Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
                                     [size=20pt] ΠΟΚΕΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ:[/size]

[size=20pt]Αυριο Τρίτη και περί ωρας 19.30, ο Αρχηγός της EUROPEAN BOU POKER TEAM συνεπικουρούμενος απο τον POKERSTARS QUALIFIER JIM, θα δώσουν την πέμπτη μαχη επί Βελγικού εδάφους.
]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Έκτακτο ανακοινωθέν απάντησις του αρχηγείου Ελλάδος προς κεντρικό Ευρωπαϊκό αρχηγειο...:):):)!!!
Αρχηγέ και Τζιμ διατάσσεστε να επιζήσετε...!!! Τακτική μάχης...παιξτε hyper aggressive... bluff check raise, slow play the nuts...make crazy moves and fancy plays...;););)!!!
Εν ολίγοις..ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...:):):) :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
                                      [size=20pt] ΠΟΚΕΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ:[/size]

[size=20pt]Αυριο Τρίτη και περί ωρας 19.30, ο Αρχηγός της EUROPEAN BOU POKER TEAM συνεπικουρούμενος απο τον POKERSTARS QUALIFIER JIM, θα δώσουν την πέμπτη μαχη επί Βελγικού εδάφους.
]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[size=15pt]Πάμε για το 1-2 λεμέέέέέέέέέέ..[/size]
[size=30pt]
GO GO EYROPEAN BOU POKER TEAM!!
[/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
[size=70pt]ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΤΖΙΜ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΜΜΜΜΜΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ............................................................... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Κάνω κόπι πειστ επικό μήνυμα του Αρχηγού κατα τις 10μμ ώρα Ελλάδος που μας έκανε να πανηγυρίσουμε απο την Αθήνα ως την Ρόδο ακούστηκαν οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί... :rockon: :rockon::rockon: :rockon:!!!!!!!

"..A-6 ΣTO XEPI,ΦΛOΠ 6-6-6 !!TPIA ΓATAKIA MEΣA KAI 45.000 O APXHΓOΣ, chIp leader TOY TOYPNOYA ME 65 ΠAIKTEΣ!!XAXAXAXAXAAA!TPEMETE ΓATAKIAAA!!!!!..."

Καταλαβαίνετε τι πρέπει να γινε οποτε περιμένουμε μίνιμουμ το 1,2,3...:):):):):rockon: :rockon::rockon: :rockon:!!!!!!!

Αρχηγέ μας δωσε μας νεώτεραν απο το δυτικον μετωπον...!!!! Εκεί ακριβώς πανω στα ίδια χωματα του Βελγίου όπου πριν απο εκατό χρόνια γράφτηκε το πρώτο δυτικον μετωπον...!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ουδέν νεώτερον απο το δυτικον μετωπον δώδεκα ώρες μετά απο το δεύτερο επικό μήνυμα... :-:(:(:(:(:( :huh:  :huh: ουδεμία απαντηση και στα Τηλ και ανυπομονούμε να μάθουμε τα καθέκαστα...  :rockon: :):):) :rockon:!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
[size=40pt]Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ
EUROPEAN BOU POKER TEAM ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ![/size]

