Νέα

Ποιός ήταν ο καλύτερος γκόμενος/α που είχατε ποτέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
η καλύτερη γκόμενα που είχα ποτέ είναι η αμέσως επομενη

Επισκέπτης
για τον Παθος για την γυναικα λεει ρε Path  :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πες τα κουκακι.. γιατι απο που κ ως που το παθος = παθφινδερ? :think: χαχα

path = μονοπατι (που λεμε ζωηηη)
passion = Παθος (για μενα *P )

αρα κανενα νοημα συγχισης :cheesy:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
πες τα κουκακι.. γιατι απο που κ ως που το παθος = παθφινδερ? :think: χαχα
Έλα ντε! Εγώ είμαι ακαρδος και χωρίς αισθηματα. Από τους "περισσότερο σκληροπυρηνικούς" όπως είπε μια αλλη φίλη εδω μεσα...  :grin:

Επισκέπτης
erinal_w, καποτε μου ησουν απο τα πιο συμπαθη ατομα εδω μεσα και επικροτουσα αυτα που εγραφες, αλλα οταν το παιζεις αδεκαστος κριτης και υπερανω θα σου "τη λεω".
Εσενα αληθεια ο γκομενος σου ξερει οτι γραφεις στο bourdela.com ?
Παραλίμνιε εμένα όλοι συμπαθείς μου είναι δεν έχω να χωρίζω τίποτα με κανέναν και κυρίως δεν σας ξέρω. Επίσης δεν είμαι κανενός κριτής. Με τον εαυτό μου είμαι αδέκαστη με τους αλλους δεν θα το λεγα. Ομως αν έχω αντίθετη άποψη το λέω και θα το κάνω πάντα. Ευτυχώς αυτό έχει εκτιμηθεί απο όσους με ενδιαφέρουν και αγαπώ και αυτό με ενδιαφέρει προσωπικά.
Κατά τα αλλά ...μπορείς να με κατηγορήσεις για πολλά, αλλά για υποκριτια και ανειλικρινή δεν μπορείς. Σε κάλυψα;

Επισκέπτης
Παραλίμνιε εμένα όλοι συμπαθής μου είναι δεν έχω να χωρίζω τίποτα με κανέναν και κυρίως δεν σας ξέρω. Επίσης δεν είμαι κανενός κριτής. Με τον εαυτό μου είμαι αδέκαστη[size=10pt][size=10pt][size=10pt][/size][/size][/size] με τους αλλους δεν θα το λεγα. Ομως αν έχω αντίθετη άποψη το λέω και θα το κάνω πάντα. Ευτυχώς αυτό έχει εκτιμηθεί απο όσους με ενδιαφέρουν και αγαπώ και αυτό με ενδιαφέρει προσωπικά.
Κατά τα αλλά ...μπορείς να με κατηγορήσεις για πολλά, αλλά για υποκριτια και ανειλικρινή δεν μπορείς. Σε κάλυψα;
Αδέκαστη Μπάρα? :grin:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
H καλύτερη γκόμενα είναι πάντα η επόμενη. Κάθε φορά. :sunglasses:

η καλύτερη γκόμενα που είχα ποτέ είναι η αμέσως επομενη

Εγώ το είπα πρώτη αυτό όμως:
Ο καλύτερος γκόμενος είναι εξ ορισμού ο επόμενος...
κλπ. κλπ. Να γκρινιάξω τώρα ότι με αντιγράφετε;  :P

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
erinal_w, καποτε μου ησουν απο τα πιο συμπαθη ατομα εδω μεσα και επικροτουσα αυτα που εγραφες, αλλα οταν το παιζεις αδεκαστος κριτης και υπερανω θα σου "τη λεω".
Εσενα αληθεια ο γκομενος σου ξερει οτι γραφεις στο bourdela.com ?

Και τι ακριβώς άλλαξε κύριε Παραλίμνιε και δεν σου αρέσει πια η κοπέλα; Γιατί εγώ κάτι υποψιάζομαι  :rockon: :rockon:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παραλίμνιε εμένα όλοι συμπαθείς μου είναι δεν έχω να χωρίζω τίποτα με κανέναν και κυρίως δεν σας ξέρω. Επίσης δεν είμαι κανενός κριτής. Με τον εαυτό μου είμαι αδέκαστη με τους αλλους δεν θα το λεγα. Ομως αν έχω αντίθετη άποψη το λέω και θα το κάνω πάντα. Ευτυχώς αυτό έχει εκτιμηθεί απο όσους με ενδιαφέρουν και αγαπώ και αυτό με ενδιαφέρει προσωπικά.

Οταν μιλας με υποθεσεις για μελλοντικες καταστασεις παντα μιλας χωρις ειλικρινεια για την πραγματικότητα αφου εξ ορισμου μιλας ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ!!!

Δλδ καποιος που λεει θα κόψω το τσιγαρο ΟΤΑΝ με ενολησει στην ουσία δεν λέει τίποτα γιατι ΟΤΑΝ φτασει αυτο το ΟΤΑΝ λεει "ααα εγω δεν μίλαγα για αυτο το ΟΤΑΝ αλλα για ενα αλλο ΟΤΑΝ και αταν φτασει το αλλο οταν αλλαξει και το 2ο οταν κλπ"

Ειτε το κόβεις και λες το εκόψα και ας απέτυχα ειτε δεν λες τίποτα.

Με λιγα λόγια ενα βήμα το κανεις και ας κανεις μαλακια ειτε το κανεις λιγο μετεωρα. Τωρα το να σε κρινουν οι 3οι που δεν κανουν το βήμα "επειδη......"  αλλα ΟΤΑΝ το κανουν θα ειναι γαματοι ΝΑΙ ειναι υποκρισία!!!!!

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
το καλύτερο γκομενάκι που είχα ήταν μία μελαχρινή κομμώτρια που ήθελε να την πηδάω συνέχεια από τον κώλο. ακόμα και όταν την πήδαγα από το μουνάκι της μου έλεγε: "βάλε μου και κωλοδάκτυλο!"

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
  Οταν μιλας με υποθεσεις για μελλοντικες καταστασεις παντα μιλας χωρις ειλικρινεια για την πραγματικότητα αφου εξ ορισμου μιλας ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ!!!

Δλδ καποιος που λεει θα κόψω το τσιγαρο ΟΤΑΝ με ενολησει στην ουσία δεν λέει τίποτα γιατι ΟΤΑΝ φτασει αυτο το ΟΤΑΝ λεει "ααα εγω δεν μίλαγα για αυτο το ΟΤΑΝ αλλα για ενα αλλο ΟΤΑΝ και αταν φτασει το αλλο οταν αλλαξει και το 2ο οταν κλπ"

Ειτε το κόβεις και λες το εκόψα και ας απέτυχα ειτε δεν λες τίποτα.

Με λιγα λόγια ενα βήμα το κανεις και ας κανεις μαλακια ειτε το κανεις λιγο μετεωρα. Τωρα το να σε κρινουν οι 3οι που δεν κανουν το βήμα "επειδη......"  αλλα ΟΤΑΝ το κανουν θα ειναι γαματοι ΝΑΙ ειναι υποκρισία!!!!!

Ευτυχώς που έχεις το σωστό άβαταρ για να ξέρουμε τι να περιμένουμε...

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ευτυχώς που έχεις το σωστό άβαταρ για να ξέρουμε τι να περιμένουμε...

Μου αρεσει που εμβαθύνεις και δεν βασίζεσαι στην εξωρερικη εμφανιση  :2funny: :2funny:

(Στο φορουμ εμφανιση μας ειναι το αβαταρ)

Επισκέπτης
  Μου αρεσει που εμβαθύνεις και δεν βασίζεσαι στην εξωρερικη εμφανιση  :2funny: :2funny:

(Στο φορουμ εμφανιση μας ειναι το αβαταρ)

Εγώ εμβάνθυνα πέπε, όλα όσα είπες με το κάπνισμα και το τσιγάρο και δεν βρήκα καμμία σχέση με το θέμα που έβαλα ή με τα όσα είπα.
Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι με λες υποκρίτρια προφανώς επειδή δεν απιστώ σε όποια σχέση κάνω και όταν είμαι με κάποιον είμαι με αυτόν και όχι με τον εκάστοτε εν δυνάμει γαμιά.
Επίσης ο ήλιος δύει απο την ανατολή.
Υποθετικά ρωτώντας τώρα ..εσύ αν ήμουν μουνάρα και είχες σχέση μαζί μου, θα κουραζόσουν πολύ αν δεν σε απατούσα; Θέλω να πω είναι τόσο μεγάλο μειονέκτημα αυτή  η μορφή υποκρισίας που έχω; ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom