Νέα

Ποιό τύπο-στυλάκι γκόμενας προτιμάτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 354
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και εγώ τύπε!!! :rockon:
Βέβαια και σε καμία Ουκρανούλα δεν νομίζω να πεις όχι!!! :grin:
παπαζολο καλες ειναι και η ξενες,αλλα πιστευω αν ξερεις να φερθεις σωστα σε μια ελληνιδα,μπορεις να βγαλεις τρελλα γουστα.

Επισκέπτης
παπαζολο καλες ειναι και η ξενες,αλλα πιστευω αν ξερεις να φερθεις σωστα σε μια ελληνιδα,μπορεις να βγαλεις τρελλα γουστα.
Τύπε δες τι μου απάντησε γκόμενα και πες μου αν ψήνεται ή με δουλεύει:"ma ti eugeniko paidi p eisai bre... einai dunaton na mhn s parw na pame g kafe???g sena exw panta xrono.. nai r  su xa8hkame... 8elw toso polu na ma8w nea sou........ twra eimai st xwrio mas...8a s parw otan 3anakatebw 8ess.... na t xeis panta dipla  s t kinhto mh s pairnw k d t akous!ok???? anupomonw.,,,,"
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Y.Γ.Και αλλών γνώμες δεκτές φυσικά!!! :grin:

OP
OP
A

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τύπε δες τι μου απάντησε γκόμενα και πες μου αν ψήνεται ή με δουλεύει:"ma ti eugeniko paidi p eisai bre... einai dunaton na mhn s parw na pame g kafe???g sena exw panta xrono.. nai r  su xa8hkame... 8elw toso polu na ma8w nea sou........ twra eimai st xwrio mas...8a s parw otan 3anakatebw 8ess.... na t xeis panta dipla  s t kinhto mh s pairnw k d t akous!ok???? anupomonw.,,,,"
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
παπαζολ σε τι σε απαντησε η γκομενα ετσι mail-sms?

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6

σου είπε κ "ναι αμε! εννοείται!! " ???

OP
OP
A

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Mηνυμά στο FB(κατί σαν mail δηλαδή)!!!
Της είχα στείλει να παμέ για καφέ και χώρις να είμαι σίγουρος κάποιο κοπλιμέντο.
παπαζολ χωρις να θελω να σε απογοητευσω,προσκλησεις μεσω φεισμπουκ ειναι αρχιδιες και παπαριες.μαλλον η γκομενα πρεπει να σε κραταει καβαντζα απο οτι φαινετε.τελος παντων ευχομε να σε παρει τηλ να βρεθητε για καφε και να γαμησις κιολας.
στο χωριο εχει γκομενο ρε?

Επισκέπτης
παπαζολ χωρις να θελω να σε απογοητευσω,προσκλησεις μεσω φεισμπουκ ειναι αρχιδιες και παπαριες.μαλλον η γκομενα πρεπει να σε κραταει καβαντζα απο οτι φαινετε.τελος παντων ευχομε να σε παρει τηλ να βρεθητε για καφε και να γαμησις κιολας.
στο χωριο εχει γκομενο ρε?
Δεν είμαι σίγουρος,νομίζω όχι.
Πάντως και εμένα και τον αδερφό μου μας θυμόταν από το λύκειο ακόμα και μου εξέφρασε καλή γνώμη τις 2 φορές που συναντηθήκαμε....
Να πάω να την βρω από την σχολή της μήπως;;;
Nα της μιλήσω και να ζητήσω κινητό με τρόπο;;;
Να το αφήσω;;;;;
:think: :think: :think: :think: :think:

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
παπαζολ...

εχουμε κ λεμε, κρατα σημειωσεισ. 1. η γκομενα (σε) παιζει 2. το θεμα ειναι πως θα κανεισ το γκελ να αρχιζεισ να την παιζεισ εσυ 3. οποιοσ σου πει σε δουλευει κ κοψε επαφη, δεν το χει το αθλημα 4. εχουμε κ λεμε στελενεισ μηνυματα σε χαλαρο υφακι (και χωρισ να γινεσαι πιεστικόσ για καφε) αυτοσαρκαζεσαι κ τη δουλευεισ παράλληλα, μαλακιτσες κ γελακια λοιπόν, να ψαρώσει το γκομενακι. Ακομα κ γκόμενο να εχει, οι γκομενιτσες γουσταρουν να εχουν καποιον να τις ανεβαζει με ωραίο τρόπο

Υ.Γ. στο 4 υπάρχει κ το εξής παράδοξο, αν τα γελακια ειναι μαλακιες κ καφριλικια, αν ο τυπάς που τα λεει ειναι σενιο γκομενακι, η γκομενα γουσταρει κ τον αποκαλεί ατακαδώρο, αν ειναι μπαζακι στα ματια της τον αποκαλεί γλοιώδη κ γελείο. αν κατάλαβεσ, κατάλαβα κ εγω

Επισκέπτης
Tί να πω δεν ξέρω,εγώ για πλάκα έστειλα πιο πολύ......... :cheesy:
Τώρα αν έβγαλα λαγό από το πουθενά δεν ξέρω!!! :dancing:
Υ.Γ.Στέλνω μήνυμα άμεσα ή περιμένω τηλεφώνημα;;; :think:

OP
OP
A

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν είμαι σίγουρος,νομίζω όχι.
Πάντως και εμένα και τον αδερφό μου μας θυμόταν από το λύκειο ακόμα και μου εξέφρασε καλή γνώμη τις 2 φορές που συναντηθήκαμε....
Να πάω να την βρω από την σχολή της μήπως;;;
Nα της μιλήσω και να ζητήσω κινητό με τρόπο;;;
Να το αφήσω;;;;;
:think: :think: :think: :think: :think:
παπαζολ εχουμε πει και αλλη φορα,οτι πρεπει να εισαι μαχητης.
μολις γυρισει η γκομενα πας και τις μιλας κανονικα,πραττεις οτι εμαθες στην σχολη δηλαδη τοσο καιρο,αν δεις οτι η γκομενα τσιμπαει,συνεχιζεις κανονικα.αν δεις οτι η γκομενα δεν γουσταρει την στριβεις και τελειωνει η φαση.
αυτο ομως δεν σου ριχνει την ψυχολογια,ισα-ισα σε πορωνει και ετοιμαζεσε για τον επομενο σου στοχο.
αρκει να μην αρχισεις να λες τις αναρχοπαπαρολογιες σου στην γκομενα,οταν θα την πεσεις.

Επισκέπτης
παπαζολ εχουμε πει και αλλη φορα,οτι πρεπει να εισαι μαχητης.
μολις γυρισει η γκομενα πας και τις μιλας κανονικα,πραττεις οτι εμαθες στην σχολη δηλαδη τοσο καιρο,αν δεις οτι η γκομενα τσιμπαει,συνεχιζεις κανονικα.αν δεις οτι η γκομενα δεν γουσταρει την στριβεις και τελειωνει η φαση.
αυτο ομως δεν σου ριχνει την ψυχολογια,ισα-ισα σε πορωνει και ετοιμαζεσε για τον επομενο σου στοχο.
αρκει να μην αρχισεις να λες τις αναρχοπαπαρολογιες σου στην γκομενα,οταν θα την πεσεις.
Αυτά όχι στο καμάκι,ποτέ!!! :P
Εκτός αν καμακώνω αναρχικία(αν και είναι η κατηγορία που διέγραψα μετά από κάποιες ωραίες γνωριμίες)!!! :cheesy:
Υ.Γ.Απαντάω τίποτα τώρα ή το αφήνω;! :think:

OP
OP
A

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αυτά όχι στο καμάκι ποτέ!!! :P
Εκτός αν καμακώνω αναρχικία(αν και είναι η κατηγορία που διέγραψα μετά από κάποιες ωραίες γνωρυμίες)!!! :cheesy:
Υ.Γ.Απαντάω τίποτα τώρα ή το αφήνω;! :think:
αν εχει η γκομενα το τηλεφωνο σου μην απαντας.αν δεις οτι μεχρι τα μεσα τις εβδομαδας δεν σε εχει παρει τηλ,στειλε ενα μηνυμα αναγνωριστικο να δεις τι γινετε.
και οταν λεω αναγνωριστικο εννοω τι κανεις και τετοια.
μην κανεις καμια μαλακια και γραψεις στα ξερα, <<ποτε θα παμε για καφε?>>.

Επισκέπτης
αν εχει η γκομενα το τηλεφωνο σου μην απαντας.αν δεις οτι μεχρι τα μεσα τις εβδομαδας δεν σε εχει παρει τηλ,στειλε ενα μηνυμα αναγνωριστικο να δεις τι γινετε.
και οταν λεω αναγνωριστικο εννοω τι κανεις και τετοια.
μην κανεις καμια μαλακια και γραψεις στα ξερα, <<ποτε θα παμε για καφε?>>.
Πλέον το έχει,εγώ δεν έχω το δικό της γιατί τις 2 φορές που την είδα κόλλησα να το ζητησώ!!! :P
Oπότε απλά την έψαξα στο χαοτικό FB kαι από εκεί την βρήκα,μιλησαμε στο χαβαλέ 2-3 φορές FB και τώρα έτσι για πλάκα έστειλα,να απαντήσει δεν περίμενα!!! :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom