Κατάπτυστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
[move]Ετσι σε θελω!!!!!! [/move]
Παίχτουρα, κυνηγέ των στοιχηματικών βομβών, άσε τις γκόμενες και δώσε μας κανένα σιγουράκι για το βράδυ.
ΥΓ. Για να παίξουμε τα ανάποδα
[move]Ετσι σε θελω!!!!!! [/move]
[move]τοτε θα γνωριζεις τον ηλιο νωντα[move]Ουφ, μπερδεύτηκα!
Μου την πέσατε όλοι μαζι και σε ποιον να πρωτοαπαντήσω!
Οχι κλώνος δεν ειμαι, σας διαβάζω καιρό και έχω και αρκετό καιρό που γράφτηκα εδώ
Οχι πουστράκι ομοίως δεν ειμαι, τελευταια φορά που κοίταξα δεν κρεμόταν κατι ανάμεσα στα πόδια μου (και οχι δεν ειμαι εγχειρισμένη!!!!)
Ελεηνίς λοιπον, ανέραστη ή όχι, ελεηνίς [/move]
[move]ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ!!! ....σε πιστεψαμε...μην το ξαναγραψεις! [/move]Ουφ, μπερδεύτηκα!
Μου την πέσατε όλοι μαζι και σε ποιον να πρωτοαπαντήσω!
Οχι κλώνος δεν ειμαι, σας διαβάζω καιρό και έχω και αρκετό καιρό που γράφτηκα εδώ
Οχι πουστράκι ομοίως δεν ειμαι, τελευταια φορά που κοίταξα δεν κρεμόταν κατι ανάμεσα στα πόδια μου (και οχι δεν ειμαι εγχειρισμένη!!!!)
Ελεηνίς λοιπον, ανέραστη ή όχι, ελεηνίς
Ντεν έχω άλλο τρόπο καρντιά μου να σε πείσω!
Αντρας θες να ειμαι; αντρούτσος θα γίνω με κάτι αρχ.. ΝΑ
Πάω να αλλάξω νικ να γίνω ο Μήτσος ο Αλοίμονος!
[move]Αμα ειναι γυναικα...εγω ειμαι ο Μεγας Ναπολεων ο Βοναπαρτης!!!!!!!!! [/move]
[move]ενα γιο στο ντιτζει κι ενα γιο στον mc [/move]ενα γεια και απο μενα
Οτι και να ηταν.....ειχε γαμησει οτι κινουταν(τα παντα) στην εποχη του! . ....[move]Αντι Μεγας Ναπολεων...επρεπε να ονομαζοταν Μεγας Γαμικουλας! [/move]Δε σε συμφέρει... Πλεροφορίαι ιστορικαί, εκτιμούν πως εκτος απο κοντός ήταν και μικροτσούτσουνος..
Καλησπέρα!Εγώ αν και γραμμένος παλιότερα δεν γράφω τόσο συχνά. Καλωςήρθες, ελπίζω να το βρεις ενδιαφέρον το σαιτ.Καλησπέρα και από εμένα...Παρακολουθώ εδώ και κανένα χρόνο το site και πρόσφατα γράφτηκα μέλος...
[move]Απλα γεια σας λες...κανε και τις συστασεις![/move]γεια σααααααας!!!