Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Καλά είχες πάει κι εσύ, μην έχεις παράπονο

τυπε αυτος ηταν τοσο μαλακας,που ακομα και το βραβειο της μαλακιας καταφερε να χασει.σαν τον ποντιο που ετρεχε μονος του και βγηκε δευτερος  :crazy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι να δω ρε μαλακα,εσενα που σε θεωρουν εδω μεσα τον πιο αγαμητο τυπο του κοσμου,η την λουσυ; :2funny: :2funny: :2funny:

Ποιος με θεωρει τον πιο αγαμητο? μου εχεις νευριασει απο χθες και δεν ξερεις τι λες....
θες να σου βρω ποστ της εριναλ που εχει παραδεχθει οτι ξερω και ειμαι μεσα σε παρεες?

της εριναλ που ερχομαστε σε αντιπαραθεση καθημερινα σκεψου επειδη ειναι πονηρη και παει να μας κοροιδεψει....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ποιος με θεωρει τον πιο αγαμητο? μου εχεις νευριασει απο χθες και δεν ξερεις τι λες....
θες να σου βρω ποστ της εριναλ που εχει παραδεχθει οτι ξερω και ειμαι μεσα σε παρεες?

της εριναλ που ερχομαστε σε αντιπαραθεση καθημερινα σκεψου επειδη ειναι πονηρη και παει να μας κοροιδεψει....
Ρε δικε μου εσυ ο ιδιος δεν εβγαινες και μας εβριζες οτι ειμαστε σχεσακιδες οταν στην λεγαμε που ελεγες
οτι δεν ασχολεισαι με γκομενες γιατι ειναι χασιμο χρονου και πας μονο με πουτανες;Τωρα ξαφνικα εγινες και εσυ γκομενιαρης; :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε δικε μου εσυ ο ιδιος δεν εβγαινες και μας εβριζες οτι ειμαστε σχεσακιδες οταν στην λεγαμε που ελεγες
οτι δεν ασχολεισαι με γκομενες γιατι ειναι χασιμο χρονου και πας μονο με πουτανες;Τωρα ξαφνικα εγινες και εσυ γκομενιαρης; :grin:

Εσενα προσωπικα δεν σε εχω πει ποτε σχεσακια γιατι δεν ειχες και ποτε σχεση
νομιζεις δεν σε εχουμε παρει χαμπαρι και ασε τα δικε μου... κλεβεις ατακες απολυτου?

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

εσυ αποκλειεται να εισαι σχεσακιας,για αλλους μιλουσε.εσυ εισαι απλως αγαμητος που εχει παει μια φορα ολη κι ολη με γυναικα,και αυτη ιεροδουλη.
μαστερ το ξερεις οτι εισαι το πιο κοντινο πραγμα στον παρθενο 40 ετων;

Συνημμένα

• the_40_year_old_virgin.jpg
    the_40_year_old_virgin.jpg
    7,7 KB · Εμφανίσεις: 15

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
νομιζεις δεν σε εχουμε παρει χαμπαρι και ασε τα δικε μου... κλεβεις ατακες απολυτου?

ρε συ μπολντ,το νουμερο ελεγε εχθες οτι την εχει 24 ποντους,και γουσταρει να βλεπει τις γυναικες να πνιγονται.τι λες τωρα;εγω για εως και παρθενο τον κοβω τον μαλακα.αυτα ειναι τυπικες ατακες φιδεμπορα φαφλατα αγαμητου.ρε μαστερ,μπας και εισαι ο τατσοπουλος;

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Βαρέθηκε να του χτυπάνε την πόρτα οι τσατσάδες στο δεκάλεπτο  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Με ειχες πει τυπε και εμενα και ολους οσους στην ελεγαν τοτε και υπερασπιζουν με παθος
το "καλυτερα πουτανα παρα γκομενα" τωρα πως και το αλλαξες; :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε συ μπολντ,το νουμερο ελεγε εχθες οτι την εχει 24 ποντους,και γουσταρει να βλεπει τις γυναικες να πνιγονται.τι λες τωρα;εγω για εως και παρθενο τον κοβω τον μαλακα.αυτα ειναι τυπικες ατακες φιδεμπορα φαφλατα αγαμητου.ρε μαστερ,μπας και εισαι ο τατσοπουλος;

Οπα οπα... που τα εγραψε αυτα?????

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με ειχες πει τυπε και εμενα και ολους οσους στην ελεγαν τοτε και υπερασπιζουν με παθος
το "καλυτερα πουτανα παρα γκομενα" τωρα πως και το αλλαξες; :grin:

Χαιρω πολυ και τον μαυρο θανατο τον λεγαμε βασιλια αλλα καποιοι καναμε πλακες με αυτο
εσυ που δεν εχεις ιχνος χιουμορ πανω σου θες να βγαλεις και γκομενα.... δεν ειμαι σε καμια παρεα του μαυρου θανατου εγω αρα εκανα πλακα απο αποσταση με τις βλακειες που εκαναν.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μπα,φιλε μου δεν θα το ελεγα.εχεις fail και στα δυο.δεν ειμαι πιτσιρικας,ουτε αφραγκος.μην βιαζεσαι να αποδωσεις χαρακτηρισμους.αυτο δειχνει ελλειψη κρισης και εμπειριας στην ζωη
το βρηκες τυπε...και ελεγα θα με ξεσκεπασει... :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ε αφου εκανες και κομμα με τον μπολντ Λουσυ,δειχνεις το επιπεδο εξυπναδας σου.Αντε να βαλετε και τον δημητρακη στην παρεα σας να ειστε το τριο στουτζες  :2funny: :2funny: :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Ε αφου εκανες και κομμα με τον μπολντ Λουσυ,δειχνεις το επιπεδο εξυπναδας σου.Αντε να βαλετε και τον δημητρακη στην παρεα σας να ειστε το τριο στουτζες  :2funny: :2funny: :2funny:

ασε εμενα.για το θεμα της εξυπναδας,ας συγκρινουμε εσενα που εισαι ενας μαλακοκαυλης ναυτικος,με τον μπολντ που ειναι προγραμματιστης η κατι τετοιο τελοσπαντων,και θα εχει ζωη ανθρωπινη.αντε γιδι,ξυπνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom