alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Βρισια ειναι το καριολα?Πως και βριζεις;
Τιτλος τιμης ειναι.
Βρισια ειναι το καριολα?Πως και βριζεις;
νταξει την ειπες τη μπηχτη σου, την πιασαμε, ολα οκ παμε παρακατω. εκτος και εχεις στραβωσει σοβαρα με τη φιλη σου
Τέλος (και κλείνω γιατι βλέπω πως μιλάω μονος μου...και είμαι off topic) οι γυναίκες μέσα στην εξυπνάδα τους...και ενώ κρινουν σωστά...στο τέλος διαλέγουν ηλίθια!
γιατί αυτο?
Ας πουμε εντυπωσιαάζονται απο το σοφιστικέ στυλ του alex71, μπερδεύονται αλλά ασχολούνται με το χυμαδιο στυλ του ektorlopez, σνομπάρονται αλλά κολπικά εξιτάρονται απο το brutal στυλ του μπολντη ή του μαριου... και ίσως τελικά (μερικές) υγραίνονται απο το μισογυνισμό του λακη...
Υπάρχουν και διαστροφές φυσικά (τις οποίες ουδέποτε σνομπαρα..)
Δηλαδη ολες οι ανωτερω επιλογες θα ηταν ηλιθιες?Τέλος (και κλείνω γιατι βλέπω πως μιλάω μονος μου...και είμαι off topic) οι γυναίκες μέσα στην εξυπνάδα τους...και ενώ κρινουν σωστά...στο τέλος διαλέγουν ηλίθια!
γιατί αυτο?
Ας πουμε εντυπωσιαάζονται απο το σοφιστικέ στυλ του alex71, μπερδεύονται αλλά ασχολούνται με το χυμαδιο στυλ του ektorlopez, σνομπάρονται αλλά κολπικά εξιτάρονται απο το brutal στυλ του μπολντη ή του μαριου... και ίσως τελικά (μερικές) υγραίνονται απο το μισογυνισμό του λακη...
Τέλος (και κλείνω γιατι βλέπω πως μιλάω μονος μου...και είμαι off topic) οι γυναίκες μέσα στην εξυπνάδα τους...και ενώ κρινουν σωστά...στο τέλος διαλέγουν ηλίθια!
γιατί αυτο?
Γιατι αυτο που υπαινισσεσαι, δεν το πιστευω.
εαν δε μπορει να αντιληφθεις ποτε καποια γκομενα κανει πλακα και ποτε παιζει με τα λιγουρια επειδη γουσταρει τους λιγουρηδες τοτε εχεις σοβαρο προβλημα....εκτος αν ανηκεις στην κατηγορια οποτε οντως ειναι δυσκολο να το διακρινεις αυτο
Καριολη γαμιεσαι.ααααααααααααχαχαχαχα
Γιατι να τις ζηλευουν?ναι δε μπορω ποτε να αντιληφθω γιατι οι χονδρες να ζηλευουν τις μουναρες φιλες τους
ναι δε μπορω ποτε να αντιληφθω γιατι οι χονδρες να ζηλευουν τις μουναρες φιλες τους
Τι εχετε παθει εσεις οι δυο?πραγματικα...με καθε ποστ σου αποδεικνυεις ποσο κουτοπονηρος εισαι...σταματα σε παρακαλω
οι κουτοπονηροι ειναι χειροτεροι και απο τους ηλιθιους....
δεν υπαινισσομαι απολυτως τιποτα...μιλησα γενικα και ο εκτορας πεταχτηκε και αναφερθηκε στην κουαρ....
αρα ή ειναι παντελως ηλιθιος ή την θεωρει γκομενα που γουσταρει να μιλαει με τον καθε λιγουρα του φορουμ....
το δευτερο ενδεχομενο ακομα και εαν εγω το πιστευα οπως καταλαβαινεις δε θα μπορουσε να το σκεφτει ποσο μαλλον να το προφερει εαν δεν ειχε περασει και απο το μυαλο του ιδιου...
Εγώ πάντως από όλους αυτούς θα θέλα να'μαι ο alex71.Τέλος (και κλείνω γιατι βλέπω πως μιλάω μονος μου...και είμαι off topic) οι γυναίκες μέσα στην εξυπνάδα τους...και ενώ κρινουν σωστά...στο τέλος διαλέγουν ηλίθια!
γιατί αυτο?
Ας πουμε εντυπωσιαάζονται απο το σοφιστικέ στυλ του alex71, μπερδεύονται αλλά ασχολούνται με το χυμαδιο στυλ του ektor lopez, σνομπάρονται αλλά κολπικά εξιτάρονται απο το brutal στυλ του μπολντη ή του μαριου... και ίσως τελικά (μερικές) υγραίνονται απο το μισογυνισμό του λακη...
Δεξιος αστος δικηγορος δηλαδη?Εγώ πάντως από όλους αυτούς θα θέλα να'μαι ο alex71.
χαχα στρουμπουλο γατακι, εγω το εχω πει ευθεως οτι ειναι κοκ τιζερ η κουαρ. το οτι αρνεισαι οτι αυτο εννοουσες ειναι απλα το τεστακι που απετυχες και αποδεικνυεις οτι ηταν κακοβουλη η μπηχτη σου ;)
Τι εχετε παθει εσεις οι δυο?
Εχω χασει κατι?
Τι εχετε παθει εσεις οι δυο?
Εχω χασει κατι?
Χειροτερος και απο σενα θα γινει.Δεξιος αστος δικηγορος δηλαδη?
Εδω ενα δικιο το εχει .πραγματικα ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι? με κουραζεις περισσοτερο και απο το μπολντ...
βαζει και τεστακια λεει το χαπατο στα οποια απετυχα
να σαι καλα
Αλλά όχι χανούμι.Δεξιος αστος δικηγορος δηλαδη?