Νέα

Ποιός ήταν ο καλύτερος γκόμενος/α που είχατε ποτέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
(23:31:33) ChatBot: βυζολάγνος ρίχνει 1d6 και φέρνει 6.

Γκιουζέλ δε σε χάλασε!!! :2funny: :boobies: :2funny: :boobies: :2funny:

okostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
91
Πόντοι
1
ίσως όχι η καλύτερη, αλλά μιά από τις καλύτερες γκόμενες που ειχα ποτέ ήταν (και παραμένει) ...η χούφτα μου !   δεν μου αρνήθηκε ποτέ...ούτε τσιμπούκι...ούτε πισωκολλητό ...ούτε τίποτα άλλο !

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ο Ανέστης. Ήταν και παλικάρι και δεν πόναγε.

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
ίσως όχι η καλύτερη, αλλά μιά από τις καλύτερες γκόμενες που ειχα ποτέ ήταν (και παραμένει) ...η χούφτα μου !   δεν μου αρνήθηκε ποτέ...ούτε τσιμπούκι...ούτε πισωκολλητό ...ούτε τίποτα άλλο !

σώπα ρε συ... πάντα στην ίδια στάση...

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασαν κάποια χρόνια, αλλά η εικόνα μου έχει χαραχτεί στο μυαλό ανεξίτηλα.

Μία φοιτητριούλα, μόλις 18 χρονών, ξαπλωμένη γυμνή μπροστά μου, με τα πόδια ανοικτά, το αιδοίο της ανοικτό, τα χείλη του κατακόκκινα, ερεθισμένα, να με κοιτάζει με τα μάτια μισάνοικτα και το στόμα όλο προσμονή να ψελλίζει παρακαλώντας « - έλα, έλα ».

Τώρα, μετά από μερικά χρόνια γάμου και δυο γέννες, κοιμάται στο μέσα δωμάτιο, ενώ εγώ βρίσκομαι στο forum, ζώντας την δική μου ηλεκτρονική ζωή.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Μία φοιτητριούλα, μόλις 18 χρονών, ξαπλωμένη γυμνή μπροστά μου, με τα πόδια ανοικτά, το αιδοίο της ανοικτό, τα χείλη του κατακόκκινα, ερεθισμένα, να με κοιτάζει με τα μάτια μισάνοικτα και το στόμα όλο προσμονή να ψελλίζει παρακαλώντας « - έλα, έλα ».

Τώρα, μετά από μερικά χρόνια γάμου και δυο γέννες, κοιμάται στο μέσα δωμάτιο, ενώ εγώ βρίσκομαι στο forum, ζώντας την δική μου ηλεκτρονική ζωή.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

αυτα λετε και δεν προκειται ποτε να παντρευτω !!!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.603
Πόντοι
19.485
Το Σοφάκι μου!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
οι κοπελες μου ηταν παντα πολυ ομορφες,ομως αυτη που δεν προκειται να ξεχασω ποτε erinal,ηταν μια κοπελα απο τη ρουμανια
μελαγχροινη , με μαυρα μαλια,μπλε ματια,πλουσιο στηθος και απιθανο πισινο,λεπτη περιπου 1,75

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.925
Πόντοι
12.056

Αδελφε μου...ποσο σε νοιωθω... :rockon: :thumbsup: :thumbsup:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16

Ενώ εσύ παραμένεις 20άρης, εμφανίσιμος, χωρίς κοιλίτσες, σέξι, ευχάριστος, και.. τον έχεις και 25 cm υποθέτω  :birdman:

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ενώ εσύ παραμένεις 20άρης, εμφανίσιμος, χωρίς κοιλίτσες, σέξι, ευχάριστος, και.. τον έχεις και 25 cm υποθέτω   :birdman:

Γιατί τέτοια επιθετικότητα SIASIA, εγώ δεν έκανα καμία αρνητική κριτική στην καλύτερη μου γκόμενα, ούτε την κατηγόρησα. Σ' αυτές τις καταστάσεις πάντα συμβάλλουν και οι δυο ξέρεις. Τώρα αν σε ενδιαφέρει ο σωματότυπος μου, θα σου απαντήσω ότι αποτελεί ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο. Επανερχόμενος στην αφήγηση μου θα σου πω για να γνωρίζεις ότι αν κάποια άλλη γκόμενα ή cg, με κοιτάξει με τον ίδιο τρόπο, μάλλον θα εγκαταλείψω το σπορ. Τα συμπεράσματα δικά σου.

Επισκέπτης
Γιατί τέτοια επιθετικότητα SIASIA, εγώ δεν έκανα καμία αρνητική κριτική στην καλύτερη μου γκόμενα, ούτε την κατηγόρησα. Σ' αυτές τις καταστάσεις πάντα συμβάλλουν και οι δυο ξέρεις. Τώρα αν σε ενδιαφέρει ο σωματότυπος μου, θα σου απαντήσω ότι αποτελεί ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο. Επανερχόμενος στην αφήγηση μου θα σου πω για να γνωρίζεις ότι αν κάποια άλλη γκόμενα ή cg, με κοιτάξει με τον ίδιο τρόπο, μάλλον θα εγκαταλείψω το σπορ. Τα συμπεράσματα δικά σου.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης

Αν δεν μπορείς να εξοικειωθείς με την αλλαγή της ζωής σου με παιδία παλικάρι, τότε ζεις με υποκατάστατα. Δικαίωμα του καθενός να κλαίγεται δεν λέω και να αναπολεί αυτό που άφησε να φύγει. Είτε το αφήσανε και οι δύο. Αλλά εμένα προσωπικά μου ακούγονται δικαιολογίες όλα αυτά. Ενα πράγμα σαν να βλέπω την βέρα στο δεξί.

Επίσης έχω μια απορία: Αν δεν κοιμόταν η καλύτερη σου γκόμενα και ζούσε την δική της ηλεκτρονική ζωή όσο κοιμόσουν, θα την θεωρούσες ακόμα καλύτερή σου γκόμενα;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αδύνατον να θυμηθώ...με 10.000 περίπου γυναίκες που είχα που να θυμάμαι τώρα.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

σοβαρά τώρα....ανάλογα σε τι εννοούνε καλλίτερη?....διευκρίνησε έρι να απαντήσω.....

πάντως ΜΕΧΡΙ τώρα σαν όλόκληρο πακέτο.....η  πρώην σύζυγος μου............ :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: ..τα μπινελίκια για την πρώην..... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom