mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Kάτι δεν μου αρέσει στις απαντήσεις σου
και ο γιατρός μου πάντα ναι μου έλεγε
βρισκεις??..
Kάτι δεν μου αρέσει στις απαντήσεις σου
και ο γιατρός μου πάντα ναι μου έλεγε
οχι ρε μαν....ο κοσνικ ειναι κυριΑ με Α κεφαλαίο......Μπαν στον κοσνικ
εχω γραψει πολλες φορες οτι δεν κανω πιπες...τις σιχαινομαι...
Κοιτάξτε...πιστεύω σε όλες τις γυναίκες μέλη εδώ μέσα...θα πέφτει τρελό πέσιμο.
Ανεξάρτητα απο το τι λένε κάποιοι, ή αν τις σνομπάρουν ή αν τις θεωρούν και εγώ δεν ξέρω τι....πάρα μα πάρα πολλοι τις λιγουρευονται.
Δεν ξέρω οι ίδιες τι έχουν να δηλώσουν, μπορεί να μη θέλουν κιλας και δικαιωμα τους.
Το σιγουρο είναι πως και οι ιδιες μπαινουν εδώ για χαβαλε, για πληροφόρηση, για παρεα...και πιστεύω λιγότερο για να "πηδηξουν" όπως οι περισσότεροι άντρες μέλη.
Ασε που οι γκομενες σαυτα δεν πιάνονται...τα λιγουρια τα μυρίζουν απο μακρια..
Οπως και ναχει ο καλυτερος τρόπος για να γνωρίσεις γκόμενα είναι να κοινωνικοποιείσαι και επίσης να έχεις υπομονη (το εκτιμονε και αυτο οι γκομενες...αρκει μη δείξεις μαλάκας απο την υπομονη)
μονο λεει πιπες......δεν κανει.....
μονο λεει πιπες......δεν κανει.....
Οπως?υπαρχουν και αυτες που τα επιδιωκουν
οτι ζηταει ο πελατης να κανεις πουτανιτσα.....βαζω και δαχτυλακι ομως...
οτι ζηταει ο πελατης να κανεις πουτανιτσα.....
Μην μιλατε στην καριολα. Δεν κανει πιπες λεει το βλαμμενο.
Ποιες εννοεις? Ονοματα.τι δεν καταλαβες?
Τι δεν κανει???Μην μιλατε στην καριολα. Δεν κανει πιπες λεει το βλαμμενο.
Ποιες εννοεις? Ονοματα.
Πολυ απλουστευτικο.Πάντως οι ανθρώπινες σχέσεις, έχουν γινεί πολύ δύσκολες (και δεν εννοώ μόνο τις ερωτικές, τις σεξουαλικές..αλλά και τις φιλικές, τις εργασιακές..οτιδήποτε)
Οι τρόποι επικοινωνίας πια είναι άπειροι...η τεχνολογία μας έχει δώσει απίστευτα μέσα...αλλά αυτο δεν μας έφερε πραγματικά πιο κοντα.
Αντίθετα μας αποξένωσε.
Ολοι είναι καχυποπτοι με όλους. ..και είναι και φυσικο.
Γενικά ζουμε σε καιρούς τελείως απάνυρωπους, χωρίς συναισθημα (είτε αυτό είναι έρωτας..είτε σεξουαλική επιθυμία...είτε φιλική διάθεση..είτε κατανόηση..είτε και μίσος ακόμα)
Υπάρχει ένα επιπεδωμένο συναίσθημα...flat...
Ολα περνάνε δίπλα μας...εναλλάσσονται εικόνες φρίκης και διασκέδασης...σοβαρου και αστείου...και τις αντιμετωπίζουμε με την ίδια απάθεια...βλέποντας την μπάρα του download να κατεβάζει kbytes, mbytes, gbytes....
την κουαντριν εννοει. αρχισανε τα μαχαιρια οι κιουριες
Α η Κουαρ δεν με απασχολει. Αδιάφορο τοτε.την κουαντριν εννοει. αρχισανε τα μαχαιρια οι κιουριες
Ποιες εννοεις τοτε? Περιμενουμε.γιατι να εννοω την κουαντριν?
ηλιθιος εισαι?
Ποιες εννοεις? Ονοματα.