διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Ολο το bourdela εκει θα το βρείς.Στο Σκαραβαιο παντωs εχει μεγαλη παρεα..Δεν θα πληξειs
Ολο το bourdela εκει θα το βρείς.Στο Σκαραβαιο παντωs εχει μεγαλη παρεα..Δεν θα πληξειs
Ολο το bourdela εκει θα το βρείς.
Αρα επανερχομαστε στο θεμα.........Ειδεs ποσουs φιλουs μπορειs να κανειs?Και από ενεργούς χρήστες, αλλά και παλαιότερους, που συνδέονται στον παρόντα ιστοχώρο σποραδικά πλέον.
Δεν κανω τετοια εγω ρε..... τι με περασες ?δεν τ αφηνεις αυτα να κανουμε καμια απατεωνια με τα λαχεια
Ολο το bourdela εκει θα το βρείς.
Στο μπαρ θεωρω πως ειναι "καπως" να φλερταρεις.... φυσικα εξαρταται το ειδος μπαρ...
Αλλωστε εκει θα βρεις και αναλογες γυναικες οπως και ανδρες.....
Τι εννοεις με αυτο το "καπως" ;
απο cult αλλο τιποτα ...
με προλαβες νυφιτσα
ταινιαρα...προσκυνω...
αυτο το εβαλε σ εισαγωγικα γιδα
ο δημητρης εννοει μαλλον οτι ειναι μαλακια να πηγαινεις στα μπαρ κ να ασχολεισαι με μουνια κ κωλοτρυπιδες ενω υπαρχουν καλυτερα πραγματα να κανεις οπως πωληση λαχειων διαβασμα κομικ ακριβα γκατζετς τσατ κοσμοπολιταν κλπ
στο ελλαντα τα μπαρ δεν ειναι για γνωριμιες για τον απλο λογο οτι δεν εχουν καμμια σχεση με τα μπαρ της αμερικης οπου συνηθως πανε μονοι τους οι θαμωνες να ακουσουν μουσικη(σε λογικη ενταση οχι να ποναει το τυμπανο) να πιουν τα ποτα τους και να αραξουν κοινως...γι αυτο υπαρχουν και οι μπαρες με τα 15 σκαμπα οι ωραιες...
εδω το μπαρ ειναι τερμα μουσικη,παρεες να γκαριζουν ,χαλια ποτα και μαλακες ...οχι οτι δε μπορεις να περασεις καλα με καμμια σερβιτορα αλλα συνηθως αυτα στην επαρχια...τουλαχιστον εμενα ετσι μου τυχε...
με παρεα δε μου αρεσει...αυτο που λες που ειναι 3 μαλακες και 3 ξεκωλιαρες και πανε να μιλησουν για μενα δεν...γιατι πρεπει να πας σωνει και ντε μονος στο μπαρ για να κανεις καμακι?? 9 στις 10 φορες το καμακι γινεται απο παρεα 2-3 αντρων σε παρεα 2-3 γυναικων...
καλα στα υπολοιπα συμφωνω...
εχει παντως πολυ ομορφα κρυμμενα μπαρακια στην αθηνα οχι χοροπηδηχταδικα ουτε καγκουρομαγαζα ουτε χιπστερομαγαζα...
με παρεα δε μου αρεσει...αυτο που λες που ειναι 3 μαλακες και 3 ξεκωλιαρες και πανε να μιλησουν για μενα δεν...
θα ξαναπω οτι οταν ημουν επαρχια πηγαινα λογω συνθηκων μονος σε ενα πολυ ωραιο μαγαζι και καθομουν παντα μπαρα...σε λιγοτερο απο μηνα εγιναν ωραια πραγματα με τη σερβιτορα...αλλα αυτο γιατι πηγαινα μονο σε αυτο και με ειχανε μαθει...
στην αθηνα ναι μεν εχει ωραια μαγαζια κρυμμενα που λες αλλα πρεπει να τα κανεις στεκια αν ειναι να γινει κατι καλο...
αλλα γουστα ειναι αυτα,εμενα οπως σου ειπα δε μου αρεσει να κανω κατι οταν ειναι αλλοι μπροστα...
το καλυτερο καμακι πιστευω ειναι στο σουπερμαρκετ διπλα στα τυρια κ στις μορταδελες
γαμας σιγουρα θεομουνα
χαμουρες...μη μας λες ξεκωλιαρες πληγωνομαι... :-