για δωσε και μια περιγραφη.Είναι ιδιόρρυθμο το στυλάκι μου.Κάτι σε έκφυλο ΒΠ.Ντύνομαι πανάκριβα αλλά τσοντέ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό τύπο-στυλάκι γκόμενας προτιμάτε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 354
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
για δωσε και μια περιγραφη.
θες πολυ φαντασια για να καταλαβεις?????????
δεν μου αρεσει το εντονο βαψιμο,το σιχαινομε.ο δικός σου τύπος ποιός είναι?
και το ντυσιμο να ειναι νορμαλ και προσεγμενο.
Η ναζιάρικη φωνή δεν είναι απαραίτητη.
καλη ειναι αλλα οχι για ολες τις ωρες και οχι συνεχεια.
ντυσου κ ελα να γυρισουμε πορνοΕίναι ιδιόρρυθμο το στυλάκι μου.Κάτι σε έκφυλο ΒΠ.Ντύνομαι πανάκριβα αλλά τσοντέ
ειπα να δωσει μια περιγραφη λογο ηλικιας.θες πολυ φαντασια για να καταλαβεις?????????
αλλιως ειναι το τσοντε για 20χρονη και αλλο σε μια 40χρονη. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Επισκέπτης
Ε όχι και 40 ρε Αρκανς..33 χρονών είμαιειπα να δωσει μια περιγραφη λογο ηλικιας.
αλλιως ειναι το τσοντε για 20χρονη και αλλο σε μια 40χρονη. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ειπα να δωσει μια περιγραφη λογο ηλικιας.
Η διαφορα που βλεπω εγω ειναι στη τιμη των ρουχων και στη συμπεριφορα.
και σαν μιλφ θα κανει ωραιους εκφυλοσυνδιασμους.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ρε θείτσα τι μιλφ μας λες... εσύ είσαι πάνω στην ανάπτυξη ακόμα.... πιπίνι κανονικό... μόλις φτάσεις στα 40άντα τα λέμε για μιλφ.... μέχρι τα 35-38 είναι όλες αξιαγάμητες εάν προσέχουν έστω και λίγοΕ όχι και 40 ρε Αρκανς..33 χρονών είμαι
Επισκέπτης
M.I.L.F. σημαίνει Μothers i would like to fuck...Δεν προσδιορίζει και ηλικία η ρήση..ρε θείτσα τι μιλφ μας λες... εσύ είσαι πάνω στην ανάπτυξη ακόμα.... πιπίνι κανονικό... μόλις φτάσεις στα 40άντα τα λέμε για μιλφ.... μέχρι τα 35-38 είναι όλες αξιαγάμητες εάν προσέχουν έστω και λίγο
καλα αυτο δεν ισχυει,γιατι βλεπεις κατι 20χρονες κουβαλανε τσαντες που κανουν 2000-3000ευρω.Η διαφορα που βλεπω εγω ειναι στη τιμη των ρουχων και στη συμπεριφορα.
και σαν μιλφ θα κανει ωραιους εκφυλοσυνδιασμους.
καλα αυτο δεν ισχυει,γιατι βλεπεις κατι 20χρονες κουβαλανε τσαντες που κανουν 2000-3000ευρω.
τετοια ωρα δε θα συζητησω για τσαντες κτλ.
ναι υπαρχουν αλλα οχι η πλειοψηφια.
εγω κοιταω το γενικο συνολο.
νανε γυρο στο 1,65 οποτε με τα δεκαποντα πεδιλα τα οποια απαραιτητως πρεπη να φοραει συνεχως και με ανεση....ναρχετε στο υψος μου...να ειναι λεπτη και ανοιχτοσκελα..(φετιχ) να εχει ωραιο περπατημα...τελεια επιδερμιδα ανεξαρτητος αποχρωσεος...μικρα και στητα βιζακια...να μην κολαει να φοραει σουπερ μινι και κσωβιζο...να μην χωρτενη πουτσο...και να δινη απαρετητως κολο...κατι περιπου σαν τη γυναικα μου δηλαδη....
Εγώ σαν τύπο γυναίκας προτιμώ την αρραβωνιαστικιά μου.Πρώτα από όλα δεν είναι Ελληνίδα.Και για όσους δεν έχουμε συνομιλήσει σπουδάζω στο Manchester.Αρραβωνιάστηκα πριν 2 μήνες.Η γυναίκα μου είναι seminar leader στο University of Manchester.Είναι μισή Τουρκάλα μισή Ιρανή.Αν είναι κατι που θαυμάζω σε κεινη εκτός από ομορφιά είναι οι τρόποι της και οι αρχές της.Είναι μουσουλμάνα και αν και δεν είναι πολύ της θρησκείας έχει αρχές όπως να σέβεται τον αντρα της, να τιμα το σπίτι της και νιώθω τόσο όμορφα όταν είμαστε μαζί και μου μιλά για οικογένεια και πόσο θέλει πολλά παιδιά.με κάνει να νιώθω απ'τους πιο τυχερούς μιας και δύσκολο να βρεις γυναίκα που να έχει σαν στόχο να κάνει επιτυχημένο γάμο και όχι μόνο σχέσεις και λεφτά.Τα πράγματα βέβαια για μενα είναι κάπως περίπλοκα μιας και ακόμα σπουδάζω και εκρεμεί και το στρατιωτικό,όμως μαλλον θα το ρισκάρω να μην πάω κι ας έγινε 9 μήνες.Αποφοιτώ το 2011 και αν πάω στρατό θα χάσω πολύτιμο χρόνο να ψάξω για δουλειά και έχουμε αποφασίσει να παντρευτούμε μόλις τελειώσω και πιάσω την πρώτη μου δουλειά.
Επισκέπτης
Βρε είσαι μικρούλι για γάμους..23 είσαι?Εγώ σαν τύπο γυναίκας προτιμώ την αρραβωνιαστικιά μου.Πρώτα από όλα δεν είναι Ελληνίδα.Και για όσους δεν έχουμε συνομιλήσει σπουδάζω στο Manchester.Αρραβωνιάστηκα πριν 2 μήνες.Η γυναίκα μου είναι seminar leader στο University of Manchester.Είναι μισή Τουρκάλα μισή Ιρανή.Αν είναι κατι που θαυμάζω σε κεινη εκτός από ομορφιά είναι οι τρόποι της και οι αρχές της.Είναι μουσουλμάνα και αν και δεν είναι πολύ της θρησκείας έχει αρχές όπως να σέβεται τον αντρα της, να τιμα το σπίτι της και νιώθω τόσο όμορφα όταν είμαστε μαζί και μου μιλά για οικογένεια και πόσο θέλει πολλά παιδιά.με κάνει να νιώθω απ'τους πιο τυχερούς μιας και δύσκολο να βρεις γυναίκα που να έχει σαν στόχο να κάνει επιτυχημένο γάμο και όχι μόνο σχέσεις και λεφτά.Τα πράγματα βέβαια για μενα είναι κάπως περίπλοκα μιας και ακόμα σπουδάζω και εκρεμεί και το στρατιωτικό,όμως μαλλον θα το ρισκάρω να μην πάω κι ας έγινε 9 μήνες.Αποφοιτώ το 2011 και αν πάω στρατό θα χάσω πολύτιμο χρόνο να ψάξω για δουλειά και έχουμε αποφασίσει να παντρευτούμε μόλις τελειώσω και πιάσω την πρώτη μου δουλειά.
Εγώ σαν τύπο γυναίκας προτιμώ την αρραβωνιαστικιά μου.Πρώτα από όλα δεν είναι Ελληνίδα.Και για όσους δεν έχουμε συνομιλήσει σπουδάζω στο Manchester.Αρραβωνιάστηκα πριν 2 μήνες.Η γυναίκα μου είναι seminar leader στο University of Manchester.Είναι μισή Τουρκάλα μισή Ιρανή.Αν είναι κατι που θαυμάζω σε κεινη εκτός από ομορφιά είναι οι τρόποι της και οι αρχές της.Είναι μουσουλμάνα και αν και δεν είναι πολύ της θρησκείας έχει αρχές όπως να σέβεται τον αντρα της, να τιμα το σπίτι της και νιώθω τόσο όμορφα όταν είμαστε μαζί και μου μιλά για οικογένεια και πόσο θέλει πολλά παιδιά.με κάνει να νιώθω απ'τους πιο τυχερούς μιας και δύσκολο να βρεις γυναίκα που να έχει σαν στόχο να κάνει επιτυχημένο γάμο και όχι μόνο σχέσεις και λεφτά.Τα πράγματα βέβαια για μενα είναι κάπως περίπλοκα μιας και ακόμα σπουδάζω και εκρεμεί και το στρατιωτικό,όμως μαλλον θα το ρισκάρω να μην πάω κι ας έγινε 9 μήνες.Αποφοιτώ το 2011 και αν πάω στρατό θα χάσω πολύτιμο χρόνο να ψάξω για δουλειά και έχουμε αποφασίσει να παντρευτούμε μόλις τελειώσω και πιάσω την πρώτη μου δουλειά.
νεαρε σου ευχομε τα καλυτερα...μηπως να την παντρευοσουν και να πηγενες και φανταρος???...για τη πατριδα ρε γαμωτο...
ελα να κυλιστουμε στο βουρκο μαζιΒρε είσαι μικρούλι για γάμους..23 είσαι?
νεαρε σου ευχομε τα καλυτερα...μηπως να την παντρευοσουν και να πηγενες και φανταρος???...για τη πατριδα ρε γαμωτο...
Kοίτα αυτή μου λεεί είναι στο χέρι μου και αν αποφασίσω να παώ θα ρθει Αθήνα να μείνει με τη μάνα μου.Αλλά είναι το θέμα της δουλειάς ρε γαμώτο.Όταν με το καλό τελειώσω θα μαι σχεδόν 28 χρονών.Η μόνη σχετική προυπηρεσία που έχω είναι 6 μήνες πρακτική στην Εθνική στο πρώτο μου πτυχίο Λογιστικής στο ΤΕΙ Πειραιά.Είναι 4 χρόνια αυτή η σπουδή που κάνω άρα αν τελειώσω και παώ στρατό μετά σιγά μην με προσλαβουν Αγγλία.Και λογικά του χρόνου που είναι final year θα ξεκινήσω από Οκτώβρη αιτήσεις σε εταιρίες.Αν φύγω μα΄γκα από Αγγλία μετά δύσκολα μιας και το να μαι Αγγλία και να ψάχνομαι και αν τρέχουν τα έξοδα θα ναι δύσκολα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 119
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 325
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 420
- Εμφανίσεις