You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η πρωτοχρονιάτικη παρτούζα με την καθηγήτριά μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sootosalani
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 176
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 24.596
για πες τυπεΣιγά το πράγμα. Στο τρίτο έτος στο πανεπιστημιο, η μισή τάξη έκανε παρτούζες με το καθηγητή
Τύπισσα. Ήταν ένας τύπος που έκανε στατιστική, σαρανταπεντάρης, που ειχαν φαει καψουρα όλες οι γκόμενες. Αυτός με άλλους δύο φοιτητές, είχαν πάρει τουλάχιστον το μισό αμφιθέατρο.για πες τυπε
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2016
- Λύσεις
- 2
- Like
- 281
- Πόντοι
- 26
9. Απαγορεύονται αυστηρότατα δημοσιεύσεις παράνομων ή ερασιτεχνικών φωτογραφιών ή/και video. Μη δημοσιεύετε φωτογραφίες ή/και video από τα οποία υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστεί
ο/η εικονιζόμενος/-η.
ο/η εικονιζόμενος/-η.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.054
- Πόντοι
- 24.596
εσενα ποιος σε γαμησε;η ολοι τους :S :S :SΤύπισσα. Ήταν ένας τύπος που έκανε στατιστική, σαρανταπεντάρης, που ειχαν φαει καψουρα όλες οι γκόμενες. Αυτός με άλλους δύο φοιτητές, είχαν πάρει τουλάχιστον το μισό αμφιθέατρο.
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Απο.θεολογικη είσαι τύπισσα;Σιγά το πράγμα. Στο τρίτο έτος στο πανεπιστημιο, η μισή τάξη έκανε παρτούζες με το καθηγητή
ΜαθηματικόΑπο.θεολογικη είσαι τύπισσα;
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Μας κάνεις, καλώς ορισες στην εκλεπτυσμένη παρέα μας! Πόσες γυναίκες εχει το μαθηματικό;;; εγω θυμάμαι όσοι πέρασαν μαθηματικο στη σειρά μου ήταν κατι τελειωμένοι τύποι με μούσια και όλα τα συναφή! Εκτός αν εννοείς οτι ο καθηγητής εχει παρει τους μισούς απο αυτούς! Παω πασοΜαθηματικό
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
εχω κανει παρτουζα με δυο κοπελες απο την δαπ στην μυκονο ειχαμε παει για 5 μερες στην μυκονο η βαρβαρα και η αγαπη πολυ καυλα τα κοριτσια
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
καλοσορισες κοπελια στην παρεα μας
Περίπου το 30% ήταν γυναίκες. Και οι περισσότερες ήταν καλές. Τώρα αν ο καθηγητής τον τύλιγε το λαχανοντολμά δεν το ξερω.Μας κάνεις, καλώς ορισες στην εκλεπτυσμένη παρέα μας! Πόσες γυναίκες εχει το μαθηματικό;;; εγω θυμάμαι όσοι πέρασαν μαθηματικο στη σειρά μου ήταν κατι τελειωμένοι τύποι με μούσια και όλα τα συναφή! Εκτός αν εννοείς οτι ο καθηγητής εχει παρει τους μισούς απο αυτούς! Παω πασο
Γεια σου. Ευχαριστω.καλοσορισες κοπελια στην παρεα μας
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Για πια χρονια μιλάς τύπισσα; εσυ ήσουν στις καλές ή απο τις άλλες γιατι για να να λες οτι δεν ξέρεις αν ο καθηγητής το τυλίγει το πούρο μαλλον δε σου την έπεσε. Τι έφταιξε γι αυτο;Περίπου το 30% ήταν γυναίκες. Και οι περισσότερες ήταν καλές. Τώρα αν ο καθηγητής τον τύλιγε το λαχανοντολμά δεν το ξερω.
Ο γκόμενος μου ήταν και συμφοιτητής μου. Πριν 12 χρόνια.Για πια χρονια μιλάς τύπισσα; εσυ ήσουν στις καλές ή απο τις άλλες γιατι για να να λες οτι δεν ξέρεις αν ο καθηγητής το τυλίγει το πούρο μαλλον δε σου την έπεσε. Τι έφταιξε γι αυτο;
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Τα καλύτερα έχασες για να είσαι μονογαμικηΟ γκόμενος μου ήταν και συμφοιτητής μου. Πριν 12 χρόνια.
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Δαπαρα.... Τι μουνια εχει βγάλει αυτή η παράταξη... Όλη τηβσχολη ειχανε.παρει. Ειδικά στις εκλογές έκαναν υπερωρίες τα κορίτσιαεχω κανει παρτουζα με δυο κοπελες απο την δαπ στην μυκονο ειχαμε παει για 5 μερες στην μυκονο η βαρβαρα και η αγαπη πολυ καυλα τα κοριτσια
Καλα ητανΤα καλύτερα έχασες για να είσαι μονογαμικη
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Τα καλύτερα χρονια έφαγες με ενα γκόμενο! Αν δεν γαμηθεις στα 20 σαν να μην υπάρχει αυριο ποτε θα το κανεις; βασικά εμένα με κόβω να το κάνω οσο αντέχω αλλα ας μην το θίξουμε!Καλα ηταν
Δικιο εχεις, αλλά είμαι είσαι από νησί με γονείς κέρβερους και μονο που σπουδασα, θαύμα ήταν.Τα καλύτερα χρονια έφαγες με ενα γκόμενο! Αν δεν γαμηθεις στα 20 σαν να μην υπάρχει αυριο ποτε θα το κανεις; βασικά εμένα με κόβω να το κάνω οσο αντέχω αλλα ας μην το θίξουμε!
prostixos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2008
- Like
- 190
- Πόντοι
- 6
Τελικα τα καλυτερα γαμησια και τα πιο τρελλα τα κάναμε όταν είμασταν φοιτητές ... Την τρέλα μου μεσα!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 219
- Εμφανίσεις
- 32K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου