pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εκανες καμακι?Αυτο...νομιζω εχω παει μια φορα πολυ παλια
εκανες καμακι?Αυτο...νομιζω εχω παει μια φορα πολυ παλια
Τι εννοεις με αυτο το "καπως" ;Στο μπαρ θεωρω πως ειναι "καπως" να φλερταρεις.... φυσικα εξαρταται το ειδος μπαρ...
Αλλωστε εκει θα βρεις και αναλογες γυναικες οπως και ανδρες.....
οχιεκανες καμακι?
ε που αλλου να πανε,σε σαιτ για μαγειρικη?
εδω τα χει ολα...πολυμηχανημασε γκευ σαιτ για πουστογνωριμιες και οτι προκυψει ισως?
Εννοω οτι στο μπαρ θα πας να πιεις το ποτο σου βυθισμενος στις οποιες σκεψεις, ακουγοντας μουσικη και να φυγειςΤι εννοεις με αυτο το "καπως" ;
δηλαδή εσύ που θα πας μόνος σου εκεί θα είσαι "κάπως"?Εννοω οτι στο μπαρ θα πας να πιεις το ποτο σου ακουγοντας μουσικη και να φυγεις
Το να την πεσεις σε κοπελα μπαροβια ειναι καπως, καθως δεν ειναι για πολλα πολλα, οι του συναφιου....
ειναι του μπαρ...μα ειναι κυρια...Εννοω οτι στο μπαρ θα πας να πιεις το ποτο σου ακουγοντας μουσικη και να φυγεις
Το να την πεσεις σε κοπελα μπαροβια ειναι καπως, καθως δεν ειναι για πολλα πολλα, οι του συναφιου....
Εννοω οτι στο μπαρ θα πας να πιεις το ποτο σου ακουγοντας μουσικη και να φυγεις
Αυτο λεω ρε τυπε..... (Η εκφραση αναλογα ατομα ταιριαζει)Ναι αλλα κι εσυ που θα παs εκει, λεγεσαι μπαροβιοs ε?
Μα εκει παs για να βρειs ....αν.......παρεα, η παs με παρεα για να γινει μεγαλυτερη ....η παρεαΑυτο λεω ρε τυπε.....
Εγω παντως μονος μου δεν παω σε τετοια μερη....
ειπα αναλογα το μπαρ....Μα εκει παs για να βρειs ....αν.......παρεα, η παs με παρεα για να γινει μεγαλυτερη ....η παρεα
Σκηνη απο ταινια της δεκαετιας το 90.Εννοω οτι στο μπαρ θα πας να πιεις το ποτο σου βυθισμενος στις οποιες σκεψεις, ακουγοντας μουσικη και να φυγεις
Το να την πεσεις σε κοπελα μπαροβια θεωρω πως ειναι καπως, καθως δεν ειναι για πολλα πολλα, οι του συναφιου.... (στο μεγαλυτερο ποσοστο τους)
ειπα αναλογα το μπαρ....
Σωστο αυτο που λες παντως.
δεν τ αφηνεις αυτα να κανουμε καμια απατεωνια με τα λαχειαειπα αναλογα το μπαρ....
Σωστο αυτο που λες παντως.
Σκηνη απο ταινια της δεκαετιας το 90.
Ξεκολα ρε μητσο ο καθενας παει για διαφορετικους λογους, μην εχεις μονο την εικονα του μοναχικου καβαλαρη με την χιλιαρα μηχηνη.