ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.042
- Πόντοι
- 1.486
Καλημερα στην ομαδα..Δυστυχώς, ενω τα πραγματα εβαιναν καλά, τα δολοφονικά blinds σε συνδυασμό με τα σκουπίδια που σερβιριζόμαστε, μας οδηγησαν στο rail σχετικά νωρίς...Δεν εχουμε update μεχρι νεωτερας επικοινωνησαμε τηλεφωνικως μετα του Αρχηγου και Τζιμ οπου εν πληρη αυτοπεποιθηση εβαιναν προς τον Ναον της Δοξης και λιγο αργοτερα ο Τζιμ με ενημερωσε οτι μαγευει ο Αρχηγος σκιζει γατακια οποτε προβλεπω πεδιο δοξης λαμπρον... ;) ;) ;) !!!!!!!!!
Κατι αλλο τωρα Υπαρχηγε μου τι εγινε με τις πλυμμηρες στη Ροδο δεν ειχα ιδεα μεχρι τωρα τα εμαθα που μπηκα νετ θαλασσοπνιγεται κοσμος λενε τα νεα ενημερωσε μας πως ειναι τα πραγματα σε εσας.... :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o;;;;????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο JIM αποχώρησε 25 με 30 στους 42 παικτες, μη πιανοντας κατι αξιόλογο, περα απο ενα φλοπάτο φουλ που δεν το πληρωθηκε κιόλας (!!) ,
ενω εγω 22ος παίρνοντας ...δυο κόλπα σε όλο το session, με τα οποία διπλασιάζα τις μαρκες, εξ ου και το σχόλιο του JIM οτι μαγεύω..
Το πρωτο κόλπο με Α-10 κουπες blinds 150-300, raise εγω στα 1200,call ενα γατακι..
ΦΛΟΠ 7-J-Q
bet 1200 εγω, call αυτός,
Τurn 10
check, check
River 10 (!)
check εγω ,bet 1000 το γατακι, raise στα 3000 εγω, μπαινει το γατακι με ενα βαλε..
ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΩ!
Δευτερο κολπο και τελευταίο
Blinds 400-800 από θεση cutoff σερβιρομαι ΣΦΑΙΡΕΣ!
bet o UTG 1200, call ενα γατακι, call εγω, call το button, ALL IN o BB !
πασο ολοι call εγω και ανοιγει το τρελλό ασχετο γατακι Α-Q OFF
board αδιαφορο ,στο rail o γατος, εκ νεου διπλασιασμό εγω στις 16.000 μαρκες..
Ε, απο κει κι επειτα δεν σταυρωσα φυλλο, πεφταν οι μαρκες και τα καρφωσα απο το button με Α-6 κουπες για να με callαρει ο ΒΒ με πιο πολλές μαρκε ςκαι Α-Κ off
[size=20pt]FLOP
6-6-K (!)
TURN K
RIVER A [/size]
και αποχωρησα με full over full ρε παιδιααααααααααααααααααααα!!
Ο JIM τα ειδε ολα με την ατμόσφαιρα, τρελλαθηκε τελείως και εν μεσω ψιλοβροχου πηραμε το δρομο του γυρισμού...
[size=20pt]ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!
ΑΥΡΙΟ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ PREMIOYM MEMBER ΚΑΙ ΤΟΥ JIM [/size]σε αυτο,
[size=30pt]GO GO EUROPEAN BOU POKER TEAM!!!![/size]
ΥΓ: Σταυρο ενημερωσέ μας για την κατάσταση στο νησί....