Επισκέπτης
Δεν μπορώ.Είμαι ελλεεινίδα.ελα να κυλιστουμε στο βουρκο μαζι
Δεν μπορώ.Είμαι ελλεεινίδα.ελα να κυλιστουμε στο βουρκο μαζι
η ελλεεινιδα κυλιετε στο βουρκο καλυτερα απο ολες. ;) ;) ;) ;) ;)Δεν μπορώ.Είμαι ελλεεινίδα.
Εισαι απο τους λιγοστούς εδώ μέσα που δεν μας κράζουν..η ελλεεινιδα κυλιετε στο βουρκο καλυτερα απο ολες. ;) ;) ;) ;) ;)
ειμαι παντα υπερ των ντοπιων προιοντων εγω.Εισαι απο τους λιγοστούς εδώ μέσα που δεν μας κράζουν..
Και εγώ τύπε!!!ειμαι παντα υπερ των ντοπιων προιοντων εγω.
ο επιμενων ελληνικα που ελεγε και ενα παλιο σλογκαν.
δε μ νοιαζει αφου δε θα μιλαςΔεν μπορώ.Είμαι ελλεεινίδα.
παπαζολο καλες ειναι και η ξενες,αλλα πιστευω αν ξερεις να φερθεις σωστα σε μια ελληνιδα,μπορεις να βγαλεις τρελλα γουστα.Και εγώ τύπε!!!
Βέβαια και σε καμία Ουκρανούλα δεν νομίζω να πεις όχι!!!
Τύπε δες τι μου απάντησε γκόμενα και πες μου αν ψήνεται ή με δουλεύει:"ma ti eugeniko paidi p eisai bre... einai dunaton na mhn s parw na pame g kafe???g sena exw panta xrono.. nai r su xa8hkame... 8elw toso polu na ma8w nea sou........ twra eimai st xwrio mas...8a s parw otan 3anakatebw 8ess.... na t xeis panta dipla s t kinhto mh s pairnw k d t akous!ok???? anupomonw.,,,,"παπαζολο καλες ειναι και η ξενες,αλλα πιστευω αν ξερεις να φερθεις σωστα σε μια ελληνιδα,μπορεις να βγαλεις τρελλα γουστα.
παπαζολ σε τι σε απαντησε η γκομενα ετσι mail-sms?Τύπε δες τι μου απάντησε γκόμενα και πες μου αν ψήνεται ή με δουλεύει:"ma ti eugeniko paidi p eisai bre... einai dunaton na mhn s parw na pame g kafe???g sena exw panta xrono.. nai r su xa8hkame... 8elw toso polu na ma8w nea sou........ twra eimai st xwrio mas...8a s parw otan 3anakatebw 8ess.... na t xeis panta dipla s t kinhto mh s pairnw k d t akous!ok???? anupomonw.,,,,"
Y.Γ.Και αλλών γνώμες δεκτές φυσικά!!!
Mηνυμά στο FB(κατί σαν mail δηλαδή)!!!παπαζολ σε τι σε απαντησε η γκομενα ετσι mail-sms?
Τύπε δες τι μου απάντησε γκόμενα και πες μου αν ψήνεται ή με δουλεύει:"ma ti eugeniko paidi p eisai bre... einai dunaton na mhn s parw na pame g kafe???g sena exw panta xrono.. nai r su xa8hkame... 8elw toso polu na ma8w nea sou........ twra eimai st xwrio mas...8a s parw otan 3anakatebw 8ess.... na t xeis panta dipla s t kinhto mh s pairnw k d t akous!ok???? anupomonw.,,,,"
Y.Γ.Και αλλών γνώμες δεκτές φυσικά!!!
Οτί βλέπεις!!!σου είπε κ "ναι αμε! εννοείται!! " ???
παπαζολ χωρις να θελω να σε απογοητευσω,προσκλησεις μεσω φεισμπουκ ειναι αρχιδιες και παπαριες.μαλλον η γκομενα πρεπει να σε κραταει καβαντζα απο οτι φαινετε.τελος παντων ευχομε να σε παρει τηλ να βρεθητε για καφε και να γαμησις κιολας.Mηνυμά στο FB(κατί σαν mail δηλαδή)!!!
Της είχα στείλει να παμέ για καφέ και χώρις να είμαι σίγουρος κάποιο κοπλιμέντο.
Δεν είμαι σίγουρος,νομίζω όχι.παπαζολ χωρις να θελω να σε απογοητευσω,προσκλησεις μεσω φεισμπουκ ειναι αρχιδιες και παπαριες.μαλλον η γκομενα πρεπει να σε κραταει καβαντζα απο οτι φαινετε.τελος παντων ευχομε να σε παρει τηλ να βρεθητε για καφε και να γαμησις κιολας.
στο χωριο εχει γκομενο ρε?
παπαζολ εχουμε πει και αλλη φορα,οτι πρεπει να εισαι μαχητης.Δεν είμαι σίγουρος,νομίζω όχι.
Πάντως και εμένα και τον αδερφό μου μας θυμόταν από το λύκειο ακόμα και μου εξέφρασε καλή γνώμη τις 2 φορές που συναντηθήκαμε....
Να πάω να την βρω από την σχολή της μήπως;;;
Nα της μιλήσω και να ζητήσω κινητό με τρόπο;;;
Να το αφήσω;;;;;
Αυτά όχι στο καμάκι,ποτέ!!!παπαζολ εχουμε πει και αλλη φορα,οτι πρεπει να εισαι μαχητης.
μολις γυρισει η γκομενα πας και τις μιλας κανονικα,πραττεις οτι εμαθες στην σχολη δηλαδη τοσο καιρο,αν δεις οτι η γκομενα τσιμπαει,συνεχιζεις κανονικα.αν δεις οτι η γκομενα δεν γουσταρει την στριβεις και τελειωνει η φαση.
αυτο ομως δεν σου ριχνει την ψυχολογια,ισα-ισα σε πορωνει και ετοιμαζεσε για τον επομενο σου στοχο.
αρκει να μην αρχισεις να λες τις αναρχοπαπαρολογιες σου στην γκομενα,οταν θα την πεσεις.
αν εχει η γκομενα το τηλεφωνο σου μην απαντας.αν δεις οτι μεχρι τα μεσα τις εβδομαδας δεν σε εχει παρει τηλ,στειλε ενα μηνυμα αναγνωριστικο να δεις τι γινετε.Αυτά όχι στο καμάκι ποτέ!!!
Εκτός αν καμακώνω αναρχικία(αν και είναι η κατηγορία που διέγραψα μετά από κάποιες ωραίες γνωρυμίες)!!!
Υ.Γ.Απαντάω τίποτα τώρα ή το αφήνω;!
Πλέον το έχει,εγώ δεν έχω το δικό της γιατί τις 2 φορές που την είδα κόλλησα να το ζητησώ!!!αν εχει η γκομενα το τηλεφωνο σου μην απαντας.αν δεις οτι μεχρι τα μεσα τις εβδομαδας δεν σε εχει παρει τηλ,στειλε ενα μηνυμα αναγνωριστικο να δεις τι γινετε.
και οταν λεω αναγνωριστικο εννοω τι κανεις και τετοια.
μην κανεις καμια μαλακια και γραψεις στα ξερα, <<ποτε θα παμε για καφε?>>.