Επειδή βλέπω ότι η αντιπαράθεση που προκάλεσε η αφήγηση μου συνεχίζεται ακόμη, αν και δεν ήθελα να δώσω συνέχεια, νομίζω ότι πρέπει να συμπληρώσω κάτι.
Το Thread που άνοιξε η φίλτατη siasia αν δεν κάνω λάθος, απαιτούσε την απάντηση σε ένα ερώτημα, την οποία είχα την αφέλεια να δώσω με ειλικρίνεια.
Ούτε αναφέρθηκα στον σωματότυπο κανενός ούτε προσέβαλα ή ειρωνεύτηκα κανέναν, μια και μίλησα ανώνυμα.
Τώρα, αν δεν ήμουν παντρεμένος και υποκριτής (κατά την Erinal_W), δεν θα είχα την ανάγκη να ζω δεύτερη ηλεκτρονική ζωή ή να απευθύνομαι σε cg, αλλά θα είχα την δυνατότητα να αλλάζω ερωτικούς συντρόφους τακτικότατα και να μην χρειάζεται να διατηρώ, ενδεχομένως, παράλληλες σχέσεις.
Erinal_W, ο γάμος είναι κατά το Αστικό Δίκαιο μία σύμβαση, αλλά σε διαβεβαιώνω ότι και εκτός δικαίου είναι μία σύμβαση, που βάζεις κάτω τα πράγματα και τα ζυγίζεις και εσύ και το έτερο συμβαλλόμενο μέρος (ή το έτερον ήμισυ αν προτιμάς) και αν σε συμφέρει την διατηρείς, αλλιώς την καταγγέλλεις.
Κάποιοι λοιπόν προτιμούν να μην την καταγγείλουν όταν τα οφέλη που λαμβάνουν (ή οι υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει) είναι μεγαλύτερα από τις ζημίες.
Εν προκειμένω η σύμβαση δε έχει καταγγελθεί από κανένα μέρος και αυτό κάτι σημαίνει.
Για τα υπόλοιπα, αν δηλαδή γνωρίζει η γυναίκα μου ή όχι, δεν σου απάντησα νομίζω (τα συμπεράσματα περί ελεύθερης σχέσης τα έβγαλες μόνη σου, εγώ δεν επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω η ανωνυμία του forum μου το επιτρέπει άλλωστε) και συνεπώς οι χαρακτηρισμοί περί υποκρισίας δεν με αφορούν.