακυρώθηκαν τα προγραμματισμένα τουρνουά.

Έτσι, η RODOS BOU POKER TEAM θα αγωνιστεί απόψε στο [size=20pt]CASH[/size].

Καλό μας απόγευμα..
??? Γιατι ακυρώθηκαν τα τουρνουά??Λόγω έλλειψης παικτων φανταζομαι...?τέος πάντων,καλή προπόνηση και ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ!ΜΑΔΗΣΤΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΥΓ: Που εχει εξαφανιστεί ο άλλος???Θα του στείλω εμπιστευτικό μου φαινεται.....

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
??? Γιατι ακυρώθηκαν τα τουρνουά??Λόγω έλλειψης παικτων φανταζομαι...?τέος πάντων,καλή προπόνηση και ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ!ΜΑΔΗΣΤΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!!

Ποιος ειν'ο αλλοςςςς.... :huh: :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :think: :S :S :S;;;????!!!! Ο ενας παντως ειν'εδω και περιμενει ντεντεφονο τας πρωτας πρωινας ωρας... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ποιος ειν'ο αλλοςςςς.... :huh: :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :think: :S :S :S;;;????!!!! Ο ενας παντως ειν'εδω και περιμενει ντεντεφονο τας πρωτας πρωινας ωρας... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!
Καλα που εμφανιστηκες, θα σου ριξω καμπάνα!!!!!
Εχε χαρη που ειμαι στις καλές μου σήμερα..
Από χτες το βράδυ το Λουξεμβούργο φόρεσε τα ΑΣΠΡΑ του για να υποδεχθεί τον JIM POKERSTARS!!!
[size=30pt]ΡΙΞΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ / ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ!!!!!!!!!ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ!!!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Φωτογραφία3660.jpg
    Φωτογραφία3660.jpg
    214,3 KB · Εμφανίσεις: 16

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ναυαρχε καλημέρα. Συγνωμη απο τους υπολοιπους ποκεραδες για το οφ-τοπικ. Ελπιζω να εισαι καλά , να περνας ακόμα καλυτερα και να σε δουμε συντομα στην πατριδα , γιατι μας λειπεις  :rockon:

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Καλησπέρα, όσο καλή μπορεί να είναι.

Ναύαρχε μου τα τουρνουά ακυρώθηκαν λόγω έλλειψης προσωπικού. Άδειες, λήξη συμβάσεων των εποχιακών dealer κτλ.
Κ χθες το cash άνοιξε κατά της 23:30 ενώ είμασταν εκεί από της 20:00

2/5 min buy in 100. Καθίσαμε με 150.

Η βραδιά ήταν[size=15pt] ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ[/size]. (το κόκκινο για τους γνωστούς λόγους)

Ο Αντώνης στο τέλος με πολύ κόπο, κατάφερε να τα πάρει πίσω κ να φύγει με ένα μικρό κέρδος.

Εγώ από την άλλη πλήρης αποτυχία. ΝΑΥΑΓΙΟ.. Έπεσα σε παγόβουνο. Θα καταλάβετε παρακάτω.

Ξεκίνησα αρκετά καλά πέρνοντας κάποια μικρο-ποτ κ ανέβαζα εσθητά τα ευρώ μου.
Ε μέχρι εκεί ήτανε.

-Έχω top pair κ μου κάνει ο άλλος ζεύγοι.

-Έχω Α-6 σπαθιά σε φλοπ 4-6-9 με 2 σπαθιά. Δεν ανοίγει σπαθί κ έχει ο άλλος σετ 44.

Πάμε τώρα κ σε έναν συγκεκριμένο παίκτη(το παγόβουνο που λέω παραπάνω)

-Κάνω κέντα κ στο τερν μου κάνει φουλ κ χάνω τα 3/4 των ευρώ μου.

-Μετά κρατάω τις γαμωγυναίκες κ μου κάνει ζεύγοι στο ρίβερ.

-Έχω top pair κ πέφτω πάνω σε Α-Α

-Έχω Α-Κ σπαθιά κ πέφτω πάλι σε Α-Α

Το "παγόβουνο" χθες μεσα σε 3 ώρες παιχνίδι έπιασε 6 φορες Α-Α, σέταρε για πλάκα τα πάντα κ μάλιστα στο φλοπ. Ήταν η βραδιά του κ έτυχε στα περισσότερα να πέσω πάνω του.

Τραγικός απολογισμός.

Τώρα ηρεμία, μέχρι την επόμενη φορά..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ναυαρχε καλημέρα. Συγνωμη απο τους υπολοιπους ποκεραδες για το οφ-τοπικ. Ελπιζω να εισαι καλά , να περνας ακόμα καλυτερα και να σε δουμε συντομα στην πατριδα , γιατι μας λειπεις  :rockon:
Καλησπερα φίλε, ευχαριστώ για τις ευχές σου,το καλοκαίρι μπορεί να κατηφορίσω για  κανενα μπανακι..Ρεμαλια κι εσείς μου λείπετε, με τα κρασάκια και τα μεζεκλικια μας!!Η προσκληση για εδω ειναι ανοιχτή, όποτε μπορείτε, σπίτι υπαρχει, όλα κομπλέ!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα, όσο καλή μπορεί να είναι.

Ναύαρχε μου τα τουρνουά ακυρώθηκαν λόγω έλλειψης προσωπικού. Άδειες, λήξη συμβάσεων των εποχιακών dealer κτλ.
Κ χθες το cash άνοιξε κατά της 23:30 ενώ είμασταν εκεί από της 20:00

2/5 min buy in 100. Καθίσαμε με 150.

Η βραδιά ήταν[size=15pt] ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ[/size]. (το κόκκινο για τους γνωστούς λόγους)

Ο Αντώνης στο τέλος με πολύ κόπο, κατάφερε να τα πάρει πίσω κ να φύγει με ένα μικρό κέρδος.

Εγώ από την άλλη πλήρης αποτυχία. ΝΑΥΑΓΙΟ.. Έπεσα σε παγόβουνο. Θα καταλάβετε παρακάτω.

Ξεκίνησα αρκετά καλά πέρνοντας κάποια μικρο-ποτ κ ανέβαζα εσθητά τα ευρώ μου.
Ε μέχρι εκεί ήτανε.

-Έχω top pair κ μου κάνει ο άλλος ζεύγοι.

-Έχω Α-6 σπαθιά σε φλοπ 4-6-9 με 2 σπαθιά. Δεν ανοίγει σπαθί κ έχει ο άλλος σετ 44.

Πάμε τώρα κ σε έναν συγκεκριμένο παίκτη(το παγόβουνο που λέω παραπάνω)

-Κάνω κέντα κ στο τερν μου κάνει φουλ κ χάνω τα 3/4 των ευρώ μου.

-Μετά κρατάω τις γαμωγυναίκες κ μου κάνει ζεύγοι στο ρίβερ.

-Έχω top pair κ πέφτω πάνω σε Α-Α

-Έχω Α-Κ σπαθιά κ πέφτω πάλι σε Α-Α

Το "παγόβουνο" χθες μεσα σε 3 ώρες παιχνίδι έπιασε 6 φορες Α-Α, σέταρε για πλάκα τα πάντα κ μάλιστα στο φλοπ. Ήταν η βραδιά του κ έτυχε στα περισσότερα να πέσω πάνω του.

Τραγικός απολογισμός.

Τώρα ηρεμία, μέχρι την επόμενη φορά..
Φίλε εχεις πεσει σε αυτό που λένε στο πόκερ downswing..Κάνε μια αναπαυλα και ξανα ορμάτε πάλι..
ΥΓ: Ο JIM POKERSTARS καθοδόν για εδω...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• JIM POKERSTARS.jpg
    JIM POKERSTARS.jpg
    195,5 KB · Εμφανίσεις: 36

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Τέρμα το online pokerάκι για την ελλάδα.
Από σήμερα Παρασκευή 22.11.2013 τα πράγματα για το διαδικτυακό πόκερ αλλάζουν άρδην.
Η εταιρεία pokerstars.eu ανακοίνωσε από τη νέα ιστοσελίδα pokerstars.gr την εναρμόνιση του παιχνιδιού με την ελληνική νομοθεσία. Τα νέα πάνω κάτω γνωστά για τους παίκτες.
Φορολόγηση  :police: των κερδών σε ημερήσια βάση  :o με 20% για κέρδη πάνω από 100€ και από 500€ και πάνω με 35% (αν θυμάμαι καλά).
Ήδη τα online MTT έχουν εξαφανιστεί, ενώ η ενημέρωση είναι πως θα προσπαθήσουν να τα επαναφέρουν, επιβλέποντας την κατάσταση για τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες  :o

Μεγάλη κουβέντα έχει ξεκινήσει στο διαδίκτυο καθώς οι περισσότεροι πιστεύουν πως αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα στο online poker στην Ελλάδα, καθώς οι περισσότεροι συμφωνούν πως η φορολόγηση σε ημερήσια βάση δεν συμφέρει κανέναν παίκτη. Ως γνωστόν μπορεί να χρειαστεί να χάσεις 30-40 τουρνουά, μέχρι να φτάσεις στο ένα που θα το σηκώσεις. Ε! Σ'αυτό το ένα θα βάλει χέρι το κράτος παρακρατώντας το 1/5 (τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί ως τώρα) των κερδών σου, ασχέτως πόσα μπορεί να έχεις ήδη χάσει. Το damage control λοιπόν για τον παίκτη γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Ήδη η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται ως η black Friday για το ελληνικό πόκερ και μόνο το μέλλον θα δείξει αν και για πόσο θα επιβιώσει η τελευταία εταιρεία για (αμιγώς) on line poker. Ειρήσθω εν παρόδω και τα S'n'G Tournaments έχουν αλλάξει καθως πλέον τα caps είναι για 48 άτομα το πολύ ενώ τα ευρέως διαδεδομένα τουρνουά των 2.5, 7 και 11$ πλέον δεν υπάρχουν. Κανονικά συνεχίζονται τα cash games, ωστόσο μόνο ο Μεγάλος Μανιτού ξέρει για πόσο θα υπάρχουν, καθώς το ενδιαφέρον των παικτών έχει στραφεί προ πολλού στα MTT που προσφέρουν την προοπτική μεγαλύτερου κέρδους.

πηγή:
Τα συλλυπητήρια μου στους έλληνες συμπαίκτες της Pokerstars και όπως λέει και το μέηλ που σίγουρα όλοι θα λάβατε, υπομονή >:(.
Και για την θρυλική Bou poker team εύχομαι καλά παιχνίδια (μιας και στο ινδιάνικο χωριό μου, η ευχή "καλή επιτυχία", θεωρείται γρουσουζιά για τον παίκτη).

Υ.Γ. Σκεφτόμουν εδώ και καιρό να κάνω ένα αναλυτικό ποστ λεξικό για διάφορους όρους του πόκερ για να βοηθηθούν τυχόν νέοι παίκτες που διαβάζουν τα κατορθώματα και τα χέρια των παιδιών, όμως παρά το μεράκι που είχα πλέον δεν βρίσκω το λόγο...
Κρίμα γιατί πολύς κόσμος είχε βρει καταφύγιο στην Pokerstars
:priest:

Υ.Γ.1  Μου φαίνεται πως θα αρχίσει να ανηφορίζει κόσμος πλέον στο βουνό ή να κατηφορίζει προς Λουτράκι μεριά, εαν δεί να παίζει τίποτα καλό και σίγουρα πιο προσιτό...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τέρμα το online pokerάκι για την ελλάδα.
Από σήμερα Παρασκευή 22.11.2013 τα πράγματα για το διαδικτυακό πόκερ αλλάζουν άρδην.
Η εταιρεία pokerstars.eu ανακοίνωσε από τη νέα ιστοσελίδα pokerstars.gr την εναρμόνιση του παιχνιδιού με την ελληνική νομοθεσία. Τα νέα πάνω κάτω γνωστά για τους παίκτες.
Φορολόγηση  :police: των κερδών σε ημερήσια βάση  :o με 20% για κέρδη πάνω από 100€ και από 500€ και πάνω με 35% (αν θυμάμαι καλά).
Ήδη τα online MTT έχουν εξαφανιστεί, ενώ η ενημέρωση είναι πως θα προσπαθήσουν να τα επαναφέρουν, επιβλέποντας την κατάσταση για τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες  :o

Μεγάλη κουβέντα έχει ξεκινήσει στο διαδίκτυο καθώς οι περισσότεροι πιστεύουν πως αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα στο online poker στην Ελλάδα, καθώς οι περισσότεροι συμφωνούν πως η φορολόγηση σε ημερήσια βάση δεν συμφέρει κανέναν παίκτη. Ως γνωστόν μπορεί να χρειαστεί να χάσεις 30-40 τουρνουά, μέχρι να φτάσεις στο ένα που θα το σηκώσεις. Ε! Σ'αυτό το ένα θα βάλει χέρι το κράτος παρακρατώντας το 1/5 (τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί ως τώρα) των κερδών σου, ασχέτως πόσα μπορεί να έχεις ήδη χάσει. Το damage control λοιπόν για τον παίκτη γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Ήδη η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται ως η black Friday για το ελληνικό πόκερ και μόνο το μέλλον θα δείξει αν και για πόσο θα επιβιώσει η τελευταία εταιρεία για (αμιγώς) on line poker. Ειρήσθω εν παρόδω και τα S'n'G Tournaments έχουν αλλάξει καθως πλέον τα caps είναι για 48 άτομα το πολύ ενώ τα ευρέως διαδεδομένα τουρνουά των 2.5, 7 και 11$ πλέον δεν υπάρχουν. Κανονικά συνεχίζονται τα cash games, ωστόσο μόνο ο Μεγάλος Μανιτού ξέρει για πόσο θα υπάρχουν, καθώς το ενδιαφέρον των παικτών έχει στραφεί προ πολλού στα MTT που προσφέρουν την προοπτική μεγαλύτερου κέρδους.

πηγή:
Τα συλλυπητήρια μου στους έλληνες συμπαίκτες της Pokerstars και όπως λέει και το μέηλ που σίγουρα όλοι θα λάβατε, υπομονή >:(.
Και για την θρυλική Bou poker team εύχομαι καλά παιχνίδια (μιας και στο ινδιάνικο χωριό μου, η ευχή "καλή επιτυχία", θεωρείται γρουσουζιά για τον παίκτη).

Υ.Γ. Σκεφτόμουν εδώ και καιρό να κάνω ένα αναλυτικό ποστ λεξικό για διάφορους όρους του πόκερ για να βοηθηθούν τυχόν νέοι παίκτες που διαβάζουν τα κατορθώματα και τα χέρια των παιδιών, όμως παρά το μεράκι που είχα πλέον δεν βρίσκω το λόγο...
Κρίμα γιατί πολύς κόσμος είχε βρει καταφύγιο στην Pokerstars
:priest:

Υ.Γ.1  Μου φαίνεται πως θα αρχίσει να ανηφορίζει κόσμος πλέον στο βουνό ή να κατηφορίζει προς Λουτράκι μεριά, εαν δεί να παίζει τίποτα καλό και σίγουρα πιο προσιτό...
Απόλυτο δικιο και respect για το αρθρο...Ευτυχώς εγω άλλαξα τόπο διαμονής, εκανα registration από νεα Χωρα και συνεχίζω κανονικα στην pokerstars.eu..Ο JIM διπλα μου χτυπιεται, καθοτι τον επηρεάζει αμεσα το νεο συστημα...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Λυπάμαι που είμαι κομιστής κακών νέων Ναύαρχε, αλλά όπως είπα άλλο ποστ σκόπευα να κάνω και άλλο αναγκάστηκα  :(
Συμπάσχουμε με τον Τζίμη.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Λυπάμαι που είμαι κομιστής κακών νέων Ναύαρχε, αλλά όπως είπα άλλο ποστ σκόπευα να κάνω και άλλο αναγκάστηκα  :(
Συμπάσχουμε με τον Τζίμη.
Τι φταις εσυ, η μαλακία των εκεί "εγκεφάλων" φταίει, αλλά ΚΑΙ Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ των ποκερικών σαιτ, να ανεβαζουν ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ τις επιτυχίες των ελλήνων στα διεθνη τουρνουα:
8.000 o ταυρης,
12.000 ο Μπεχρακης
12.000 ο Ηλίας
200.000 συνολικα κερδη ο Αηδονόπουλος,
τα ειδε καποιο κομπλεξικό τυπάκι απο το ΥΠ.ΟΙΚ και λεει να πουλήσουμε εκδουλευση στο Στουρναρα..
Αλλά επειδη ειμαστε Ελληνες, ηδη οι πρωτες λυσεις διαφαίνονται στον ορίζοντα...
α)Μια βδομαδα Βουλγαρια,λογαριασμός κινητού απο εκει και εγγραφεσαι με (BUL)σαν χωρα..
β) βρισκετε καποιον Ελληνα εξωτερικού-εμενα πχ-και παιζετε με το account του..Αρκει να του εχετε εμπιστοσυνη,εγω θα σας κραταω 5%!!! :grin: :grin:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Άστα Ναυαρχε...
Με τις πλερέζες είμαι σήμερα...
Πρώτα η bwin έπειτα η pokerstars.
Και περίμενα πως και πως το Σ/Κ να ξεχυθώ αλλά οι πουτ@ν@ς γυιοι του ΥΠΟΙΚ μας ψαλίδισαν τις φτερούγες.
Ναυαρχε εγώ ένας φτωχός αγράμματος Ινδιάνος είμαι. Τί κινητό μου λες. Μετά βίας και ανοίγω το pc...
Τέρμα. Η μόνη λύση τα καζίνο. Εγκαταλείπω μια για πάντα την ηλεκτρονική τσόχα και θα αρχίσω να χαιδεύω την υφασμάτινη.
Το 5% που λές σε ημερήσια ή μηνιαία βάση? :grin:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Κάντε ένα 3-bet all in (με monster πάντα) και για μας που δεν έχουμε που να παίξουμε Παρασκευή βράδυ.
Και η δική μου θετική ποκερική ενέργεια θα είναι μαζί σας!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλή επιτυχία να έχετε μάγκες..  :dancing:

Να περασετε καλά κ χαιρετισμούς στο Jim..  ;)

Δεν εχουμε update μεχρι νεωτερας επικοινωνησαμε τηλεφωνικως μετα του Αρχηγου και Τζιμ οπου εν πληρη αυτοπεποιθηση εβαιναν προς τον Ναον της Δοξης και λιγο αργοτερα ο Τζιμ με ενημερωσε οτι μαγευει ο Αρχηγος σκιζει γατακια οποτε προβλεπω πεδιο δοξης λαμπρον... ;) ;) ;) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!

Κατι αλλο τωρα Υπαρχηγε μου τι εγινε με τις πλυμμηρες στη Ροδο δεν ειχα ιδεα μεχρι τωρα τα εμαθα που μπηκα νετ θαλασσοπνιγεται κοσμος λενε τα νεα ενημερωσε μας πως ειναι τα πραγματα σε εσας.... :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o;;;;????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom