Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
...[move]Δεν μου εστειλες φιλακι για το κοπλιμεντο που σου εκανα και σε ειπα φιλη!!! [/move]σιγά καλέ νο πρόμπο
...[move]Δεν μου εστειλες φιλακι για το κοπλιμεντο που σου εκανα και σε ειπα φιλη!!! [/move]σιγά καλέ νο πρόμπο
Ζορζ έχεις τίποτα φιλους Κυψέλη.Πλατεία Βικτωρίας κι έτσι τύπε? Για το μπουμπάκι
Εγώ κάνω επιτόπια έρευνα. Πηγαίνω στο μαγαζί και αναλόγως πως θα την κόψω περνάω η όχι σε συνδιασμο βέβαια με αυτα που έχω διαβάσει. Φυσικά και εγώ την έχω πατήσει αρκετές φορές...Και μέχρι τότε κάποιοι από εμάς θα έχουν στάξει-χάσει τα λεφτουδάκια μας...Δε γκρινιάζω βέβαια γιατί από τυφλός καλύτερα μονόφθαλμος...
αααααααααααααααααααααααα μ άρεκεναι για πες γιατί δεν έχω άκρες και ψάχνομαι ααααααβάδιστα
[move]Εχω εγω μια φιλη για το μπουμπακι!!!![/move]Ζορζ έχεις τίποτα φιλους Κυψέλη.Πλατεία Βικτωρίας κι έτσι τύπε? Για το μπουμπάκι
Να παντρευτείς WASP μωρή
Δεν το έχει. Είναι ρατσίστρια
με τους θρήσκους ναι
[move]Τι κανει αυτο το θεσπεσιο και υπεροχο πλασμα!!!!...Η μοναδικη δασκαλα, σωστων συμβουλων για σεξ με αγρια ηδονη! [/move]Καλώς μας ήρθατε καύλες.
[move]Ειμαι και εγω θρησκος! [/move]...πιστευω στα φρεσκα ψαρια και στα μπριζολακια!με τους θρήσκους ναι
σαν τον αβραμη τυπε?[move]Ειμαι και εγω θρησκος!
[move]Ειμαι αναξιος μπροστα του!!!....Γι αυτον η Επιστημη εχει σηκωσει χερια-ποδια ψηλα!!!...Ειναι μακραν το πρωτο νουμερο! [/move]σαν τον αβραμη τυπε?
που ειναι το περιεργο?καλα εσυ δηλαδη διαβαζεις τις κριτικες και αναλογως πας?
Υγιαίνω ανεπανάληπτε.. και ετοιμάζομαι για ποτάκι :-*[move]Τι κανει αυτο το θεσπεσιο και υπεροχο πλασμα!!!!...Η μοναδικη δασκαλα, σωστων συμβουλων για σεξ με αγρια ηδονη! [/move]
εβγαλεσ κανενα παιχνιδι τιτανομεγιστε ,η αλλιωσ ο ΚΗΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ[move]Ειμαι αναξιος μπροστα του!!!....Γι αυτον η Επιστημη εχει σηκωσει χερια-ποδια ψηλα!!!...Ειναι μακραν το πρωτο νουμερο! [/move]
[move]το πρωτο νουμερο ειναι η δασκαλα του σεξ που χαιρετησες λεμεεεεεεεε [/move][move]Ειμαι αναξιος μπροστα του!!!....Γι αυτον η Επιστημη εχει σηκωσει χερια-ποδια ψηλα!!!...Ειναι μακραν το πρωτο νουμερο! [/move]
Τι μονο ενα ποτακι θα σε κερασει ο συνοδος σου!...Εγω οταν συνοδευω μουναρες σαν και σενα, κανω κατι απλο...λεω στο μαγαζι που βρισκομαι το ποτο να ρεει!!!!!!!!!!!!Υγιαίνω ανεπανάληπτε.. και ετοιμάζομαι για ποτάκι :-*
[move]Ρε κολλητε αν εισαι σιγουρος σε παρακαλω με π.μ..ενημερωσε με....να σταματησω να της.... την πεφτω ο μαλακας!!!! [/move][move]το πρωτο νουμερο ειναι η δασκαλα του σεξ που χαιρετησες λεμεεεεεεεε [/move]