Καλησπέρα στην ποκερική ομάδα.Όπως αναμένατε και περίμενα κι εγω, [size=20pt]ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΠΟΚΕΡ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!
[/size]
Παρά τις αντιξοότητες το εισητήριο περιήλθε στα χέρια μου αλλά θα χρησιμοποιηθεί διαφορετικά, θα εξηγησω πιο κατω...
Το ταξίδι λοιπόν χτες ξεκίνησε κατα τις 16.30 ωρα δικιά μας-17.30 Ελλαδας- για να κάνω και ανίχνευση του χωρου και της διαδρομής..Μια διαδρομή πολύ κουραστική ,καθότι το SPA βρισκεται διαμετρικά αντιθετα από το NAMUR,στα ιδια χλμ μεν αλλά ο δρόμος πιο επαρχιακός και κυρίως ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ!
Εν μεσω λοιπόν ομίχλης και σκοταδιού, ο ηρωικός αρχηγός ταξίδεψε με μοναδικη βοήθεια το GPS, για να βρει το καζίνο, όπυ θα γινοταν το τουρνουα..
ΚΑΖΙΝΟ SPA, το παλαιοτερο καζίνο στον κόσμο παρακαλώ-1763-σε ενα Διωροφο ξενοδοχείο με στοιχεία κλασσικής διακόσμησης, με κατω τα μηχανακια/μπλιμπλικια και τις ρουλεττες-δυο ολες κι όλες!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ- και την αιθουσα ποκερ σε όλο τον πανω οροφο..Ταλαιπωρημενο ξενοδοχείο,μετρησα 25 τραπέζια ποκερ..Λεω "Ωραία, θα χορτάσουμε παιχνίδι..""
20.00 αρχιζε το τουρνουά,εφτασα κατα τις 19.00 εγω,απευθείaς μεσα μεσω της καρτας που ειχα βγαλει στο NAMUR, τσαμπα εισοδος ,καφεδες,περιοδικά και ..σουπα για τους πεινασμένους με ψωμακια!!
Ζηταω ενα νερο στο μπαρ,τρωω μια κατακούτελα από την τιμή, 3.5 ευρω το ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ!!!!!!
Τελος παντως 8 παρα ανεβαινω πάνω ,ΨΥΧΗ ΖΩΣΑ δεν υπηρχε..Μονος μου σε μια τεραστια αιθουσα, σαν το φαντασμα, περιφερόμουν κι εβγαζα φωτο ανενοχλητος, καθομουν στα τραπεζια-Ωραιες πολυθρόνες παραπιμπτόντως-μια ερημια ανεξήγητη για satelite τουρνουα με τετοιο buy in..
8 και 10 εμφανιζεται ενας ντιλερ και αρχιζει να φτιαχνει τραπέζια..Ωραια λεω, θα αρχίσουμε..
9 παρα τεταρτο ειχαν μαζευτει...4 ατομα!!!!!
λεω τι γινεται, μου λενε ότι μαλλον δε θα γινει λόγω ελλειψης παικτων.Αρχιζω να φωναζω, τι μαλακιες ειναι αυτες,εκανα 150 χλμ να ερθω και αλλα 150 να γυρισω, μου λενε εχετε δικιο αλλα ...
Τελικά 9 και 30 και αφου καταντησαμε να ..ψαρευουμε παικτες από τα ..μηχανακια (!!), μαζευτηκαμε 10 παικτες και καθησαμε να παιζουμε σε δυο τραπέζια, αλλα οι πεντε κενες θεσεις σε καθε τραπέζι ειχανε μαρκες, σαν να υπηρχαν παικτες που ελειπαν..
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΧΑΡΑΚΙΡΙ....
-Που ειναι οι παικτες, μου λενε δεν υπαρχουν αλλοι..
-Και αυτες οι μαρκες σε τι αντιστοιχουν τότε???
-Α, ειναι για μαζεψετε αρκετό στακ !!!!!!!!
-Ρε παιδια, αφου οι μαρκες δεν εχουν πληρωθει πώς στο διάολο παιζουν???
-Α, ετσι γινεται πάντα!!!!!!!!!Όταν δεν υπαρχουν παικτες βαζουμε μαρκες και λιγοστευουν με τα blinds!!!!!!!!!
ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ,ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΙ ΕΓΩ....
Στα του παιχνιδιου τωρα, Ενα εισητηριο και 50 ευρω ο δευτερος τα επαθλα,τι να παιξεις με 10 παικτες μονο, τους καθαρισα σε 2 ωρες εν ριπη οφθαλμού..
Εβγαλα ενα φλοπατο φουλ, εσπασα Ασσους με βαλέδες,αλλά η παρτιδα που καθαρισα τρεις μαζεμένους εμελλε να ειναι και η τελευταία αφου...φυγανε όλοι και μετα, μετραγανε τις μαρκες να δουν ποιος θα παρει τα 50 ευρω!!
Εχουμε μεινει 4 παικτες...Σερβιρομαι 4-4 HUGE STACK,MASIVE CHEAPLEADER,UTG και κανω raise 4.000 chips, blinds 1000-2000
call ο διπλανός μου δευτερος σε μαρκες,call και οι αλλοι δυο..
ΦΛΟΠ 4-3-7
check εγω, all in ο διπλανος, auto call και οι αλλοι, γελαω εγω,Showdown A-A o διπλανος (!!!!) ,J-J και Α-Κ οι αλλοι δυο
turn river αδιαφορα και βρισκομαι εγω νικητης με όλες τις μαρκες μπροστα μου- ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ LOXXE ΝΑ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΑΡΙΑ-και τα γατάκια να βριζουν στα βελγικα το διπλανο μου, που εκανε just call τους Ασσους!!!
.
Τεός παντων δεν το χαρηκα πολύ το παιχνίδι,παω να γραφτω στο ταμειο για το ΜΑΙΝ "ATHENA" και μου λεει ο τυπος ότι μεσω της καρτας σας κανετε registration με τον κωδικο που θα σας στειλουμε, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΖΙΝΟ ΘΕΛΕΤΕ!
Φευγοντας τα ειδα όλα, 12 τα μεσανυχτα, 150 χλμ με ψιλοβροχο, ομίχλη σαν κουβέρτα, και να προσπερναω τις νταλίκες σχεδόν στα τυφλά και σε σκοτάδι, γιατι οι ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ!!!! ...Πολυ επικίνδυνη διαδρομή, δεν την ξανακάνω νυχτα, γιαυτό αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το ticket για το satelite του NAMUR/BELGIAN POKER CHALLENGE - Main Event στις 22 Νοεμβρίου που θα ειναι και ο JIM εδω....
ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ,Αλλη μια επιτυχία στο ενεργητικό της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!!!
[size=30pt]GO GO EUROPEAN BOU POKER TEAM!!!![/size]