Νέα

Η πρωτοχρονιάτικη παρτούζα με την καθηγήτριά μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sootosalani
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι πιστεύεται οτι έγινε στη συνέχεια της ιστορίας

• η καθηγητρια μολις ειδε ποιος ηταν πισω απο τη μασκα μας εδιωξε

Ψήφοι: 4 36,4%
  • συνεχησε αμεσως τα τσιμπουκια στους υπολοιπους και εδιωξε τον αλλον

Ψήφοι: 3 27,3%
  • συνεχησε να κανει πιπες σε αυτον που φορουσε τη μασκα

Ψήφοι: 4 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

HotGirlxx

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Σιγά το πράγμα. Στο τρίτο έτος στο πανεπιστημιο, η μισή τάξη έκανε παρτούζες με το καθηγητή

HotGirlxx

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
9. Απαγορεύονται αυστηρότατα δημοσιεύσεις παράνομων ή ερασιτεχνικών φωτογραφιών ή/και video. Μη δημοσιεύετε φωτογραφίες ή/και video από τα οποία υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστεί
ο/η εικονιζόμενος/-η.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.054
Πόντοι
24.596
Τύπισσα. Ήταν ένας τύπος που έκανε στατιστική, σαρανταπεντάρης, που ειχαν φαει καψουρα όλες οι γκόμενες. Αυτός με άλλους δύο φοιτητές, είχαν πάρει τουλάχιστον το μισό αμφιθέατρο.
εσενα ποιος σε γαμησε;η ολοι τους :think: :S :S :S

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Μας κάνεις, καλώς ορισες στην εκλεπτυσμένη παρέα μας! Πόσες γυναίκες εχει το μαθηματικό;;; εγω θυμάμαι όσοι πέρασαν μαθηματικο στη σειρά μου ήταν κατι τελειωμένοι τύποι με μούσια και όλα τα συναφή! Εκτός αν εννοείς οτι ο καθηγητής εχει παρει τους μισούς απο αυτούς! Παω πασο

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
εχω  κανει  παρτουζα  με  δυο  κοπελες  απο την  δαπ  στην μυκονο ειχαμε  παει  για  5  μερες    στην  μυκονο    η  βαρβαρα  και  η  αγαπη  πολυ καυλα  τα κοριτσια 

HotGirlxx

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Μας κάνεις, καλώς ορισες στην εκλεπτυσμένη παρέα μας! Πόσες γυναίκες εχει το μαθηματικό;;; εγω θυμάμαι όσοι πέρασαν μαθηματικο στη σειρά μου ήταν κατι τελειωμένοι τύποι με μούσια και όλα τα συναφή! Εκτός αν εννοείς οτι ο καθηγητής εχει παρει τους μισούς απο αυτούς! Παω πασο
Περίπου το 30% ήταν γυναίκες. Και οι περισσότερες ήταν καλές. Τώρα αν ο καθηγητής τον τύλιγε το λαχανοντολμά δεν το ξερω.

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Περίπου το 30% ήταν γυναίκες. Και οι περισσότερες ήταν καλές. Τώρα αν ο καθηγητής τον τύλιγε το λαχανοντολμά δεν το ξερω.
Για πια χρονια μιλάς τύπισσα; εσυ ήσουν στις καλές ή απο τις άλλες γιατι για να να λες οτι δεν ξέρεις αν ο καθηγητής το τυλίγει το πούρο μαλλον δε σου την έπεσε. Τι έφταιξε γι αυτο;

HotGirlxx

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Για πια χρονια μιλάς τύπισσα; εσυ ήσουν στις καλές ή απο τις άλλες γιατι για να να λες οτι δεν ξέρεις αν ο καθηγητής το τυλίγει το πούρο μαλλον δε σου την έπεσε. Τι έφταιξε γι αυτο;
Ο γκόμενος μου ήταν και συμφοιτητής μου. Πριν 12 χρόνια.

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
εχω  κανει  παρτουζα  με  δυο  κοπελες  απο την   δαπ   στην μυκονο ειχαμε  παει  για   5  μερες    στην   μυκονο    η  βαρβαρα  και  η  αγαπη  πολυ καυλα   τα κοριτσια  
Δαπαρα.... Τι μουνια εχει βγάλει αυτή η παράταξη... Όλη τηβσχολη ειχανε.παρει. Ειδικά στις εκλογές έκαναν υπερωρίες τα κορίτσια  :pipa2: :knockinb:

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Τα καλύτερα χρονια έφαγες με ενα γκόμενο! Αν δεν γαμηθεις στα 20 σαν να μην υπάρχει αυριο ποτε θα το κανεις; βασικά εμένα με κόβω να το κάνω οσο αντέχω αλλα ας μην το θίξουμε!

HotGirlxx

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Τα καλύτερα χρονια έφαγες με ενα γκόμενο! Αν δεν γαμηθεις στα 20 σαν να μην υπάρχει αυριο ποτε θα το κανεις; βασικά εμένα με κόβω να το κάνω οσο αντέχω αλλα ας μην το θίξουμε!
Δικιο εχεις, αλλά είμαι είσαι από νησί με γονείς κέρβερους και μονο που σπουδασα, θαύμα ήταν.

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Τελικα τα καλυτερα γαμησια και τα πιο τρελλα τα κάναμε όταν είμασταν φοιτητές ... Την τρέλα μου μεσα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom