[size=40pt]Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ
EUROPEAN BOU POKER TEAM ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ![/size]
Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ο στόχος επετεύχθη. Από χτες το βράδυ, όλη η ομάδα μας απολαμβάνει την ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ !Μετά από μια καταιγιστική επτάωρη μάχη, στις 2.30 τα ξημερώματα ο Αρχηγός της Ομάδας μας, αφου καθάρισε σαν αυγά 53 ταλαίπωρα γατάκια που βρέθηκαν στο δρόμο του, κατέληξε σε 3-way deal και αποχώρησε στην επόμενη πάσα, τυπικά τρίτος, αλλά ουσιαστικά ΠΡΩΤΟΣ, αποκομίζοντας και για τον κόπο του 3 λαχταριστά χιλιάρικα, μέσα σε πανδαιμόνιο χειροκροτημάτων από 10 Ελληνες (!!) που βρέθηκαν στο καζίνο και πανηγύριζαν συντονισμένοι από τον JIM, που κράταγε την μπαγκετα…
Από την αρχή η βραδιά εδειξε το δρόμο που θα παίρναμε, όταν μετά από μισή ωρα παιχνιδιού κι ενώ το παιχνίδι ηταν νωθρό, σερβιρίστηκα Α-6 off σε θέση button..
Blinds 200-400, raise o UTG+1,Τούρκος(!),call 4 γατάκια,call κι εγω..
ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΛΟΠ…
6-6-6 !!!(Μου ξυπνάμε στο μυαλό μνήμες Βρυξελλών αν θυμαστε..)
Bet o UTG+1 3.500,call ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ!!!!call ι εγω σκασμένος στα γελια και σκεπτόμενος με τι συνταγή θα μαγειρέψω τα γατακια!!
ΤURN 3
Nεο Bet από τον άσχετο στις 7.500, call οι ΤΡΕΙΣ!!!,call κι εγώ,
RIVER 3
Check –επιτέλους- ο αρχικός raiser,check όλοι,ερχεται και η σειρά μου και πονταρω πονηρά –και καλά- 8.500..
ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ raiser με τι???
Α-Q !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λενε όλοι «Who’s got the six??»
ΟΕΟ??????
Δείχνω το εξάρι και παιρνω 55.000 μάρκες, massive chip leader του τουρνουα τη στιγμη εκεινη…
Ο JIM εχει σηκωθει από το τραπέζι του και ουρλιάζει «Μπραβο ρε ΝΑΥΑΡΧΕ, GO GREECE,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ,ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ» και διάφορα τετοια..
Τον ακούν οι Ελληνες που ηταν εκει ,μαζευονται από πανω μου και κανουνε εξεδρα!!!
Τρομερες στιγμες αξεχαστες…
Πάντως ,περα από αυτην τη φαση, πηγα να φυγω νωρις καθως μετά επιασα σκουπιδια, εχασα ένα μεγαλο κολπο από τον Τούρκο με Α-10 εναντι Α-Κ αυτός και κατεληξα να τα καρφωσω -25.000 μάρκες με 9-10 off από SB και με callαρε ο ΒΒ με Κ-2..
Board 5-3-7-Q- 9 στο river και σωθηκα..
Μετά από αυτό,όλες οι φλίπες μου περάσανε..Αναφερω χαρακτηριστικά:
10-10 εναντι J-K του αλλου
Α-Q με Q-J
J-K με J-Q
A-3 με Q-2
K-6 με Α-8
Οι παικτες λιγοστεύανε, ο JIM εφυγε με 5-7 εναντι 6-7 του αλλου, 4,3,2 τραπέζια και φτασαμε στο final με 130.000 μάρκες middle stack,average 75.000.
Φωτα, προβολείς, τραπέζι με χωμενη την τσοχα στον πατο, ατμοσφαιρα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ, οι ΕΛΛΗΝΕΣ να εχουν κανει μπουρδελο το καζινο, ο JIM βγαζει συνεχεια φωτο, αλλα επειδη ετρεμε από τη συγκινηση είναι κουνημενες (!!)..
Eκει εδωσα ρεστα, αφου ενιωθα τρομερα ανετα, με αυτοπεπείθηση, εκανα 3 χ bet συνεχως και φεύγανε ολοι, ,εβγαλα 4 παικτες (!) και στους τρεις καναμε deal…
Στη συνέχεια απελευθερωμένοι από το αγχος ,παιξαμε για την τυπική πρωτιά, η οποία δεν ηρθε σε μας καθότι το call μου στο Α-3 με J-J δεν εκατσε και με ένα Ασσο στο φλοπ, πηγαμε ταμείο εν μεσω ξεφρενων πανηγυρισμών της Ελληνικής ομογένειας!!!!!!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ:
[size=40pt]AYTH HTAN MONO Η ΑΡΧΗ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!
GO GO EUROPEAN BOU POKER TEAM!!!!![/size]
ADMIRAL OVER AND OUT!!!