Νέα

Ποιός ήταν ο καλύτερος γκόμενος/α που είχατε ποτέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα παντως ο Shy μια μελαγχολια μου βγαζει γενικα ως γραπτος λογος και ενω συνηθως κραζω τους παντρεμενους γαμικους που πουλανε μαγκιες απο το φορουμ τον συγκεκριμενο δεν ξερω γιατι αλλα μου βγαζει μια συμπαθεια...νομιζω οτι ηταν αρκετα ειλικρινης και ως προς τα του γαμου εχει εν μερει δικιο....δεν ειμαι παντρεμενη και δεν ειμαι σε θεση να κρινω την σταση του....αυτο που σιγουρα ξερω ειναι οτι δε θα μου αρεσε να ειμαι στη θεση της γυναικας του (υποθετω ομωςοτι ειναι στο χερι και των δυο να διατηρηθουν καποιες ισορροπιες)

αυτο που μου αρεσε πιο πολυ παντως απο αυτα που εγραψες Shy ειναι η περιγραφη της οταν ηταν 18 χρονων.....αλλαζουν πολυ οι ανθρωποι με τον καιρο δυστυχως......

Επισκέπτης
ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΣΑΦΗ ΟΧΙ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ) Ή ΜΟΝΟ ΡΩΤΗΣΕ ;

σαι..το υφακι σου δεν ειναι το σωστό. Να διαβάζεις καλυτερα γιατι μάλλον δεν όπως βλεπω τα τεντωμένα νευρα επηρεάζουν στο διαβασμα..
μην σε στείλω στο ψυχιατρείο του σαιτ και δη στον αρχιγιατρο  ASSFILLER  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: Αντε μην φτιάξω και κρασάτο πανθηρα... :2funny:

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σαι..το υφακι σου δεν ειναι το σωστό. Να διαβάζεις καλυτερα γιατι μάλλον δεν όπως βλεπω τα τεντωμένα νευρα επηρεάζουν στο διαβασμα..
μην σε στείλω στο ψυχιατρείο του σαιτ και δη στον αρχιγιατρο  ASSFILLER  

Εγώ λες να έχω τα τεντωμένα νεύρα, γιατί εσύ μου φαίνεσαι συνεχώς στην τσίτα και βγάζεις και μια αγωνία, στα ξανάπα σε άλλο thread.

Τώρα από υφάκι, λες να προσπαθήσω να μιμηθώ το δικό σου ;

Σου επαναλαμβάνω έχω συναντήσει πολλές περιπτώσεις σαν την δική σου, μπορεί να είμαι κανινούργιος στο site αλλά είμαι παλιός στην ζωή, πίστεψε με.

...... συνηθως κραζω τους παντρεμενους γαμικους που πουλανε μαγκιες απο το φορουμ ....αυτο που σιγουρα ξερω ειναι οτι δε θα μου αρεσε να ειμαι στη θεση της γυναικας του .....
Δεν ήρθα να το παίξω γαμίκος ούτε να πουλήσω μαγκιά σε κανένα, το τελευταίο για να έχει βάρος, μόνο επώνυμα γίνεται. Δεκτή η τελευταία άποψη σου, γιατί έχεις διαφορετιό ύφος από την Erinal_W.

Επισκέπτης
Εγώ λες να έχω τα τεντωμένα νεύρα, γιατί εσύ μου φαίνεσαι συνεχώς στην τσίτα και βγάζεις και μια αγωνία, στα ξανάπα σε άλλο thread.

Τώρα από υφάκι, λες να προσπαθήσω να μιμηθώ το δικό σου ;

Σου επαναλαμβάνω έχω συναντήσει πολλές περιπτώσεις σαν την δική σου, μπορεί να είμαι κανινούργιος στο site αλλά είμαι παλιός στην ζωή, πίστεψε με.
Δεν ήρθα να το παίξω γαμίκος ούτε να πουλήσω μαγκιά σε κανένα, το τελευταίο για να έχει βάρος, μόνο επώνυμα γίνεται. Δεκτή η τελευταία άποψη σου, γιατί έχεις διαφορετιό ύφος από την Erinal_W.

Παλικάρι η αγωνία είναι απο τον επιθανάτιο βρόγχο.  :grin:
Ακου να σου πω τώρα σοβαρά μιας και σε βλέπω να ζορίζεσαι.Δεν έχω κανένα πρόβλημα προσωπικό μαζί σου. Πιστεύω οτι είσαι "παλιός" στην ζωή. Μου είσαι συμπαθής και αυτό γιατί παρατήρησα ένα λοχοτεγχικό ψύγμα, κάτι που εκτιμώ. Δεν βρίσκω το λόγο να έχω καμμία αντιπαράθεση λεκτική μαζί σου. Επανέρχεσαι σε ένα θέμα που έκλεισε . Εσύ κάνεις ότι θες, εγώ είπα ότι η συμπεριφορά αυτή είναι αποδοκιμαστέα απο μένα. Δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει και τρελά η άποψή μου. Δεν θα σκάσεις κιόλας. Οπότε γιατί το συζητάμε πάλι.
Τώρα ..όσον αφορά αν έχεις συνατήσει πολλές γυναίκες σαν και εμένα, θα σου πω ότι αμφιβάλλω. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά δεν είναι δυνατόν να μπορείς να με χαρακτηρίσεις απο μερικά πόστ μου. Διότι οι χαρακτήρες φαίνονται στις πράξεις. Ετσι τα έχω μάθει εγώ. Ολα τα άλλα που λέμε εδώ είναι χαζομαρούλες για να περνά η ώρα. Ελπίζω να έγινα σαφής και συγνώμη αν σε πείραξε κάτι δεν έιχα σκοπό να σε ενοχλήσω. Αυτά και υγεία.

leoman78

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0

αυτο που μου αρεσε πιο πολυ παντως απο αυτα που εγραψες Shy ειναι η περιγραφη της οταν ηταν 18 χρονων.....αλλαζουν πολυ οι ανθρωποι με τον καιρο δυστυχως......

η πιο σωστή κουβέντα έως τώρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom