Νέα

Ποιος ο καταλληλος τροπος για γνωριμιες με γκομενες ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Απο που έχετε βγάλει γκομενα / γκομενο σε ραντεβου ????? (tet - a tet)

• Ιντερνετ -> chat , καποιο forum , dod , fb , twiter etc...

Ψήφοι: 41 18,1%
  • Μου γνωρισαν οι κοινες παρέες και οι κυκλοι μου

Ψήφοι: 52 22,9%
  • Απο καμάκι

Ψήφοι: 36 15,9%
  • Απο τη δουλεια μου , γυμναστηριο , πανεπιστημιο κτλπ κτλπ

Ψήφοι: 43 18,9%
  • Απο πουθενα , ειμαι μοναχικος και παω μονο σε πουτανες

Ψήφοι: 55 24,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    227
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
τα συσκευασμενα ή τον παγκο? να εισαι κατατοπιστικος...

στο παγκο μπορεις να παιξεις κ μπαλα με την φουκαριαρα με την ποδια κ το φακιολι στο κεφαλι

ειναι σαν μπαργουμαν που δινει μοχιτο αλλα αυτη δινει κεφαλοτυρι κ φετα βαρελισια

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ακομα κι αυτο που λεει για τα σουπερμαρκετ ισχυει...γνωριμιες προσωπικα εχω κανει σε τραπεζες,σε δημοσιες υπηρεσιες οταν περιμενω στην ουρα και τετοια...σχεδον ποτε σε μαγαζια...μεχρι και στον ηλεκτρικο εχει γινει ωραιο σκηνικο...

μπουαχαχαχα

καλα εσυ σιγουρα γαμας οχι αστεια

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ακομα κι αυτο που λεει για τα σουπερμαρκετ ισχυει...γνωριμιες προσωπικα εχω κανει σε τραπεζες,σε δημοσιες υπηρεσιες οταν περιμενω στην ουρα και τετοια...σχεδον ποτε σε μαγαζια...μεχρι και στον ηλεκτρικο εχει γινει ωραιο σκηνικο...

σε τραπεζες και δημοσιες υπηρεσιες δεν υπαρχει παντα μα παντα υπαρχει μια κατερινα γιουλακη απο το ρετιρε η οποια διαμαρτυρεται εντονως για το συστημα, τους υπαλληλους, την ουρα, αυτον που της πηρε τη σειρα κτλ κτλ κτλ? :2funny:

στο παγκο μπορεις να παιξεις κ μπαλα με την φουκαριαρα με την ποδια κ το φακιολι στο κεφαλι

ειναι σαν μπαργουμαν που δινει μοχιτο αλλα αυτη δινει κεφαλοτυρι κ φετα βαρελισια

ειναι πολυ ρομαντικο ομως....μεσα στην αρμυρα και την τυριλα να συναντησεις τον αντρα της ζωης σου που θα σου ζητησει μετσοβονε...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
που το θυμηθηκες το ρετιρε...

σε τραπεζα ,σε ηλεκτρικο και σε νοσοκομειο (μπρρ) εχω κανει γνωριμιες...α και οταν πηγαινα για μαθημα στο καποδιστριακο...σε μαγαζια δεν ειναι το φορτε μου...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
που το θυμηθηκες το ρετιρε...

σε τραπεζα ,σε ηλεκτρικο και σε νοσοκομειο (μπρρ) εχω κανει γνωριμιες...α και οταν πηγαινα για μαθημα στο καποδιστριακο...σε μαγαζια δεν ειναι το φορτε μου...

ρε μπας και εισαι εφαψιας? τριβεσαι στα κοριτσακια μεσα στον ΗΣΑΠ?

το ρετιρε δεν ξεχνιεται....μεγαλωσα με αυτο  :rockon:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε μπας και εισαι εφαψιας? τριβεσαι στα κοριτσακια μεσα στον ΗΣΑΠ?

το ρετιρε δεν ξεχνιεται....μεγαλωσα με αυτο  :rockon:
κοριτσακι δεν την ελεγες...40 και βαλε ...

επαιζε με τη φουστα της η καβλιαρα...και μολις βγηκαμε επειδη ηταν βρεγμενα κατω και φοραγε κατι τακουνες της λεω προσεχτε με τα τακουνια μη πεσετε...σκαει χαμογελο η καβλα και αρχισαμε την παρλα...και αλλα πολλα

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
εγω παλια στην  αρδητου ειχα αλλαξει λωριδα χωρις να προσεξω πολυ η αληθεια ειναι κ στο φαναρι στο διπλα αμαξι η γκομενα που ηταν πισω με κοιταει κ της σκαω χαμογελο συγνωμης κ προσεγγισης  :)

κ μου λεει

-καλα μαλακας εισαι ρε?

κ αρχισα κ της εβριζα τ μουνι της μανας της  το σπιτι κ την παναγια μεχρι που φοβηθηκε κ εφυγε  :)

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Στο συγκεκριμενο θεμα δεν πιστευω πως υπαρχει καταλληλος και ακαταλληλος τροπος για να γνωρισεις καποιον

ακριβώς. μια γνωριμία είναι θέμα timing και αμοιβαίας επιθυμίας.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω παλια στην  αρδητου ειχα αλλαξει λωριδα χωρις να προσεξω πολυ η αληθεια ειναι κ στο φαναρι στο διπλα αμαξι η γκομενα που ηταν πισω με κοιταει κ της σκαω χαμογελο συγνωμης κ προσεγγισης  :)

κ μου λεει

-καλα μαλακας εισαι ρε?

κ αρχισα κ της εβριζα τ μουνι της μανας της  το σπιτι κ την παναγια μεχρι που φοβηθηκε κ εφυγε  :)

μετα απο ολα αυτα που εχεις γραψει σου προτεινω ενα ομορφο τραγουδακι των LAM...psychomagnet λεγεται...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.063
Πόντοι
1.686

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

κ μου λεει

-καλα μαλακας εισαι ρε?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
παρεμφερές θέμα με το συνταγές για καμάκια :think:

Stories

Νέο!

Stories