Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
και όχι μόνο μούτσου!Από του χρόνου, η 23η Μαρτίου θα εορτάζεται ως παγκόσμια μέρα μούτσου
Και τι άλλο, Καπετάνιε μου;και όχι μόνο μούτσου!
Ημέρα δια βίου μάθησης. Θα τα μάθεις όλα και κανείς δεν θα σε ξαναπεί στουρνάρι.Και τι άλλο, Καπετάνιε μου;
Καλά, το ότι θα τα δω όλα, δεν σημαίνει ότι θα τα μάθω κιόλας.Ημέρα δια βίου μάθησης. Θα τα μάθεις όλα και κανείς δεν θα σε ξαναπεί στουρνάρι.
Ημέρα δια βίου μάθησης. Θα τα μάθεις όλα και κανείς δεν θα σε ξαναπεί στουρνάρι.
Mικρος είσαι,δεν πρόλαβες να διαβάσεις εγκυκλοπαίδειες ....δωρεάν μαθήματα από το bou.!Δεν το είχα σκεφτεί! Θα μου τραγουδάει κιόλας ποιοτική μουσική, που μου αρέσει!
Ευχαριστώ για την ιδεάρα! Σου χρωστάω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι είναι το Μαζινό;
Μην βλέπεις την γνώση σαν αγγαρεία ή σαν υποχρέωση, αλλά σαν διασκέδαση και θα τα μάθεις όλαΚαλά, το ότι θα τα δω όλα, δεν σημαίνει ότι θα τα μάθω κιόλας.
Ελπίζω να μου δωθεί η ευκαιρία να τα ξαναδώ καθώς η επανάληψη είναι απαραίτητη για τη μάθηση.
Oχι δεν είμαι ο 69 αλλά και στο 69 είμαι Πρώτος
O προ'ι'σταμενος έκανε τον Αξιωματικό Χωροφυλακής στο "Τζένη ,Τζένη" αλλά και στο "Ο Ηλίας του 16ου" ,αν ενθυμουμαι καλώς....
Νομίζω ο συγκεκριμένος που κάνει τον προϊστάμενο ήταν στη αστυνομία πριν γίνει ηθοποιός και παραιτήθηκε η σε κάποιο από τα σώματα- ασφαλείας - εσύ πάντως πρόσεχε αργυροτοξε αυτόν τον Ωρίων έχει ένα χούι να κοροϊδεύει τούς μεγαλύτερους είναι Τέντι μπόιO προ'ι'σταμενος έκανε τον Αξιωματικό Χωροφυλακής στο "Τζένη ,Τζένη" αλλά και στο "Ο Ηλίας του 16ου" ,αν ενθυμουμαι καλώς....
Πρόγονος των μ( ου)νιμονιων....
Μην βλέπεις την γνώση σαν αγγαρεία ή σαν υποχρέωση, αλλά σαν διασκέδαση και θα τα μάθεις όλα
Oχι δεν είμαι ο 69 αλλά και στο 69 είμαι Πρώτος
Σαφεστατα πειστικός...Νομίζω ο συγκεκριμένος που κάνει τον προϊστάμενο ήταν στη αστυνομία πριν γίνει ηθοποιός και παραιτήθηκε η σε κάποιο από τα σώματα- ασφαλείας - εσύ πάντως πρόσεχε αργυροτοξε αυτόν τον Ωρίων έχει ένα χούι να κοροϊδεύει τούς μεγαλύτερους είναι Τέντι μπόι
Άστα πάλι την πατήσαμε ο Ωρίων είναι καράφλαςΣαφεστατα πειστικός...
Που να βρεις τώρα ηθοποιό με αυρα ένστολου...λοατκιστες οι πιο πολλοί.
Σε περίπτωση που χρειαστεί θα επιβληθεί γιαουρτωμα όπως και κούρεμα με την ψιλή.....
Είσαι σίγουρος; Άλλα λέει ο μούτσος μουΤι 69;
Εδώ ενα μούτσο σου δεν μπορείς να κάνεις καλά.
Είσαι σίγουρος; Άλλα λέει ο μούτσος μου
Nαι αλλά ως gay θα εμπνέει τον κύκλο του.....Άστα πάλι την πατήσαμε ο Ωρίων είναι καράφλας
Μην λες.κακές λέξεις ρε Αργύρη σαρακοστιάτικα!Nαι αλλά ως gay θα εμπνέει τον κύκλο του.....
Άντρας με φαρδύ μέτωπο που να εμπνευσει ελλε'ι'νιδες;
Καλά, το ότι θα τα δω όλα, δεν σημαίνει ότι θα τα μάθω κιόλας.
Ελπίζω να μου δωθεί η ευκαιρία να τα ξαναδώ καθώς η επανάληψη είναι απαραίτητη για τη μάθηση.
Σωρρυς....τερψιπρωκτος εννοούσα!Μην λες.κακές λέξεις ρε Αργύρη σαρακοστιάτικα!