Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 508K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (13 μέλη και 57 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]εφυγε το γατακι...λουφαξε στην τρυπα του κι αυτο το καψουρακι :rockon: :2funny:[/move]
[move]Αυτο δεν ηταν καψουρακι...αλλα ανωμαλακι!!!! :rockon:[/move]...Υ.Γ[move]...αργησα...παω για φαγητο και ξαναμπαινω!!![/move]

portoleone

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους σας .. συνοδοιπόροι και λάτρεις του όμορφου μ ........
Νέος εδώ, αν και η ηλικία μου είναι μεγαλύτερη από τους περισσότερους εδώ, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους εσάς, που με τις κριτικές σας βοηθάτε να αποφεύγουμε τις "κακοτοπιές" και ιδιαίτερα με τα ανεξάρτητα cg από τις αγγελίες .. dating.slado, adoos, Mylist, etc.
Μέχρι σήμερα "τιμούσα" το άθλημα στο εξωτερικό κατά την διάρκεια επαγγελματικών ταξιδιών, αλλά γιατί όχι και στην ντόπια αγορά; Να βοηθήσουμε και λίγο τα "κοριτσάκια" αν και τα περισσότερα αλλοδαπά, όλο και κάτι θα αφήσουν για την ελληνική οικονομία!!  :2funny: :2funny:
Επιφυλάσσομαι και υπόσχομαι σε όλους, ότι θα παραθέτω την κριτική μου και την γνώμη μου προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου ν' ανταποδώσω την βοήθεια που πρόσφεραν οι κριτικές σας!!

Πολύ φιλικά και καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Καλησπέρα σε όλους σας .. συνοδοιπόροι και λάτρεις του όμορφου μ ........
Νέος εδώ, αν και η ηλικία μου είναι μεγαλύτερη από τους περισσότερους εδώ, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους εσάς, που με τις κριτικές σας βοηθάτε να αποφεύγουμε τις "κακοτοπιές" και ιδιαίτερα με τα ανεξάρτητα cg από τις αγγελίες .. dating.slado, adoos, Mylist, etc.
Μέχρι σήμερα "τιμούσα" το άθλημα στο εξωτερικό κατά την διάρκεια επαγγελματικών ταξιδιών, αλλά γιατί όχι και στην ντόπια αγορά; Να βοηθήσουμε και λίγο τα "κοριτσάκια" αν και τα περισσότερα αλλοδαπά, όλο και κάτι θα αφήσουν για την ελληνική οικονομία!!  :2funny: :2funny:
Επιφυλάσσομαι και υπόσχομαι σε όλους, ότι θα παραθέτω την κριτική μου και την γνώμη μου προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου ν' ανταποδώσω την βοήθεια που πρόσφεραν οι κριτικές σας!!

Πολύ φιλικά και καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

Καλως ηλθες

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
γειααα
ωραιο σκυλι!

Idas79

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Γεια χαρα κι απο μενα σε ολα τα μελη του bourdela! :rockon:
Αργησα λιγο αλλα καλλιο αργα παρα ποτε! :grin:

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
Χαιρετώ ολα τα παιδιά του Forum ! Είμαι παλαιός σπόνσορας στο σπορ κ εύχομαι σε όλους τα καλύτερα γούστα !

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
επίσης πάνω δεξιά σε κάθε σου ποστ μπορείς να κάνεις επεξεργασία.
αν είναι εύκολο ξαναγράψ' το στα ελληνικά.

καλά γαμήσια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Γεια σου φίλε! Give me five my man!