Για μένα, είναι ιδεολογία και τρόπος ζωής. Και γκόμενα να έχω, πηγαίνω. Δεν το κόβω. Έχει κάτι το καλτ. Πάντα μου άρεσε να πηγαίνω με διαφορετική κάθε φορά, να υπάρχει ποικιλία. Και είναι σαν να παίρνω "εκδίκηση" από κάθε σνομπ και φεμινιστρια εκεί έξω. Βέβαια, κατανοώ πως είναι κάτι το προβληματικό, το σεξ με πληρωμή δηλαδή. Αλλά τη τουλάχιστον δεν πληγωνομαι συναισθηματικά ή δεν σπαταλώ χρόνο για να πηδηξω την κάθε τύπισσα που γνωρίσω κάπου έξω και τελικά δεν μου κάτσει. Είναι η εύκολη λύση, αλλά μαρεσει. Όταν έχω χρήματα πηγαίνω μια φορά τη βδομαδα
Ολοι οι λάνθασμένοι, μη υφιστάμενοι λόγοι σε ένα κείμενο.
Ο λόγος που κάτι γίνεται εθιστικό, είναι γιατί χαμηλώνει ή ανεβάζει τα επίπεδα σε κάτι άλλο, στα νεύρα κυρίως. Στην ψυχολογία κτλ. Ο παντρεμένος που περνάει χάλια και δεν βλέπει φως, μπορεί κάλλιστα να πηγαίνει συστηματικά με εκδιδόμενη γιατί αυτό τον βοηθάει. Μπορεί βέβαια να πηγαίνει και στο καζίνο. Ή να ανοίξει μια επιχείρηση με φίλο του και να ξημεροβραδιάζεται πάνω σε αυτό το αντικείμενο.
Κάτι μας λείπει ή μας προβληματίζει, άρα ψαχνουμε λύση. Μερικές φορές έχουμε την ψυχική δύναμη να το αντιμετωπίσουμε πρόσωπο με πρόσωπο και να βρούμε μια ουσιαστική λύση. Άλλες φορές επιλέγουμε να το υπερκαλύψουμε από πάνω με κάτι αλλο (όπως ο αγοραίος έρωτας). Δεν υπάρχει καλτίλα, πληγωμένα αηδόνια και άλλες τέτοιες χαζομάρες. Είμαστε άντρες, πρέπει να τα βλέπουμε όλα ρεαλιστικά και με το κεφάλι ψηλά.
Ποτέ μην νιώσεις οτι χρωστάς κάτι σε εμένα ή αλλον για την επιλογή σου να πηγαίνεις συστηματικά σε μπουρδέλο. Αλλά γνώριζε πραγματικά για τι το κάνεις. Η αλήθεια βρίσκεται στο κομμάτι της ζωής σου ΠΡΙΝ το ξεκινήσεις και θα πρέπει να ανατρέξεις εκεί.
Να μην φοβάσαι να πληγωθείς συνσαισθηματικά. Εδώ μεγάλο ρόλο παίζουν οι φίλοι, δυστυχώς. Αν δεν έχεις κράτημα, σε καταλαβαίνω, φοβάσαι. Αλλά το να μένουμε στο μικρό δωμάτιο ασφαλείας που χτίσαμε για να αποφύγουμε δυσάρεστες εμπειρίες είναι με μαθηματική ακρίβεια ένας αργος θάνατος. Με τα χρόνια το δωμάτιο αυτό γίνεται ολο και μικρότερο και αντέχουμε ολο και λιγότερα. Αποψή μου? Βγες και πάλεψε το.