Νέα

Ποιός ήταν ο καλύτερος γκόμενος/α που είχατε ποτέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
  :2funny: :2funny: καλα καλα που θα παει θα ξαναμπω τσατ και θα τα πουμε εκει! καλυτεροτερε εραστη μου  :boobies: :boobies:

(06:18:13) ChatσοBot: βυζολάγνος ρίχνει 1d6 και φέρνει [size=20pt]7[/size].

Όπως καταλαβαίνεις θα σε ισοπεδώσω στο μπαρμπούτι!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Θα κερδίσεις αλλού εσύ βρε... μόνο να'σαι τρυφερή... είναι η πρώτη μου φορά... :tooth: :smitten: :tooth: :smitten: :tooth:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Πέρασαν κάποια χρόνια, αλλά η εικόνα μου έχει χαραχτεί στο μυαλό ανεξίτηλα.

Μία φοιτητριούλα, μόλις 18 χρονών, ξαπλωμένη γυμνή μπροστά μου, με τα πόδια ανοικτά, το αιδοίο της ανοικτό, τα χείλη του κατακόκκινα, ερεθισμένα, να με κοιτάζει με τα μάτια μισάνοικτα και το στόμα όλο προσμονή να ψελλίζει παρακαλώντας « - έλα, έλα ».

Τώρα, μετά από μερικά χρόνια γάμου και δυο γέννες, κοιμάται στο μέσα δωμάτιο, ενώ εγώ βρίσκομαι στο forum, ζώντας την δική μου ηλεκτρονική ζωή.

ΕΝΑ ποστ μονο που ειναι εντος θεματος και πεσατε να τον φατε τον ανθρωπο.
φφφφφφφφφφφφφφ γυναικες .........

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ΕΝΑ ποστ μονο που ειναι εντος θεματος και πεσατε να τον φατε τον ανθρωπο.
φφφφφφφφφφφφφφ γυναικες .........
ζηλεύουν γιατί λίγες φοιτητριούλες παντρεύονται και συνεχίζουν να ζουν τον όνειρο τους με αυτόν που είχαν στα φοιτητικά τους χρόνια

==============

βύζο είσαι να παίξουμε την γκιουζέλ στο μπαρμπούτη.

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγώ θα τον παραδεχόμουν αν ήξερε και η γυναίκα του όσα είπε και τα αποδεχόταν.

Erinal_w δεν σε καταλαβαίνω!
Κατ' αρχάς οφείλω να ομολογήσω ότι αρχίζω να μην αισθάνομαι και πολύ άνετα, συζητώντας μαζί σου για την γυναίκα μου (αν αυτός είναι ο σκοπός σου, μάλλον τον πέτυχες).

Ωστόσο αναρρωτιέμαι, τι εννοείς όταν αναφέρεις οτι θα έπρεπε να ξέρει η γιναίκα μου για να με παραδεχθείς (λες και στο ζήτησα, μια απάντηση στην ερώτηση ανέβασα) :

Ότι μπαίνω στο forum,
    Ότι αποκάλυψα μία προσωπική μας στιγμή, ή
    Ότι πηγαίνω με άλλες;
Αν είναι το πρώτο και το δεύτερο, τότε ποιός ο σκοπός των nickname (που και εσύ χρησιμοποιείς, εκτός αν έχεις αυτό το παράξενο επώνυμο), γιατί δεν μπαίνουμε όλοι με τα στοιχεία ταυτότητας μας ; Εσύ δεν κρύβεσαι μπαίνοντας στο forum ;
Αν είναι το τρίτο, θα σου πω μόνο ότι, όλοι έχουμε τα μυστικά μας, κάποια είναι και σκοτεινά.

Να ξέρεις, πάντως ότι αν postαρα ζητώντας αποδοχή θα ασχολούμουν με τα κοινά (ωστόσο ευχαριστώ όλους όσοι εξέφρασαν τα θετικά τους σχόλια).

Και επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός, όπως θα κατάλαβες από το προφίλ μου, νόμιζα ότι στο tread αυτό θα postαραμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα και κατέληξε να ανταπαντάμε, πάνω στο δικό μου post. Μήπως αυτό πρέπει να γίνεται στο chat (ρωτάω γιατί δεν έχω μπει ποτέ) ;

Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που έδειξες για το post μου και να γνωρίζεις ότι δεν θα δόσω άλλη συνέχεια, γιατί θα κουράσουμε και τους υπόλοιπους. Μόνο αν θες να postαρω και για την αμέσως επόμενη καλύτερη γκόμενα μου.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ντροπαλε.. μην το παιρνεις ετσι...  κ μην νιωθεις καπως.. θεμα συνηθειας κ μυησης  :P στο φορουμ ειναι...

παντως αν θελετε δωστε συνεχεια.. εμας δεν μας χαλαει κ δεν μας κουραζει... :tooth:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μία φοιτητριούλα, μόλις 18 χρονών, ξαπλωμένη γυμνή μπροστά μου, με τα πόδια ανοικτά, το αιδοίο της ανοικτό, τα χείλη του κατακόκκινα, ερεθισμένα, να με κοιτάζει με τα μάτια μισάνοικτα και το στόμα όλο προσμονή να ψελλίζει παρακαλώντας «[size=14pt] - έλα, έλα ».[/size]

και πήγα ο κόπανος  :headbang:

Τώρα, μετά από μερικά χρόνια γάμου και δυο γέννες, κοιμάται στο μέσα δωμάτιο, ενώ εγώ βρίσκομαι στο forum, ζώντας την δική μου [size=14pt]ηλεκτρονική [/size] ζωή

η ηλεκτρονικη ζωη μας εμεινε γιατι αν περιμεναμε απο την πραγματικότητα.........

παθως......

ΥΓ  εγω παντως κάνω πλάκα. Μην μπαινεις σε συζητησεις με ελευθερους ου γαρ οιδασι τι .... τους περιμενει

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
H καλύτερη γκόμενα είναι πάντα η επόμενη. Κάθε φορά. :sunglasses:

Είναι στάση ζωής  ;)

Επισκέπτης
Κατ' αρχάς οφείλω να ομολογήσω ότι αρχίζω να μην αισθάνομαι και πολύ άνετα, συζητώντας μαζί σου για την γυναίκα μου (αν αυτός είναι ο σκοπός σου, μάλλον τον πέτυχες).

Ωστόσο αναρρωτιέμαι, τι εννοείς όταν αναφέρεις οτι θα έπρεπε να ξέρει η γιναίκα μου για να με παραδεχθείς (λες και στο ζήτησα, μια απάντηση στην ερώτηση ανέβασα) :

Ότι μπαίνω στο forum,
     Ότι πηγαίνω με άλλες;
Αν είναι το πρώτο και το δεύτερο, τότε ποιός ο σκοπός των nickname (που και εσύ χρησιμοποιείς, εκτός αν έχεις αυτό το παράξενο επώνυμο), γιατί δεν μπαίνουμε όλοι με τα στοιχεία ταυτότητας μας ; Εσύ δεν κρύβεσαι μπαίνοντας στο forum ;
Αν είναι το τρίτο, θα σου πω μόνο ότι, όλοι έχουμε τα μυστικά μας, κάποια είναι και σκοτεινά.

Να ξέρεις, πάντως ότι αν postαρα ζητώντας αποδοχή θα ασχολούμουν με τα κοινά (ωστόσο ευχαριστώ όλους όσοι εξέφρασαν τα θετικά τους σχόλια).

Και επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός, όπως θα κατάλαβες από το προφίλ μου, νόμιζα ότι στο tread αυτό θα postαραμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα και κατέληξε να ανταπαντάμε, πάνω στο δικό μου post. Μήπως αυτό πρέπει να γίνεται στο chat (ρωτάω γιατί δεν έχω μπει ποτέ) ;

Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που έδειξες για το post μου και να γνωρίζεις ότι δεν θα δόσω άλλη συνέχεια, γιατί θα κουράσουμε και τους υπόλοιπους. Μόνο αν θες να postαρω και για την αμέσως επόμενη καλύτερη γκόμενα μου.
Μη δινεις σημασια ρε στην καθε παλαβη που ξημεροβραδιαζετε στο internet και το παιζει εξυπνη και κριτης των παντων. Αν παρακολουθεις καιρο το forum θα εχεις διαπιστωσει οτι εδω μεσα εχουμε τους πιο πλουσιους, πιο μορφωμενους, ασπιλους, αμολυντους και ακεραιους χαρακτηρες της Ελλαδας. Οσο για τις γκομενες που γραφουν εδω, θα διαπιστωσεις μονος σου εν καιρο.

Επισκέπτης
Για μενα δεν υπαρχει μια συγκεκριμενη και το λεω αυτο γιατι γενικα ολες ηταν αξιλογες και ειχαν το κατιτις που ζηταγα στις εν λογο περιοδους της ζωης μου.
Αλλα ζητας οταν εισαι 18 αλλα στα 25 αλλα στα 33 και αλλα στα 41 οποτε μεσα παιζουν ολες και για αυτο τον λογο παραμενουν αγαπημενες φιλες.
Ω ρε φιλοσοφια πρωινιατικα.
Και δεν εχει ανοιξει το ματι μου ακομα.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Για μενα δεν υπαρχει μια συγκεκριμενη και το λεω αυτο γιατι γενικα ολες ηταν αξιλογες και ειχαν το κατιτις που ζηταγα στις εν λογο περιοδους της ζωης μου.
Αλλα ζητας οταν εισαι 18 αλλα στα 25 αλλα στα 33 και αλλα στα 41 οποτε μεσα παιζουν ολες και για αυτο τον λογο παραμενουν αγαπημενες φιλες.
Ω ρε φιλοσοφια πρωινιατικα.
Και δεν εχει ανοιξει το ματι μου ακομα.

Κι όμως έχεις απόλυτο δίκιο

:coffee: :coffee: :coffee:

Επισκέπτης
εγω σαν μικρος που ειμαι χωρις πολλες εμπειριες απο μη επαγγελματιες,θυμαμαι μια θεσσαλονικια που περναγαμε ωραια για κανα διμηνο αλλα μετα εφυγα εγω,εφυγε κι αυτη

Επισκέπτης

Ότι μπαίνω στο forum,
     Ότι πηγαίνω με άλλες;

Την άποψη μου είπα σε αυτό που έγραψες. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες γυναικών και ανδρών που έχουν παντρευτεί και δήθεν τους έφαγε η ρουτίνα οπότε και ξενοπηδάνε.
(Και οι άλλοι εξάφρασαν την άποψή τους αλλά δεν αντέδρασες γιατί σε συνέφερε, και δεν σε προβλημάτισε η άποψη τους.)
Και επειδή είσαι νέος στο φόρουμ και από όσο παρατηρώ λογικός και δεν έχω σκοπό να σε φέρω σε δύσκολη θέση, ούτε εγώ θα συνεχίσω.

ΥΓ Συμβουλή: αν δεν θες να σχολιάζουμε προσωπικά σου δεδομένα, μην τα ποστάρεις. 

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Ότι μπαίνω στο forum,
     Ότι πηγαίνω με άλλες;

Αγαπητέ,

έχεις έφεση στο γράψιμο και αυτά που γράφεις έχουν ενδιαφέρον.

Μην ασχολείσαι με άτομα (ενδεχομένως γυναίκες) που πάσχουν από "ψηφιακή οφθαλμολαγνία" και μπαίνουν εδώ μέσα για να "πάρουν μάτι". Για να μην μιλήσουμε για το μέγεθος της υποκρισίας.

Keep writing...

Επισκέπτης
Μη δινεις σημασια ρε στην καθε παλαβη που ξημεροβραδιαζετε στο internet και το παιζει εξυπνη και κριτης των παντων. Αν παρακολουθεις καιρο το forum θα εχεις διαπιστωσει οτι εδω μεσα εχουμε τους πιο πλουσιους, πιο μορφωμενους, ασπιλους, αμολυντους και ακεραιους χαρακτηρες της Ελλαδας. Οσο για τις γκομενες που γραφουν εδω, θα διαπιστωσεις μονος σου εν καιρο.

Εσένα παραλίμνιε όμως δεν θα σε λυπηθώ, κανόνισε.  :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αγαπητέ,

έχεις έφεση στο γράψιμο και αυτά που γράφεις έχουν ενδιαφέρον.

Μην ασχολείσαι με άτομα (ενδεχομένως γυναίκες) που πάσχουν από "ψηφιακή οφθαλμολαγνία" και μπαίνουν εδώ μέσα για να "πάρουν μάτι". Για να μην μιλήσουμε για το μέγεθος της υποκρισίας.

Keep writing...
Έλα μπράβο για το μέγεθος της υποκρισίας μίλησα και εγώ. Μόνο ο 21 γραμμάρια με έπιασε.. ;)

Επισκέπτης
Εσένα παραλίμνιε όμως δεν θα σε λυπηθώ, κανόνισε.  :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal_w, καποτε μου ησουν απο τα πιο συμπαθη ατομα εδω μεσα και επικροτουσα αυτα που εγραφες, αλλα οταν το παιζεις αδεκαστος κριτης και υπερανω θα σου "τη λεω".
Εσενα αληθεια ο γκομενος σου ξερει οτι γραφεις στο bourdela.com ?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αν δεν μπορείς να εξοικειωθείς με την αλλαγή της ζωής σου με παιδία παλικάρι, τότε ζεις με υποκατάστατα. Δικαίωμα του καθενός να κλαίγεται δεν λέω και να αναπολεί αυτό που άφησε να φύγει. Είτε το αφήσανε και οι δύο. Αλλά εμένα προσωπικά μου ακούγονται δικαιολογίες όλα αυτά. Ενα πράγμα σαν να βλέπω την βέρα στο δεξί.

Επίσης έχω μια απορία: Αν δεν κοιμόταν η καλύτερη σου γκόμενα και ζούσε την δική της ηλεκτρονική ζωή όσο κοιμόσουν, θα την θεωρούσες ακόμα καλύτερή σου γκόμενα;

Και να τρώγεστε, αυτά τα πράγματα υπάρχουν

Την άποψη μου είπα σε αυτό που έγραψες. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες γυναικών και ανδρών που έχουν παντρευτεί και δήθεν τους έφαγε η ρουτίνα οπότε και ξενοπηδάνε.
(Και οι άλλοι εξάφρασαν την άποψή τους αλλά δεν αντέδρασες γιατί σε συνέφερε, και δεν σε προβλημάτισε η άποψη τους.)
Και επειδή είσαι νέος στο φόρουμ και από όσο παρατηρώ λογικός και δεν έχω σκοπό να σε φέρω σε δύσκολη θέση, ούτε εγώ θα συνεχίσω.

ΥΓ Συμβουλή: αν δεν θες να σχολιάζουμε προσωπικά σου δεδομένα, μην τα ποστάρεις. 

Επίσης, δεν έχεις εμπειρία ενώ ο άλλος μιλά εκ πείρας

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Δεν υπαρχει καλυτερη..ολες χαλια ηταν! :boobies:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Έλα μπράβο για το μέγεθος της υποκρισίας μίλησα και εγώ. Μόνο ο 21 γραμμάρια με έπιασε.. ;)

Ποιας υποκρισίας όμως; Εγώ δεν είδα κάτι υποκριτικό σε αυτά που έγραψε ο συγκεκριμένος. Αυτό που νομίζω είναι ότι ο άνθρωπος προσπάθησε να ανοίξει ένα (εικονικό) παράθυρο για να αναπνεύσει λίγο καθαρό αέρα κι εσύ τον περίμενες από πίσω με μια σκούπα για να τον κοπανήσεις. Κι αυτό το κάνεις μονίμως εδώ μέσα.
Μήπως είσαι ανικανοποίητη τον τελευταίο καιρό;  :think:

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το επαγγελματικό ταξίδι δύσκολο, ξενύχτι αποβραδίς για την προετοιμασία του, λίγες ώρες ύπνος και εγερτήριο στις 4:00 το πρωί να προλάβω την πτήση.
Στρες, κούραση και ταλαιπωρία, τα νεύρα τεντωμένα και το μυαλό σε εγρήγορση, μέχρι νωρίς το απόγευμα, ανάγκη για χαλάρωση μετά.
Από εφημερίδα κάλεσα σε γραφείο γνωριμιών και μετά από καθυστέρηση χτύπησε η πόρτα του δωματίου.
Άνοιξα και την είδα, μικρόσωμη μελαχροινή φιγούρα, ανασφαλής στα πρώτα βλέμματα όταν γραδάρεις τον άλλο [- τι καπνό φουμάρει, μήπως είναι κανένας τρελός και κινδυνεύσω ;] η αμηχανία έσπασε με ένα χυμό, σπανίως πίνουν οι κοπέλες, τουλάχιστον από την πρώτη επίσκεψη.
Μου συστήθηκε Αναστασία και σκέφθηκα, να επιτέλους μια όμορφη κοπέλα, όχι όπως συνήθως.
Ξεκίνησαν όλες οι γνωστές κινήσεις, που τις περίμενα να εκτελεσθούν ρουτινιάρικα, μηχανικά, «- άντε να χύσεις να τελειώνουμε …», αλλά με διέψευσε.
Όχι κάτι πρόστυχο, ούτε καυλιάρικα βλέμματα, ούτε πρόστυχες κουβέντες που με φέρνουν σε αμηχανία και με χαλάνε, αλλά χαλαρά, αισθαντικά, «… με τρυφερότητα ; » άρχισα να αναρρωτιέμαι.
Κάποια στιγμή βρέθηκε από πάνω μου, και τότε έσκυψε, κόλλησε το σώμα της στο δικό μου και με αγκάλιασε.
Μέχρι να συνέλθω από το σάστισμα ένιωσα τους σπασμούς της, βουβούς επαναλαμβανόμενους και το λαχάνιασμα της να μου ζεσταίνει τον ώμο, σαν να προσπαθούσε να κρυφτεί, τότε δεν κρατήθηκα ούτε εγώ.
Για αρκετό καιρό, όποτε βρισκόμουν στην πόλη της την καλούσα, πάντα μέσω του γραφείου, ερχόταν με δικό της αυτοκίνητο, πάντα προσεκτική και λιγομίλητη.
Κάποτε μιλήσαμε και μου ανοίχτηκε λίγο, δεν θα πω λεπτομέρειες από σεβασμό, της ζήτησα το τηλέφωνο της, αλλά δεν μου το έδωσε, το δέχθηκα, δεν ξέρεις ποιόν έχει πίσω της και μπορεί να φοβάται. Φοβούμενος μη χάσω την επαφή της ζήτησα να μου στείλει, αν ήθελε, με sms το κινητό της, αν ποτέ έφευγε από το συγκεκριμένο γραφείο, αλλά δεν το έκανε.
Τελικά έχασα την επαφή, από το γραφείο μου είπαν ότι σταμάτησε.
Δεν ξέρω αν τα cg μετράνε σαν γκόμενες, αλλά για μένα η Αναστασία ή Δ….. όπως μου είπε ότι ήταν το αληθινό της όνομα, ήταν η δεύτερη καλύτερη γκόμενα μου και εκτίμησα την συμπεριφορά της πολύ πιο ειλικρινή από άλλων γυναικών, που δεν χρειάσθηκε να τις πληρώσω για σεξ ή σχέση.

Ελπίζω να μην σας κούρασα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom