Νέα

Ποιος ο καταλληλος τροπος για γνωριμιες με γκομενες ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Απο που έχετε βγάλει γκομενα / γκομενο σε ραντεβου ????? (tet - a tet)

• Ιντερνετ -> chat , καποιο forum , dod , fb , twiter etc...

Ψήφοι: 41 18,1%
  • Μου γνωρισαν οι κοινες παρέες και οι κυκλοι μου

Ψήφοι: 52 22,9%
  • Απο καμάκι

Ψήφοι: 36 15,9%
  • Απο τη δουλεια μου , γυμναστηριο , πανεπιστημιο κτλπ κτλπ

Ψήφοι: 43 18,9%
  • Απο πουθενα , ειμαι μοναχικος και παω μονο σε πουτανες

Ψήφοι: 55 24,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    227

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Και από ενεργούς χρήστες, αλλά και παλαιότερους, που συνδέονται στον παρόντα ιστοχώρο σποραδικά πλέον.
Αρα επανερχομαστε στο θεμα.........Ειδεs ποσουs φιλουs μπορειs να κανειs?
Δεν ξερω για το ...καλο μπαρ, αλλα για το κωλομπαρο σιγουρα

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
glove.jpg

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δεν τ αφηνεις αυτα να κανουμε καμια απατεωνια με τα λαχεια
Δεν κανω τετοια εγω ρε..... τι με περασες ?

Δεν γινεται αλλωστε.... (τουλαχιστον ετσι πιστευω)

Η απατεωνια ειναι αλλου οταν εσυ ως πελατης δεν εισαι προσεκτικος και δεν σεβεσαι, αλλα ειναι να πεσεις και στο λαμογιο...
Συνηθως εγω ειμαι αυτος που την παταω, γιατι δεν μου βγαινει να κανω κακο, η να εκμεταλλευτω.......
Συνεπως λοιπον θα πρεπει να σκληρινω την σταση μου σε πολλα, γιατι παραγιναμε....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στο μπαρ θεωρω πως ειναι "καπως" να φλερταρεις.... φυσικα εξαρταται το ειδος μπαρ...

Αλλωστε εκει θα βρεις και αναλογες γυναικες οπως και ανδρες.....

τι εννοεις ειναι καπως?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
απο cult αλλο τιποτα ...

"το κριμαν" το εχεις δει??? :2funny:
εχει μια οσκαρικη σκηνη ο Φλωρι οταν μαθαινει οτι η Σουμελα αποθανε στη γεννα του παιδιου τους.....
ειναι με υποτιτλους η ταινια :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
με προλαβες νυφιτσα :birdman:

ταινιαρα...προσκυνω...

αυτο το εβαλε σ εισαγωγικα γιδα

ο δημητρης εννοει μαλλον οτι ειναι μαλακια  να πηγαινεις στα μπαρ κ να ασχολεισαι με μουνια κ κωλοτρυπιδες ενω υπαρχουν καλυτερα πραγματα να κανεις οπως πωληση λαχειων διαβασμα κομικ ακριβα γκατζετς τσατ κοσμοπολιταν κλπ

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
στο ελλαντα τα μπαρ δεν ειναι για γνωριμιες για τον απλο λογο οτι δεν εχουν καμμια σχεση με τα μπαρ της αμερικης οπου συνηθως πανε μονοι τους οι θαμωνες να ακουσουν μουσικη(σε λογικη ενταση οχι να ποναει το τυμπανο) να πιουν τα ποτα τους και να αραξουν κοινως...γι αυτο υπαρχουν και οι μπαρες με τα 15 σκαμπα οι ωραιες...

εδω το μπαρ ειναι τερμα μουσικη,παρεες να γκαριζουν ,χαλια ποτα και μαλακες ...οχι οτι δε μπορεις να περασεις καλα με καμμια σερβιτορα αλλα συνηθως αυτα στην επαρχια...τουλαχιστον εμενα ετσι μου τυχε...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αυτο το εβαλε σ εισαγωγικα γιδα

ο δημητρης εννοει μαλλον οτι ειναι μαλακια  να πηγαινεις στα μπαρ κ να ασχολεισαι με μουνια κ κωλοτρυπιδες ενω υπαρχουν καλυτερα πραγματα να κανεις οπως πωληση λαχειων διαβασμα κομικ ακριβα γκατζετς τσατ κοσμοπολιταν κλπ

ναι μωρε και γω θα το βαζα σε εισαγωγικα αλλα θεωρησα οτι και να μην το βαλω το νοημα ηταν σαφες αφου εκανα παραθεση το μητσο πριν...

νομιζω το καλυτερο φλερτ παντως ειναι στα μπαρακια...ουτε καπως ουτε "καπως"...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
στο ελλαντα τα μπαρ δεν ειναι για γνωριμιες για τον απλο λογο οτι δεν εχουν καμμια σχεση με τα μπαρ της αμερικης οπου συνηθως πανε μονοι τους οι θαμωνες να ακουσουν μουσικη(σε λογικη ενταση οχι να ποναει το τυμπανο) να πιουν τα ποτα τους και να αραξουν κοινως...γι αυτο υπαρχουν και οι μπαρες με τα 15 σκαμπα οι ωραιες...

εδω το μπαρ ειναι τερμα μουσικη,παρεες να γκαριζουν ,χαλια ποτα και μαλακες ...οχι οτι δε μπορεις να περασεις καλα με καμμια σερβιτορα αλλα συνηθως αυτα στην επαρχια...τουλαχιστον εμενα ετσι μου τυχε...

γιατι πρεπει να πας σωνει και ντε μονος στο μπαρ για να κανεις καμακι?? 9 στις 10 φορες το καμακι γινεται απο παρεα 2-3 αντρων σε παρεα 2-3 γυναικων...
καλα στα υπολοιπα συμφωνω...
εχει παντως πολυ ομορφα κρυμμενα μπαρακια στην αθηνα οχι χοροπηδηχταδικα ουτε καγκουρομαγαζα ουτε χιπστερομαγαζα...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
γιατι πρεπει να πας σωνει και ντε μονος στο μπαρ για να κανεις καμακι?? 9 στις 10 φορες το καμακι γινεται απο παρεα 2-3 αντρων σε παρεα 2-3 γυναικων...
καλα στα υπολοιπα συμφωνω...
εχει παντως πολυ ομορφα κρυμμενα μπαρακια στην αθηνα οχι χοροπηδηχταδικα ουτε καγκουρομαγαζα ουτε χιπστερομαγαζα...
με παρεα δε μου αρεσει...αυτο που λες που ειναι 3 μαλακες και 3 ξεκωλιαρες και πανε να μιλησουν για μενα δεν...

θα ξαναπω οτι οταν ημουν επαρχια πηγαινα λογω συνθηκων μονος σε ενα πολυ ωραιο μαγαζι και καθομουν παντα μπαρα...σε λιγοτερο απο μηνα εγιναν ωραια πραγματα με τη σερβιτορα...αλλα αυτο γιατι πηγαινα μονο σε αυτο και με ειχανε μαθει...

στην αθηνα ναι μεν εχει ωραια μαγαζια κρυμμενα που λες αλλα πρεπει να τα κανεις στεκια αν ειναι να γινει κατι καλο...

αλλα γουστα ειναι αυτα,εμενα οπως σου ειπα δε μου αρεσει να κανω κατι οταν ειναι αλλοι μπροστα...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
το καλυτερο καμακι πιστευω ειναι στο σουπερμαρκετ διπλα στα τυρια κ στις μορταδελες

γαμας σιγουρα θεομουνα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
με παρεα δε μου αρεσει...αυτο που λες που ειναι 3 μαλακες και 3 ξεκωλιαρες και πανε να μιλησουν για μενα δεν...

θα ξαναπω οτι οταν ημουν επαρχια πηγαινα λογω συνθηκων μονος σε ενα πολυ ωραιο μαγαζι και καθομουν παντα μπαρα...σε λιγοτερο απο μηνα εγιναν ωραια πραγματα με τη σερβιτορα...αλλα αυτο γιατι πηγαινα μονο σε αυτο και με ειχανε μαθει...

στην αθηνα ναι μεν εχει ωραια μαγαζια κρυμμενα που λες αλλα πρεπει να τα κανεις στεκια αν ειναι να γινει κατι καλο...

αλλα γουστα ειναι αυτα,εμενα οπως σου ειπα δε μου αρεσει να κανω κατι οταν ειναι αλλοι μπροστα...

μη μας λες ξεκωλιαρες πληγωνομαι... :-

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ακομα κι αυτο που λεει για τα σουπερμαρκετ ισχυει...γνωριμιες προσωπικα εχω κανει σε τραπεζες,σε δημοσιες υπηρεσιες οταν περιμενω στην ουρα και τετοια...σχεδον ποτε σε μαγαζια...μεχρι και στον ηλεκτρικο εχει γινει ωραιο σκηνικο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom