nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
[move][move]Ρε κολλητε αν εισαι σιγουρος σε παρακαλω με π.μ..ενημερωσε με....να σταματησω να της.... την πεφτω ο μαλακας!!!![/move]
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
[move][move]Ρε κολλητε αν εισαι σιγουρος σε παρακαλω με π.μ..ενημερωσε με....να σταματησω να της.... την πεφτω ο μαλακας!!!![/move]
[move]Ειναι προς τιμη σου!...Λεω και εγω να πεφτω εξω...δεν ειναι δυνατον να ειμαι τοσο μαλακας!!!![move]![]()
![]()
οχι δεν ειμαι σιγουρος δασκαλε αλλα ετσι πιστευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
![]()
![]()
![]()
[/move]
[move]παντως ειναι και ομοζωδια με μας!τυχαιο?δε νομιζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω[move]Ειναι προς τιμη σου!...Λεω και εγω να πεφτω εξω...δεν ειναι δυνατον να ειμαι τοσο μαλακας!!!![/move]
Αυτά κάνεις μαλάκα ώρες ώρες.. παίζεις με τα παράουρα και σε χαλάει[move]παντως ειναι και ομοζωδια με μας!τυχαιο?δε νομιζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω![]()
[/move]
[move]Ετσι....τιποτα στη ζωη δεν ειναι τυγχαιο και το γνωριζει.... οποιος/α.. τα σημαδια παρακολουθει!!!![move]παντως ειναι και ομοζωδια με μας!τυχαιο?δε νομιζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω![]()
[/move]
[move]καλως τον αρρωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!Αυτά κάνεις μαλάκα ώρες ώρες.. παίζεις με τα παράουρα και σε χαλάει
[move]μου ελειψες το ομολογωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωΑυτά κάνεις μαλάκα ώρες ώρες.. παίζεις με τα παράουρα και σε χαλάει
[move]Καλως τον Νικολακη!!!!Αυτά κάνεις μαλάκα ώρες ώρες.. παίζεις με τα παράουρα και σε χαλάει
Εσένα θα σε πετύχω άλλη φορά ..μην γραφετε ετσι ρε παιδια...
αμαν. >![]()
[move]οποτε σε βλεπω ΜΙΑ φραση μου ερχεται στο μυαλο..."ποιος ξερει τι κομπλεξαρα εισαι και τι μικρο μαραφετι κουβαλας!!!!!!!!!"Eννοείται καλωσορίζομαι και έλλειψα αφού είστε kindergarden και θέλετε καναν άντρα να σας συνεφέρει! sorry not me, too many things to do ! φιλάκια πουτανίτσες :-*
[move]Το ελυσες το προβλημα με το πουλακι σου????? :headbang3[/move]:[move]Eννοείται καλωσορίζομαι και έλλειψα αφού είστε kindergarden και θέλετε καναν άντρα να σας συνεφέρει! sorry not me, too many things to do ! φιλάκια πουτανίτσες :-*
[move]κολλητε πιστευεις οτι ειναι κοντοκαννος...η....αερογαμιας ο Νικολακης μας???????[move]οποτε σε βλεπω ΜΙΑ φραση μου ερχεται στο μυαλο..."ποιος ξερει τι κομπλεξαρα εισαι και τι μικρο μαραφετι κουβαλας!!!!!!!!!"![]()
![]()
[/move]
[move]κολλητε πιστευεις οτι ειναι κοντοκαννος...η....αερογαμιας ο Νικολακης μας???????[/move]
[move]Το ελυσες το προβλημα με το πουλακι σου????? :headbang3[/move]:[move]![]()
![]()
![]()
[/move]
μη πεις οτι δεν προσπάθησα...! κολλητέ? προβλημα με το πουλάκι μου?[move]κολλητε πιστευεις οτι ειναι κοντοκαννος...η....αερογαμιας ο Νικολακης μας???????[/move]
[move]ναι[/move][move]κολλητε πιστευεις οτι ειναι κοντοκαννος...η[glow=red,2,300]και[/glow]....αερογαμιας ο Νικολακης μας???????[/move]
[move]Σε παραδεχομαι που το συμπληρωσες!!!!!!!!![move]ναι[/move]
[move]ετσι αλληλοσυμπληρωνονται οι κολλητοι[move]Σε παραδεχομαι που το συμπληρωσες!!!!!!!!![/move]
[move]Εχεις υψηλο δεικτη και σε παω!!!!!!![move]ετσι αλληλοσυμπληρωνονται οι κολλητοι[/move]