Νέα

Ωραίες πλάκες που κάνατε σε φίλους σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα shamans9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Πριν 2 χρονάκια ένα φιλαράκι έκανε την εξής πλάκα στις 2 κοπέλες με τις οποίες δούλευε μαζί σε ενα κατάστημα.

Πάει το παλικάρι χωρίς κέφι το πρωί για δουλειά, μα εκείνες είχαν ορέξεις και του σπάγανε τα @@. Μετά από λίγο τα πήρε και τους λέει είστε και οι 2 τρελές για δέσιμο, σταματήστε αλλιώς θα φωνάξω να σας μαζέψουν. Φυσικά γελούσαν οι γκόμενες και τον δούλευαν. Μετά από λίγο τηλεφωνεί μπροστά τους φυσικά στο 11880 και ζητάει το τηλ από ψυχιατρικό ίδρυμα ή κάτι τέτοιο, και σημειώνει το νούμερο στον κατάλογο. Με το που κλείνει, κάνει οτι βλέπει το νούμερο που σημείωσε και ξεκινάει να καλεί, αλλά στην πραγματικότητα καλεί τον αδελφό του στο σπίτι του. Με το που απαντάει, ο αδελφός του τον αναγνωρίζει και λέει το παλικάρι :
Π: - Καλημέρα, ψυχ. κλινική τάδε ; Έχω δίπλα μου 2 κοπέλες που έχουν παθει κάποιου είδους κρίση και πρέπει να στείλετε κάποιους να τις πάρουν , είναι σοβαρή η κατάσταση ...

Οι κοπέλες έχουν πάθει πλάκα ! Παγώσανε γιατι δεν περίμεναν κανενός είδους αντίδραση, πόσο μάλλον κάτι τέτοιο ! Αρχίσαν να χτυπιούνται και να λένε ΜΗ ! ΜΗ ! ΚΛΕΙΣΤΟΟΟΟ ~!  :s&m_1: :s&m_1: :think: :idiot: :2funny:

Ο αδελφός  στο τηλέφωνο χωρίς να ξέρει τί ακριβώς γίνεται συμμετέχει στην πλάκα και λέει ασυναρτησίες, αλλά στα μάτια τους φαίνεται αληθοφανέστατο !

Παλικάρι : - Α ! Δηλαδή θα στείλετε κάποιους ; Μισό λεπτό να σας δώσω τη μια κοπέλα για να καταλάβετε εσείς !!!! το πρόβλημα.

Και δίνει το ακουστικό στην μια που καθότανε δίπλα. Η άλλη είχε εξαφανιστεί στο βάθος του καταστήματος !!!

Δειλά δειλά με τρεμάμενη και στρεσαρισμένη φωνή αρχίζει η γκόμενα να μιλάει στον ... γιατρό. :2funny:

Γκόμενα : - Ν .. ναιιι γειααα σας. Δεν ξέρω τι έχω, δεν είμαι καλά ... ( μα τι λαλακίες λέει η βλαμμένη ... )
Αδελφός : - Μα γιατί κοπέλα μου, ποιό είναι το πρόβλημά σου ... ;

Και διάφορα τέτοια. Το φιλαράκι ήδη είχε απομακρυνθεί πίσω από κάτι κιβώτια για να γελάσει ελεύθερα. Μετά από κάνα λεπτό της λέει, καλά φτάνει, πες καλημέρα στον αδελφό μου και κλείστο ...

Μετά γελούσε αυτός και αυτές κάθονταν σα χαζές ...

Επισκέπτης
Σε 3ημερη εκδρομη μια φορα ενα παλικαρι στην εξοδο ειχε γινει λιωμα!!!Δεν καταλαβαινε που βρισκοταν..αφου γυρισανε αργα το βραδυ στα δωματια..καποια παιδια τον γδυσανε στο κρεβατι του,βγαλανε μια καποτα την ακουμπησανε πανω,βαλανε λιγο μεσα οδοντοκρεμα και λιγο νερακι!!!!!Εμοιαζε με χυσι...την αλλη μερα οταν ξυπνησε και την ειδε........εβαλε τα κλαματα!!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Σε 3ημερη εκδρομη μια φορα ενα παλικαρι στην εξοδο ειχε γινει λιωμα!!!Δεν καταλαβαινε που βρισκοταν..αφου γυρισανε αργα το βραδυ στα δωματια..καποια παιδια τον γδυσανε στο κρεβατι του,βγαλανε μια καποτα την ακουμπησανε πανω,βαλανε λιγο μεσα οδοντοκρεμα και λιγο νερακι!!!!!Εμοιαζε με χυσι...την αλλη μερα οταν ξυπνησε και την ειδε........εβαλε τα κλαματα!!!

Γιατι αραγε να βαλει τα κλαματα :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
κανω διαφορες πλακες στους ιντερνετικους μου φιλους

επισης μικρος στο σχολειο εκανα πολλες πλακες και μαλακιες
και ετρωγα ξυλο απο τους δασκαλους και τους συμμαθητες.

μετα καταργηθηκε το ξυλο απο τους δασκαλους ,
μεγαλωσα και εγινα δυσκολοτερος στοχος για ξυλο απο τους συμμαθητες,
αλλα δεν εκοψα τις πλακες.

ετσι με πεταγαν απλα εξω απο την ταξη.

μεγαλωνοντας εκανα πλακες σε γκομενες, εδινα ραντεβου κ δεν πηγαινα ποτε.

στο στρατο εκανα πολυ πλακα με το γιατρο του ταγματος,
σε σημειο αηδιας, αλλα εκανε κ αυτος και περναγαμε ζαχαρι.

αργοτερα αρχισα να κανω πλακα στις τσατσαδες των ιδρυματων.

βεβαια παντα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι με τις πλακες που κανουμε,
να το εχουμε δλδ.

τωρα κανω πλακα με τα φιλαρακια .

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Πιο Παλια πριν 12-13 χρονια ,εγω και κατι αλλα παιδια χτυπαγαμε κουδουνια σε διαφορα σπιτια  και τους βαζαμε γουρουνες μπρος απ την εξωπορτα τους και κατοπιν φευγαμε!!
Εκει να δεις φωνες οι γειτονοι και γελια εμεις!!!

OP
OP
S

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Τωρα  θα  γραψω  μια  πλακα  της  στιγμης , πριν  καμια  δωδεκαρια  χρονια .
Μια  μικρη  περιληψη

Συχναζαμε  σε  ένα  μπαρ .Εκει  συχναζαν  και  μια  παρεα  κοριτσιων ( 4 –7 κοπελλες , αναλογα  την  μερα ). Ολες  ηταν  ωραιες  αλλά  δυο  ειδικα  ηταν  απαιχτες .
Μεσα  στην  παρεα  τους  ηρθε  ξαφνικα , μια  ξαδελφη  της  απαιχτης . Αυτή  φοραγε  κατι  περιπου  στρογγυλα  γυαλια  και  ειχε  μια  μονιμη  ξυνιλα  + ο,τι  δεν  ηταν  ομορφη  και  ηταν  χαρακτηριστικη  φατσα  τυπου  << για  πολλες  κλωτσιες >> .Αυτην  την  λεγαμε  ( πριν  την  γνωρισουμε )  << η  κακια  φιλολογος >> αλλά  παρ όλα  αυτά  αυτή  νομιζε  ότι  είναι  ομορφη  και  ειχε  και  ένα  υπεροπτικο  υφος  << σαν  να  ειχε  τσιμπουκωσει  τον  Δια >>.
Ειχαμε  έναν  φιλο  , τον  Ηλια , που  ηταν  για  ειδικες  αποστολες . Του  αρεσε  η  απαιχτη  (  σε  ποιον  δεν  αρεσε ? ) .Ετσι  μια  μερα  της  πιανει  κουβεντα . Μετα  από  ωρα  του  λεει η  απαιχτη  ο,τι  η  ξαδελφη  της ( κακια  φιλολογος ) της  αρεσει  ενας  φιλος  του  από  την  παρεα . Γουσταρε  αυτόν  που  είναι  στην  πρωτη  ιστορια  που  εγραψα .Γνωριζονται  ο  φιλος  με  την  κακια  φιλολογος    και  ω  τι  εκπληξη .Ηταν  πραγματι  φιλολογος .Τελικα  πεσαμε  μεσα  100%  στο  παρατσουκλι .
Μιας  και  εγραψα  για  παρατσουκλι , να  κανω  ένα  νοητικο  πηδημα .
Σε  μια  καφετερια  ηταν  ενας  σερβιτορος  που  ειχε  στο  βλεμμα  του μια  μονιμη  αγωνια  και  ηταν  σαν  να  ειχε  δει  κατι  το  απολυτα  τρομακτικο  ξαφνικα ,στα  βαθη  της  Ασιας .
Αυτόν  τον  λεγαμε  << αυτος    που  γνωρισε  τον  τρομο >>

Επαναφορα  από  την  φλασια .

Γνωριζονται  και  αργοτερα  γνωριστηκαμε  ολοι  με  την  άλλη  παρεα .Την  επομενη  μερα  ερχεται  η  κακια  φιλολογος  μαζι  με  μια  άλλη  φιλη  της .Η  φιλη  της  η  Θαλεια , δεν  ηταν  κατι  το  ιδιετερο, μετρια  προς  τα  κατω , αλλά  φαινοταν  καλος  χαρακτηρας .
Μετα  από  λιγο  κανονιζουν  να  φυγουν  για  καποιο  καλοκαιρινο  κλαμπ , αυτος  μιλαει  με  την  κακια  φιλολογος  και  ενας  άλλος  φιλος  , που  ηταν  ομορφος ,  με  την  Θαλεια .
Την  επομενη  μερα  στο  ιδιο  μαγαζι , βρισκομαι  με  τον  Ηλια  και  του  λεω  τι  εξελιχθηκε  χθες .
Επειτα  του  λεω  για  τον  αλλον  τον  φιλο  που  βγηκε  με  την  θαλεια. Του  λεω  ο,τι  φαινοταν  καλος  χαρακτηρας  αλλά  δεν  ειχε  κατι  να  σε  τραβηξει .Ενώ  συζηταμε  για  την  Θαλεια  και  ο,τι  γενικως  , του  αξιζε  κατι  καλυτερο , τοτε  εκεινη  την  στιγμη  , μπαινει  μεσα  στο  μαγαζι , μια  απιστευτη  μουναρα  , από  << αυτές  που  παγωνουν  τον  χρονο >>
Τοτε  του  λεω  με  απολυτη  φυσικοτητα  και  εκπληξη 

Ωχ …    ρε  αυτή    είναι , …  η  Θαλεια
Αυτος  μπλοκαρει  και  προσπαθει  να  συνδυασει  , αυτά  που  λεγαμε  πριν ,  με  αυτά  που  βλεπει , ετσι  λεει  μπερδεμενος

Ρε  συ ..  εμενα  ….καλη  ..  μου  φαινεται

Η παρακατω  ιστορια  δεν  εχει  σχεση  με  το  θεμα  του  νηματος, αλλά  την  βαζω  , γιατι  εχει  πλακα  και  είναι  από  τα  παιχνιδια  της  ζωης .
Θα  την  γραψω  την  ιστορια , όπως  μου  την  διηγηθηκανε  , δυο  αλλοι  φιλοι 
Αυτοι    οι  δυο  φιλοι  , πηγαινανε  σε  μια  άλλη  καφετερια  και  εκει  ξεραν  έναν  αλλον  φιλο  τους . Ο  φιλος  τους  αυτος , γουσταρε  μια  γκομενα  και  μιλαγανε  μεταξυ  τους  και  πηγαινε  να  την  ψησει . Αυτή  επισης  μιλαγε  και  με  τον    dj της  καφερεριας .
Το  κουφο  της  υποθεσης  είναι  ο,τι  ο  φιλος  των  φιλων  αλλά  και  ο  dj , ηταν  ολοιδιοι .Εκπληκτικη  ομοιοτητα , μπορει  και  στον χαρακτηρα .
Τελικα  η  γκομενα  μπλεκει  με  τον  dj  και  αυτος  το  φυσαγε  και  δεν  κρυωνε. Ειχε  τρελαθει  και  ελεγε  προς  τους  φιλους  του , δειχνοντας  τον  (σωσια  του ) dj

Ρε  θα  τρελαθω , κοιτα  με  ένα  μαλακα  που  τα  φτιαξε . Ρε  κοιτα  πως  είναι  ετσι .

Τωρα  θα  γραψω  για  μια  ιστορια  που  δεν  εγινε  και  το  μετανοιωσα .

Ο  φιλος  που  εγραψα  πριν , ο Ηλιας , ειχε  βρει  περιουσια  από  τον  πατερα  αλλά  αυτος  καταφερε  και  την  αυξησε .Αξιος . Μικρος  ηθελε  να  γινει  δικηγορος  ή  γιατρος    και  επειτα  από  αρκετα  χρονια  , να  γυριζε  στην  κωμοπολη  του  και  να  γινοταν  δημαρχος .
Πριν  από  8-10  χρονια , ετοιμαζοντουσαν  να  γινουν  δημοτικες  εκλογες .Στην  καφετερια  ,μου  ρχεται  σαν  ιδεα , να  παρουμε  μια  φωτογραφια  του  με  κοστουμι  και  να  τυπωσουμε  μεγαλες  αφισες    με  την  φατσα  του  και να  γραφουμε  το  ονομα  του  και  να  τον  ψηφισουνε  για  δημαρχο .
Επειτα  να  παιρναμε  τις  αφισες και  να  τις  κολλαγαμε  το  βραδυ , σε  μια  ακτινα  γυρω  από  την  γειτονεια  του .
Τελικα  δεν  το  πηραμε  ζεστα  και  ειπαμε  ο,τι  με  αυτό  μπορει  να  παρεξηγηθει  και  ετσι  το  αφησαμε. Επειτα  από  καιρο , ο  άλλος  φιλος  του  ειπε    το  τι  ειχαμε  σκοπο  να  κανουμε  και  τοτε  ο  Ηλιας  ειπε  με  γελιο  και  παραπονο

Ω  ρε  γιατι  δεν  το  κανατε ?

Μολις  ξαναβρω  χρονο , θα  γραψω  άλλη  ιστορια  που  εγινε  και  ειχε  πλακα .

OP
OP
S

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Τωρα  άλλη  ιστορια  της  στιγμης . Πανω  κατω  πριν  13  χρονια .

Συχναζαμε  με  τον  κολλητο    σε  ένα  ροκ  μπαρ .Εκει  μας  ξεραν  και  τους  ξεραμε  σχεδον  ολους.
Ένα  βραδυ  ερχονται  μαζι  μας  2  αλλοι  φιλοι  που  ακουγανε  άλλο  ειδος  μουσικης    και  ερχοντουσαν  εκει  για  πρωτη  φορα .
Το  μαγαζι  μεσα , ηταν  σχετικα  μικρο  και  περιμετρικα  ειχε  μπαρες  με  σκαμπο. Οι  υπολοιποι  ηταν  ορθιοι  και  πιναν  το  ποτο  στο  χερι .
Μολις  μπαινουμε  εμεις  ,ειχε  σχεδον  γεμισει  .Ειμαστε  ορθιοι  και  με  αρκετο  κοσμο  διπλα  μας  και  περιμενουμε  να  παραγγειλουμε  .Τοτε  ενας  από  τους  2  φιλους  , βλεπει  έναν  στο  πληθος  με  ασπρο  πουκαμισο .

Πριν  πω  την  συνεχεια , να  περιγραψω  λιγο  αυτόν  με  το  πουκαμισο.
Αυτος  ο  τυπος  ειχε  τελειως  εγκληματικη    φυσιογνωμια    και  ηταν  ψηλος  και  γομαρακι . Αυτόν  τον  τυπο  τον  ξεραμε  καλα  και  περιπου  για  ένα  τριμηνο, καναμε  σχεδον  καθημερινη  παρεα , ετσι  εμεις  τον  βλεπαμε  για  κανονικο .

Ο  φιλος  μολις  βλεπει  την  εγκληματικη  φυσιογνωμια  με  το  ασπρο  πουκαμισο , λεει  προς  εμας  με  χαβαλε  και  γελιο .

Ρε  σεις , αυτος  με  το  ασπρο  πουκαμισο , είναι  ο  σερβιτορος ?
(για  να  τονισει  την  αντιθεση )

Μολις    το  λεει  αυτό , μου  ερχεται  καπακι  η  ιδεα  και  του  λεω .

---Ναι  αυτος    είναι
--- Ναι  καλα
--- Όχι  αυτος  είναι .Να  αφου  σου  λεω  ότι  τον  ξερουμε . Κατσε  να  παω  να  του  πω  να  ερθει  για  να  μην  περιμενουμε.

Παω  στον  φιλο, είναι  στα  4-5 μετρα  μακρια  και  αναμεσα  είναι  άλλες  παρεες  ορθιες .Μολις  φθανω  χαιρετιομαστε    ( οι  αλλοι  βλεπουν ).Του  δειχνω  προς  το  μερος  μας  και  του  λεω .
Εχουν  ερθει  2  ατομα  στην  παρεα  μας    και  ο  ενας  ρωτησε  , αν  εισαι  εσυ  ο  σερβιτορος  και  του  ειπα  ναι. Θα  ερθεις  λιγο  από  κει  να  κανεις  τον  σερβιτορο ?

Ενώ  το  φυσιολογικο  είναι  να  ακουσεις  από  κατι  τετοιους  τυπους  “ Α  γαμησου  που  μου  θες  να  κανω  και  τον  σερβιτορο “  αυτος    το  βρισκει  ενδιαφερον  και  με  χαρα  συμφωνει .

Γυριζω  πισω, αυτοι  εχουν  δει  που  μιλησαμε  και  ο  κολλητος  περιπου  καταλαβε  το  τι  ειχα  σκοπο  να  κανω . Τους  λεω  < Τωρα  ερχεται >
Τοτε  βλεπω  τον  φιλο  με  το  πουκαμισο  να  κυνηγαει  μεσα  στο  μαγαζι  τον  πραγματικο  σερβιτορο , για  να  του  παρει  τον  δισκο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τελικα  παιρνει  τον  δισκο  και  ερχεται  προς  το  μερος  μας . Εγω  παραγγελνω  κανονικα  σαν  να  είναι  κανονικος  σερβιτορος  και  το  ιδιο  κανει  και  ο  κολλητος .Ο  φιλος  με  το  πουκαμισο  , μπηκε  και  αυτος  τελεια  στον  ρολο  του .
Όταν  φθανει  στον  φιλο  που  εκανε  την  ερωτηση, τοτε  αυτος  ο  φιλος , δεν  ξερει  τι  να  πιστεψει. Είναι  αληθεια  αυτό  που  βλεπει  ? Γινεται  αυτή  η  μουρη  να  είναι  σερβιτορος ?
Οποτε  μπερδευεται  τελειως    και  όταν  παει  να  παραγγειλει , αρχιζει    τα  Εεε  Ααα  Οοο .
Το  κουφο  της  ιστοριας, είναι  ότι  μολις  τον  βλεπει  ο  <<  σερβιτορος >>  να  μην  μπορει  να  μιλησει , μπερδευεται  και  αυτος  και  λεει .
Ρε  αυτοι  μου  φαινονται  πιο  λιωμα  από  εμενα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom