Καλησπερα σε ολους. Πριν χρονια οι μαυρες κανανε πιατσα στην Εγνατια στο υψος της Κολομβου. Ενα βραδυ λοιπον ειπα να παω με μια για να δω πως ειναι, δεν ειχα παει ποτε με πιατσοβια πιο πριν. Με λεει μια 20 για αυτην και 10 για το ξενοδοχειο. Οκ της τα δινω, ανεβαινουμε στο δωματιο ξεκιναει με στομα εννοειται αφου με εβαλε σκουφι, ολα τελεια μεχρι εκει αλλα μετα που εβγαλε τα ρουχα της η κοπελα μυριζε παρα πολυ ασχημα
μου επεσε το ηθικο και το ανηθικο, και σκεφτομουν απ'τη μια να την πω κανε ενα ντουζ ρε κοπελα μου, αλλα κωλοσα γιατι σκεφτηκα μεσα στο μπανιο μην ηταν κανενας νταβας και εβγαινε και με κυνηγουσε ξερω γω. Τελος παντων η δουλεια εγινε αλλα δεν το ευχαριστηθηκα οπως θα ηθελα. Απο τοτε δεν εχω ξαναπαει με πιατσοβια, εχει κανα μηνα που περναω απο Γιαννιτσων και εκει στο one salonika βλεπω διαφορες ωραιες μαυρουλες και σκεφτομαι να το ξαναεπιχειρησω αλλα εχω 2 αποριες. Η πρωτη ειναι με την καθαριοτητα αυτες πως τα πανε? Επεσα στην περιπτωση την αλλη φορα ή γενικα ετσι ειναι η φαση στην πιατσα? Και η δευτερη απορια μου ειναι, σε ξενοδοχεια πηγαινουν? Προτιμω κρεβατι και οχι μεσα στο αυτοκινητο ή εξω στα ορθια