boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Πραγματικά αν και παίζει αρκετό σπονσοράρισμα από κάποιους σε γενικες γραμμές αυτό που θες αν έχεις υπομονή το βρίσκεις. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα..
για πες τι εννοάεις
Πραγματικά αν και παίζει αρκετό σπονσοράρισμα από κάποιους σε γενικες γραμμές αυτό που θες αν έχεις υπομονή το βρίσκεις. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα..
για πες τι εννοάεις
και ποιος σου ειπε οτι δε γραφουν νταβαδες εδω?νεα εποχη παιδι μου....Εννοώ ότι κάποια μέλη γράφουν λές και είναι νταβαδες των κοριτσιών. Πίσω από ένα πληκτρολόγιο είναι δύσκολο να καταλάβεις τις προθέσεις του καθενός. Είναι απλός ενθουσιασμός ή σαφές προμοτάρισμα κάποιοας κορασίδας? Τεσπα από κάποια μέλη εδώ μέσα βγάζω χρήσιμα συμπεράσματα και κάνω τις επιλογές μου...
Εννοώ ότι κάποια μέλη γράφουν λές και είναι νταβαδες των κοριτσιών. Πίσω από ένα πληκτρολόγιο είναι δύσκολο να καταλάβεις τις προθέσεις του καθενός. Είναι απλός ενθουσιασμός ή σαφές προμοτάρισμα κάποιοας κορασίδας? Τεσπα από κάποια μέλη εδώ μέσα βγάζω χρήσιμα συμπεράσματα και κάνω τις επιλογές μου...
Εχει δυο βδομάδες γραμμένο το παλικάρι και πήρε γραμμή λέμε κιόλας.όχι, ρωτάω γιατί δε φαίνονται αυτά τα θρεντ αν δεν κάνεις λογαριασμό, αυτό εννοούσα
[move]Τον le professionnel Παιχτουρα θα διαβαζεις για να βγαζεις σιγουρα και χρησιμα συμπερασματα στο στοιχημα!! [/move]Εννοώ ότι κάποια μέλη γράφουν λές και είναι νταβαδες των κοριτσιών. Πίσω από ένα πληκτρολόγιο είναι δύσκολο να καταλάβεις τις προθέσεις του καθενός. Είναι απλός ενθουσιασμός ή σαφές προμοτάρισμα κάποιοας κορασίδας? Τεσπα από κάποια μέλη εδώ μέσα βγάζω χρήσιμα συμπεράσματα και κάνω τις επιλογές μου...
όχι, ρωτάω γιατί δε φαίνονται αυτά τα θρεντ αν δεν κάνεις λογαριασμό, αυτό εννοούσα
Φίλε μου έγραψα ότι παρακολουθούσα το site...ΤΟ fORUM το παρακολουθώ εδώ και λίγες μέρες...
Όπως και να έχει, αν κάποια κοπέλλα δεν είναι σωστη θα φανεί στην πορεία γιατί δεν μπορούν να γράφουν όλοι καλές κριτικές γιαυτήν. Νομίζω ότι οι περισσότεροι καταλαβαίνουν που περίπου συγκαταλέγεται μια κοπέλλα απο αυτά που διαβάζουν...Εννοώ ότι κάποια μέλη γράφουν λές και είναι νταβαδες των κοριτσιών. Πίσω από ένα πληκτρολόγιο είναι δύσκολο να καταλάβεις τις προθέσεις του καθενός. Είναι απλός ενθουσιασμός ή σαφές προμοτάρισμα κάποιοας κορασίδας? Τεσπα από κάποια μέλη εδώ μέσα βγάζω χρήσιμα συμπεράσματα και κάνω τις επιλογές μου...
Συγνώμη..Φίλη είναι
[move]Σε πιστευω...... γιατι λες φιλε την "boomb"....ενω μας εχει δηλωσει οτι ειναι φιλη!!!!!!!![/move]Φίλε μου έγραψα ότι παρακολουθούσα το site...ΤΟ fORUM το παρακολουθώ εδώ και λίγες μέρες...
Όπως και να έχει, αν κάποια κοπέλλα δεν είναι σωστη θα φανεί στην πορεία γιατί δεν μπορούν να γράφουν όλοι καλές κριτικές γιαυτήν. Νομίζω ότι οι περισσότεροι καταλαβαίνουν που περίπου συγκαταλέγεται μια κοπέλλα απο αυτά που διαβάζουν...
Φίλε μου έγραψα ότι παρακολουθούσα το site...ΤΟ fORUM το παρακολουθώ εδώ και λίγες μέρες...
[move]Σε πιστευω...... γιατι λες φιλε την "boomb"....ενω μας εχει δηλωσει οτι ειναι φιλη!!!!!!!![/move]
Συγνώμη..
Φίλη είναι