Νέα

Ποιός ήταν ο καλύτερος γκόμενος/α που είχατε ποτέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εγώ εμβάνθυνα πέπε, όλα όσα είπες με το κάπνισμα και το τσιγάρο και δεν βρήκα καμμία σχέση με το θέμα που έβαλα ή με τα όσα είπα.
Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι με λες υποκρίτρια προφανώς επειδή δεν απιστώ σε όποια σχέση κάνω και όταν είμαι με κάποιον είμαι με αυτόν και όχι με τον εκάστοτε εν δυνάμει γαμιά.
Επίσης ο ήλιος δύει απο την ανατολή.
Υποθετικά ρωτώντας τώρα ..εσύ αν ήμουν μουνάρα και είχες σχέση μαζί μου, θα κουραζόσουν πολύ αν δεν σε απατούσα; Θέλω να πω είναι τόσο μεγάλο μειονέκτημα αυτή  η μορφή υποκρισίας που έχω; ;)

Ο κύριος είναι σχετικός και με συνεκτικό λόγο. Μήπως εγώ δεν το έχω πεί ότι είμαι η βασίλισσα της Αγγλίας;

Επισκέπτης
Και τι ακριβώς άλλαξε κύριε Παραλίμνιε και δεν σου αρέσει πια η κοπέλα; Γιατί εγώ κάτι υποψιάζομαι  :rockon: :rockon:

Τιποτα, μη νονιζεις οτι της την επεσα και εφαγα "φολα". Απλα σε αυτο το thread την ειδε "καπως" και την ειπε στον τυπο που το ανοιξε.

Επισκέπτης
Τιποτα, μη νονιζεις οτι της την επεσα και εφαγα "φολα". Απλα σε αυτο το thread την ειδε "καπως" και την ειπε στον τυπο που το ανοιξε.

Το επιβεβαιώνω και εγώ. Δεν μου την έπεσε.
Επίσης εγώ άνοιξα το θέμα. Και την είπα σε όσους ξενοπηδάνε ενω έχουν οικογένειες.  Αλλά αυτή ειναι η άποψη μου.

Επισκέπτης
Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι με λες υποκρίτρια προφανώς επειδή δεν απιστώ σε όποια σχέση κάνω και όταν είμαι με κάποιον είμαι με αυτόν και όχι με τον εκάστοτε εν δυνάμει γαμιά.
Επίσης ο ήλιος δύει απο την ανατολή.
Υποθετικά ρωτώντας τώρα ..εσύ αν ήμουν μουνάρα και είχες σχέση μαζί μου, θα κουραζόσουν πολύ αν δεν σε απατούσα; Θέλω να πω είναι τόσο μεγάλο μειονέκτημα αυτή  η μορφή υποκρισίας που έχω; ;)
Eγω σου βγαζω το καπελο παντως και οχι μονο σε σενα αλλα και σε οποιον ειναι με καποιον τον σεβεται τον γεμιζει και δεν του καιγετε  καρφι για το τι περναει διπλα του.
Καποτε και εγω ετσι ημουνα ελα ομως που εχουν οι καιροι γυρισματα.
Τωρα το πιο ειναι πιο υγειες δεν το αναλυω γιατι ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα και δεν μας χωραει το thread.
Nομιζω οτι ο καθενας οπως νοιοθει πρατει και τα σωστα και λαθος απεχουν πολυ απο τον ενα στον αλλο.
Σεβαστη η αποψη σου erinal_w. :rockon:
Να ειμαστε καλα προ παντων. :2funny:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Αυτό που σίγουρα νομίζω είναι ότι δεν κατάλαβες ούτε ποιος άνοιξε το θρεντ :uglystupid:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
τυχαινει να μην ειμαι τοσο εξυπνος οσο εσυ. 1 - 0 κερδιζεις. Ικανοποιηθηκες τωρα ?
Ρε συ παραλίμνιε για να δεις ποιος το άνοιξε δεν χρειάζεται να είσαι έξυπνος, μόνο να ξέρεις να διαβάζεις...

Επισκέπτης
Ρε συ παραλίμνιε για να δεις ποιος το άνοιξε δεν χρειάζεται να είσαι έξυπνος, μόνο να ξέρεις να διαβάζεις...

Ε μπερδεύτηκε ρε αστο το παλικάρι. Ας μιλήσουμε για τον καλύτερο γκόμενο. Εγώ πάντως δεν μπορώ να ξεχωρίσω ρε συ. Ο καθένας είχε κάτι καλό.

Επισκέπτης

Γαμησε τα, τοτε θα ειμαι και αγραμματος. Η λες να αρχισα να τυφλωνομε απο το κωλο-σκανγκ. Λενε οτι πειραζει την οραση αν δεν ειναι καλο. Τι θελω και τα "πινω". Αμα δεν ειναι ντοπιο δε λεει τελικα. Οπως και να 'χει κερδιζεις 2 - 0.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Γαμησε τα, τοτε θα ειμαι και αγραμματος. Η λες να αρχισα να τυφλωνομε απο το κωλο-σκανγκ. Λενε οτι πειραζει την οραση αν δεν ειναι καλο. Τι θελω και τα "πινω". Αμα δεν ειναι ντοπιο δε λεει τελικα. Οπως και να 'χει κερδιζεις 2 - 0.
Μην απογοητεύεσαι, τουλάχιστον ξέρεις να μετράς  :boobies:

Επισκέπτης
Μην απογοητεύεσαι, τουλάχιστον ξέρεις να μετράς  :boobies:

sasia μ'εχεις κολησει στον τοιχο με τις εξυπναδες σου. Δεν φανταζομουνα ποτε οτι εδω μεσα υπαρχουν τοσο εξυπνες γυναικες. 3 - 0 κερδιζεις. Να σταματισεις να μου τη λες στο 10 - 0 γιατι ως εκει ξερω να μετραω.

Επισκέπτης
Και επειδη πρεπει να την κανω, παρε ενα καλο βιντεακι και τα λεμε βραδι.

[youtube=425,350]TfTu7xmwfn8[/youtube]

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή βλέπω ότι η αντιπαράθεση που προκάλεσε η αφήγηση μου  συνεχίζεται ακόμη, αν και δεν ήθελα να δώσω συνέχεια, νομίζω ότι πρέπει να συμπληρώσω κάτι.
Το Thread που άνοιξε η φίλτατη siasia αν δεν κάνω λάθος, απαιτούσε την απάντηση σε ένα ερώτημα, την οποία είχα την αφέλεια να δώσω με ειλικρίνεια.
Ούτε αναφέρθηκα στον σωματότυπο κανενός ούτε προσέβαλα ή ειρωνεύτηκα κανέναν, μια και μίλησα ανώνυμα.
Τώρα, αν δεν ήμουν παντρεμένος και υποκριτής (κατά την Erinal_W), δεν θα είχα την ανάγκη να ζω δεύτερη ηλεκτρονική ζωή ή να απευθύνομαι σε cg, αλλά θα είχα την δυνατότητα να αλλάζω ερωτικούς συντρόφους τακτικότατα και να μην χρειάζεται να διατηρώ, ενδεχομένως, παράλληλες σχέσεις.
Erinal_W, ο γάμος είναι κατά το Αστικό Δίκαιο μία σύμβαση, αλλά σε διαβεβαιώνω ότι και εκτός δικαίου είναι μία σύμβαση, που βάζεις κάτω τα πράγματα και τα ζυγίζεις και εσύ και το έτερο συμβαλλόμενο μέρος (ή το έτερον ήμισυ αν προτιμάς) και αν σε συμφέρει την διατηρείς, αλλιώς την καταγγέλλεις.
Κάποιοι λοιπόν προτιμούν να μην την καταγγείλουν όταν τα οφέλη που λαμβάνουν (ή οι υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει) είναι μεγαλύτερα από τις ζημίες.
Εν προκειμένω η σύμβαση δε έχει καταγγελθεί από κανένα μέρος και αυτό κάτι σημαίνει.
Για τα υπόλοιπα, αν δηλαδή γνωρίζει η γυναίκα μου ή όχι, δεν σου απάντησα νομίζω (τα συμπεράσματα περί ελεύθερης σχέσης τα έβγαλες μόνη σου, εγώ δεν επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω η ανωνυμία του forum μου το επιτρέπει άλλωστε) και συνεπώς οι χαρακτηρισμοί περί υποκρισίας δεν με αφορούν.

Επισκέπτης
Επειδή βλέπω ότι η αντιπαράθεση που προκάλεσε η αφήγηση μου  συνεχίζεται ακόμη, αν και δεν ήθελα να δώσω συνέχεια, νομίζω ότι πρέπει να συμπληρώσω κάτι.
Το Thread που άνοιξε η φίλτατη siasia αν δεν κάνω λάθος, απαιτούσε την απάντηση σε ένα ερώτημα, την οποία είχα την αφέλεια να δώσω με ειλικρίνεια.
Ούτε αναφέρθηκα στον σωματότυπο κανενός ούτε προσέβαλα ή ειρωνεύτηκα κανέναν, μια και μίλησα ανώνυμα.
Τώρα, αν δεν ήμουν παντρεμένος και υποκριτής (κατά την Erinal_W), δεν θα είχα την ανάγκη να ζω δεύτερη ηλεκτρονική ζωή ή να απευθύνομαι σε cg, αλλά θα είχα την δυνατότητα να αλλάζω ερωτικούς συντρόφους τακτικότατα και να μην χρειάζεται να διατηρώ, ενδεχομένως, παράλληλες σχέσεις.
Erinal_W, ο γάμος είναι κατά το Αστικό Δίκαιο μία σύμβαση, αλλά σε διαβεβαιώνω ότι και εκτός δικαίου είναι μία σύμβαση, που βάζεις κάτω τα πράγματα και τα ζυγίζεις και εσύ και το έτερο συμβαλλόμενο μέρος (ή το έτερον ήμισυ αν προτιμάς) και αν σε συμφέρει την διατηρείς, αλλιώς την καταγγέλλεις.
Κάποιοι λοιπόν προτιμούν να μην την καταγγείλουν όταν τα οφέλη που λαμβάνουν (ή οι υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει) είναι μεγαλύτερα από τις ζημίες.
Εν προκειμένω η σύμβαση δε έχει καταγγελθεί από κανένα μέρος και αυτό κάτι σημαίνει.
Για τα υπόλοιπα, αν δηλαδή γνωρίζει η γυναίκα μου ή όχι, δεν σου απάντησα νομίζω (τα συμπεράσματα περί ελεύθερης σχέσης τα έβγαλες μόνη σου, εγώ δεν επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω η ανωνυμία του forum μου το επιτρέπει άλλωστε) και συνεπώς οι χαρακτηρισμοί περί υποκρισίας δεν με αφορούν.

Παλικάρι κάνε ότι γουστάρεις ειλικρινά αδιαφορώ. Αφού εσύ είσαι εντάξει εμένα μου περισσεύει. Μην χαλάς το απόγευμά σου. Πήγαινε καμια βόλτα έχει ωραίο καιρό βροχερό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσύ τώρα νομίζεις ότι καμμιά απ τις πατσαβούρες που ψάχνουν απεγνωσμένα γκόμενο ακόμα και στο μπουρδέλα τελεία κομ μπορούν να σου κάνουν κηρύγματα ηθικής;
Ρίξε μια χριστοπαναγία και να απομακρύνεσαι απ τα ψοφίμια... Εχουν και μικρόβια πολλά απ τη σήψη.

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ψυχραιμια παιδια !!!

Επειδή έχω και χιούμορ αφιερώνω ένα τραγουδάκι, ακούστε το :

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.329
Πόντοι
506
Πώς καταφέρνετε 3-4 εδώ μέσα να χαλάτε ένα θέμα και να γράφετε άσχετες προσωπικές ΜΑΛΑΚΙΕΣ, δεν έχω καταλάβει.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Πώς καταφέρνετε 3-4 εδώ μέσα να χαλάτε ένα θέμα και να γράφετε άσχετες προσωπικές ΜΑΛΑΚΙΕΣ, δεν έχω καταλάβει.
ειναι ταλεντο
η το χεις η δε το χεις κ αυτο

η φιλτατη εριναλ ανοιξε το θεμα ντροπαλε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ολοι καλοι ηταν :cheesy: ποιος ο λογος να κανουμε συγκρισεις? καθενας ειναι διαφορετικος :)
οπως δε θα μουα ρεσε εμενα να με συγκρινουν με την πρωην ή την επομενη ετσι δε μου αρεσει να το κανω και εγω.....οταν ειμαι με καποιον βλεπω τα καλα και τα ασχημα μονο σε αυτον τον συγκεκριμενο καποιον.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom