Νέα

Έχετε σκεφτεί ποτέ να εγκαταλείψετε το άθλημα του μπουρδελιάρη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vladimir1980
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Έχετε πει ποτέ στον εαυτό σας για λόγους οικονομικούς ή οικογενειακούς ή λόγους υγείας ότι τέλος, αυτή ήταν η τελευταία πουτάνα που πήγα, το κόβω το άθλημα;
Εαν υπαρχει σοβαρος λογος οπως αυτους που αναφερεις..το κοβεις χθες το αθλημα! αλλιως ετσι χωρις λογο δεν νομιζω..απλα μπορει να πηγαινεις λιγοτερες φορες.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Φανατικός μπουρδελιάρης. Το έκοψα απότομα χωρίς λόγο. Απλά ξαφνικά δεν γούσταρα.
Μπορεί απότομα να ξαναρχίσω. Δεν ξέρω! Μου αρέσει να ενημερώνομαι όμως συνέχεια.

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
199
Πόντοι
1
"Έχετε σκεφτεί ποτέ να εγκαταλείψετε το άθλημα του μπουρδελιαρη";
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! Περνάω φουλ καλύτερα με τις ιερόδουλες παρά με τις "κανονικές" γυναίκες!! Τουλάχιστον με τις 1ες ξέρω τι πληρωνω, τι παίρνω και τι να περιμένω (δούλεμα, να μου πουλάνε έρωτες για να μου φάνε $$ κ τετοια! Αμα είσαι μύστης χρόνια ξέρεις να φυλάγεσαι).. ΔΕ τις συντηρώ για να με κερατώσουν στο τέλος ή για να μου κάνουν τα αρχίδια ΝΑ με τις γκρίνιες τους!! 1000 φορές ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ!!

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Ναι μετά από ραντεβού φόλα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
"Έχετε σκεφτεί ποτέ να εγκαταλείψετε το άθλημα του μπουρδελιαρη";
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! Περνάω φουλ καλύτερα με τις ιερόδουλες παρά με τις "κανονικές" γυναίκες!! Τουλάχιστον με τις 1ες ξέρω τι πληρωνω, τι παίρνω και τι να περιμένω (δούλεμα, να μου πουλάνε έρωτες για να μου φάνε $$ κ τετοια! Αμα είσαι μύστης χρόνια ξέρεις να φυλάγεσαι).. ΔΕ τις συντηρώ για να με κερατώσουν στο τέλος ή για να μου κάνουν τα αρχίδια ΝΑ με τις γκρίνιες τους!! 1000 φορές ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ!!
Σε αλλο θεμα τα γραφουνε αυτα..με τις Ελλεηνιδες.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αυτό φίλε δεν κόβεται!

Και ουδεμία σχέση έχει αν έχεις ή όχι γκόμενα, αν είσαι παντρεμένος ή ανύπαντρος. Για μένα είναι χόμπι! Μου αρέσει να πηδάω πολλές και διάφορες! Γι' αυτό και σπάνια θα με ακούσετε να μιλάω για "στανταράκια"... όσο καλά κι αν είναι σε κάποια φάση τα βαριέμαι ακόμα και τα στανταράκια.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Δεν είναι άθλημα. Είναι πάθος.

Το άθλημα δεν σε εθίζει.

Το πάθος σε ακολουθεί.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Εφόσον βρεθεί γυναίκα να σε γεμίζει και να σε ολοκληρώνει, κόβεται.

Το μπουρδελίζειν είναι υποκατάστατο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Aυτό να το ξαναπείς μετά από 20 χρόνια γάμου :grin:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Aυτό να το ξαναπείς μετά από 20 χρόνια γάμου :grin:
Απόλυτα σωστός.
Και δεν υπάρχει κανένας λόγος για ενοχική αντιμετώπιση.
Έτσι είναι η ζωή, μάγκες και αυτό ισχύει και για άντρες και για γυναίκες,.
Επιπλέον δεν μειώνει σε τίποτα την αγάπη και συντροφικότητα που μπορείς να νιώθεις για τη σχέση σου.
Ο χρόνος  φθείρει τις σαρκικές σχέσεις, ενώ υπό προϋποθεσεις μπορεί να ενισχύσει τους ψυχικούς και εγκεφαλικούς δεσμούς, αν δυο άνθρωποι τα «έχουν βρει» στη ζωή τους.

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81

παντα θες να βουτας το δαχτυλο σε ξενα βαζα με μελι..στο κατω κατω το ιδιο μελι το βαριεσαι απο ενα σημειο και μετα, θες και μια αλλαγη,κατι καινουργιο να δοκιμασεις.. Χωρις αυτο να σημαινει οτι να χασεις την γυναικα σου ή να την χωρισεις για τα ξεκωλα

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Έχετε δίκιο κύριοι. Σέβομαι την εμπειρία σας.

Ούτως ή άλλως είναι γνωστό τοις πάσι ότι έχουν γλυτώσει πολλά σπίτια λόγω... αυτών των σπιτιών.

Στην παρούσα φάση το βλέπω ως υποκατάστατο. Δεν είμαι σε φάση για σοβαρές σχέσεις, δεν έχω τριανταρίσει ακόμα (πλησιάζω) και ο γάμος φαντάζει μακρινός.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
παντα θες να βουτας το δαχτυλο σε ξενα βαζα με μελι..στο κατω κατω το ιδιο μελι το βαριεσαι απο ενα σημειο και μετα, θες και μια αλλαγη,κατι καινουργιο να δοκιμασεις.. Χωρις αυτο να σημαινει οτι να χασεις την γυναικα σου ή να την χωρισεις για τα ξεκωλα
Έτσι είναι και η συμπεριφορά αυτή είναι μέρος της αντρικής φύσης.
Σε πολλές  περιπτώσεις που  ξέρω  έκλεισαν σπίτια και οικογένειες ,  σαν αποτέλεσμα καταπιεσμένων ανδρών ή και γυναικών που δεν άντεξαν να αυτοπεριοριζουν τον εαυτό τους, ιδιαιτέρως στον σαρκικό τομέα.

leondardos

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2019
Like
53
Πόντοι
1

Αμα οπως γλυφεις το δαχτυλο βρεις καμια τριχουλα γουρι θα ναι!

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
Αμα οπως γλυφεις το δαχτυλο βρεις καμια τριχουλα γουρι θα ναι!
στα μελια κοινης χρησεως, τριχες ολοι βρισκουμε αφου βαζουν ποσα ατομα δαχτυλο καθημερινως..τωρα για τα υπολοιπα μελια που τα θελουμε δικα μας για το υπολοιπο της ζωης μας λιγο πολυ ολοι βρισκουμε παλι τριχες οταν τα πρωτογνωριζουμε λογω των προκατοχων τους,το θεμα ειναι να μην βρισκεις τριχες αφου το πας σοβαρο και ποσο μαλλον μετα τον γαμο!!

LoneLiam

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Η εμπειρια μου αυτή τη στιγμη ειναι οτι ειμαι 25 χρονων και απο τα 20 μου ξεκινησα την μπουρδελοστουντιοεσκορτ κατασταση. Μετρημένες 55 γυναικες συνολο επαναλήψεων δεν θυμαμαι. Το θέμα ειναι οτι τους τελευταιους μηνες πλεον δεν με ευχαριστει ολο αυτο, οσο πιο συνθετο προγραμμα και να παρω οσο εμφανισημη να ναι και η κοπελα μετά την εκσπερματωση νιωθω αδειος. Καθε φορα λεω σταματαω ετσι ωστε να μαζεψω λεφτα και αν γινεται να βρω νεο χομπι. Λογω της καθημερινοτητας νου η πιεση αυξανεται και λογω φυσικης ασκησης η τετοστερονη ανεβαινει οπότε ο αγοραιος ερωτας φαντάζει η μονη λυση. Θεωρω αν μεχρι τις διακοπες του καλοκαιριου δεν βρω τουλαχιστον ενα στανταρακι η μονη λυση ειναι η αποχωρηση απο την ενεργο δραση!

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Υπάρχει όριο ηλικίας?

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
264
Πόντοι
21
Είμαι 42 ετων, παντρεμενος και με γκόμενα. Το αγοραίο σεξ δεν το έκοψα ποτέ, ούτε και θα το κόψω.
Την εθιστική κάβλα της πληρωμής σου την προσφέρει μόνο η πόρνη.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Είμαι 42 ετων, παντρεμενος και με γκόμενα. Το αγοραίο σεξ δεν το έκοψα ποτέ, ούτε και θα το κόψω.
Την εθιστική κάβλα της πληρωμής σου την προσφέρει μόνο η πόρνη.
:S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom