Νέα

Ποιος ο καταλληλος τροπος για γνωριμιες με γκομενες ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Απο που έχετε βγάλει γκομενα / γκομενο σε ραντεβου ????? (tet - a tet)

• Ιντερνετ -> chat , καποιο forum , dod , fb , twiter etc...

Ψήφοι: 41 18,1%
  • Μου γνωρισαν οι κοινες παρέες και οι κυκλοι μου

Ψήφοι: 52 22,9%
  • Απο καμάκι

Ψήφοι: 36 15,9%
  • Απο τη δουλεια μου , γυμναστηριο , πανεπιστημιο κτλπ κτλπ

Ψήφοι: 43 18,9%
  • Απο πουθενα , ειμαι μοναχικος και παω μονο σε πουτανες

Ψήφοι: 55 24,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    227

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Τέλος (και κλείνω γιατι βλέπω πως μιλάω μονος μου...και είμαι off topic) οι γυναίκες μέσα στην εξυπνάδα τους...και ενώ κρινουν σωστά...στο τέλος διαλέγουν ηλίθια!
γιατί αυτο?

Ας πουμε εντυπωσιαάζονται απο το σοφιστικέ στυλ του alex71, μπερδεύονται αλλά ασχολούνται με το χυμαδιο στυλ του ektorlopez, σνομπάρονται αλλά κολπικά εξιτάρονται απο το brutal στυλ του μπολντη ή του μαριου... και ίσως τελικά (μερικές) υγραίνονται απο το μισογυνισμό του λακη...
Υπάρχουν και διαστροφές φυσικά (τις οποίες ουδέποτε σνομπαρα..)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
νταξει την ειπες τη μπηχτη σου, την πιασαμε, ολα οκ παμε παρακατω. εκτος και εχεις στραβωσει σοβαρα με τη φιλη σου  :2funny:

εαν δε μπορει να αντιληφθεις ποτε καποια γκομενα κανει πλακα και ποτε παιζει με τα λιγουρια επειδη γουσταρει τους λιγουρηδες τοτε εχεις σοβαρο προβλημα....εκτος αν ανηκεις στην κατηγορια οποτε οντως ειναι δυσκολο να το διακρινεις αυτο :)

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τέλος (και κλείνω γιατι βλέπω πως μιλάω μονος μου...και είμαι off topic) οι γυναίκες μέσα στην εξυπνάδα τους...και ενώ κρινουν σωστά...στο τέλος διαλέγουν ηλίθια!
γιατί αυτο?

Ας πουμε εντυπωσιαάζονται απο το σοφιστικέ στυλ του alex71, μπερδεύονται αλλά ασχολούνται με το χυμαδιο στυλ του ektorlopez, σνομπάρονται αλλά κολπικά εξιτάρονται απο το brutal στυλ του μπολντη ή του μαριου... και ίσως τελικά (μερικές) υγραίνονται απο το μισογυνισμό του λακη...

Υπαρχουν αυτες που λες και υστερα λενε εμενα ανωμαλη που μ'αρεσει να πηδαω  με στραπον.....    :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
γιατί αυτο?

Δηλαδη ολες οι ανωτερω επιλογες θα ηταν ηλιθιες?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γιατί αυτο?

ααααααααααααχαχαχαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατι αυτο που υπαινισσεσαι, δεν το πιστευω.

δεν υπαινισσομαι απολυτως τιποτα...μιλησα γενικα και ο εκτορας πεταχτηκε και αναφερθηκε στην κουαρ....
αρα ή ειναι παντελως ηλιθιος ή την θεωρει γκομενα που γουσταρει να μιλαει με τον καθε λιγουρα του φορουμ....
το δευτερο ενδεχομενο ακομα και εαν εγω το πιστευα οπως καταλαβαινεις δε θα μπορουσε να το σκεφτει ποσο μαλλον να το προφερει εαν δεν ειχε περασει και απο το μυαλο του ιδιου...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εαν δε μπορει να αντιληφθεις ποτε καποια γκομενα κανει πλακα και ποτε παιζει με τα λιγουρια επειδη γουσταρει τους λιγουρηδες τοτε εχεις σοβαρο προβλημα....εκτος αν ανηκεις στην κατηγορια οποτε οντως ειναι δυσκολο να το διακρινεις αυτο :)

ναι δε μπορω ποτε να αντιληφθω γιατι οι χονδρες να ζηλευουν τις μουναρες φιλες τους  :dancing: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ναι δε μπορω ποτε να αντιληφθω γιατι οι χονδρες να ζηλευουν τις μουναρες φιλες τους  :dancing: :2funny:

πραγματικα...με καθε ποστ σου αποδεικνυεις ποσο κουτοπονηρος εισαι...σταματα σε παρακαλω :)
οι κουτοπονηροι ειναι χειροτεροι και απο τους ηλιθιους....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
πραγματικα...με καθε ποστ σου αποδεικνυεις ποσο κουτοπονηρος εισαι...σταματα σε παρακαλω :)
οι κουτοπονηροι ειναι χειροτεροι και απο τους ηλιθιους....
Τι εχετε παθει εσεις οι δυο?
Εχω χασει κατι?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν υπαινισσομαι απολυτως τιποτα...μιλησα γενικα και ο εκτορας πεταχτηκε και αναφερθηκε στην κουαρ....
αρα ή ειναι παντελως ηλιθιος ή την θεωρει γκομενα που γουσταρει να μιλαει με τον καθε λιγουρα του φορουμ....
το δευτερο ενδεχομενο ακομα και εαν εγω το πιστευα οπως καταλαβαινεις δε θα μπορουσε να το σκεφτει ποσο μαλλον να το προφερει εαν δεν ειχε περασει και απο το μυαλο του ιδιου...

χαχα στρουμπουλο γατακι, εγω το εχω πει ευθεως οτι ειναι κοκ τιζερ η κουαρ. το οτι αρνεισαι οτι αυτο εννοουσες ειναι απλα το τεστακι που απετυχες και αποδεικνυεις οτι ηταν κακοβουλη η μπηχτη σου  ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
γιατί αυτο?

Ας πουμε εντυπωσιαάζονται απο το σοφιστικέ στυλ του alex71, μπερδεύονται αλλά ασχολούνται με το χυμαδιο στυλ του ektor lopez, σνομπάρονται αλλά κολπικά εξιτάρονται απο το brutal στυλ του μπολντη ή του μαριου... και ίσως τελικά (μερικές) υγραίνονται απο το μισογυνισμό του λακη...
Εγώ πάντως από όλους αυτούς θα θέλα να'μαι ο alex71. :sunglasses:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχα στρουμπουλο γατακι, εγω το εχω πει ευθεως οτι ειναι κοκ τιζερ η κουαρ. το οτι αρνεισαι οτι αυτο εννοουσες ειναι απλα το τεστακι που απετυχες και αποδεικνυεις οτι ηταν κακοβουλη η μπηχτη σου  ;)

πραγματικα ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι? με κουραζεις περισσοτερο και απο το μπολντ...
βαζει και τεστακια λεει το χαπατο :2funny: στα οποια απετυχα :2funny:
να σαι καλα :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τι εχετε παθει εσεις οι δυο?
Εχω χασει κατι?

τιποτα διαφορετικο απο τα συνηθισμενα...ο εκτορας με παραθετει, ασχολειται, λεει πιπες περνιεται για μαγκας και ξυπνιος και εγω απλα γελαω με τα χαλια του :)

απο ολους οσους διαβασαν ο,τι εγραψα μονο ο εκτορας ευαισθητοποιηθηκε και θεωρησε οτι αναφερομαι σε γκομενες του φορουμ....και μαλιστα με συγκεκριμενα ονοματα στο μυαλο του...μμμμχχχμμμμ....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεξιος αστος δικηγορος δηλαδη?
Χειροτερος και απο σενα θα γινει.
πραγματικα ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι? με κουραζεις περισσοτερο και απο το μπολντ...
βαζει και τεστακια λεει το χαπατο :2funny: στα οποια απετυχα :2funny:
να σαι καλα :)
Εδω ενα δικιο το εχει .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom