nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
[move]εφυγε το γατακι...λουφαξε στην τρυπα του κι αυτο το καψουρακι [/move][move]Εχεις υψηλο δεικτη και σε παω!!!!!!! [/move]
[move]εφυγε το γατακι...λουφαξε στην τρυπα του κι αυτο το καψουρακι [/move][move]Εχεις υψηλο δεικτη και σε παω!!!!!!! [/move]
[move]Αυτο δεν ηταν καψουρακι...αλλα ανωμαλακι!!!! [/move]...Υ.Γ[move]...αργησα...παω για φαγητο και ξαναμπαινω!!![/move][move]εφυγε το γατακι...λουφαξε στην τρυπα του κι αυτο το καψουρακι [/move]
Καλησπέρα σε όλους σας .. συνοδοιπόροι και λάτρεις του όμορφου μ ........
Νέος εδώ, αν και η ηλικία μου είναι μεγαλύτερη από τους περισσότερους εδώ, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους εσάς, που με τις κριτικές σας βοηθάτε να αποφεύγουμε τις "κακοτοπιές" και ιδιαίτερα με τα ανεξάρτητα cg από τις αγγελίες .. dating.slado, adoos, Mylist, etc.
Μέχρι σήμερα "τιμούσα" το άθλημα στο εξωτερικό κατά την διάρκεια επαγγελματικών ταξιδιών, αλλά γιατί όχι και στην ντόπια αγορά; Να βοηθήσουμε και λίγο τα "κοριτσάκια" αν και τα περισσότερα αλλοδαπά, όλο και κάτι θα αφήσουν για την ελληνική οικονομία!!
Επιφυλάσσομαι και υπόσχομαι σε όλους, ότι θα παραθέτω την κριτική μου και την γνώμη μου προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου ν' ανταποδώσω την βοήθεια που πρόσφεραν οι κριτικές σας!!
Πολύ φιλικά και καλό καλοκαίρι σε όλους!!!
Γειαααα,φιλόζωη;γειααα
ωραιο σκυλι!
Aυτό όχι,εχώ όμως σκύλο,αλλά ητανέ αδύνατο να τον φωτογραφίσω οπότε βρήκα ένα τυχαίο στο google! χα χα χαουυ, στα ακρα ομως
δικο σου ειναι?
χαχαχαχχ σε καλο να μας βγειAυτό όχι,εχώ όμως σκύλο,αλλά ητανέ αδύνατο να τον φωτογραφίσω οπότε βρήκα ένα τυχαίο στο google! χα χα χα
Γεια σου ρε τυπε.OK Eυχαριστώ !