Update time..
Εγγραφες: 34
Rebuys: 28
Add on: 29
1ος: 1720 2ος: 1065 3ος: 735 4ος: 575
Θα ξεκινήσω με τον Αντώνη που για μια ακόμη φορά δε καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι κ δεν ξέρω πολλά για τα χέρια που έπιασε.
Σε γενικές γραμμες ξεκίνησε πολύ καλά κ στο τέλος της ώρας των rebuys είχε κάπου 13000 μάρκες.
Μου είπε πως δεν έχασε κανένα κόλπο σε αυτά που ενεπλάκει μέχρι το μοιραίο χέρι.
Κρατούσε 9-9 κ έπεσε σε Α-Α κ αποχώρησε 14.
Πάμε κ στα δικά μου τώρα.
Την πρώτη ώρα που ήταν η περίοδος των rebuy, ήμουν καραμπίνα κ μάλιστα ελβετική.
Πήρα μέρος σε 2 πάσες τη μια με Α-Κ κ ανοιξε Κ στο φλοπ κ με J-J να σετάρω στο φλοπ αλλα δε πληρώθηκα καλα σε καμία από τις 2.
Με βρήκε η ώρα του Add on με 5500 μάρκες κ φυσικά δεν έκανα.
Μέτα έπιανα καλά χέρια κ σιγα σιγα εχτιζα το στακ μου.
Πέταξα έξω 5 παίκτες.
Α-Κ off κ ανεβάζω 3χ μου κάνει κάποιος 3-bet κ τα σπρώχνω. Κολλαρει με Α-Q souited. Δεν ανοίγει τπτ κ τα πέρνω.Πάει ο πρώτος.
Σε θέση big blind κ τα 2 short stack κάνουν all in κ τους βλέπω με Α-J off. Tους κάλυπτα κατά πολύ.
Showdown: 4-4 κ 7-7
Φλοπ: Α-J-3
Τερν κ ρίβερ δεν ήρθε 4 ή 7 κ bye bye..
Σε θέση small blind κρατάω 8-8. Το μπάτον ανεβάζει 3χ κ κολλάρω μόνο εγώ.
Φλοπ: 8-2-6 οφφ. Τσεκ κ οι 2.
Τερν: Q Τσεκ εγώ all in αυτός, αμέσως κολλάρω κ δείχνει 3-Κ :o
:o
Τον άλλο δεν θυμάμαι πως τον καληνύχτησα.
Με τα πολλά έχω φθάσει στις 44000 με avg 32500
Μετά έκανα μια μικρή κοιλιά κ με τα blinds τεράστια 1000/2000/200 έπεσα στις 35000 με avg 39000
Έχουμε μείνει 11 κ στο τραπέζι μου 5.
Σε θέση μπάτον σερβίρομαι 9-10 οφφ κ κάνω min raise διότι έτσι έβαζα all in to big blind αλλά κολλάρει κ το small.
Φλοπ: Α-9-10 οφφ Ποντάρει από μπροστα το small 8000 κ κάνω all in κάπου 30000. Μετά από πολύ σκέψη κολλάρει. Θέλω να φύγω λέει.
Showdown: A-7 το small, K-J το big.
Τερν: 3
Ριβερ: 7 ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ..
Μενω με 6500 κ ξεκινάει το τελικό τραπέζι.
Σε 4 χέρια ήρθαν τα blinds κ μέχρι να μιλήσω γίνονται ένα raise κ ένα 3bet-all in.
Βλέπω το πρώτο φύλλο Κ. Το δεύτερο αργά κ βασανιστηκά 5 οφφ
Με 4000 πίσω μου λέω ή 3πλασιάζουμε κ φτάνουμε της 20000 ή καληνύχτα.
Κολλάρω κ κολλαρει κ ο αρχικός raiser.
Showdown: 9-9(all in) vs A-K(raiser) off vs K-5
Λέω της dealer 2 ΠΕΝΤΑΡΙΑ..
Στο board δεν εμφανίστηκε ούτε ένα 5 μήπως έχουμε καμιά ελπίδα κ τα πήραν τα 9-9.
Αποχώρηση στην θέση 10.
Το επόμενο ποκερικό ραντεβού αν όχι την τελευταία εβδομάδα του μήνα, το Δεκέμβριο πια..
Καλό μας ξημέρωμα..