master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Στους 32 πηγα τυπε,γατι με ειχατε ψηφισει ολοι οι γαυροι.Καλά είχες πάει κι εσύ, μην έχεις παράπονο
Στους 32 πηγα τυπε,γατι με ειχατε ψηφισει ολοι οι γαυροι.Καλά είχες πάει κι εσύ, μην έχεις παράπονο
Καλά είχες πάει κι εσύ, μην έχεις παράπονο
Τι να δω ρε μαλακα,εσενα που σε θεωρουν εδω μεσα τον πιο αγαμητο τυπο του κοσμου,η την λουσυ;
Θυμασαι που μου στελνες αυτο λουσυμαστερ λεω να κανουμε μια νεα αρχη στην σχεση μας
ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ;;;
Θυμασαι που μου στελνες αυτο λουσυ
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=ow6t6-CIESQ[/video[/video]]
Ρε δικε μου εσυ ο ιδιος δεν εβγαινες και μας εβριζες οτι ειμαστε σχεσακιδες οταν στην λεγαμε που ελεγεςΠοιος με θεωρει τον πιο αγαμητο? μου εχεις νευριασει απο χθες και δεν ξερεις τι λες....
θες να σου βρω ποστ της εριναλ που εχει παραδεχθει οτι ξερω και ειμαι μεσα σε παρεες?
της εριναλ που ερχομαστε σε αντιπαραθεση καθημερινα σκεψου επειδη ειναι πονηρη και παει να μας κοροιδεψει....
Ρε δικε μου εσυ ο ιδιος δεν εβγαινες και μας εβριζες οτι ειμαστε σχεσακιδες οταν στην λεγαμε που ελεγες
οτι δεν ασχολεισαι με γκομενες γιατι ειναι χασιμο χρονου και πας μονο με πουτανες;Τωρα ξαφνικα εγινες και εσυ γκομενιαρης;
και ο γαυρος εκει δεν πηγε τυπε?Στους 32 πηγα τυπε,γατι με ειχατε ψηφισει ολοι οι γαυροι.
Ρε δικε μου εσυ ο ιδιος δεν εβγαινες και μας εβριζες οτι ειμαστε σχεσακιδες οταν στην λεγαμε που ελεγες
οτι δεν ασχολεισαι με γκομενες γιατι ειναι χασιμο χρονου και πας μονο με πουτανες;Τωρα ξαφνικα εγινες και εσυ γκομενιαρης;
κλεβεις ατακες απολυτου?
Εσενα προσωπικα δεν σε εχω πει ποτε σχεσακια γιατι δεν ειχες και ποτε σχεση
νομιζεις δεν σε εχουμε παρει χαμπαρι και ασε τα δικε μου... κλεβεις ατακες απολυτου?
Με ειχες πει τυπε και εμενα και ολους οσους στην ελεγαν τοτε και υπερασπιζουν με παθοςΕσενα προσωπικα δεν σε εχω πει ποτε σχεσακια γιατι δεν ειχες και ποτε σχεση
νομιζεις δεν σε εχουμε παρει χαμπαρι και ασε τα δικε μου... κλεβεις ατακες απολυτου?
ρε συ μπολντ,το νουμερο ελεγε εχθες οτι την εχει 24 ποντους,και γουσταρει να βλεπει τις γυναικες να πνιγονται.τι λες τωρα;εγω για εως και παρθενο τον κοβω τον μαλακα.αυτα ειναι τυπικες ατακες φιδεμπορα φαφλατα αγαμητου.ρε μαστερ,μπας και εισαι ο τατσοπουλος;
Με ειχες πει τυπε και εμενα και ολους οσους στην ελεγαν τοτε και υπερασπιζουν με παθος
το "καλυτερα πουτανα παρα γκομενα" τωρα πως και το αλλαξες;
το βρηκες τυπε...και ελεγα θα με ξεσκεπασει...μπα,φιλε μου δεν θα το ελεγα.εχεις fail και στα δυο.δεν ειμαι πιτσιρικας,ουτε αφραγκος.μην βιαζεσαι να αποδωσεις χαρακτηρισμους.αυτο δειχνει ελλειψη κρισης και εμπειριας στην ζωη
Οπα οπα... που τα εγραψε αυτα?????
Ε αφου εκανες και κομμα με τον μπολντ Λουσυ,δειχνεις το επιπεδο εξυπναδας σου.Αντε να βαλετε και τον δημητρακη στην παρεα σας να ειστε το τριο στουτζεςρε συ μπολντ,το νουμερο ελεγε εχθες οτι την εχει 24 ποντους,και γουσταρει να βλεπει τις γυναικες να πνιγονται.τι λες τωρα;εγω για εως και παρθενο τον κοβω τον μαλακα.αυτα ειναι τυπικες ατακες φιδεμπορα φαφλατα αγαμητου.ρε μαστερ,μπας και εισαι ο τατσοπουλος;
το βρηκες τυπε...και ελεγα θα με ξεσκεπασει...
Ε αφου εκανες και κομμα με τον μπολντ Λουσυ,δειχνεις το επιπεδο εξυπναδας σου.Αντε να βαλετε και τον δημητρακη στην παρεα σας να ειστε το τριο στουτζες