Νέα

Ποιος ο καταλληλος τροπος για γνωριμιες με γκομενες ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Απο που έχετε βγάλει γκομενα / γκομενο σε ραντεβου ????? (tet - a tet)

• Ιντερνετ -> chat , καποιο forum , dod , fb , twiter etc...

Ψήφοι: 41 18,1%
  • Μου γνωρισαν οι κοινες παρέες και οι κυκλοι μου

Ψήφοι: 52 22,9%
  • Απο καμάκι

Ψήφοι: 36 15,9%
  • Απο τη δουλεια μου , γυμναστηριο , πανεπιστημιο κτλπ κτλπ

Ψήφοι: 43 18,9%
  • Απο πουθενα , ειμαι μοναχικος και παω μονο σε πουτανες

Ψήφοι: 55 24,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    227

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Καληνυχτα θα τα πουμε αυριο.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ρε μαγκες το μαμησατε  :think:38 σελιδες μολις 5 με 6 σχολια αναφερονται στο θεμα...
:2funny:υμαρτον που λεει και ο ξεδοντιαρης.
τωρα στο θεμα μας καμακι και παλι καμακι
στα κλαμπ στους δρομους στα μωλ στα σουπερ μαρκετ
οπουδηποτε αν σας αρεσει μια γκομενα :tits: βουρ στο πατσα...
εγω μονο μια φορα εκανα σχεση απο γωριμια μεσω παρεας
ολες τις αλλες φορες μονος μου τις βρηκα.
βεβαια η ευκολη και αναιμακτη λυση ειναι οι πουτανες :rockon:
αλλα υπαρχουν και πολλοι αισθηματιες  :2funny:εδω μεσα απ τι εχω
καταλαβει.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
μωρη ροζαλι παλι στην βιζιτα το ριξες; :2funny: :2funny:

φιλαρακο η υπογραφη σου ειναι ολα τα λεφτα
ζουμε για να δουμε την δουρου call girl
:pipa3:μολις ερθει ο συριζα στη εξουσια
πολυ ελλεινειδα και ξινη η κυρια  :s&m_3: :s&m_1:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οταν κάποιος θεωρει δυσκολο το να μπορεσεις να βγάλεις
μια γκομενα εποπ στο στρατο και το να σου βάλει λιγο περισσοτερο
παγωτο μια γκομενα επειδη της ξέφυγε και θελει να ξαναπας και σε νομιζει οτι την ειδες ναπολεων που τα λες αυτα

ή υπερβολικος ζηλιάρης ειναι ή απιστευτος λουζερ. Σκεφτειτε το λογικα... δεν καμακωνουμε ολοι
μεσα απο το ιντερνετ οπως κανει ο αλεξ71 σε πμ για να εχουμε ξεχασει πως ειναι ο εξω κοσμος
ελεος.

Να προσεχετε με ποιους κανετε παρεα οσοι μιλατε με δαυτον  :P

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχεις βγαλει πανεπιστημιο , εισαι μορφωμενος (ακομη και αν δεν αρεσει σε αυτους που ΔΕΝ εχουν βγαλει και δεν θα σε αναγνωρισουν στα αρχιδια σου βεβαια δε πα να γαμηθουνε?????) , εχεις χιουμορ , εισαι εξυπνος , εισαι εμφανισημος και δεν μπορεις να βγαλεις μια γκομενα ΕΠΟΠ??????????????????? του λυκειου????????????????????

οταν λεω οτι εδω μεσα δεν στεκετε καλα... ορισμενοι.... δεν εχω αδικο  :P
καταθλιψη και πεσιμισμος στο φουλ , απουσια αποψης... οι μισοι φοβουνται να εχουν μια αποψη κτλπ κτλπ

φαινεται και απο τις ψηφοφοριες !!!!

Το να το ριχνουμε μονο στο χαβαλε και να ΜΗΝ εχουμε αποψη εμενα δεν μου λεει κατι...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
επειδη το θεμα πηρε κ αλλες διαστασεις κ απο τις γνωριμιες πηγε στις παραλιες ας αρχισω απο κει...αν θελετε καλες θαλασσες μετα την αγια μαρινα κ την τρυπα του καραμανλη υπαρχουν πολλα λιμανακια με βραχακια κυριως οπου τα νερα πολλες φορες ειναι κρυσταλλινα η ετσι δειχνουν τουλαχιστον...δεν φαινονται απο τον δρομο,θελει ψαξιμο...γενικα αποφυγετε τις αμμουδιες εντος αττιμης κ προτιμηστε βραχακια...μια απο τις best παραλιες παντως ειναι μετα τα λεγραινα στην πινακιδα που λεει ΚΕΠΕ...τωρα επειδη εχει διαδωθει το μυστικο εχει χαλασει η φαση κ μαζευτεται καθε καρυδιας καρυδι...παλιοτερα που πηγαινα ημουν μονος μαζι με κανα δυο ατομα ακομα 50 μετρα πιο περα...η παραλια θυμιζει νησι κ απεναντι φαινεται ο πατροκλος...τελευταια βρηκα μια ακομα προς το σουνιο η οποια ειναι γαματη που για να την βρει κανεις θελει guts αφου θελει κ λιγη ορειβασια...το αποτελεσμα ομως σε αποζημιωνει..

palia επάνω ston πάτροκλο ,....είχε και ένα παράνομο ταβερ΄νακι ,με ωραιο ψαράκι ..τη βγάζαμε μούρλια ! ..αλλά η παραλια εκεί μπροστά  είχε μια ιδιαιτερότητα .είχε μια ποικιλία φυκιώ ν στον πυθμένα σε ορισμένα σημεία που ηταν φοβερά αλλεργιογόνα ..αν δεν ηξερες που να πας ,την  πάταγες άσχημα !

;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ασε τις κουλτουριαρες δεν αξιζει.  
Θεατρο και μετα κλασικος ιταλικος κινηματογραφος και πειραματικος κινεζικος κινηματογραφος στα καπακια. Βαρια μουστουρα λεμε.

:birdman:

Το εχει γυρισει στις μαλακιες και αυτος. Ψυχοπαθης σαν χαρακτηρας η του υψους η του βαθους.
Και κανει και αντιφατικες δηλωσεις.
Μανια εχετε οι γκομενες με τον αλμοδοβαρ.  :birdman:

και οι γκει :birdman:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
επειδη το θεμα πηρε κ αλλες διαστασεις κ απο τις γνωριμιες πηγε στις παραλιες ας αρχισω απο κει...αν θελετε καλες θαλασσες μετα την αγια μαρινα κ την τρυπα του καραμανλη υπαρχουν πολλα λιμανακια με βραχακια κυριως οπου τα νερα πολλες φορες ειναι κρυσταλλινα η ετσι δειχνουν τουλαχιστον...δεν φαινονται απο τον δρομο,θελει ψαξιμο...γενικα αποφυγετε τις αμμουδιες εντος αττιμης κ προτιμηστε βραχακια...μια απο τις best παραλιες παντως ειναι μετα τα λεγραινα στην πινακιδα που λεει ΚΕΠΕ...τωρα επειδη εχει διαδωθει το μυστικο εχει χαλασει η φαση κ μαζευτεται καθε καρυδιας καρυδι...παλιοτερα που πηγαινα ημουν μονος μαζι με κανα δυο ατομα ακομα 50 μετρα πιο περα...η παραλια θυμιζει νησι κ απεναντι φαινεται ο πατροκλος...τελευταια βρηκα μια ακομα προς το σουνιο η οποια ειναι γαματη που για να την βρει κανεις θελει guts αφου θελει κ λιγη ορειβασια...το αποτελεσμα ομως σε αποζημιωνει..επισης υπαρχουν κ 2 ακομα παραλιες μετα το λαγονησι που δεν φαινονται σε καμια περιπτωση απο τον δρομο...η πλακα ειναι οτι διπλα σε αυτες εχει μια παραλια του δημου με ξαπλωστρες οπου γινεται της πουτανας κ κανεις δεν κανει τον κοπο να ερθει σε αυτες που αναφερω γιατι ενω ειναι διπλα παρολαυτα δεν φαινονται γιατι ειναι μεσα σε ενα κλειστο κολπακι...ο μυθος λοιπον οτι στην αττικη δεν υπαρχουν παραλιες δεν ισχυει...απλα ο ελληνας οπως κ σε αλλα θεματα λειτουργει σαν προβατο...ολα τα θελει στο πιατο κ δεν ψαχνεται απο μονος του...οπου τον πανε εκει παει....

μη λετε τις γαματες παραλιες απο δω κι απο κει γιατι μαζευονται ολοι εκει μετα :grin:
καπως ετσι εγινε και με την παραλια του καπε και πλεον δεν υπαρχει τετραγωνικο να βαλεις πετσετα...

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
κ μεις να μην τα πουμε τα λενε οι φυλλαδες στα περιπτερα κατα καιρους...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εχεις βγαλει πανεπιστημιο , εισαι μορφωμενος (ακομη και αν δεν αρεσει σε αυτους που ΔΕΝ εχουν βγαλει και δεν θα σε αναγνωρισουν στα αρχιδια σου βεβαια δε πα να γαμηθουνε?????) , εχεις χιουμορ , εισαι εξυπνος , εισαι εμφανισημος και δεν μπορεις να βγαλεις μια γκομενα ΕΠΟΠ??????????????????? του λυκειου????????????????????

οταν λεω οτι εδω μεσα δεν στεκετε καλα... ορισμενοι.... δεν εχω αδικο  :P
καταθλιψη και πεσιμισμος στο φουλ , απουσια αποψης... οι μισοι φοβουνται να εχουν μια αποψη κτλπ κτλπ

φαινεται και απο τις ψηφοφοριες !!!!

Το να το ριχνουμε μονο στο χαβαλε και να ΜΗΝ εχουμε αποψη εμενα δεν μου λεει κατι...

τυπε αστους στην μιζερια τους....κανεις δεν καταλαβαινει οτι πισω απο το αβαταρ του μπολντη δεν κρυβεται ενας ανθρωπος αλλα μια ιδεα και οι ιδεες ειναι αλεξισφαιρες οσο κακο και αν νομιζουν οτι κανουν σε αυτους που ειναι φορεις τους  :sunglasses:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Τωρα που καλοκαιριασε ενας ειναι ο τροπος να ριχνεται μουνια στα νησια ...

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Στο συγκεκριμενο θεμα δεν πιστευω πως υπαρχει καταλληλος και ακαταλληλος τροπος για να γνωρισεις καποιον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom