ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ο ιακωβος παντα εχει θεμα δεν πιστευει τιποτα για αυτο βαζει φιδια
Αργήσατε συναγωνιστή. Το περίμεναμε νωρίτερα το ερπετό σας
Μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο στο νετ. Εχει ενδιαφέρον.Και εδω τι κάνεις?
Έλα Γιώργο και έχω ποντάρει πάνω σου τα ρέστα μουκοπελια πολυ ωραιο νησι η σπετσες εχω ερθει για διακοπες αρκετες φορες
Φίνα. Μπορει να ξερει καλυτερα.ο ιακωβος παντα εχει θεμα δεν πιστευει τιποτα για αυτο βαζει φιδια
Η "ιδιαιτεροτητα" του συγκεκριμενου φορουμ λειτουργησε καπως ιντριγκαδορικα?Μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο στο νετ. Εχει ενδιαφέρον.
ο ιακωβος παντα εχει θεμα δεν πιστευει τιποτα για αυτο βαζει φιδια
Είναι πολυ ωραία το καλοκαίρι. Αν και πιο πολύς κόσμος έρχεται Σεπτέμβρη στην Αρμάτα. Πιο πολύ κόσμο έχουμε και από τον Αυγουστο.κοπελια πολυ ωραιο νησι η σπετσες εχω ερθει για διακοπες αρκετες φορες
Τύπε βλεπεις εχω συζητηση με την κοπελα, γιατι χωνεσαι?29 χρονων εισαι εγω ειμαι 25 χρονων κοπελια
Εχει ενδιαφερον να ειναι μια γυναικα σε ενα φορουμ με τετοιο αντικειμενο.Η "ιδιαιτεροτητα" του συγκεκριμενου φορουμ λειτουργησε καπως ιντριγκαδορικα?
Είναι σε πολύ ωραίο σημείο και έχει καλό φαγητό. Που μένεις όταν έρχεσαι?το νησι σας ειναι εκπληκτικο ερχομαι σχεδον καθε χρονο αυγουστο μου αρεσει πολυ τρωω και σε ενα εστιατορια η ακρογιαλια
Τύπε είσαι σίγουρος οτι ειναι γυναίκα 29 και δεν ειναι Θρασύβουλος 69; θυμήσου ειπε το 30% ήταν γυναίκες οχι ήμασταν γυναίκες εγω δεν εχω πειστεί ακόμα.Τύπε βλεπεις εχω συζητηση με την κοπελα, γιατι χωνεσαι?
Καλή τύχη να βρεις δουλειά. Εγώ τη βγάζω με ιδιαίτερα ακόμα και δουλευω λίγες ώρες σε φροντιστήριο.μαθηματικο τελειωσες εγω μολις πηρα πτυχιο απο το ιστορικο αρχαιολογικο του εκπα
Θα το ερευνησουμε.Τύπε είσαι σίγουρος οτι ειναι γυναίκα 29 και δεν ειναι Θρασύβουλος 69; θυμήσου ειπε το 30% ήταν γυναίκες οχι ήμασταν γυναίκες εγω δεν εχω πειστεί ακόμα.
Να δουμε και μια φωτογραφία... Η πενταγιω εχει ολόκληρο άλμπουμΘα το ερευνησουμε.