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ο στόχος επετεύχθη. Από χτες το βράδυ, όλη η ομάδα μας απολαμβάνει την ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ !Μετά από μια καταιγιστική επτάωρη μάχη, στις 2.30 τα ξημερώματα ο Αρχηγός της Ομάδας μας, αφου καθάρισε σαν αυγά 53 ταλαίπωρα γατάκια που βρέθηκαν στο δρόμο του, κατέληξε σε 3-way deal και αποχώρησε στην επόμενη πάσα, τυπικά τρίτος, αλλά ουσιαστικά ΠΡΩΤΟΣ, αποκομίζοντας και για τον κόπο του 3 λαχταριστά χιλιάρικα, μέσα σε πανδαιμόνιο χειροκροτημάτων από 10 Ελληνες (!!) που βρέθηκαν στο καζίνο και πανηγύριζαν συντονισμένοι από τον JIM, που κράταγε την μπαγκετα… :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Από την αρχή η βραδιά εδειξε το δρόμο που θα παίρναμε, όταν μετά από μισή ωρα παιχνιδιού κι ενώ το παιχνίδι ηταν νωθρό, σερβιρίστηκα Α-6 off σε θέση button..
Blinds 200-400, raise o UTG+1,Τούρκος(!),call 4 γατάκια,call κι εγω..
ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΛΟΠ…
6-6-6 !!!(Μου ξυπνάμε στο μυαλό μνήμες Βρυξελλών αν θυμαστε..)
Bet o UTG+1  3.500,call ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ!!!!call ι εγω σκασμένος στα γελια και σκεπτόμενος με τι συνταγή θα μαγειρέψω τα γατακια!!
ΤURN 3
Nεο Bet από τον άσχετο στις 7.500, call οι ΤΡΕΙΣ!!!,call κι εγώ,
RIVER 3
Check –επιτέλους- ο αρχικός raiser,check όλοι,ερχεται και η σειρά μου και πονταρω πονηρά –και καλά- 8.500..
ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ raiser με τι???
Α-Q !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λενε όλοι «Who’s got the six??»
ΟΕΟ??????
Δείχνω το εξάρι και παιρνω 55.000 μάρκες, massive chip leader του τουρνουα τη στιγμη εκεινη…
Ο JIM εχει σηκωθει από το τραπέζι του και ουρλιάζει «Μπραβο ρε ΝΑΥΑΡΧΕ, GO GREECE,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ,ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ» και διάφορα τετοια..
Τον ακούν οι Ελληνες που ηταν εκει ,μαζευονται από πανω μου και κανουνε εξεδρα!!!
Τρομερες στιγμες αξεχαστες…
Πάντως ,περα από αυτην τη φαση, πηγα να φυγω νωρις καθως μετά επιασα σκουπιδια, εχασα ένα μεγαλο κολπο από τον Τούρκο με Α-10 εναντι Α-Κ αυτός και κατεληξα να τα καρφωσω -25.000 μάρκες με 9-10 off από SB και με callαρε ο ΒΒ με Κ-2..
Board 5-3-7-Q- 9 στο river και σωθηκα..
Μετά από αυτό,όλες οι φλίπες μου περάσανε..Αναφερω χαρακτηριστικά:
10-10 εναντι J-K του αλλου
Α-Q με Q-J
J-K με J-Q
A-3 με Q-2
K-6 με Α-8
Οι παικτες λιγοστεύανε, ο JIM εφυγε με 5-7 εναντι 6-7 του αλλου, 4,3,2 τραπέζια και φτασαμε στο final με 130.000 μάρκες middle stack,average 75.000.
Φωτα, προβολείς, τραπέζι με χωμενη την τσοχα στον πατο, ατμοσφαιρα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ, οι ΕΛΛΗΝΕΣ να εχουν κανει μπουρδελο το καζινο, ο JIM βγαζει συνεχεια φωτο, αλλα επειδη ετρεμε από τη συγκινηση είναι κουνημενες (!!)..
Eκει εδωσα ρεστα, αφου ενιωθα τρομερα ανετα, με αυτοπεπείθηση, εκανα 3 χ bet συνεχως και φεύγανε ολοι, ,εβγαλα 4 παικτες (!) και στους τρεις καναμε deal…
Στη συνέχεια απελευθερωμένοι από το αγχος ,παιξαμε για την τυπική πρωτιά, η οποία δεν ηρθε σε μας καθότι το call μου στο Α-3 με J-J δεν εκατσε και με ένα Ασσο στο φλοπ, πηγαμε ταμείο εν μεσω ξεφρενων πανηγυρισμών της Ελληνικής ομογένειας!!!!!!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ: [size=40pt]AYTH HTAN MONO Η ΑΡΧΗ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!
GO GO EUROPEAN BOU POKER TEAM!!!!![/size]
ADMIRAL OVER AND OUT!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• FINAL TABLE 2.jpg
    FINAL TABLE 2.jpg
    168 KB · Εμφανίσεις: 34
  • FINAL TABLE (2).jpg
    FINAL TABLE (2).jpg
    136,2 KB · Εμφανίσεις: 25

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ωραιος ο ναυαρχος.

τι εννοεις τυπικα τριτος ουσιαστικα πρωτος?

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
[size=40pt]Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ο στόχος επετεύχθη. Από χτες το βράδυ, όλη η ομάδα μας απολαμβάνει την ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ !Μετά από μια καταιγιστική επτάωρη μάχη, στις 2.30 τα ξημερώματα ο Αρχηγός της Ομάδας μας, αφου καθάρισε σαν αυγά 53 ταλαίπωρα γατάκια που βρέθηκαν στο δρόμο του, κατέληξε σε 3-way deal και αποχώρησε στην επόμενη πάσα, τυπικά τρίτος, αλλά ουσιαστικά ΠΡΩΤΟΣ, αποκομίζοντας και για τον κόπο του 3 λαχταριστά χιλιάρικα, μέσα σε πανδαιμόνιο χειροκροτημάτων από 10 Ελληνες (!!) που βρέθηκαν στο καζίνο και πανηγύριζαν συντονισμένοι από τον JIM, που κράταγε την μπαγκετα… :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Από την αρχή η βραδιά εδειξε το δρόμο που θα παίρναμε, όταν μετά από μισή ωρα παιχνιδιού κι ενώ το παιχνίδι ηταν νωθρό, σερβιρίστηκα Α-6 off σε θέση button..
ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΛΟΠ…
Bet o UTG+1  3.500,call ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ!!!!call ι εγω σκασμένος στα γελια και σκεπτόμενος με τι συνταγή θα μαγειρέψω τα γατακια!!
ΤURN 3
RIVER 3
Check –επιτέλους- ο αρχικός raiser,check όλοι,ερχεται και η σειρά μου και πονταρω πονηρά –και καλά- 8.500..
Α-Q !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΕΟ??????
Δείχνω το εξάρι και παιρνω 55.000 μάρκες, massive chip leader του τουρνουα τη στιγμη εκεινη…
Ο JIM εχει σηκωθει από το τραπέζι του και ουρλιάζει «Μπραβο ρε ΝΑΥΑΡΧΕ, GO GREECE,ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ,ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ» και διάφορα τετοια..
Τον ακούν οι Ελληνες που ηταν εκει ,μαζευονται από πανω μου και κανουνε εξεδρα!!!
Πάντως ,περα από αυτην τη φαση, πηγα να φυγω νωρις καθως μετά επιασα σκουπιδια, εχασα ένα μεγαλο κολπο από τον Τούρκο με Α-10 εναντι Α-Κ αυτός και κατεληξα να τα καρφωσω -25.000 μάρκες με 9-10 off από SB και με callαρε ο ΒΒ με Κ-2..
Α-Q με Q-J
J-K με J-Q
A-3 με Q-2
K-6 με Α-8
Οι παικτες λιγοστεύανε, ο JIM εφυγε με 5-7 εναντι 6-7 του αλλου, 4,3,2 τραπέζια και φτασαμε στο final με 130.000 μάρκες middle stack,average 75.000.
Φωτα, προβολείς, τραπέζι με χωμενη την τσοχα στον πατο, ατμοσφαιρα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ, οι ΕΛΛΗΝΕΣ να εχουν κανει μπουρδελο το καζινο, ο JIM βγαζει συνεχεια φωτο, αλλα επειδη ετρεμε από τη συγκινηση είναι κουνημενες (!!)..
Eκει εδωσα ρεστα, αφου ενιωθα τρομερα ανετα, με αυτοπεπείθηση, εκανα 3 χ bet συνεχως και φεύγανε ολοι, ,εβγαλα 4 παικτες (!) και στους τρεις καναμε deal…
Στη συνέχεια απελευθερωμένοι από το αγχος ,παιξαμε για την τυπική πρωτιά, η οποία δεν ηρθε σε μας καθότι το call μου στο Α-3 με J-J δεν εκατσε και με ένα Ασσο στο φλοπ, πηγαμε ταμείο εν μεσω ξεφρενων πανηγυρισμών της Ελληνικής ομογένειας!!!!!!
ADMIRAL OVER AND OUT!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[size=30pt]Τα βλέπω όλα € € € !!![/size]

[size=15pt]Τα θερμά μου συγχαρητήρια Ναύαρχε..[/size]

Το λέγαμε με το Loxxo, σήμερα είναι η μέρα του..

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΧΗΓΕ..

[size=30pt]GO GO EYROPEAN BOU POKER TEAM!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
[size=40pt]Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ

ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΛΟΠ…
Bet o UTG+1  3.500,call ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ!!!!call ι εγω σκασμένος στα γελια και σκεπτόμενος με τι συνταγή θα μαγειρέψω τα γατακια!!
ΤURN 3
RIVER 3
Α-Q !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΕΟ??????
Α-Q με Q-J
J-K με J-Q
A-3 με Q-2
K-6 με Α-8
ADMIRAL OVER AND OUT!!!

