Νέα

Ποιος ο καταλληλος τροπος για γνωριμιες με γκομενες ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Απο που έχετε βγάλει γκομενα / γκομενο σε ραντεβου ????? (tet - a tet)

• Ιντερνετ -> chat , καποιο forum , dod , fb , twiter etc...

Ψήφοι: 41 18,1%
  • Μου γνωρισαν οι κοινες παρέες και οι κυκλοι μου

Ψήφοι: 52 22,9%
  • Απο καμάκι

Ψήφοι: 36 15,9%
  • Απο τη δουλεια μου , γυμναστηριο , πανεπιστημιο κτλπ κτλπ

Ψήφοι: 43 18,9%
  • Απο πουθενα , ειμαι μοναχικος και παω μονο σε πουτανες

Ψήφοι: 55 24,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    227

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Τι διαολο, στο τριγωνο των βερμουδων πατε για μπανιο?

ηταν το γνωστο τσουτσουναμι της Λευκαδας, δε το χες ακουσει? Την ειχε βαλει την αλλη κατω και την εσερνε 10 λεπτα στον πατο ... αλλο να στο λεω και αλλο να το βλεπεις.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
επειδη το θεμα πηρε κ αλλες διαστασεις κ απο τις γνωριμιες πηγε στις παραλιες ας αρχισω απο κει...αν θελετε καλες θαλασσες μετα την αγια μαρινα κ την τρυπα του καραμανλη υπαρχουν πολλα λιμανακια με βραχακια κυριως οπου τα νερα πολλες φορες ειναι κρυσταλλινα η ετσι δειχνουν τουλαχιστον...δεν φαινονται απο τον δρομο,θελει ψαξιμο...γενικα αποφυγετε τις αμμουδιες εντος αττιμης κ προτιμηστε βραχακια...μια απο τις best παραλιες παντως ειναι μετα τα λεγραινα στην πινακιδα που λεει ΚΕΠΕ...τωρα επειδη εχει διαδωθει το μυστικο εχει χαλασει η φαση κ μαζευτεται καθε καρυδιας καρυδι...παλιοτερα που πηγαινα ημουν μονος μαζι με κανα δυο ατομα ακομα 50 μετρα πιο περα...η παραλια θυμιζει νησι κ απεναντι φαινεται ο πατροκλος...τελευταια βρηκα μια ακομα προς το σουνιο η οποια ειναι γαματη που για να την βρει κανεις θελει guts αφου θελει κ λιγη ορειβασια...το αποτελεσμα ομως σε αποζημιωνει..επισης υπαρχουν κ 2 ακομα παραλιες μετα το λαγονησι που δεν φαινονται σε καμια περιπτωση απο τον δρομο...η πλακα ειναι οτι διπλα σε αυτες εχει μια παραλια του δημου με ξαπλωστρες οπου γινεται της πουτανας κ κανεις δεν κανει τον κοπο να ερθει σε αυτες που αναφερω γιατι ενω ειναι διπλα παρολαυτα δεν φαινονται γιατι ειναι μεσα σε ενα κλειστο κολπακι...ο μυθος λοιπον οτι στην αττικη δεν υπαρχουν παραλιες δεν ισχυει...απλα ο ελληνας οπως κ σε αλλα θεματα λειτουργει σαν προβατο...ολα τα θελει στο πιατο κ δεν ψαχνεται απο μονος του...οπου τον πανε εκει παει....

τωρα σχετικα με τις γνωριμιες...οι γνωριμιες ειναι οντως ενα πολυ πονεμενο θεμα στην ελλαδα...εχει καταντησει πια αηδια το θεμα...κατι τοσο φυσιολογικο εχει αναλυθει περισσοτερο κ απο το κυπριακο,επειδη υπαρχουν τοσα πολλα μαλακισμενα μυαλα θηλυκα κ αρσενικα....καταρχας υπαρχει ανωριμοτητα κ απο τα δυο φυλλα στο θεμα προσεγγισης...πχ.υπαρχει το κλισε οτι αν καποιος φλερταρει μια κοπελα εξω σημαινει οτι δεν ψαχνεται για κατι σοβαρο,αλλα απλα για να πηδηξει...ετσι εχουν μαθει οι μαλακισμενες απο τη μαμα τους,τα ιδια τους λενε κ οι κολλητες τους...βεβαια το κουφο ειναι οτι μπορει να διστασουν να πανε με το παιδι που τις φλερταρε σε ενα μπαρακι,αλλα με τον μπαρμαν θα το επιδιωξουν κιολας κ ας μην τον ξερουν καν...γνωριμιες σοβαρες μπορει να γινουν παντου...το τι ειναι σοβαρο κ το τι δεν ειναι το οριζουμε εμεις κ οχι ο τροπος που γνωρισαμε καποια η το μερος...αν θελεις να κανεις μια σχεση κ αυτη που εχεις απεναντι σου θελει να κανει το ιδιο τοτε ολα οκ...μπορει να την γνωρισεις οπουδηποτε...εξω στη σταση,στην ουρα για το ταμειο,σε καποιο κλαμπακι,στη σχολη,στη δουλεια,σε καποιο παρτυ,μεσα απο κοινη παρεα...ειχα φιλο βλακα που βγαιναμε,καθομασταν σε καφετερια,μιλουσα εγω στο διπλανο τραπεζι κ αυτος κοκκινιζε κ αναρωτιοταν τι κανω?στην ελλαδα δηλαδη το καμακι η καλυτερα το φλερτ θα ελεγα θεωρειται η υστατη ντροπη απο καποιους βλαμενους κ βλαμενες...κατι το τοσο φυσιολογικο κατα τ'αλλα...το κλισε οτι σοβαρη σχεση μπορεις να κανεις μονο μεσα απο παρεα δεν ισχυει....γυναικα για σχεση μπορεις να βρεις οπουδηποτε αρκει επαναλαμβανω να το θελουν κ οι δυο κ να μην εχουν ηλιθια κολληματα....προσωπικα,δυο σχεσεις που μου χουν μεινει ηταν η μια μεσα απο τη σχολη-ολα καλα εδω θα πειτε-κ η αλλη μεσα απο site στο iternet κ μαλιστα με ωραια κ καλη κοπελα-ναι κ αυτο δεν αποκλειεται...οι παρεες που επιμενουν καποιοι ναι μεν καλες ειναι,αλλα υπαρχει ενα θεμα...καταρχας εξαντλουνται..μεσα σε μια παρεα θα υπαρχουν 2,3,4,αντε 5 γυναικες...αναγκαζεσαι να βγαινεις με τους ιδιους κ τους ιδιους για να καταφερεις μια απο αυτες...στη μια θα την πεσει ο ενας,στην αλλη ο αλλος,η τριτη μπορει να ειναι ψωνιο κ να το παιζει δυσκολη,η τεταρτη μπορει να ειναι κολλημενη με τον πρωην της...γαμησε τα δηλαδη....κ συ θα βγαινεις με τις ιδιες κ τις ιδιες μηπως τελικα κατσει καμια...ασε που στις παρεες γινονται μπερδεματα πολλες φορες κ παρεξηγησεις,κουτσομπολια κ αλλα...επισης οι γκομενες σχεδον παντα την ψωνιζουν γιατι ολη η παρεα ασχολειται με αυτες...ολοι κρεμονται απο το μουνι τους,μηπως κ καταφερει να γαμησει κανεις...tragic που λεει κ η αλλη η μαλακισμενη στη διαφημιση
εχω προσφατο παραδειγμα απο ελλεηνιδα σε παρεα με την οποια ειχα παρεξηγηθει...ερχεται λοιπον ενας φιλος απο την παρεα κ μου λεει "ρε μαλακα γιατι της την ειπες της γκομενας?τωρα θα σε κραξουν οι υπολοιποι...κ ασε που αυτη μπορει να τα παρει κ να μην ξαναφερει φιλες..."μιλαμε δηλαδη για τη πλεον ηλιθια αποψη...θα πρεπει με αλλα λογια να κανουμε τις παπιες ακομα κ αν εχουμε δικιο μην τυχον κ παρεξηγηθει καποια μαλακισμενη απο την παρεα...δηλαδη οι αντρες της παρεας αντι να παρουν το μερος του φιλου τους που στην προκειμενη περιπτωση εχει κ δικιο παιρνουν το μερος της ελλεηνιδας μην τυχον κ χασουν το μουνι της...φανταστειται τετοιους τυπους δηλαδη να εχουν κ σχεση...αν φυλανε σαν ιερο τοτεμ τις γκομενες της παρεας κ δεν σηκωνουν αναστημα σκεφτειτε ποσο υποδουλοι ειναι στις δικες τους γκομενες κ τι παρανοικες καταστασεις ανεχονται χωρις να βγαλουν τσιμουδια μην τυχον κ χασουν το γαμησι...
γενικα οι παρεες δεν ειναι αξιοπιστες παντα...επειδη υπαρχουν κ παρτακηδες φιλοι...ποσες φορες εχω φερει γκομενες στην παρεα κ αλλοι δεν εχουν φερει ουτε μια κ το μονο που ξερουν ειναι να απαιτουν...βασιστειτε λοιπον στους εαυτους σας πρωτα δυστυχως οσο δυσκολο κ αν ειναι...ολα τα αλλα ειναι μαλακιες

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
καργα
και αλμοδοβαρ επισης
Το εχει γυρισει στις μαλακιες και αυτος. Ψυχοπαθης σαν χαρακτηρας η του υψους η του βαθους.
Και κανει και αντιφατικες δηλωσεις.
Μανια εχετε οι γκομενες με τον αλμοδοβαρ.  :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Aπόψε εδώ μαζευόμαστε;;; :coffee:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Aπόψε εδώ μαζευόμαστε;;; :coffee:
Πες μας την αποψη σου για το αλμοβοδαρ.
Συμπασχεις με τις αδυναμες ηρωιδες του και γενικα με τους προβληματικους χαρακτηρες του;  :coffee:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πες μας την αποψη σου για το αλμοβοδαρ.
Συμπασχεις με τις αδυναμες ηρωιδες του και γενικα με τους προβληματικους χαρακτηρες του;  :coffee:
Φιλενάδα εγώ σήμερα είδα Κιμούλη...να πάει να γαμηθεί ο Αλμοδοβάρ(επιμένουμε ελληνικά) :)

Υ.Γ.Kαι παρεμπιπτόντως ίσως το θέατρο να΄ναι ένας τρόπος κ ένα μέρος για γνωριμίες με γκόμενες. :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ασε τις κουλτουριαρες δεν αξιζει.  
Θεατρο και μετα κλασικος ιταλικος κινηματογραφος και πειραματικος κινεζικος κινηματογραφος στα καπακια. Βαρια μουστουρα λεμε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ασε τις κουλτουριαρες δεν αξιζει.  
Θεατρο και μετα κλασικος ιταλικος κινηματογραφος και πειραματικος κινεζικος κινηματογραφος στα καπακια. Βαρια μουστουρα λεμε.
Κάτσε ρε μαλάκα που το πήγες από τον Κιμούλη στον κλασικό ιταλικό κινηματογράφο κ πειραματικό κινέζικο,υπάρχει κ ενδιάμεσο στάδιο. :2funny:

Πάντως από άποψη τέχνης είμαστε εντελώς για τον πούτσο με ελάχιστες εξαιρέσεις... :- έχω δει καμιά 25ρια παραστάσεις κ με εντυπωσίασαν 5 κ 5 μου άφησαν ενδιάμεση εντύπωση...στις άλλες έβριζα που πλήρωσα εισητήριο. :headbang:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ποτε θα σε δουμε στο σανιδι κουκλα;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ποτε θα σε δουμε στο σανιδι κουκλα;
Δε ξέρω κούκλε...θα δείξει...καταρχήν πρέπει να το αποφασίσω να αφήσω τα υπόγεια εργαστήρια κ να πιάσω καμιά ανωτέρα δραματική σχολή. :boobies:

Αλλά αυτό ΠΡΩΤΟΝ κοστίζει...και ΔΕΥΤΕΡΟΝ προϋποθέτει να τελειώσω την κανονική σχολή μου αλλιώς θα με κρεμάσουν από το σπίτι κ δεν θα με απολαύσετε ποτέ στο σανίδι. :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom