Καλημέρα στους απανταχού ποκεράδες κ χρόνια πολλά για την Εθνική μας εορτή.
Πίσω στη βάση μας από χθες το βράδυ κ στους φυσιολογικούς μας ρυθμούς πλέον.
Το ταξίδι στην Αθήνα ήταν υπέροχο. Ξεκουράστηκα, είδα φίλους φίλες που τους βλέπω μια-δυο φορές το χρόνο κ σε γενικές γραμμές ήταν αυτό που ήθελα.
Στα ποκερικά τώρα κ το ΠΣΚ του Λουτρακίου αν κ δε πήγε καλά από πλευράς κασαρίσματος, έχω να πω πως ήταν μια πολύ καλή εμπειρία.
Ας ξεκινήσουμε με το MAIN EVENT.
Από τα SIT AND GO(όπως τα χαρακτηρίζει ο αρχηγός) της Ρόδου, βρέθηκα σε ένα πραγματικό τουρνουα.
25 τραπέζια, 162 εγγράφες τρομερό prize pool για τα δεδομένα που είχα παίξει έως τώρα.
Στο τραπέζι μου υπήρχε ένας παίκτης που τον είχα δει στα ποκερικά φόρουμ αλλά δεν γνώριζα το όνομα του.
Στο πρώτο break είδα στις λίστες που ήταν γραμμένες έξω από την αίθουσα πως ήταν ο Χαλκιαδάκης Ανδρέας
Φυσικά κ δεν κώλωσα από το άγνωστο, τον Χαλκιαδάκη κ έναν άλλο μανιακ που έκανε raises συνέχεια.
Το αρχικό μου στακ 15000 μαρκών το έφθασα κάπου 34000 ενώ το avg ήταν στις 20000
Θα αναφέρω μερικά χέρια.
Κρατάω Α-10 σπαθιά κ ανεβάζω 2,5χ(blinds δε θυμάμαι αλλα στα αρχικα level που ήταν 45λεπτα)
Φλοπ: 3 σπαθια. Κάνω c-bet μπαίνει ένας.
Τερν: κ άλλο σπαθι κάνω τσεκ κ ποντάρει. Κολλάρω απλά.
Ρίβερ: κ 5 σπαθί ποντάρω από μπροστά σχεδον το ποτ για να νομιζει πως μπλοφάρω κ κολλάρει κρατώντας Κ σπαθί.
Σε αυτό το χέρι πήρα κάπου 3000 μάρκες.
Σε άλλο χέρι κρατάω Q-Q κ κάνω raise 3χ από θέση HJ.
Μπαίνουν 3 μαζι κ big blind.
Φλοπ: Α-5-8 off Κάνω c-bet κ μπαίνει το big blind.
Τερν: Α Τσεκ αυτός τσεκ κ εγώ.
Ρίβερ: 2 Ποντάρει από μπροστά κάπου 2500 κ κολλάρω μετά από σκέψη κ μου δείχνει Α-10
Σε θέση big blind κρατάω 4-5 οφφ κ κολάρω σε raise του UTG+2 μαζί με άλλους 2.
Φλοπ:4-8-Κ οφφ. c-bet o raiser κ κολλάρω μόνο εγώ.
Τερν:7 τσεκ εγώ double barrel o +2 κ κολλάρω.
Ρίβερ:6 κ ποντάρω από μπροστά 6000. Μετά από πολύ σκέψη κολλάρει κ πέρνω ένα τεράστιο ποτ κ τον αφήνω με 3500 μάρκες.
Μετά από ώρα σερβίρομαι J-J σε μεσαία θέση κάνω raise 3x κ μπαινουν 5 παρακαλώ. :o :o
Φλοπ: Α-10-10 οφφ Κάνω c-bet κ μπαίνει πάλι ο τύπος που μου τα πήρε όταν κρατούσα Q-Q
Τερν: Α κ ποντάρει από μπροστά. Σκεφτομαι σκεφτομαι κ κολλάρω.
Ριβερ: 8 κ κάνει ένα over bet. Με έβαλε σε μεγάλη σκέψη. Αν κόλλαρα κ έχανα έμενα με σχεδόν 3000. Πήρα τον χρόνο μου κ κολλαρω. Δείχνει 4-5 οφφ ο τρόμπας κ είμαι πια αν όχι chip leader του τραπεζιού, ο δεύτερος.
Η ώρα περνούσε κ δεν έπιανα τπτ καλό. Έβλεπα κάποια φλοπ με connectors ή souited φύλλα όταν έκλεινα το action αλλά τπτ.
Μετά από 7 ώρες παιχνιδιού κ οι αποχωρίσεις έπεφταν βροχή, γίνεται ένα ακόμη break.
Σε αυτό μιλάω στο τηλ με τον Loxxo κ Αντώνη.
Είχα μείνει στις 24000 από τις 34000 που είχα φθάσει με AVG 22000 κ με τα blinds 500/1000/50
Να μου λένε πως όλα καλά, είσαι στο AVG συνέχισε έτσι κτλ.
Η στήριξη τους τεράστια κ τους ευχαριστώ.
Μετά το Break μπαίνουμε στη αίθουσα κ βλέπω πως μας έχουν αλλάξει τραπέζι.
Γμτ, πάλι απ΄την αρχη.
Κάθομαι σε ένα τραπέζι που αν κ είχα το AVG μαζί με έναν άλλο είμαστα τα short stacks του τραπεζιού κ χωρίς κανένα info για τους αντιπάλους.
Περνάνε τα blinds από πάνω μου δηλ 10 χέρια κ σε θέση μπάτον σερβίρομαι Q-Q.
Ο UTG κάνει limb κ ο HJ ανεβάζει στις 2500. 3-bet εγώ στις 6000
Πάσο ο UTG κ κολλαρει ο HJ.
Φλοπ: 7-7-2 οφφ τσεκ αυτός 8500 εγώ κ κολλάρει
Τερν: 8 τσεκ αυτός all in εγώ κάπου 9000 με 10000 που μου είχαν απομείνει κ κολλάρει αμέσως κ δείχνει Α-7 οφφ :o >
:o
Ριβερ: Α κ αποχώρησα από το CYPT MAIN EVENT σε θέση 159/262
Σαββάτο κ ενώ ο Loxxos έπαιζε το side event είπα μετά από προτροπή του να καθίσω για cash.
10άρι τραπέζι 2/5 min buy in 200 κάθομαι με 200.
Στο τραπέζι το χρήμα έρεε.
Υπομονετικά περίμενα για κάτι καλό κ φυσικά όταν έκλεινα το action έκανα call με οτιδήποτε ακόμα κ σε raise.
Επερνα κατά διαστήματα κάτι μικρο-pots των 30 40 ευρώ κ ανέβαζα το στακ μου.
Θα αναφέρω μερικά κρίσιμα χέρια.
Κ-3 καρά κ μπαίνω σε raise καποιου μαζί με έναν ακόμα.
Φλοπ: 3 κ 2 καρά. all in o raiser κάπου στα 80, πασο ο αλλος κολλαρώ εγώ.
Τερν: καρό
Ρίβερ 3 κ μου δείχνει Κ-Κ. Πάνε τα ριγάκια του
Κράτάω Α-Α κ κάνω 3-bet στα 60 μπαίνουν 2.
Φλοπ: Α-7-2 με 2 καρα c-bet στα 100 κ κολλάρει ένας που ήταν κ all in με τα 100.
Τερν: 8 καρό
Ρίβερ: 7 κ πήρά σχεδόν ένα 250άρι.
Σε θέση μπάτον κρατάω Α-10 σπαθιά. Raise o UTG κ κολλάρει ο +1 κ εγώ.
Φλοπ: Α-Q-7 με 2 σπαθιά min-c-bet o raiser, 3-bet o +1 στα 120. Με Top pair and flush draw που παίζω σκέφτομαι, σκέφτομαι κ μετράω τι έχει μείνει από πισω του +1. Είχε ακόμα κάπου 160 κ τον κάλυπτα αρκετά.
Απόφασίζω κ ανακοινώνω ALL IN. Πάσο ο UTG, κολλάρει ο +1.
Τερν: 5 μπαστούνι
Ρίβερ: 2 μπαστούνι
SWODOWN κ μου δείχνει Q-7 γαμώ την τρέλα μου. Πάει όλο το κέρδος κ κάτι ψιλά. μένω με περίπου 180.
Πέρνοντας αυτήν τη πάσα θα σηκωνόμουνα κ θα έβρισκα το Λοξξο στο εστιατόριο.
Μετά πως να σηκωθώ?
Η τα χάνουμε ή βγάζουμε κέρδος λέω.
Περνούσε η ώρα, έκλεινα σχεδόν 6,5 ώρες παιχνίδι. "Ματώνεις" ψυχικά κ σωματικά η κούραση είναι μεγάλη μετά από τόσες ώρες.
Σερβίρομαι σε θέση big blind 7-9 οφφ κ κλείνω το action με 3 είδη μέσα σε ένα raise.
Φλοπ: 8-10-J με 2 σπαθιά. Τσεκ εγώ, c-bet o raiser, κολλαρε ένας άλλος κ χωρίς πολύ σκέψη κάνω all in κάπου 150. Όλα για όλα πλέον. Ή βγάζουμε κέρδος ή το πούλο. Κολλάρει ο raiser, o fold ο αλλός.
Τερν: 5 καρό
Ρίβερ: 2 μπαστούνι
SWODOWN δείχνω την φλοπάτη κέντα μου κ τα πετάει ανοιχτά παίζοντας για flush draw.
Τα πήρα από αυτόν που μου τα πήρε όταν εγώ κυνηγούσα το χρώμα με τα ζεύγοι του.
Μετά από λίγο σηκώνομαι κ πάω στο ταμείο κ πέρνω 350 ευρώ. Κερδος 150.
Για το side event της Κυριακης τα έχουμε πει σε παραπάνω post κ θέλω να το ξεχάσω γρήγορα.
Το επόμενο ποκερικό ραντεβού δε ξέρω πότε θα είναι. Έως τότε, να μαστε καλά..