Οπως το καλο πραγμα αργει να γινει ετσι και το καλο ποστ αργει να γραφτει... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :rockon: :rockon:
Μετα απο 24 ωρες μπορουμε να αναφωνησουμε λοιπον μεθ'εμου ολοι μαζι εν χορω...

[size=99pt]ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ...ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ...ΖΗΤΩ Η ΜΠΟΥ ΠΟΚΕΡ ΤΗΜ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΟΥΜΕ...ΖΗΤΩ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ...ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ...ΖΗΤΩ Ο ADMIRALLLLL...ΖΗΤΩ ΣΑΝ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ.... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα!!

Stavros8 & Antonis για το 1-2 στο Texas Holdem 50 Rebuy + ADD ON

Update ας ελπίσουμε αργάμιση..  ;)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα!!

Update ας ελπίσουμε αργάμιση..  ;)
Καλη επιτυχία και επάξια εκπροσωπηση της ομάδας!!!
[size=30pt]GO GO RODOS BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλησπέρα!!

Update ας ελπίσουμε αργάμιση..  ;)

Καλή επιτυχία Υπαρχηγέ θα παίξετε το τουρ τελικά..;; είπαμε πως θα παίξετε έτσι κάντε  Unlimited rebuys!!! Super Maniacs... :rockon:!!! Όχι καραμπίνες εξ"Ελβετίας... ;)  :dancing:!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλη επιτυχία και επάξια εκπροσωπηση της ομάδας!!!
[size=30pt]GO GO RODOS BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τι κάνετε τέτοια ώρα σπίτι ρε Αρχηγέ δεν πήγατε στο τουρ στο μεσημέρι και οι τρεις μαζί Menage a Trois... ;)  :cheesy:  :grin:  :2funny:  :dancing:  :rockon: ;;;???!!!!

Υ.Γ. Έχεις SMS απ'τα ξημερώματα... :rockon:  :rockon:  :rockon:!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τι κάνετε τέτοια ώρα σπίτι ρε Αρχηγέ δεν πήγατε στο τουρ στο μεσημέρι και οι τρεις μαζί Menage a Trois... ;)  :cheesy:  :grin:  :2funny:  :dancing:  :rockon: ;;;???!!!!

Υ.Γ. Έχεις SMS απ'τα ξημερώματα... :rockon:  :rockon:  :rockon:!!!
Ευχαριστω για τις ευχές σου φίλε -και το Σταύρο επίσης-.Τελικά δεν πήγαμε σήμερα καθότι ο JIM φευγει αυριο χαραματα και θα είναι κομμάτια..Ετσι θα πάμε αύριο με τον PREMIOUM  σε αυτό....
[size=30pt]Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΕΣ!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ευχαριστω για τις ευχές σου φίλε -και το Σταύρο επίσης-.Τελικά δεν πήγαμε σήμερα καθότι ο JIM φευγει αυριο χαραματα και θα είναι κομμάτια..Ετσι θα πάμε αύριο με τον PREMIOUM  σε αυτό....
[size=30pt]Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΕΣ!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παρακαλούμε Αρχηγαρα μας να σε χαιρόμαστε ρε συ καλή επιτυχία αύριο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: !!!!!!!!!!!!!!!

για που φευγει ο Τζιμαρος για Πράγα υποθέτω να τουρναρει άγρια μαζί με καμμιά κατοστάρα ακομα Έλληνες πόκερ προς που πάνε φέτος να βρουν την τύχη τους...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Παρακαλούμε Αρχηγαρα μας να σε χαιρόμαστε ρε συ καλή επιτυχία αύριο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: !!!!!!!!!!!!!!!

για που φευγει ο Τζιμαρος για Πράγα υποθέτω να τουρναρει άγρια μαζί με καμμιά κατοστάρα ακομα Έλληνες πόκερ προς που πάνε φέτος να βρουν την τύχη τους...
Πραγα για ποκερ και για τρελες..Κοίτα εδω!
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
[size=20pt]Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ..[/size]

Update πολύ νωρίς.

Ο τίτλος τα λέει όλα.

Έχουμε κ λέμε: ΚJ, KQ, A-10, 88 ήταν μερικά χέρια που έπιασα κ έβλεπα φλοπ αλλά δε πάντρευα με τπτ.
Μένω με 2000(5000 αρχικες) 10 λεπτα πριν να τελειώσουν τα rebuy.
Κρατάω AQ off σε θέση big blind. Αεβαζει καποιος στα 500 μπαινουν 2 κ τα σπρώχνω όλα. Κολλαρουν κ οι 3 κ φυσικά κάνω rebuy  >:(

Τέλος τα rebuy κ δε περνω add on. Εχω 5000 σε 100/200

Μετά από 2 χέρια κ σε θέση utg σερβίρομαι 2 μελαχρινες γυναίκες.
Ανεβάζω στα 700 κ με βλέπει μονο το big blind(μια εβραία που έβλεπε σχεδον τα πάντα κ αν πατούσε κ με το μικροτερο δε τα πετούσε με τπτ).
Φλοπ: J-8-3 rainbow. Τσεκ αυτή all in εγώ. Κολλάρει κ δείχνει 7-8 οφφ
Τερν: 8 γαμώ τη τύχη μου πάλι  :tickedoff: :tickedoff:
Ρίβερ: άσχετο κ καληνύχτα μας.

Ο Αντώνης μια από τα ίδια. Αποχώρησε λίγο αργότερα, δε θυμάμαι καν τι μου είπε.

:priest: :priest: Πρέπει να ξορκίσω τη κατάρα των γυναικών που με κρατάει από το cyprus main event  :priest: :priest:

Καλή επιτυχία σε Ναύαρχο κ Premioum αύριο, καλο ταξίδι στο φίλο Jim..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
:headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• 2-2.jpg
    2-2.jpg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 16
  • ducks.jpg
    ducks.jpg
    7,1 KB · Εμφανίσεις: 17

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημερα ποκεραδες..Όπως καταλάβατε από την παραπάνω φωτό, τα παπάκια υπερίσχυσαν του A-Q και με πετάξανε εξω.Ο ιδιος που με πεταξε, μπήκε all-in 10 λεπτα μετά με 10-10 εναντι A-Κ και όπως καταλαβαίνετε το board υπηρξε δικαιο αφου εβγαλε και Α και Κ και τον πεταξε εξω και αυτον..Θεία Δικη..
Κατα τα άλλα, λιγες συμμετοχες, μόλις 18, τρεις στα επαθλα 1.524 ο πρωτος..edit:Κανανε deal οι πεντε πρωτοι, 800 ο πρωτος...
Στην αρχή πηγαίναμε καλά με τον premioum-καθησαμε και ιδιο τραπέζι-και μάλιστα αυτός ηταν και ο chip leader, αφου εβγαζε τρελλά φυλλα.
Εγω εβγαλα ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΡΕ ΜΟΥ, με Q-Q στο χερι και στο FLOP αλλα δυο κορίτσια με αποτέλεσμα να παμε τσεκαριστοί μεχρι το river, όπου πονταρα 600 μαρκες-σε blinds 50-100,και επιστράτευσα όλη μου την ηθοποία προκειμένου να μπει ενα γατακι μεσα, να δειξω τα κοριτσια, να κανει όλο το τραπέζι "ΩΩΩΩΩΩ" και να αναφωνήσω εγω πανηγυρικά:"ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"!! :2funny: :2funny: :2funny:
Στη συνεχεια αλλαξα τραπέζι, όπου εκει με callαρε ενας ασχετος σε 3bet pre flop (1200) με Α-9 σπαθια εγω εναντι Κ-3 off και βρηκε ζευγαρι στο board και μου πηρε μαρκες, φολνταρα βαλεδες, σε raise 3bet δικο μου, 4bet ο διπλα,all in ο cutoff και call ο button (!)..O αρχικος raiser ειχε Q-Q κι εβγαλε φουλ!!!
Μετα ηρθαν οι παπιες και μας πνιξανε...
Ο PREMIOUM εφτασε FT και αποκλείστηκε -κλασσικα- bubble- με Α-9 all in εναντι 5-10 σπαθια και εκατσε κατω χρωμα runner runner σε board K-7-9-3-2..
[size=20pt]ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ, ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom