ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
εγω δουλευω σε εταιρεια βγαζω λεφτα δεν εχω υποχρεωσεις
Δε θες να κανεις αυτο που σπουδασες;εγω δουλευω σε εταιρεια βγαζω λεφτα δεν εχω υποχρεωσεις
Τύπε τύπε 25 χρονων που τελειωσες ιστορικό αρχαιολογικό δουλεύεις σε εταιρία και βγάζεις κιόλας με πτυχίο απο ιστορικο(!!!) και πας και Σπέτσες τόσα χρονια κατι δεν κάθεται... Αν ανεβαζες λιγο ηλικία η αλλαζες γνωστικό αντικείμενο ίσως... Και μόλις πήρες και πτυχίο! Συγχαρητήριαεγω δουλευω σε εταιρεια βγαζω λεφτα δεν εχω υποχρεωσεις
Αφου απο τοσο μικρος είσαι τοσο καλα σημερα, μπραβοη δουλεια που κανω μου αποφερει κερδη που δυσκολα θα τα βγαλω σαν καθηγητης να περιμενω ασεπ και τετοια οχι βεβαια στρατο εχω παει δεν εχω θεμα σπιτι εχω δικο μου
Πάσο τοτε άρα μαλλον εσύ παίζεις τα μαθηματικά στα δάχτυλα και όχι η τύπισσα... Απο θεωρία παιγνίων είσαι δυνατός παίκτης;παω σπετσες χρονια διακοπες με τους δικου μου 25 λεφτα σε εταιρεια στοιχηματος βγαζω εχω πτυχιο και σε υπολογιστες εχω αγγλικα πτυχιο
Αληθεια γιατι γραφεις έτσι συνεχόμενα; Για στυλ;τα καταφερνω αρκετα ξερω στην μπαλα να αγοραζω σημεια και να παιζω πονηρα παιχνδια
Η γιαγιά σου;Ο νονός σου;Ο περιπτεράς της γωνίας;η μητερα μου ειναι δημοσιος υπαλληλος ο πατερας μου ζει αυστρια
Μπερδεύεται με τις πολλές λέξεις σε μια πρόταση.Οταν είναι πάνω απο έξι χτυπάει tilt!!!!Αληθεια γιατι γραφεις έτσι συνεχόμενα; Για στυλ;
Δεν κοροιδεψα. Ρωτησα.Μπερδεύεται με τις πολλές λέξεις σε μια πρόταση.Οταν είναι πάνω απο έξι χτυπάει tilt!!!!
Δεν είναι αυτός λόγος όμως να τον κοροιδεύεις!!Και οι χαζοί έχουν δικαίωμα στην ζωή!!
Δεν έχω και πολυ ελευθερο χρονο. Όταν προλαβαίνω σινεμά, κανένα μπαράκι με ροκ μουσική.εχω περιεργο στυλ στο να γραφω τη ενδιαφεροντα εχεις
Πλάκα σου κάνω!Δεν κοροιδεψα. Ρωτησα.
οκ. απλα δεν θελω να παρεξηγηθει κανεις. Να ρωτησω και κατι. Εγω απανταω και δεν έχει αυτές τις φατσουλες που βαζετε εσείς. Που ειναι αυτές;Πλάκα σου κάνω!
Δεν έχει μάθει ακομα το φλεγματικό χιούμορ του bou, θα μπει σιγα σιγα στο πνευμαΠλάκα σου κάνω!
Κλείσε τη γρήγορη απάντηση κάνοντας ενα κλικ στο αρνητικό πρόσημο πανω αριστερά και μετά θα απαντάς βλέποντας φατσουλεςοκ. απλα δεν θελω να παρεξηγηθει κανεις. Να ρωτησω και κατι. Εγω απανταω και δεν έχει αυτές τις φατσουλες που βαζετε εσείς. Που ειναι αυτές;