Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Επειδή δεν προλαβαίνω να κάνω upload τώρα επιφυλάσσομαι για το βράδυ που θα επιστρέψω έχω μια πολύ μεγάλη έκπληξη για τον ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:..!!!!!!!!!!

Παροτι ο πανταχου παρων και παντοτε Συνεπεστατος Συναγωνιστης Συνφορουμιτης Υπαρχηγος δεν εχει γραψει εδω και μια βδομαδα ακριβως απ'τη προηγουμενη Παρασκευη τι γινεται Υπαρχηγε μας ολα καλα ελπιζωμεν εις την Νησον... :- :- :-!!! περασαν 13 ωρες ακριβως απ'το προηγουμενο ποστ μου και καθως ειναι Παρασκευη και 13 σημερα..(ωραια μερα να παιξουμε τυχερα παιγνια γι'αυτο θα ανεβωμεν εις το βουνον.. ;) :cheesy: :grin: :dancing: :rockon:!!!) ο Αρχηγος ενα Ελλαδι παντα κρατα τις υποσχεσεις του γι'αυτο θα ποσταρει την μια απο τις εκπληξεις που εχω για τον Υπαρχηγο μας και την αλλη θα την παραλαβει με πμ.. ;) :thumbsup: :cool2:!!!

[size=50pt]ΑΡΧΗΓΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ...ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:!!!!!!!!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Παροτι ο πανταχου παρων και παντοτε Συνεπεστατος Συναγωνιστης Συνφορουμιτης Υπαρχηγος δεν εχει γραψει εδω και μια βδομαδα ακριβως απ'τη προηγουμενη Παρασκευη τι γινεται Υπαρχηγε μας ολα καλα ελπιζωμεν εις την Νησον... :- :- :-!!! περασαν 13 ωρες ακριβως απ'το προηγουμενο ποστ μου και καθως ειναι Παρασκευη και 13 σημερα..(ωραια μερα να παιξουμε τυχερα παιγνια γι'αυτο θα ανεβωμεν εις το βουνον.. ;) :cheesy: :grin: :dancing: :rockon:!!!) ο Αρχηγος ενα Ελλαδι παντα κρατα τις υποσχεσεις του γι'αυτο θα ποσταρει την μια απο τις εκπληξεις που εχω για τον Υπαρχηγο μας και την αλλη θα την παραλαβει με πμ.. ;) :thumbsup: :cool2:!!!

[size=50pt]ΑΡΧΗΓΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ...ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:!!!!!!!!![/size]

[size=40pt]Και ιδου...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Μολις δεις και συνειδητοποιησεις τι δειχνει αυτη η φωτο Υπαρχηγε μας πες μας τι νοιωθεις ακριβως ποια ειναι τα συναισθηματα σου...!!! Θα σε κατανοησω αν θα ζηλευες τον Τζιμ περισσοτερο και απ'το να'χε σηκωσει το EPT Prague Main Event... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:!!!!!!!!!!!!!! Ηρωικη η  Μπου Τημ και τα μελη της..(πρωην ή νυν Αρχηγε.. :huh: :think:;;??) συναναστρεφεται με την Αφαν Γκατε του Παγκοσμιου Ποκερικου Στερεωματος... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!

Ο Τζιμ αυτη τη στιγμη κρατα στα χερια του πανω απο 20 εκατομυρια δολαρια συνολικα κερδη.... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• Mhtsos Liv Duhamel.jpg
    Mhtsos Liv Duhamel.jpg
    97,7 KB · Εμφανίσεις: 15

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
[size=30pt]Και ιδου...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Μολις δεις και συνειδητοποιησεις τι δειχνει αυτη η φωτο Υπαρχηγε μας πες μας τι νοιωθεις ακριβως ποια ειναι τα συναισθηματα σου...!!! Θα σε κατανοησω αν θα ζηλευες τον Τζιμ περισσοτερο και απ'το να'χε σηκωσει το EPT Prague Main Event... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:!!!!!!!!!!!!!! Ηρωικη η  Μπου Τημ και τα μελη της..(πρωην ή νυν Αρχηγε.. :huh: :think:;;??) συναναστρεφεται με την Αφαν Γκατε του Παγκοσμιου Ποκερικου Στερεωματος... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!

Ο Τζιμ αυτη τη στιγμη κρατα στα χερια του πανω απο 20 εκατομυρια δολαρια συνολικα κερδη.... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!

Μηνυμα του Τζιμ προς Λιβ παραθετω κοπι πειστ τη φωτο την εβαλα πιστευοντας οτι το επιτρεπει ο Αρχηγος καθως εχει ποσταρει φωτο του Τζιμ...[size=30pt]"...ept party tonight...liv boree am coming to meet u sweetheart...ΧΧΧ...!!!"[/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Υπαρχηγε εννουσα...λολ... :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε Αρχηγε τωρα τελικα εχει κανει κανα λαιβ κας ο Τζιμ εκτος απ'τα ψιλολοιδια γι'αυτον στο Σταρς μεσω εσου εβγαλε τιποτα απ'το λαιβ σε Βελγιο και Πραγκα ή γραφει εξοδα μονον... :huh: :think: :S;;;???

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
[size=40pt]Και ιδου...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

[size=60pt]ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩ[/size]

[size=20pt]JIM ΣΕ ΖΗΛΕΥΩΩΩ..

Αυτά είναι κύριοι.. Πάρτυ παρέα με τη LIV.. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα.

JIM πες κανα καλό λόγο τώρα που χώρισε τον χλεχλέ γερμαναρά που είχε. Διακοπές στη Ρόδο το καλοκαίρι. Κανε το κονέ..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.. [/size]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εχετε λαλήσει και οι δυο...Ο JIM κανει pr στην Πραγα κι εσεις λαχταράτε τη Lev!!!
Ωρα λοιπόν να σας πω και ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ....
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ:
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
ΥΓ : Από φραγκα τιποτα δεν εκανε...

Συνημμένα

• 6057_SexySaunaClub2_1291052675.jpg
    6057_SexySaunaClub2_1291052675.jpg
    330,8 KB · Εμφανίσεις: 41

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εχετε λαλήσει και οι δυο...Ο JIM κανει pr στην Πραγα κι εσεις λαχταράτε τη Lev!!!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ:
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Αρχηγέ μου αδυναμίες ειναι αυτές τι να κάνουμε?

Πάντως όλα όσα ζει ο JIM είναι κ γαμώ τις φάσεις..

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
[size=60pt]ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩ[/size]

[size=20pt]JIM ΣΕ ΖΗΛΕΥΩΩΩ..

Αυτά είναι κύριοι.. Πάρτυ παρέα με τη LIV.. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα.

JIM πες κανα καλό λόγο τώρα που χώρισε τον χλεχλέ γερμαναρά που είχε. Διακοπές στη Ρόδο το καλοκαίρι. Κανε το κονέ..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.. [/size]

Για να μην τρελαθεις μια ειναι η λυσις Υπαρχηγε μου να πας στο επομενο EPT,WPT,WSOP,PCA,WSOPME,NAPT,και οποιοδηποτε απο ολα αυτο στο οποιο θα συμμετεχει και το Λιβακι σου... ;) ;) ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2: :cool2: :cool2:!!!!
Μια ειναι η λυσις φουλ Επιθεσις Υπαρχηγε ακολουθησε τα βηματα του Τζιμαρου και ορμα να ζησεις τo Poker High Life... ;) ;) ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ:

Σε παρακαλω Αρχηγε θα παρεξηγηθει ο Υπαρχηγος μας η Λιβ ειναι αποκλειστικα δικη του...εμεις δεν την λαχταρουμε ουτε στο ελαχιστο...αν και με τις τελευταιες φωτο που ειχα παραθεσει σε ανωθεν ποστ μας κολλασει η ατιμη γυνη... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!! Ετσι μου ρχεται να ξαναπαω με Τζιμ σε ενα τουρ των φκκ που'χω επισκεφτει επισταμενα εις την Γερμανιαν απολαυσαμεν τουλαχιστον 5-6 διαφορετικα ιδρυματα ΦΚΚ... ;) ;) ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2: :cool2: :cool2: :rockon: :rockon: :rockon:!!!! Στης πραγας δεν εχω παει καθως οταν την επισκεφτηκα 9 χρονια πριν δεν ειχε ανοιξει το εν λογω ιδρυμα μονο σε κατι πολυτελειας στριπ,στουντιο και Πυργους Σατω με Ιπποτικες Πανοπλιες πηγαμε για να... :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:!!!! Καλα ο Τζιμ δεν ειχε κανει την αναλογη ερευνα πριν τα επισκεπτει τι θα κανε αν δεν τον εστελνες εσυ... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;????

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αρχηγέ μου αδυναμίες ειναι αυτές τι να κάνουμε?

Πάντως όλα όσα ζει ο JIM είναι κ γαμώ τις φάσεις..

και γαμω τις φασεις μπορει να ειναι αλλα και γαμω τα λεφτα ειναι σιγουρα και πως θα τα βγαλει περα ο Τζιμαρος που δεν εχει κασαρει σε λαιβ απο το Σαιπρους... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;????

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Συνημμένα

• gatakia.jpg
    gatakia.jpg
    30,4 KB · Εμφανίσεις: 14

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα ποκεράδες..Μεσημεριανή ανοδος στο NAMUR με PREMIOUM-τελευταίο του-...
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[size=35pt]GOOD LUCK TEAM!![/size]

Το καλύτερο το κρατάει για το τέλος ο Premioum..

Πάμε για το 1-2. Πάμε να το σηκώσουμε!!

[size=40pt]GO GO EUROPEAN BOU POKER TEAM!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλημερα ποκεράδες..Μεσημεριανή ανοδος στο NAMUR με PREMIOUM-τελευταίο του-...
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!!

Καλη Επιτυχια στο τελευταιο του Πριμιουμ ευχομαι καταρχας να εσπασε η καταρα του μπαμπλ και κατα συνεχεια να το σηκωσε το τιμημενο γιατι δεν μπορω αλλο να περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.Αυτο ειναι το πρωτο ρι-εντρι που παιξατε επι βελγικου εδαφους ετσι ενδιαφεροντα τουρακια εχετε εκει... ;) ;) ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2: :cool2: :cool2:..!!!!!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλη Επιτυχια στο τελευταιο του Πριμιουμ ευχομαι καταρχας να εσπασε η καταρα του μπαμπλ και κατα συνεχεια να το σηκωσε το τιμημενο γιατι δεν μπορω αλλο να περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.Αυτο ειναι το πρωτο ρι-εντρι που παιξατε επι βελγικου εδαφους ετσι ενδιαφεροντα τουρακια εχετε εκει... ;) ;) ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2: :cool2: :cool2:..!!!!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• WSOP-2012-Bubble-Boy-071312L.jpg
    WSOP-2012-Bubble-Boy-071312L.jpg
    20,4 KB · Εμφανίσεις: 13

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΑΧΑΧΑΧΑ.. :cheesy:  :grin:  :2funny: Μπράβο πες του τα ρε Αρχηγέ που μας έχει πρήξει με τις ερωτήσεις του ο ανθρωπας τι το κουράζει με το πόκερ αφου δεν το κατεει το αθλημα γιατι δεν παραμένει στα στουντιοκοριτσα και στις βίζιτες που είν εξπέρ.. ;)  :grin:  :cum:  :cum:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

γιαυτο ρωταω επειδη δεν το κατεχω ρε τσιριδα. ξερεις κανενα να ρωταει επειδη το κατεχει? τραβα να τσιριξεις

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Η καταρα του bubble αφησε τον PREMIOUM και ηρθε σε μενα..
35 παικτες, 2 Ελληνες,1 ισπανός,1 Ιταλός,φτωχο prize pool 1500 ο πρωτος 350 ο τετατρτος...
Ο PREMIOUM εφυγε 14ος με Α-Q εναντι Α-J  :headbang:,οι δυο Ελληνες 18 και 7 κι εγω 5ος με Q-6 σπαθια εναντι Κ-8 σπαθια....Σκουπιδια φυλλα στα κρισιμότερα σημεία, μεταξυ φθοράς και αφθαρσίας, ανεβαινα με καποια all in και με σκιζαν τα blinds μετα...
Εδω περα παιδιά μπαινουν ΣΕ ΟΛΑ, ΜΕ ΟΛΑ...Οι μπλοφες ειναι ανυπαρκτες εως ανώφελες...
Εκανα καποιες κηδείες,αλλα κινδυνεψα να φυγω νωρίς όταν σε θεση button πηρα "σφαιρες", μεσαίο στακ και κανω all in αφου ειχαν γινει 2 call σε 3bet ενος, blinds 800-1600.
Σπρωχνω 25.000 μαρκες μεσα και το γατακι με ιδιο στακ μπαινει μεσα με ...8-10 OFF (!!)
BOARD  8-10-K-2-2 σωθηκα...
Στις φωτο το στακ μου και στο ft με τον Ελληνα διπλα μου...
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ, ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!!!!!

Συνημμένα

• Φωτογραφία3778.jpg
    Φωτογραφία3778.jpg
    119,2 KB · Εμφανίσεις: 14
  • Φωτογραφία3779.jpg
    Φωτογραφία3779.jpg
    190,2 KB · Εμφανίσεις: 34

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η καταρα του bubble αφησε τον PREMIOUM και ηρθε σε μενα..
35 παικτες, 2 Ελληνες,1 ισπανός,1 Ιταλός,φτωχο prize pool 1500 ο πρωτος 350 ο τετατρτος...
Ο PREMIOUM εφυγε 14ος με Α-Q εναντι Α-J  :headbang:,οι δυο Ελληνες 18 και 7 κι εγω 5ος με Q-6 σπαθια εναντι Κ-8 σπαθια....Σκουπιδια φυλλα στα κρισιμότερα σημεία, μεταξυ φθοράς και αφθαρσίας, ανεβαινα με καποια all in και με σκιζαν τα blinds μετα...
Εδω περα παιδιά μπαινουν ΣΕ ΟΛΑ, ΜΕ ΟΛΑ...Οι μπλοφες ειναι ανυπαρκτες εως ανώφελες...
Εκανα καποιες κηδείες,αλλα κινδυνεψα να φυγω νωρίς όταν σε θεση button πηρα "σφαιρες", μεσαίο στακ και κανω all in αφου ειχαν γινει 2 call σε 3bet ενος, blinds 800-1600.
Σπρωχνω 25.000 μαρκες μεσα και το γατακι με ιδιο στακ μπαινει μεσα με ...8-10 OFF (!!)
BOARD  8-10-K-2-2 σωθηκα...
Στις φωτο το στακ μου και στο ft με τον Ελληνα διπλα μου...
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ, ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!!!!!

Aχ αυτό το bubble..  :tickedoff:

Να εισαι τόσο κοντά κ ταυτόχρονα τόσο μακρια.

Δε πρζ πάμε για αλλα..

[size=40pt]GO GO WORLD BOU POKER TEAM!![/size]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Aχ αυτό το bubble..  :tickedoff:

Να εισαι τόσο κοντά κ ταυτόχρονα τόσο μακρια.

Δε πρζ πάμε για αλλα..

[size=40pt]GO GO WORLD BOU POKER TEAM!![/size]
Όπως το ειπες Υπαρχηγέ...Αυριο ανεβαίνω Βρυξέλλες και το βραδυ στην επιστροφή ...NAMUR!!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!
GO GO BOU EUROPEAN POKER TEAM!!!!!!!!!!!

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Stories

Νέο!

Stories