Νέα

Ποιός ήταν ο καλύτερος γκόμενος/α που είχατε ποτέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν δεν μπορείς να εξοικειωθείς με την αλλαγή της ζωής σου με παιδία παλικάρι, τότε ζεις με υποκατάστατα. Δικαίωμα του καθενός να κλαίγεται δεν λέω και να αναπολεί αυτό που άφησε να φύγει. Είτε το αφήσανε και οι δύο. Αλλά εμένα προσωπικά μου ακούγονται δικαιολογίες όλα αυτά. Ενα πράγμα σαν να βλέπω την βέρα στο δεξί.

Επίσης έχω μια απορία: Αν δεν κοιμόταν η καλύτερη σου γκόμενα και ζούσε την δική της ηλεκτρονική ζωή όσο κοιμόσουν, θα την θεωρούσες ακόμα καλύτερή σου γκόμενα;

Μπορεί να αναπολώ, αλλά δεν κλάφτηκα, αντίθετα είμαι ευτυχισμένος για την μαγική στιγμή που ανοίχτηκα απόψε και σας περιέγραψα.

Και ναι εγώ το παραδέχομαι ζω κάποιες φορές με κακέκτυπα και υποκατάστατα.

Εσύ όμως, τι κάνεις τέτοια ώρα μπροστά στον Η/Υ ; Δεν είναι υποκατάστατο των άμεσων ανθρώπινων σχέσεων και συναναστροφών αυτό το forum ;
Τώρα το αν μου είναι πιστή ή αν έχει ηλεκτρονικούς φίλους ή πραγματικούς γκόμενους δεν διαγράφει τίποτα απ' ότι έζησα.

Επισκέπτης
Μπορεί να αναπολώ, αλλά δεν κλάφτηκα, αντίθετα είμαι ευτυχισμένος για την μαγική στιγμή που ανοίχτηκα απόψε και σας περιέγραψα.

Εσύ όμως, τι κάνεις τέτοια ώρα μπροστά στον Η/Υ ; Δεν είναι υποκατάστατο των άμεσων ανθρώπινων σχέσεων και συναναστροφών αυτό το forum ;
Τώρα το αν μου είναι πιστή ή αν έχει ηλεκτρονικούς φίλους ή πραγματικούς γκόμενους δεν διαγράφει τίποτα απ' ότι έζησα.
Ελπιζω να ηρθες για να μεινεις!!!Καλως ορισες!!!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16

Εγώ πάντως σε παραδέχομαι.

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μην ανησυχεις!Εχουμε και φαρμακειο!Εχεις μοτοσυκλετα?

και να είχα δεν θα μπορούσα να την καβαλήσω !

Μετά την πίεση που δέχθηκα θα αναγκασθώ να σας αποκαλύψω τον σωματότυπο μου [εκτός του forum] :
Είμαι 1,50 μ, κοντοπόδαρος, με τεράστια κοιλιά, φαλάκρα και πατομπούκαλα για γυαλιά και ανάμεσα στα πόδια μου δεν βρίσκεται το φιδάκι ο Διαμαντής.

Στο forum όμως επιχειρώ να μεταμορφωθώ σε ψηλό, μυώδη, πνευματώδη, τέλειο εραστή και ναι  "την έχω" 26 πόντους, δηλαδή ξεπερνώ και τις προσδοκίες των θηλυκών μελών της παρέας.

Εδώ σας καληνυχτίζω, γιατί αύριο εργάζομαι .

Επισκέπτης

Είστε ενα ελεύθερο ζευγάρι δηλαδή. Ο καθένας κάνει ότι νάναι. Δεκτον. ΄
Άντε και εις ανώτερα εύχομαι.

Επισκέπτης
και να είχα δεν θα μπορούσα να την καβαλήσω !

Μετά την πίεση που δέχθηκα θα αναγκασθώ να σας αποκαλύψω τον σωματότυπο μου [εκτός του forum] :
Είμαι 1,50 μ, κοντοπόδαρος, με τεράστια κοιλιά, φαλάκρα και πατομπούκαλα για γυαλιά και ανάμεσα στα πόδια μου δεν βρίσκεται το φιδάκι ο Διαμαντής.

Στο forum όμως επιχειρώ να μεταμορφωθώ σε ψηλό, μυώδη, πνευματώδη, τέλειο εραστή και ναι  "την έχω" 26 πόντους, δηλαδή ξεπερνώ και τις προσδοκίες των θηλυκών μελών της παρέας.

Εδώ σας καληνυχτίζω, γιατί αύριο εργάζομαι .
Και εγω ετσι ειμαι...μονο που εχω και μουστακι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ειμαστε το τελειο πρωτυπο του μεσογειου εραστη :2funny: :2funny: :2funny:Καλο βραδυ και σε σενα!!!Και παλι καλως ορισες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom