διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Οχι.την εχεις ακουσει τη διαφημιση ή γελας ετσι?
Πέτυχες ακριβώς τις εθνικότητες των κοριτσιών που ήταν στο κότερο μου
Οχι.την εχεις ακουσει τη διαφημιση ή γελας ετσι?
Ναι ρε εννοειται.Μιλαμε για χτυπηματα και οχι μαλακιες. Να γυριζω πισω με μελιανες, ενας φιλος ειχε παθει διασειση.
Οχι.
Πέτυχες ακριβώς τις εθνικότητες των κοριτσιών που ήταν στο κότερο μου
Μην είσαι πολύ εκδηλωτικός , κράτα ένα μυστήριο, μη λες πολλά κ πρόσεξε τον τόνο της φωνής σου
Η ακόμα οταν μπαίνουν πετραδάκια στα απόκρυφα σου.οταν σε βγαζει χωρις μαγιο να δεις πλακα που εχει...ή οταν στο σκιζει...
Χμμμ (με χαμηλά μπάσα)
Μου εβγαλε το πανω μια φορα...Ευτυχως δε μου εχει σκισει κανενα....
οταν σε βγαζει χωρις μαγιο να δεις πλακα που εχει...ή οταν στο σκιζει...
Χμμμ (με χαμηλά μπάσα)
Ρε στην θαλασσα γενικα τολμαω πραγματα, διπλα σε θαλασσα μεγαλωσα αλλα εχω κολλημα με το ζεστο νερο τι να πω, κολληματα ειναι αυτα.this i cannot...
απο τοτε σου βγηκε η λατρεια με την κατρουλοθαλασσα? ρε μπας και γουσταρεις water sports και μας το φερνεις με τροπο επειδη ειναι ο αλεξ ονλαιν και φοβασαι μη σε πει κρυφαδελφη?
φτιαξε λιγο τα πριμα και επισης μη μικροφωνιζεις
Η ακόμα οταν μπαίνουν πετραδάκια στα απόκρυφα σου.
Μισά-μισά τα κέρδη.ειμαι καλη η ρουφιανα...προλαβαινω να παιξω ενα κινο?
Και μετα θα το φωτογραφισει, θα φτιαξει ενα θρεντ και θα το βγαλει στον πλειστηριασμο, οπως καποτε με ενα βρακι.Έλα τώρα που ξεκινάνε τα μελτέμια,,, Και μην ανησυχείς, αν δεν στο σκίσει η θάλασσα θα το σκίσω εγώ.....
Πως γίνεται να στο σκίσει καλέ ?
Προυπόθεση είναι να γουστάρει η γκόμενα
You can't teach an old dog new tricks.μπορεις να νιωσεις εστω και για λιγο την ηδονη της πισω πορτας χωρις το φοβο οτι θα σε χαρακτηρισουν γκει?
Ρε στην θαλασσα γενικα τολμαω πραγματα, διπλα σε θαλασσα μεγαλωσα αλλα εχω κολλημα με το ζεστο νερο τι να πω, κολληματα ειναι αυτα.
water sports οχι ιδιαιτερα βασικα, εκτος απο καμια κουλουρα. Ψαραντεφουκο ομως ναι.
Τώρα ?
Την χουφτωσατε μια χαρα, ε εκφυλες?εχει γινει...στο καθισμα στη λευκαδα...φιλη βγηκε τσιτσιδι εξω και τρεχαμε με τις πετσετες να την μαζεψουμε
Και μετα θα το φωτογραφισει, θα φτιαξει ενα θρεντ και θα το βγαλει στον πλειστηριασμο, οπως καποτε με ενα βρακι.
Ναι εχω ακουσει την ιστορια. Ειχε παει η green peace να την σπρωξει πισω στην θαλασσα ειχα ακουσει.εχει γινει...στο καθισμα στη λευκαδα...φιλη βγηκε τσιτσιδι εξω και τρεχαμε με τις πετσετες να την μαζεψουμε