Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
παιδια οταν βγαινετε εξο με την κοπελα σας ποιος πληρωνει την εξοδο? εσεις παντα,μισα μισα,η κοπελα σας,μια ο ενας κ μια ο αλος? πιστεθετε οτι την δισαρεστι  στην κοπελα μας να της πουμε μισα μισα?

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
10
Πόντοι
16
παιδια οταν βγαινετε εξο με την κοπελα σας ποιος πληρωνει την εξοδο? εσεις παντα,μισα μισα,η κοπελα σας,μια ο ενας κ μια ο αλος? πιστεθετε οτι την δισαρεστι  στην κοπελα μας να της πουμε μισα μισα?
Όταν βγαίνω με τα μωρά μου ξέρουν ότι πάντα θα πλερώνουν αυτές!! :blahblah1: :blahblah1: :thefinge:

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
μισα μισα φιλε...τωρα με την κριση τελειωσανε τα κυρριλικια... :grin:

stevesteve2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
109
Πόντοι
280
με την δικια μου μια εγω μια αυτη,ΑΛΛΑ οπως καθε καφρως ελληναρας αν ειναι νεο μουνι εγω μεχρι να τον φαει δηλαη 4 με 5 ραντεβου......

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
To μισά μισά το θεωρώ πολύ ξεφτίλα στην έξοδο.
Βάλτην να πληρώσει τη ΔΕΗ,το νοίκι κλπ αλλά να ψάχνουν και οι 2 πορτοφόλια και τσέπες την ώρα του λογαριασμού το θεωρώ αντιαισθητικό.

ΥΓ Εννοείται άμα βγεις με Ρωσσίδα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κίνηση ΠΟΤΕ να βγάλει λεφτά....

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
10
Πόντοι
16
Βάλτην να πληρώσει τη ΔΕΗ,το νοίκι κλπ αλλά να ψάχνουν και οι 2 πορτοφόλια και τσέπες την ώρα του λογαριασμού το θεωρώ αντιαισθητικό.

ΥΓ Εννοείται άμα βγεις με Ρωσσίδα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κίνηση ΠΟΤΕ να βγάλει λεφτά....
Ούτε με Λετονή!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εννοώ όλο το ανατολικό μπλοκ

OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ειμαι της αποψης η εχει καποιος οικονομικη ανεση η οχι,το σοστο ειναι μισα μισα,η μια ο ενας και μια ο αλος,η εχουμε οικονομικη κριση η δεν εχουμε. ειπαρχουν καποιες που χαλιουντε αν δεν πληρωσεις το δικο τους ,αυτες της χαρακτηριζω πουτανες!!! σε μια σχεση πρεπει να ειμαστε το ιδιο. Απλα εγραψα αυτο το θεμα για να δω τι κανετε εσεις,και να κανω μια συκριση. Να περνατε καλα παιδια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

κΑΛΑ που μου το ειπες να ξερω να ξεχασω το πορτοφολι στο αυτοκινητο  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτες οι γκομενες που ερχονται με το στυλακι πρεπει να με κερασεις εσυ ειναι οτι πρεπει για να τις εξαπατησεις με τον πιο αισχρο τροπο... τουλαχιστον στους 10 μαλακες με τους οποιους βγηκανε... θα θυμουνται και αυτον τον εναν που τις ξεβρακωσε επειδη ολους τους αλλους σορρυ παιδια αλλα θα σας θεωρουν μεγιστους μαλακες  :P

ακου εκει δεν κανει κινηση κιολας... τι λες μωρη σκροφα.... α ρε γαμησι που παει χαμενο

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ειμαι της αποψης η εχει καποιος οικονομικη ανεση η οχι,το σοστο ειναι μισα μισα,η μια ο ενας και μια ο αλος,η εχουμε οικονομικη κριση η δεν εχουμε. ειπαρχουν καποιες που χαλιουντε αν δεν πληρωσεις το δικο τους ,αυτες της χαρακτηριζω πουτανες!!! σε μια σχεση πρεπει να ειμαστε το ιδιο. Απλα εγραψα αυτο το θεμα για να δω τι κανετε εσεις,και να κανω μια συκριση. Να περνατε καλα παιδια.

εντάξει φίλε υπάρχουν πολλοί τρόποι

πχ πληρώνει αυτή το φαγητό κι εσύ τα ποτά
πληρώνεις μια φορά εσύ και την επόμενη αυτή
κλπ

τώρα αν η γκόμενα δεν κάνει ποτέ κίνηση να πληρώσει πχ σινεμά,χοτέλι,φαγητό,καφέ κλπ,τότε υπάρχει θέμα,μάλλον ψιλοκαριόλα είναι....

OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
δεν θεορω οτι ειναι ηεφτιλα σε μια εξοδο μισα μισα να πληρωσει καποιος,μαλον ειναι το καλιτερο,η μια ο ενας κ μια ο αλος.

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
10
Πόντοι
16
24ετων φιλε και ανεργος...μη σου πω πρεπει να κερναει αυτη κιολας...
Καταλαβαίνω,δύσκολα τα πράγματα...Αλλά πού να τα βρει κι αυτή να κεράσει,μια από τα ίδια θα 'ναι!!Εκτός κι αν χτυπάς Βαρδινογιαναίες!! :rockon:

Επισκέπτης
Το μισα-μισα ειναι ηλιθιο και προσβλητικο.
Κεραστε εσεις το φαγητο και αμα σας πει τιποτα η τυπισσα (απο ευγενεια) να πληρωσει,
πειτε της να πληρωσει τα ποτα στο μπαρ μετα.
Αμα εχει αξιοπρεπεια η τυπισσα θα πληρωσει, αλλιως πηδειχτε την και αφηστε την :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom