Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 516K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 673 73,6%
  • αρνητική

Ψήφοι: 93 10,2%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 104 11,4%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    914

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πραγματικά αν και παίζει αρκετό σπονσοράρισμα από κάποιους  σε γενικες γραμμές αυτό που θες αν έχεις υπομονή το βρίσκεις. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα..

:think:

για πες τι εννοάεις  :think:

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
809
Πόντοι
81
:think:

για πες τι εννοάεις  :think:

Εννοώ ότι κάποια μέλη γράφουν λές και είναι νταβαδες των κοριτσιών. Πίσω από ένα πληκτρολόγιο είναι δύσκολο να καταλάβεις τις προθέσεις του καθενός. Είναι απλός ενθουσιασμός ή σαφές προμοτάρισμα κάποιοας κορασίδας? Τεσπα από κάποια μέλη εδώ μέσα βγάζω χρήσιμα συμπεράσματα και κάνω τις επιλογές μου...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εννοώ ότι κάποια μέλη γράφουν λές και είναι νταβαδες των κοριτσιών. Πίσω από ένα πληκτρολόγιο είναι δύσκολο να καταλάβεις τις προθέσεις του καθενός. Είναι απλός ενθουσιασμός ή σαφές προμοτάρισμα κάποιοας κορασίδας? Τεσπα από κάποια μέλη εδώ μέσα βγάζω χρήσιμα συμπεράσματα και κάνω τις επιλογές μου...
και ποιος σου ειπε οτι δε γραφουν νταβαδες εδω?νεα εποχη παιδι μου....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

όχι, ρωτάω γιατί δε φαίνονται αυτά τα θρεντ αν δεν κάνεις λογαριασμό, αυτό εννοούσα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
όχι, ρωτάω γιατί δε φαίνονται αυτά τα θρεντ αν δεν κάνεις λογαριασμό, αυτό εννοούσα
Εχει δυο βδομάδες γραμμένο το παλικάρι και πήρε γραμμή λέμε κιόλας.
Φαντάσου εμάς κάψιμο  :grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]Τον le professionnel Παιχτουρα θα διαβαζεις για να βγαζεις σιγουρα και χρησιμα συμπερασματα στο στοιχημα!! :rockon: :rockon:[/move]

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
809
Πόντοι
81

Φίλε μου έγραψα ότι παρακολουθούσα το site...ΤΟ fORUM το παρακολουθώ εδώ και λίγες μέρες...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Όπως και να έχει, αν κάποια κοπέλλα δεν είναι σωστη θα φανεί στην πορεία γιατί δεν μπορούν να γράφουν όλοι καλές κριτικές γιαυτήν. Νομίζω ότι οι περισσότεροι καταλαβαίνουν που περίπου συγκαταλέγεται μια κοπέλλα απο αυτά που διαβάζουν...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Φίλε μου έγραψα ότι παρακολουθούσα το site...ΤΟ fORUM το παρακολουθώ εδώ και λίγες μέρες...
[move]Σε πιστευω...... γιατι λες φιλε την "boomb"....ενω μας εχει δηλωσει οτι ειναι φιλη!!!!!!!![/move]

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
809
Πόντοι
81
Όπως και να έχει, αν κάποια κοπέλλα δεν είναι σωστη θα φανεί στην πορεία γιατί δεν μπορούν να γράφουν όλοι καλές κριτικές γιαυτήν. Νομίζω ότι οι περισσότεροι καταλαβαίνουν που περίπου συγκαταλέγεται μια κοπέλλα απο αυτά που διαβάζουν...

Και μέχρι τότε κάποιοι από εμάς θα έχουν στάξει-χάσει τα λεφτουδάκια μας...Δε γκρινιάζω βέβαια γιατί από τυφλός καλύτερα μονόφθαλμος...

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Η μπουμπ είναι γυναίκα ... Με χιούμορ ... μορφωμένη ... με επίδοση στα χαικού ποιήματα ... λίγο κουτσομπόλα ... ετών 29 κατά πρόσφατη δήλωση της ...

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
809
Πόντοι
81

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
καλα εσυ δηλαδη διαβαζεις τις κριτικες και αναλογως πας?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Tους πιο πολλούς καλύτερα να μη τους μάθεις  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ζορζ έχεις τίποτα φιλους Κυψέλη.Πλατεία Βικτωρίας κι έτσι τύπε? Για το μπουμπάκι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom