Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 516K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (16 μέλη και 81 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 673 73,6%
  • αρνητική

Ψήφοι: 93 10,2%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 104 11,4%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    914

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
[move]Ρε κολλητε αν εισαι σιγουρος σε παρακαλω με π.μ..ενημερωσε με....να σταματησω να της.... την πεφτω ο μαλακας!!!! :rockon:[/move]
[move] :2funny: :2funny: :2funny: οχι δεν ειμαι σιγουρος δασκαλε αλλα ετσι πιστευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move] :2funny: :2funny: :2funny: οχι δεν ειμαι σιγουρος δασκαλε αλλα ετσι πιστευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]
[move]Ειναι προς τιμη σου!...Λεω και εγω να πεφτω εξω...δεν ειναι δυνατον να ειμαι τοσο μαλακας!!!! :rockon:[/move]

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
[move]Ειναι προς τιμη σου!...Λεω και εγω να πεφτω εξω...δεν ειναι δυνατον να ειμαι τοσο μαλακας!!!! :rockon:[/move]
[move]παντως ειναι και ομοζωδια με μας!τυχαιο?δε νομιζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :rockon: :2funny:[/move]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]παντως ειναι και ομοζωδια με μας!τυχαιο?δε νομιζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :rockon: :2funny:[/move]
[move]Ετσι....τιποτα στη ζωη δεν ειναι τυγχαιο και το γνωριζει.... οποιος/α.. τα σημαδια παρακολουθει!!!! :rockon:[/move]

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μην γραφετε ετσι ρε παιδια...
αμαν. >:(

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Eννοείται καλωσορίζομαι και έλλειψα αφού είστε kindergarden και θέλετε καναν άντρα να σας συνεφέρει! sorry not me, too many things to do ! φιλάκια πουτανίτσες  :-*

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Eννοείται καλωσορίζομαι και έλλειψα αφού είστε kindergarden και θέλετε καναν άντρα να σας συνεφέρει! sorry not me, too many things to do ! φιλάκια πουτανίτσες  :-*
[move]οποτε σε βλεπω ΜΙΑ φραση μου ερχεται στο μυαλο..."ποιος ξερει τι κομπλεξαρα εισαι και τι μικρο μαραφετι κουβαλας!!!!!!!!!" :rockon: :2funny: :2funny:[/move]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]Το ελυσες το προβλημα με το πουλακι σου????? :headbang3[/move]:[move]:shit: :shit: :shit: :shit:[/move]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]οποτε σε βλεπω ΜΙΑ φραση μου ερχεται στο μυαλο..."ποιος ξερει τι κομπλεξαρα εισαι και τι μικρο μαραφετι κουβαλας!!!!!!!!!" :rockon: :2funny: :2funny:[/move]
[move]κολλητε πιστευεις οτι ειναι κοντοκαννος...η....αερογαμιας ο Νικολακης μας??????? :think:[/move]

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
[move]κολλητε πιστευεις οτι ειναι κοντοκαννος...η....αερογαμιας ο Νικολακης μας??????? :think:[/move]
[move]Το ελυσες το προβλημα με το πουλακι σου????? :headbang3[/move]:[move]:shit: :shit: :shit: :shit:[/move]
μη πεις οτι δεν προσπάθησα...! κολλητέ? προβλημα με το πουλάκι μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom