PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
ο παθος
τρελλο γκομενακι σας το συστηνω κοριτσια χα χα
ο παθος
τρελλο γκομενακι σας το συστηνω κοριτσια χα χα
τι επαθε καλε το κεφαλακι σου?
Τα είχαμε ποτε βρε BiteM και μου διαφευγει κάτι?τι επαθε καλε το κεφαλακι σου?
Παρεξηγησις υπό του PATH!για τον Παθος για την γυναικα λεει ρε Path
Έλα ντε! Εγώ είμαι ακαρδος και χωρίς αισθηματα. Από τους "περισσότερο σκληροπυρηνικούς" όπως είπε μια αλλη φίλη εδω μεσα...πες τα κουκακι.. γιατι απο που κ ως που το παθος = παθφινδερ? χαχα
passion = Παθος (για μενα *P )
αρα κανενα νοημα συγχισης
Παραλίμνιε εμένα όλοι συμπαθείς μου είναι δεν έχω να χωρίζω τίποτα με κανέναν και κυρίως δεν σας ξέρω. Επίσης δεν είμαι κανενός κριτής. Με τον εαυτό μου είμαι αδέκαστη με τους αλλους δεν θα το λεγα. Ομως αν έχω αντίθετη άποψη το λέω και θα το κάνω πάντα. Ευτυχώς αυτό έχει εκτιμηθεί απο όσους με ενδιαφέρουν και αγαπώ και αυτό με ενδιαφέρει προσωπικά.erinal_w, καποτε μου ησουν απο τα πιο συμπαθη ατομα εδω μεσα και επικροτουσα αυτα που εγραφες, αλλα οταν το παιζεις αδεκαστος κριτης και υπερανω θα σου "τη λεω".
Εσενα αληθεια ο γκομενος σου ξερει οτι γραφεις στο bourdela.com ?
Αδέκαστη Μπάρα?Παραλίμνιε εμένα όλοι συμπαθής μου είναι δεν έχω να χωρίζω τίποτα με κανέναν και κυρίως δεν σας ξέρω. Επίσης δεν είμαι κανενός κριτής. Με τον εαυτό μου είμαι αδέκαστη[size=10pt][size=10pt][size=10pt][/size][/size][/size] με τους αλλους δεν θα το λεγα. Ομως αν έχω αντίθετη άποψη το λέω και θα το κάνω πάντα. Ευτυχώς αυτό έχει εκτιμηθεί απο όσους με ενδιαφέρουν και αγαπώ και αυτό με ενδιαφέρει προσωπικά.
Κατά τα αλλά ...μπορείς να με κατηγορήσεις για πολλά, αλλά για υποκριτια και ανειλικρινή δεν μπορείς. Σε κάλυψα;
H καλύτερη γκόμενα είναι πάντα η επόμενη. Κάθε φορά.
η καλύτερη γκόμενα που είχα ποτέ είναι η αμέσως επομενη
κλπ. κλπ. Να γκρινιάξω τώρα ότι με αντιγράφετε;Ο καλύτερος γκόμενος είναι εξ ορισμού ο επόμενος...
erinal_w, καποτε μου ησουν απο τα πιο συμπαθη ατομα εδω μεσα και επικροτουσα αυτα που εγραφες, αλλα οταν το παιζεις αδεκαστος κριτης και υπερανω θα σου "τη λεω".
Εσενα αληθεια ο γκομενος σου ξερει οτι γραφεις στο bourdela.com ?
Παραλίμνιε εμένα όλοι συμπαθείς μου είναι δεν έχω να χωρίζω τίποτα με κανέναν και κυρίως δεν σας ξέρω. Επίσης δεν είμαι κανενός κριτής. Με τον εαυτό μου είμαι αδέκαστη με τους αλλους δεν θα το λεγα. Ομως αν έχω αντίθετη άποψη το λέω και θα το κάνω πάντα. Ευτυχώς αυτό έχει εκτιμηθεί απο όσους με ενδιαφέρουν και αγαπώ και αυτό με ενδιαφέρει προσωπικά.
Κατά τα αλλά ...μπορείς να με κατηγορήσεις για πολλά, αλλά για υποκριτια και ανειλικρινή δεν μπορείς. Σε κάλυψα;
Οταν μιλας με υποθεσεις για μελλοντικες καταστασεις παντα μιλας χωρις ειλικρινεια για την πραγματικότητα αφου εξ ορισμου μιλας ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ!!!
Δλδ καποιος που λεει θα κόψω το τσιγαρο ΟΤΑΝ με ενολησει στην ουσία δεν λέει τίποτα γιατι ΟΤΑΝ φτασει αυτο το ΟΤΑΝ λεει "ααα εγω δεν μίλαγα για αυτο το ΟΤΑΝ αλλα για ενα αλλο ΟΤΑΝ και αταν φτασει το αλλο οταν αλλαξει και το 2ο οταν κλπ"
Ειτε το κόβεις και λες το εκόψα και ας απέτυχα ειτε δεν λες τίποτα.
Με λιγα λόγια ενα βήμα το κανεις και ας κανεις μαλακια ειτε το κανεις λιγο μετεωρα. Τωρα το να σε κρινουν οι 3οι που δεν κανουν το βήμα "επειδη......" αλλα ΟΤΑΝ το κανουν θα ειναι γαματοι ΝΑΙ ειναι υποκρισία!!!!!
Ευτυχώς που έχεις το σωστό άβαταρ για να ξέρουμε τι να περιμένουμε...
Και τι ακριβώς άλλαξε κύριε Παραλίμνιε και δεν σου αρέσει πια η κοπέλα; Γιατί εγώ κάτι υποψιάζομαι
Μου αρεσει που εμβαθύνεις και δεν βασίζεσαι στην εξωρερικη εμφανιση
(Στο φορουμ εμφανιση μας ειναι το αβαταρ)